We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (387)
Hobbyboden

Fin service og gode produkter

Jeg bruger en skæreplotter til at lave skabeloner når jeg ætser glas, og de har altid de varer jeg mangler.
Forsendelsen er hurtig og informationen er OK.
Vil nok handle der igen næste gang jeg skal have varer.

Super god service

Nu har jeg efterhånden handlet hos hobbyboden mange gange og der er altid meget hurtig levering (tit, dag-dag) og varerne lever fuld ud op til hvad der forventes.Der er ligeledes en uovertruffen service, når man ringer og har brug for svar på spørgsmål vedr varerne.
Kan varmt anbefales til andre hobbyinteresserede :-)

Heidi Giljafoss

Super god service

Det er en fornøjelse at handle med hobbyboden. Jeg er udelukkende bruger af online shoppen, og jeg kan godt af og til irriteres en smule over at visse varer ikke er på lager og ikke har været det i evigheder - det er fint nok at der kun tages varer hjem hvis der er interesse for det, men det ville være fantastisk hvis det stod noteret på varen at den kun tages hjem ved interesse, så man skriver sig på listen til at få besked når den kommer på lager igen, eller kan skrive direkte til Gitte - som altid er super sød til at svare hurtigt og behageligt, i stedet for, som jeg nogle gange gør - hvis jeg ikke står akut og mangler det - og bare venter på at den kommer igen :)

Perfekt

Super hurtig levering, som regl dag til dag, hvis ikke det er over en weekend/ferie. Rigtig god service. Kan klart anbefales :)

Super

Har handlet hos Hobbyboden 2 gange og - Wow - det går hurtigt. Stort sortiment og billige varer. Jeg kommer helt sikkert igen.

Bedste online butik

Besvare hurtigt på mails også søndag aften. Hun har faktisk alt hvad jeg skal bruge. Gitte fornyer sig hele tiden med de ting der er oppe i tiden.

Super butik

Nemt at bestille, hurtig svar på spørgsmål og hurtig lev. Af vare.

Hobbyboden

Ja jer er der ikke noget i vejen med, vi handler i handler, sådan er det

Har haft leveringsproblemer, så nu prøver jeg Hobbyboden, det er dog ikke første gang, så nu bliver det Hobbyboden herefter, dem er der aldrig noget med.

Hobbyboden

Det er altid skønt at handle i denne butik.

Butikken har et bredt udvalg af netop de ting jeg søger, så jeg kan varmt anbefale at handle her.

Flot service

Dejlig at handle med, altid hurtig levering, anbefaler også Hobbyboden til andre

Hobbyboden

Super god service og hurtig respons

Jeg skulle bruge noget fra den ene dag til den anden - og vupti, så blev det pakket og sendt og det var derfor næsten lige så hurtigt som at gå ned om hjørnet i en butik og slæbe det hjem selv.

Hobbyboden

En rigtig farlig hjemmeside for dem der ikke kan modstå fristelser.

Har handlet flere gange fra netbutikken. Er en meget tilfreds kunde og handler også her fremover. Der er både et stort og spændende udvalg. Siden er overskuelig og nem, at finde rundt. Varerne jeg har modtaget har alle været fejlfri. Tror Hobbyboden har en sær- aftale med Post Danmark om lynleveringer. Pakker herfra når nemlig hurtigere frem end pakker jeg får andre steder fra :-))). Men hvor er det dog svært, at modstå alle de fristelser man bliver udsat for i net butikken. Tør slet ikke tage hen til den fysiske butik, så går det da helt galt.

Hobbyboden

Super service og hurtig levering hver gang :)

Jeg har handlet ved Hobbyboden mange gange.. Hver gang med super god service og hurtig levering.. Kan varmt anbefale andre at handle der...
Gitte er super sød til at skrive tilbage på mail når man har en efterspørgsel eller der er fejl i en varer..
Det bare så dejligt med en så sød butiksejer :)
Jeg kan varmt anbefale andre at komme forbi hendes butik som også har klippeklister aftener og en masse forskellige hobby ting i butikken :)
Udover det har butikken super gode priser på sine varer og der er altid noget man ikke kan leve uden :)

Min yndlings-hobby-butik

Altid en fornøjelse at handle her. De har et kæmpe-udvalg. Og finder du mod forventning ikke lige det, du mangler, har jeg flere gange oplevet, at de skaffer det til dig, når du skriver til dem.
Den ugentlige lukkedag, kan godt virke irriterende en gang i mellem, men alt i alt vil jeg klart anbefale andre at handle her.
Jeg har prøvet flere forskellige af de danske online-hobby-forretninger, som desværre ofte bærer præg af at det er et lille hjemmeforetagende med lager i soveværelset. Hobbyboden derimod fremstår yderst professionelt - HVER GANG!

