We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (299)

Recensione da parte di un acquirente verificato

God service og hurtig levering.

Der er ikke så meget at sige, jeg fik min bestilling hurtigt efter jeg havde bestilt den og tingene var som forventet.

fint!

super hurtig levering, tak for handlen

Hurtig og godt.

Jeg vil helt sikkert bestille derfra igen.

God kundeservice

Rigtig god kundeservice og hurtig levering.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Fine produkter, lidt sløv levering og PostDK oplyste som sædvanlig intet

lalala - sætningen siger vel det hele.

Super handel

God service, alt gik som det skulle. Man skal dog lige være opmærksom på at når man benytter døgnpost adresser, skal man ikke sætte mellemrum mellem tallene, så forsvinder de i adresse feltet.

Alt i alt perfekt

Nem og overskuelig hjemmeside. Super service og hurtig levering - kan absolut anbefales til alle!

Billigt, let og godt

Vi oplevede ingen problemer da vi bestilte madopbevarings bøtter til vores datter. De kom 2 dage efter bestillingen - SKØNT:-)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Fine produkter og fin service

Helt tilfreds med varerne og med leveringen. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Lækre varer og god service

Alt gik som det skulle og varerne kom hurtigt. Kan helt sikkert anbefales:-)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super fint produkt til prisen

Nemt og hurtig betjening

Intet at klage over

Indkøb og levering af varer fra Helsebarn fungerer upåklageligt. Jeg vil til enhver tid anbefale indkøb fra siden til andre - og har da også selv fået siden anbefalet.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Kan fuldstændig anbefales !!

Hurtig ekspedition, ingen problemer overhovedet.

Hurtig og professionel behandling

Jeg vil anbefale helsebarn.dk til alle der har børn. Jeg fandt en ny tud til min datters drikke dunk som de ellers på apoteket sagde ikke fandtes???? Helsebarn.dk har gode produkter og hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Helt perfekt!

Ingen problemer med at bestille varer på hjemmesiden. Hurtigt levering og produkterne var, som de skulle være. Ville handle der igen.

Fint!

Denne opsamling kommer så sent, at jeg ikke husker min oplevelse! Måske er det positivt at jeg ikke husker noget særligt?

Risposta da Helsebarn.dk

Hej Frederikke.

Jeg tror ikke, jeg forstår din bedømmelse.
Vi sendte din vare (en drikkedunk) dagen efter, du bestilte den og du har fået det rigtige produkt. Du får så 14 dage efter en mail, om du vil bedømme os på Trustpilot. Alt er gået fuldstændig korrekt til i dit forløb.
Hvorfor giver du 2 stjerner for det? 2 stjerner giver man jo for en usandsynlig dårlig behandling. Kan du fortælle mig grunden til din bedømmelse?

Med venlig hilsen
Heidi Jonesco

Hurtig levering

Super leveringstid. Produkterne var helt som vist på deres hjemmeside. Stort udvalg af det jeg søgte.

Super godt!

Der kan ikke sættes en finger på noget. Glad og tilfreds :)

Perfekt handel

God service - eneste nitte er levering med PostDanmark

Det vil være super om man kunne sende tingene som brevpost. Pakkepost med PostDanmark besværliggøre det, da de kun leverer i arbejdstiden, hvilket gør at det leveres tilbage til posthuset, og så kunne man ligeså godt have købt det i en butik..

Risposta da Helsebarn.dk

Hej Pernille.

Det må du endelig klage til Post Danmark over. Du har jo valgt flexlevering som leveringsmetode og det er også den metode vi har bestilt hos Post Danmark. Og vi har selvfølgelig skrevet, pakken kunne sættes foran hoveddøren, som du angav.
Så skal Post Danmark også gøre det! De tilbyder selv flexlevering og det skal de kunne leve op til.
Vi sender kun i få tilfælde pakkerne med brevpost, og det er kun hvis de er meget små og lette eller har meget lille værdi. Ellers bliver alt sendt via vores erhvervsaftale, hvilket også gør, vi kan følge pakken. Det er både en fordel for vores kunder og os. Så kan vi altid se, hvor pakken er i verden. Og hvis en pakke sendt med brevpost bliver væk, må vi selv erstatte indholdet. Det skal vi ikke, hvis den er sendt som pakkepost.
Derfor er det smart med flexlevering, hvor pakken kan blive stillet hos modtager selvom de ikke er hjemme. Bare rigtig ærgerligt, det ikke er blevet gjort i dit tilfælde.

Med venlig hilsen
Heidi Jonesco

Tip top

Det gik sku :-) stærkt

Recensione da parte di un acquirente verificato

Ultra hurtig betjening. Effektiv tracking undervejs

Det gik hurtigt fra bestilling til levering. Handler her gerne igen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

hurtig ekspedition og gode produkter.

Jeg har anbefalet jer til andre.

Ingen service!

Ugen efter at have bestilt et par børnesolbriller havde jeg stadig ikke modtaget dem. Man kan kun kontakte dem på mail, hvilket jeg gjorde i morges men har stadig intet hørt.

Perfekt, ingen problemer

Nemt hurtigt og ingen problemer. Har handlet der før, og det var lige nemt den gang også. Kan klart anbefales ;-)

Super god service

Hurtig levering, super god service.

meget fin service

er blevet henvist til denne síde

Perfekt

Hurtig præcis og dejligt at finde en shop der passer til mine værdier...SKØNT

hurtig levering

købte to "helse madkasser" og to drikkedunke. ingen problemer, produktet var som forventet. levering hurtig.APN charlottenlund

Ingen kritik!

Hurtigt. God service

God service!

Helsebarn vendte hurtigt tilbage med svar på mine spørgsmål og var så søde at sende alle mine varer samlet - til kun én fragtpris, selvom jeg lavede 2 bestillinger, fordi jeg ikke lige havde tænkt mig om i første omgang - DET er da go service :)

Alt som aftalt

Fik mine ting som bestilt og alt forløb fint.

Nem handel

Giver meget fyldestgørende svar og informationer på mail

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super god økologisk netbutik med hurtig og god service!

Er virkelig super tilfreds med mine køb her på Helsebarn. Endelig fandt jeg en netbutik, hvor der er et stort udvalg af mange forskellige varer, der alle er uden giftige tilsætningsstoffer, og som ikke koster alt hvad man ejer og har. Her har man ingen undskyldning for at ikke at tænke over, hvad man udsætter sine børn for. Hurtig levering og god informering inden.
Kan varmt anbefales!
Mvh Louise

ingen problemer

alt er nemt fra bestilling til levering

Fin vare

En fin vare til fornuftig pris.

Holder hvad de lover!

Hurtig levering - gode varer

Perfekt - igen

Det er anden jeg jeg handler hos dem - og det er helt perfekt. Der er et stort udvalg og varerne kommer hurtigt efter bestilling. Desuden er de gode til lige at informerer om forsendelsen!
Perfekt! Igen :)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig, og absolut som forventet

Jeg fik de bestilte varer 2 dage efter jeg bestilte, og det uagtet at min bestilling skete mellem jul og nytår. Alt perfekt!