We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (429)

fantastiks hurtig og præcis

der var en stor positiv ordrebehandling og meget hurtig levering dagen efter bestillingen var afgivet

Desværre ikke så tilfreds

Fik desværre tilsendt en stavblender der, dels havde emballage der havde været åbnet og hvor der var sorte fingre på blenderen, dels ikke kunne blende. Kundeservice var søde, men jeg synes at jeg skulle have haft portoen (50 kr.) refunderet og gerne lidt ekstra for ulejligheden.

Hej Sarah

Din vare blev leveret to dage efter din bestilling. Du kontaktede os og spurgte, om det var muligt at returnere den tilsendte vare. Det bekræftede vi og du sendte varen retur. Da vi modtager den, skriver du på en vedlagt seddel, at emballagen var brudt ved modtagelsen. Nu skriver du så her på Trustpilot, at der var sorte fingre på maskinen og at den ikke kan blende - det kan undre mig, at du ikke gjorde opmærksom på dette noget før. I så fald ville varen være blevet byttet eller sendt til reparation. Desuden må du jo have brugt blenderen, siden du konstaterer, at den ikke kan blende. Ved ibrugtagning bortfalder den almindelige returret sædvanligvis, da varen så ikke kan returneres i væsentligt samme stand.

Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med vores service, men hvis du havde givet os alle detaljerne fra starten, havde vi sikkert fundet en anden løsning.

Thomas Rasmussen
Hvidevarebanditten.dk

lynhurtig levering

Fin og hurtig service

ALDELES FREMRAGENDE SERVICE

Jeg bestilte en dampstation, men fik leveret en grilltoaster. En enkelt opringning til kundeservice rettede fejlen, og jeg modtog den korrekte vare dagen efter. En helt igennem troværdig, hurtig og pålidelig kundebetjening.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super hurtig levering. Leveringstid hed 3-5 dage, varen kom dagen efter!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtigt, nemt og billigt :)

Jeg søgte på Google efter det jeg skulle bruge og så dukkede Hvidevarebanditten op og fandt det jeg skulle bruge og bestilte det. Et par dage efter modtager jeg pakken. Alt var nemt, hurtig og så var de tilgengæld også billigere end de andre hvidevare butikker.

Hvidevarebanditten

Fin leveringsservice, men usædvanlig dårlig kunde/reklamationsservice

Købte tilbage november måned 2011 to håndmixere hos hvidevarebanditten og de blev leveret til aftalt tid og uden problemer af nogen art. Så langt så godt.
Den ene af de to håndmixere er nu gået i stykker, kan simpelthen ikke længere tændes, så jeg sender tirsdag den 23. april en mail til dem for at få afklaret hvor varen eventuelt skal returneres til, da der var to forskellige adresser på hhv. ordrebekræftelsen og hjemmesiden. På hjemmesiden står der at der svares inden for 24 timer. Jeg hører dog intet fra dem og forsøger adskillige gange at ringe til dem, men telefonen svares ikke selvom det er inden for normal arbejdstid.
Da jeg mandag den 29. stadig intet har hørt beslutter jeg mig at lade telefonen ringe ud og ringe op med det samme igen og fortsætte sådan indtil de blev trætte af det. Og sørme om det ikke lykkedes mig at få kontakt til en medarbejder (Allan tror jeg han hed). Han undersøger straks sagen og kan bekræfte at de ikke har modtaget min mail. Jeg gensender derfor straks mailen og venter i røret indtil medarbejderen bekræfter at han nu har modtaget mailen.
Medarbejderen som er usædvanlig venlig og imødekommende siger at han lige vil finde ud af om det er nødvendigt at returnere varen og så enten ringe eller sende en mail. God service, men.........
Her torsdag har jeg så stadig intet hørt og ringer derfor endnu en gang til dem og igen måtte jeg ringe op flere gange og lade den ringe mange gange før jeg endelig kom igennem. De bekræfter så at den skal returneres og at de simpelthen ikke lige havde haft tid til at skrive/ringe til mig om det. Jeg har på nu måttet undvære min håndmixer i næsten 14 dage inden jeg finder ud af hvor den skal returneres til :(
Og selvom jeg ikke synes jeg bruger den meget, ja så er der visse ting den er uundværlig til. Godt naboen har en man kan låne :)

Må så her efter det rent faktisk lykkedes mig at få kontakt til dem indrømme, at ja så har der været stor fokus på at informere mig om hvad der sker med min reklamation. Er nok nødt til at give en ekstra * alligevel.
Rart når der sker ændringer til det positive :)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hold da fast en hurtig levering!

Hvidevarebanditten kan anbefales. Klik, betal og 2 dage efter har du din vare.

Meget reel og effektiv

Alt fungerede meget tilfredsstillende og hurtigt - dejligt

Bedste pris og hurtig levering som lovet

Bedste pris og hurtig levering som lovet

Både og!

Mine varer kom hurtigt- men den ene kasse var rigtig grim- den havde været i kontakt med vand- så godt den ikke skulle gives som gave!

Hurtig og korrekt levering - handler gerne hos Hvidevarebanditten igen

Det kunne ikke være bedre - varen ankom dagen efter på trods af advarsel om 3-5 dages leveringstid.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Fin vare, beskrevet udførligt på hjemmesiden, meget hurtigt fremsendt, helt tilfredsstilende handel.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Perfekt fra bestilling til levering

Efter en kort mailkorrespondance, hvor jeg hurtigt fik opklaret et enkelt tvivlsspørgsmål, bestilte jeg mit nye fryseskab på hjemmesiden. Bestillingen, betalingen og leveringen forløb upåklageligt. Jeg kan derfor trygt anbefale virksomheden til andre kunder.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Leveret indenfor aftalt tid - ok

Pris og leveringstid som opgivet.

Anbefalelsesværdigt

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering og halv pris

Fik min vare efter 2 dage og den var til halv pris i forhold til andre netbutikker.
Jeg vil helt sikkert kigge forbi næste gang jeg skal købe et husholdningsapparat!

Tilfreds _tilfreds _ tilfreds

Jeg har lige modtaget min nye micro ovn , der kan du trygt handle .hurtig levering til lavpris..

nemt

nemt og enkelt, bestilte søndag og modtog tirdag og så er det porto frit

Turbo støvsuger

Sender ordre på støvsuger om ondagen modtager den fredag formiddag og fik en super glad datter, så fin og hurtig service.
Det eneste der forhindrer den sidste stjerne er et lille irritationsmoment. Ved bestilling står der levering 1-2 dage som var hvad jeg behøvede, da man bestiller og modtager ordrebekræftelse står der pludselig 2-4 dage og det var ikke hvad man havde bestilt, men heldigvis blev det 2 dage :-)

Hurtig og smidig behandling

Hurtig tilbagemelding om, at den bestilte vare kun var lagerført uden emballage. Varen blev tilbudt leveret til dagen efter, med den fornødne garanti og medfølgende brugsanvisning. Som et "plaster på såret", fik jeg tillige en gave sammen med ordren

Recensione da parte di un acquirente verificato

Alt fungerede fint, nem og overskuelig hjemmeside. Varen kom til aftalt tid og fungerer upåklageligt. Pengene først trukket fra kontoen et par dage efter produktet var leveret. Så alt i alt super oplevelse, kan sagtens anbefale hvidevarebanditten til andre.

Fantastisk service

Jeg bestilte ret sent på dagen, men alligevel nåede de af afsende ordren den samme dag og til en meget billigere pris end konkurrerende forretninger. Kan varmt anbefales.

Så kom den endelig

Hej Thomas....
Jeg er glad for min dampstation, så nu kan jeg stryge mit tøj igen..

der var godt nok besværlig for denne pakke at nå Frederikshavn,men det kykkedes..
Vi handler gerne der igen .Super god behandling af Thomas,

venlig hilsen
Gunhild Pedersen
Frederikshavn

for lang tid levering

For lang tid levering

Recensione da parte di un acquirente verificato

Nemt, hurtigt og billigt :)

Pakken kom utrolig hurtigt og intet fejlede noget

Udemærket

Jeg handler meget på nettet, og bruger altid pricerunner.dk og andre sider, til at finde ud af hvor varende er billigst. Jeg hanlede ved Hvidevarebanditten fordi det var dem der var billigst. Jeg fik varen dagen efter jeg bestilte den, og det fungerede som det skulle. Jeg kender ikke siden særlig godt, så de 5 stjerner er kun givet ud fra den ene gang hvor jeg har handlet der :)

God pris - Godt produkt.

De kunne tilbyde god pris og godt produkt, men på min ordre stod der 2-4 hverdages levering. Jeg fik den først en uge og et par dage efter jeg bestilte og måtte rykke for bestillingen.

Billigt, nemt og hurtigt

Fik det produkt jeg skulle bruge som det billigste på markedet og fik det efter få dage.

Alt er OK.

Alt fungere som det skal.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super flot og hurtig levering.

Bestilte kl 16.30. Jeg havde varen dagen efter kl 8.30. Dejligt.

3-4 dage = 2 uger

Fik straks ordrebekræftelse og track & trace. Men Pakken dukkede aldrig op i track & trace. Da jeg kontaktede butikken, fik jeg venligt at vide at lagerstatus ikke var helt opdateret og min pakke derfor ikke afsendt. Da pakken stadig ikke kom til lovet dato, var det igen mig selv, der skulle kontakte butikken for at få info... nu er den leveret. 3-4 dage blev til 2 uger.
Burde give 2 stjerner, men jeg har fået rimelige svar fra kundeservice ved mine henvendelser og varen var ikke uundværlig for mig...

Hurtigt og billigt

Ved hurtig gennemgang på nettet var Hvidevarebanditten billigst. Nu er det jo ikke altid prisen, det skal komme an på, men når hurtig levering og god information følger med, så vil jeg gerne vælge Hvidevarebanditten en anden gang.

hurtig levering.

Bestilte opvaskemaskine søndag eftermiddag, blev leveret tirsdag morgen 7.40
Der blev ikke ringet inden levering, som der ellers var vinget af for.

Hej Hanne

Tak for anmeldelsen. Jeg beklager, at der ikke blev ringet inden levering. Vi har indskærpet overfor vores leverandør, at de skal huske opkaldet inden levering.

Thomas Rasmussen
Hvidevarebanditten.dk

Som det skal være

Bestilte. Jeg modtog. Ikke meget at sige. Det virker bare.

Har købt weberrotisseri

Hurtig lev, kan bestem anbefale shoppen

Personlig levering!

Intet at udsætte på min handel med Hvidevarebanditten. Lav pris på varen. Godt nok havde de den ikke på lager, som Pricerunner lovede, men efter telefonisk kontakt blev varen hurtigt indhentet og leveret personligt af manden, jeg havde telefonkontakt med. Jeg handler gerne med Hvidevarebanditten igen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super god og hurtig service. Billig pris

Jeg sparede ca 30 procent og havde varen i løbet af få dage. Super service

Alt fungerede

ORDER76548 - Phillips Støvsuger, alt fungerede, hurtig levering.

Alt OK!

Levering lige efter bogen.