We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hjemmetest giudizi

Hjemmetest Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Hjemmetest e aggiungi il tuo parere su Hjemmetest 199
Eccellente
9.5 su 10

Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (199)
  • Jane
  • 8 Giudizi

Hurtig levering

Jeg bestile en Pain Gone, og den blev leveret efter et par dage.

Giudizi pubblicati su Hjemmetest

• Per
  • Acquirente verificato

Nem hjemmeside og hurtig levering.

Skulle købe en blodtryksmåler. Fanddt frem til Hjemmetests hjemmeside, den var nem og overskuelig.
Bestilte varen og ordnede betaling uden problemer. Selvom det var i sidste uge før juleaften, så kom varen to dage efter.

• Per
  • 10 Giudizi
  • Acquirente verificato

E-handel som det skal være

Bestilling, information og levering. Som man forventer.
Leveringstid dag til dag

Alt fungerede perfekt

Når man først har fundet den rigtige hjemmeside, kører alt af sig selv - lige fra bestilling til modtagelse af varen efter få dages
forløb.

Hjemmetest

Super god og godt tilfreds

Jeg kan kun varmt anbefale bloster til alle. Jeg har nervebetændelse i begge ben. Allerede første gang jeg brugte den, kunne jeg mærke mere liv og varme i benene. Det føles rigtig rart og dejligt.
Servicen hos hjemmetest er super og hurtig. Jeg håber, at få meget glæde af købet. Så derfor til alle, køb en booster.

Optimal oplevelse med net-køb

På venners anbefaling gik vi straks på nettet og bestilte cirkulations-apparatet. Ærlig info om udgået model til lavere pris, Vi valgte ny model og sparede også på fragten. Apparatet er fuldt ud tilfredsstillende og lever op til det annoncerede. Levering inden for 24 timer fra bestil-ling- sådan.

• Ruth
  • Espergærde, DK
  • 4 Giudizi

Fuld tilfredshed

De 3 -4 gange, jeg har handlet der, har alt fungeret og varerne
været tilfredsstillende.

Fin og hurtig levering

Varen levede op til det forventede, og leveringen var hurtig.
Helt bestemt et sted jeg vil handle igen.

Super hurtigt

Det gik utrolig hurtigt fra bestilling, til modtagelse af varen.

• Gitte
  • 6 Giudizi

God service

Jeg fik det bestilte meget hurtigt efter bestilling. Da jeg modtog varen fungerede den desværre ikke, men få timer efter jeg havde skrevet var der svar om at der ville blive sendt en ny samt en returseddel til den som jeg havde modtaget. Meget flot og hurtig service.

Nem og overskuelig

hurtig fragt og nemt at følge pakken.

Super!

Det funker bare:-)

super

Nemt at finde og bestille det du vil købe samt hurtig levering

lynhurtig ekspedition

Har ikke kendt dig ret længe , men endtil videre syntes jeg du er pålidelig , men også dyr.Vi ses snart igen

• Gunner
  • Acquirente verificato

Lidt ud over almindelig nethandel

Hjemmetest.dk har været utrolig opmærksom på om jeg var tilfreds med mit køb samt om varen fungerede efter hensigten
Utrolig hurtig og forsvarlig forsendelse
kan varmt anbefales

gunner

Fuldt ud tilfredsstillende

Hurtig levering, produktet lever op til mine forventninger

Hurtig levering og perfekt Service

Nemt at bestille varen, som kom til den lovede tid. Nem og overskuelig brugsanvisning. Desværre var der en fejl ved varen.
Jeg ringede og fik dette svar: Det er vi kede af, vi sender straks en ny. Dagen efter kunne jeg afprøve dette apparat, som virker til min fulde tilfredshed.

nem og hurtig ekspedition

varen funker bare 100% og nem at betjene

• Birte
  • Acquirente verificato

Bestilt en eftermiddag, modtaget næste dag

Det var meget let, og jeg kunne følge pakkkes vej til mig.
Købte en blodtryksmåler - fungerer fint.
Jeg overså, at jeg kunne tilkøbe en strømforsyning.