Favorit netbutik

Pga det store udvalg (hvor der sjældent er udsolgt), servicen og prisen, så ender min ordre altid hos Gitte i Hobbyboden.

Jeg kan kun anbefale andre at handle hér

SUPER sted

Jeg har handlet både over netbutikken og nu også i den fysiske butik. Og ELSKER det. Der er ALTID SUPER service på spørgsmål og Gitte er bare SKØN!!!

Super service og produkter

Hos Hobbyboden får man altid en supergod service: De bestilte varer kommer hurtigt frem, og har man et spørgsmål pr. mail til varer eller teknikker, kommer der næsten omgående et svar.

Rigtig god

Har bestilt fra denne side en enkelt gang.
Det var billigt, hurtigt leveret og levede helt op til forventningerne

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super god og hurtig betjening

Perfekt service. Nem og hurtig bestilling og levering til tiden. SUPER

Hobbyboden

Venligt og sødt personale - et godt sortiment

Jeg har kun handlet med Hobbyboden på messer og er altid blevet godt behandlet, De har der haft et fint sortiment med - dog mest die cut maskiner og die til at bruge i disse.
Har endnu til gode at se deres nye butik i Odder.

God netbutik.

Er blevet glad for at handle her for det er overskugelig og der er rimelig hurtig levering.

Hobbyboden

Hurtig og effektiv service!!!!

Har mange spændende ting inden for hobby artikler! Også dem man ikke ser andre steder - Som eks. encaustik!!! Det er en fornøjelse at handle med hobbyboden!!!

Fantastisk sortiment!

Jeg fandt alt hvad jeg skulle bruge. Det er ellers tit at jeg skal handle flere forskellige steder!

Helga Oterdoom ritiene questo recensione utile

Kun positivt

Hobbyboden er en super god internet butik. Spørgsmål bliver besvaret, leveringen er i top og enormt hurtig - dag til dag.

Kommunikationen er lige så god, og ligeså er håndteringen af ens henvendelser.

Udvalget er enormt.

Jeg kan anbefale Hobbyboden til enhver kreativ sjæl.

Super

Bredt sortiment, fin kommunikation, super hurtig levering, perfekt indpakning. Kan ikke gøres bedre.

SUPER service

Har handlet ved hobbyboden.dk adskillige gange..
Senest i sidste uge... og det hastede virkeligt - da jeg skulle bruge tingene lørdag morgen.
Fredag da posten ankom på arbejdet - havde han pakken med! :D

Altid super kundeservice og hurtige svar!

Perfekt!

Har nu handlet hos Hobbyboden for første, men absolut ikke sidste gang.

Hobbyboden

Og hurtig levering, bredt sortiment og sjældent "udsolgte" varer.
En fornøjelse at handle hos "Gitte"

Hurtig og nem levering

Det er første gang jeg handler med Hobbyboden - men det er bestemt ikke sidste......... Hjemmesiden er MEGET nem at finde rundt på, klik klik og du har noget i din herlige favorit boks. Du skal ikke huske på varene når du smider dem op i favoritboksen, men kan - efter din tur rundt i købe-universet - kigge i din favoritboks og vælge det ud du gerne vil købe denne gang - herligt.
Bente, Brovst

hjælsom, imødekommende og venlig

Jeg er glad for at handle hos Hobbyboden. Der er hurtig levering og varen er i orden. Gitte er meget hjælpsom og imødekommende når jeg taler med hende.

Mvh. Sonja.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super god og hurtig service

har kun handlet en gang der, men absolut ikke sidste gang, de har nogle gode ting, og super hurtig levering:-)

Recensione da parte di un acquirente verificato

God og hurtig service til fornuftige priser

Hej Hobbyboden (Gitte)
Jeg har været yderst tilfreds med dit høje service niveau. Man kan altid finde det man mangler, når man handler hos dig. Man ved hos dig, er ventetiden kort og varerne er altid i gode hænder.
Tak for din gode service og ser frem til at købe endnu mere hos dig i fremtiden.
Mvh. Mai

hurtig, pålidelig, alt leveret

Det kan ikke gå meget hurtigere og bedre. Har bestilt et par gange og hver gang er servicen i top, alle varer med og det kommer lyn-hurtigt.

superbetjening

Meget hurtig og fin betjening, dejligt at kunne følge pakken til døren på nettet, så vi kan være hjemme og modtage varene.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Hurtig og korrekt levering

God hjemmeside, hurtig og korrekt levering

God service!

Hobbyboden sender altid varerne hurtigt og præcist