[REPLY]
Da jeg valgte at bestille et par solbriller kørt før en ferie var leveringstiden udslagsgivende.
Bestillingen blev gennemført en tidlig fredag morgen kl.6 - med lovning på levering inden for 1-3 dage, og modtagelse af track&trace nummer efter afsendelse. Hvis de af en eller anden grund ikke kan leverer varen som aftalt, vil jeg få besked inden for 24 timer.........
Lørdag eftermiddag har jeg stadig ikke modtaget varen, og heller ikke engang track&trace nummeret - hvilket jeg tolker som om at den ikke engang er blevet afsendt endnu. Det får mig til, at rette henvendelse til deres kundeservice (som lover svar inden for 2 timer) for, at høre hvad der sker.
Flere dage går, og det bliver nu mandag aften. Varen har jeg stadig intet set noge til, ej heller svar på min første henvendelse. Jeg kontakter derfor endnu engang firmaet bag og beklager mig. Til sidst får jeg så et svar om, at de ikke har produktet på lager og derfor ikke kan levere det og min ordre derfor nu bliver annulleret. Intet mere.
Normalt kan jeg nu være ret tålmodig og forståelig for, at der bliver begået fejltagelser. Nu står jeg dog og skal rejse inden for de kommende dage, og ingen chance har for at finde en ny forretning som kan levere mig en lignende vare inden afrejse.
Samtidigt er jeg uforståelig overfor, hvordan man kan tillade sig at reklamere med både varer som de ikke har i deres sortiment, skilte med leveringstider og besvarelse på henvendelser som de ikke kan overholdet, når det er intet mindre end bullshit.
Jeg kan IKKE anbefale nogen at handle hos dem!
Købte en julegave her kort inden juleaften. Varen kom dagen efter og alt var som det skulle være. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her, da de har mange lækre varer.
"1-2 dages leveringstid", "vi kontakter dig, hvis vi ikke har sendt det inden 24 timer". Yeah, right.
Efter fem dage var der intet sket og varen var tydeligvis ikke på lager da vi talte med dem herefter. Modtageren fik ikke sin ønskede gave i tide (den kunne være skaffet andetsteds, hvis vi havde vist det).
Gad vide, om der mon er andre områder hvor man omskriver sandheden hos dette firma? Her handler jeg ikke igen.
En reklamation, som skyldes en fabriksfejl blev ikke dækket. Uret er ikke engang brugt et år. Og han vil ikke gøre sig det besvær, at sende mit ødelagte ur tilbage, selvom jeg har kontaktet ham utrolig mange gange via mail.
Hold jer væk!
Købte et casio ur.
Kom få dage efter pakket pæntt ind, en god oplevelse.
som skevet i overskriften
Ingen Problemer = Glad mig
og sådan var det her.
Mvh
Jens W
I første omgang bestilte jeg et ur, som gave til min kæreste.
Jeg fik en ordrebekræftelse, og at jeg kunne forvente en leveringstid på 4-5 dage.
Da der var gået 14 dage, uden at modtage uret, skrev jeg til forretningen.
Jeg fik svar samme dag, hvori en herre skrev at de ikke havde flere, af dette ur, på lager. Han kunne ikke svare på, hvorfor de ikke havde meldt dette tidligere.
Jeg talte med min kæreste, og hun var nogenlunde forstående over at hun ikke havde fået sin gave til tiden. Vi blev enige om at bestille et andet ur i samme forretning.
DER ER NU GÅET 14 DAGE, og vi har ikke hørt noget fra forretningen.
DET ER SIDSTE GANG JEG KLIKKER IND PÅ DEN SIDE - der er mange andre forretninger med meget bedre service.
Varen afsendt omgående, men postvæsenet lagrede den i en lille uge!
Kender ikke firmaets service niveau. Det er den ultimative test
Har handlet der før uden nogen form for problemer. Man får en fantastisk service. Modtog varen ekstremt hurtigt og varen er helt som forventet, og så til den pris. Kan klart anbefales og handler der helt sikkert igen!
Jeg købte et ur til min kone til jul. Servicen var i top. Selv da jeg skulle have det byttet p.g.a. fruen ønskede en anden model.
Jeg kun varmt anbefale insunglass.com. Kæmpe udvalg, super priser og enestående service. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg bestilte den 21. august 2010 et ur, et Timex Expedition Rugged Field T49778
Ifølge Insunglass havde det en Leveringstid på 2 - 5 hverdage.
Uret kom ikke og jeg forespurgte efter et par uger, per mail, hvornår jeg kunne forvente leveringen.
Jeg fik svaret, at de ville undersøge dette og vende tilbage, men jeg fik aldrig et svar - Ingen ur, That sucks !
Man kan undre sig over at firmaet er godkendt af e-handelsfonden.
Jeg afgiver ikke ordre hos dem igen - der kommer jo ingen ting...
Jeg bestilte et ur hos insunglass en fredag eftermiddag og allerede mandag formiddag ankommer det med posten. Hurtig levering, gode priser og et meget stort udvalg - det er nok ikke sidste gang, jeg handler der.
Jeg bestillte to armbåndsure. De blev leveret indenfor den tid der stod at det ville tage, og der var ingen problemer med urene, betaling eller levering.
Go service, er hurtige til at svare på spørgsmål.
Hurtig levering mange ++++++ herfra.
det er ikke sidste gang jeg handler med firmaet insunglass
Jeg bestilte mit ur om onsdagen og om torsdagen fik jeg det med posten. Det var nemt, og uret lever fuldt ud op til mine forventninger. Fed Hjemmeside!
Jeg bestilte i slutningen af november 2009 et ur i julegave til min kæreste, jeg ville være i god tid så jeg kunne være sikker på at få det til juleaften.
Efter nogle dage fik jeg uret. Men jeg lader det ligge da der er et stykke tid til jul. Efter nogle dage kigger jeg på uret og ser en del ridser på rem og skive og et fedtet ur. Inden i var der en postit, hvor det fremgik at uret skulle til reperation.
Jeg kontaktede insunglass som svarede hurtigt. De havde ikke sendt mig et brugt ur med vilje og ville bestille det med det samme så jeg havde det 4 dage efter. Det var den 8. december. Jeg har stadig ikke modtaget det d.19.. Jeg skriver mails til insunglass og bliver lovet et trackingnummer følgende dag. Jeg får aldrig det trackingnummer og skriver derfor mails. Intet svar. Jeg ringer op og får at vide at de ikke kan love mig levering inden jul. Jeg vil derfor have mine penge tilbage, og det får jeg.
Jeg synes derfor jeg har fået en rigtig dårlig oplevelse. Havde det ikke været for en anden webshop der leverede med det samme, så havde julegaven været tabt fordi insunglass leverede gammelt ur og derefter ikke kan levere et nyt indenfor den tidsramme de siger. Der står endda på hjemmesiden at leveringen tager 1 dag.
Jeg havde bestilt et nyt ur om søndagen og om tirsdagen ankom den med posten. Den var forsvarligt pakket ind så uret havde ikke taget nogen form for skade.
Jeg kan godt anbefale at handle ved Insunglass.
Under 5 minutter efter jeg afgav ordren fik jeg en bekræftelse på at den var sendt afsted! Rigtig god service og et godt produkt!
Kenneth