Stor tilfredshed.

Nemt at handle hos jer - hurtig levering. Hurtigt svar på fore-
spørgsel pr. e-mail.

Supergod behandling

Blev ringet op at man ikke havde strømperne i grå farve, efter en kort snak med sælger valgte jeg at tage alle 4 par i sorte rejsestrømper. Sælger var meget troværdig og strømperne lever op til forventningen.

dårlig

elendig service. Ikke nogen forståelse for, at jeg havde oplyst,at jeg er både ord ao talblind. Læs brugsanvisningen, var svaret. Service helt ud over det almindelige!!!!!!!!!!!!!!

Hjemmetest

Hurtig ekspedition, ingen problemer.

Intet at bemærke, varen kom hurtigt og virker teknisk upåklageligt.

• Robert
  • Acquirente verificato

Produktet blev leveret 24 timer efter ordreafgivelsen.

Rigtig god service.

• Peter
  • Acquirente verificato

Meget tilfreds og vender senere tilbage med en vurdering af apparatets effekt.

Hjemmeside, ordrebestilling og levering virker meget professionelt og alt er som lovet. Min tvivl over for den slags firmaer som MediGroup er blevet gjort til skamme.

Eneste problem, jeg har haft, har været med Postvæsenet, hvor pakken var ¨åbnet i den ene side for at se, hvad pakken indeholdt - tilsyneladende var der ikke fjernet noget. Det virkede lidt påfaldende, at pakken var åbnet i bunden og klæbet til, så jeg ikke ved modtagelsen i vort .lokale postudleveringssted kunne se det, før jeg hjemme. Havde jeg set det, havde jeg naturligvis nægtet modtagelse.

nethandel der virker - fuldstændigt

hurtigt og nemt at bestille - uproblematisk levering - og varer helt efter forventninger. altså alt i top.

professionelt

det er professionelt at bestille på hjemmesiden meget let at finde rundt.

• Kunde

God professionel service

God overskuelig hjemmeside. Produktet levede helt op til forventningerne og kom som lovet dagen efter bestilling med posten.

• Kunde

Snorlige service og levering

Perfekt nethandel.

• knud
  • 3 Giudizi

Godvare

Rimelig pris , kom hurtig med posten

• Niels

Super godt

Bare helt igennem super god service.. kan varmt anbefales :)
5 stjerner herfra.

• Else

super hurtig levering

jeg er glad for cirkulation booster

• Yavuz

hurtig sikkker levering

jeg har prøvet at hendle på hjemmetest.dk, ingen problemer alt leveret til tiden samt det rigtige.

Hjemmetest

Fine varer - levering i orden og hurtig..

Kan absolut anbefales

God og hurtig handel.

Varene blev bestilt opg kom dagen efter, forsvarlig indpakket og uden skader.

Super service

Hel perfekt, dejligt at kunne følge leveringen.

• Randi

Super hurtig ekspedition

Jeg vil gerne give 5 stjerner for super hurtig ekspedition og varer i en en rigtig god kvalitet.

• Thomas

Perfekt

Pakken kom til tiden. Til trods for at jeg fulgte opskriften gik noget galt og jeg kontaktede straks Medigroup og fik følgende mail tilbage: Det beklager jeg, jeg sender dig et nyt sæt uden beregning, jeg håber det hjælper.
Pakken var der dagen efter, super service!

• JK

Behandling til TV-underholdning

Jeg har kun brugt apparatet nogle få dage, med er overbevist om, at det hjælper. Indtil nu har jeg fået ondt i knæet og ømme muskler i læggene. Jeg er startet med styrke 10, både sole og body.
Jeg vil gerne vende tilbage med yderligere erfaringer. Jeg har planer om at låne apparatet til min 98-årige far, som er meget forkalket i bl.a. benene. Jeg håber han kan komme til at gå lidt bedre. Måske skal han starte på trin 5, så han ikke bliver så øm.

rigtig god servisering

dejligt at få en tilbagemelding på en mail
apperatet er ikke meget afprøvet endnu,
men vi håber der er effekt.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi