We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (153)

Snel en goed

Mooie wind-en waterdichte jas binnen gekregen.
Snelle en goede service.
Prima!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Retourjas opnieuw verzonden ??

Fjall Raven Hunter jas besteld die vlot werd geleverd, bij het aanpassen sprong het trekkoord die gebruikt wordt om de jas in je middel strak te trekken.
Dit koord was duidelijk amateuristisch gerepareerd, waardoor mijn enige conclusie kan zijn dat deze jas reeds eerder teruggezonden was.

Barbour jasje

Ik heb na een vriendelijk telefoongesprek het jasje besteld en betaald via de bank.
Ik kreeg al sneel een mailtje dat het besteld moest worden en dat dit eventjes kon duren. Het was er al na vier dagen en het was precies wat ik zocht.
Bedankt voor de prima service

uitstekende service

wordt geleverd wat beloofd wordt

Goed en snel

Een mooi shirt en heel snel geleverd.

Recensione da parte di un acquirente verificato

De bestelling was een schot in de roos.

Is was van plan om de katmai jacket van fjallraven te bestellen.Daar de maten bij verschillende merken anders uitvallen,besloot ik eerst te informeren naar de beschikbare maten. Ik kreeg prima antwoord over maten met geleverde lengtes in cm.
Dat vergeleek ik met eigen kleding. De uitkomst klopte precies. Na bestelling werd correct bezorgd en heb ik de jacket al naar volle tevredenheid gebruikt.

snelle en nette service

Onlangs een jas besteld via de site. De jas viel wat groter dan ik dacht. Na een mailtje over retourneren, heb ik de jas op maandag teruggestuurd en op woensdag had ik de juiste maat al weer in mijn bezit. Een prima een service.

PRIMA

Snelle levering, wel ruim verpakt, grote doos voor een vest.
Geen retour nodig gehad, betalen via Ideal.
Eindoordeel : aanrader, prima verzorgt.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Zeer tevreden over snelle afhandeling

De bestelling werd correct en snel afgehandeld.
Pas als je een retourzending hebt, kun je de service van de winkel goed beoordelen, vind ik. En ook hier niets als lof voor Senza Dubbio.
Ook mijn retourzending werd snel en correct afgehandeld.

Voorraad!

Ontzettend veel producten niet op voorraad. En dan niet vermelden wat de vermoedselijke levertijd is. Jammerlijk1

Kwaliteit

Snelle levering en fijne klantenservice +1

Recensione da parte di un acquirente verificato

zoals de beoordeling aangeeft perfect

Vlotte levering goed artikel

snelle levering

Eind van de middag het artikel besteld, de volgende dag in huis, fijn!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Goede kwaliteit met snelle levering

Fjallraven cap besteld bij Senza Dubbio, snel geleverd tegen goede prijs.
Je ontvangt via email bevestigingen van aankoop en verzending, zodat je de voortgang kunt zien. Fijne webwinkel, ga ik vaker gebruik van maken.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Nergens meer te koop,alleen nog bij Jachtkleding online....Top.

Een Barbour jasje,overal uitverkocht/niet meer leverbaar.
Bij jachtkleding Online gewoon in het assortiment en binnen 2 dagen geleverd, wat wil je nog meer.

Goed......

Geen problemen, snelle levering!!!

Fantastische service

Goede ervaring met online kopen. Had niet de juiste maat kleding besteld, retour sturen en telefonische service waren van uitzonderlijk hoog niveau voor een online shop.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snel geleverd, keurig afgehandeld.

Prima service

Hartstikke goed !!

BEsteld en 1 dag later al in huis.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Uitstekende cominucatie en afhandeling van de bestelling

Zeer snelle afhandeling van de bestelde laarzen die ook nog eens 40 euro goedkoper waren als in een normale jachtkledingzaak.

Recensione da parte di un acquirente verificato

jachtkleding online zeker aan te bevelen

De eerste ervaring met jachtkleding online is prima te noemen, ik zal zeker vaker een bestelling doen ,ook het segment is overzichtelijk en redelijk uitgebreid.
Snelle levering en finaciele afdoening is naar wens.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Zeer moeilijk te verkrijgen product binnen een dag in huis

Snelle levering van bij zo ongeveer iedereen uitverkochte neopreen lieslaarzen van Le Chameau. Levering in zorgvuldig aangebrachte extra verpakking, nog wat leuk foldermateriaal erbij. Top!

zeer goed!!!!

Telefonische informatie over een artikel zeer korrekt, bestelling met de uiterste zorg verzonden, snelle levering, zeer zeker een aanrader!!!!!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Jachtkleding online is een aanrader!

Overzichtelijke site! Snel en zonder problemen geleverd én een prima prijs!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Jachtkleding online ios de webshob voor mijn

Mijn mening over webwinkels die ik had moet ik toegeven dat is echt met 100% veranderd nadat ik een bestelling had geplaatst op jachtkleding online, was altijd wat terughoudend over de webwinkels maar nadat ik een blouse op deze webshop geplaats had ben ik helemaal om.
ik plaatste een bestelling en betaalde met ideal, ik kreeg een orde bevestiging en toen een berichtje dat het pakketje verzonden was maar ik had het pakketje eerder binnen (al de volgende dag) nog voordat ik het mailtje kreeg klasse zo hoort het.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Net zoals vorige bestellingen weer helemaal top!

Bestel graag via jullie! Super vriendelijk en vakkundig advies. Tot de volgende bestelling

Snel en betrouwbaar

Ervaring dat er snel gehandeld werd. Ook bij teruggave van het geld.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Perfecte service!

Er was een probleem met Post.nl maar dit werd snel en zeer vriendelijk opgelost door Jachtkleding Online. Aanrader!

Nie mopperen nie

Super. Niet veel jachtzaken hebben (goede) lieslaarzen standaard in het assortiment.
Snelle levering, nette prijs, plus een boeiende gratis catalogus.
En de laarzen zitten me geweldig!
Wat wil een mens nog meer!
Nee - U hoort mij niet mopperen!
Groet van Tok

Recensione da parte di un acquirente verificato

Geeft de services die een klant verwacht

Kwaliteit produkt goed,
Informatie goed,
Snelheid van levering goed.

Puik bedrijf!

Recent een Fjällräven muts besteld die niet voorradig was.
Echter, omdat er erg moeilijk aan te komen is, deze toch besteld en via iDeal betaald.
Vlot een telefoontje van SenzaDubbio omtrent het leveren hiervan.
Super, dit is service met een hoofdletter.
Na een weekje is de muts netjes per post gekomen, kijk, dat is wat je noemt een goede service, want Fjällräven Benelux had de muts niet meer op voorraad is mij verteld vanuit betrouwbare bron.

In 1 woord: super!

heel klantvriendelijk

Juist omdat de bestelling niet aan de verwachting voldeed was het erg fijn om zo aardig en klantvriendelijk behandeld te worden. dank!

Recensione da parte di un acquirente verificato

prima zaak met goed advies

assistentie bij site en telefonisch prima

Recensione da parte di un acquirente verificato

Vriendelijk en deskundig advies.

Met het kopen van producten via internet heb ik wel enige ervaring, boeken en cd/dvd's geen probleem. Maar het kopen van kleding vond ik toch een ander verhaal, hoe weet je immers dat de kleding goed past en krijg je je geld wel terug wanneer je niet tevreden bent?
Tijdens mijn contacten met jacht online werd ik echter zeer vriendelijk en deskundig geholpen en werd de garantie gegeven dat wanneer het product niet beviel ik mijn geld na het terugsturen van de kleding direct terug zou krijgen.
De kleding, laarzen in mijn geval, werden binnen een dag bezorgd. Ze passen goed en ik ben er zeer tevreden over, overigens aardig dat er gratis verzorgingsproducten waren bijgevoegd.
Als laatste wil ik de laarzen van Trabert aanbevelen, geweldige kwaliteit en pasvorm, ze kosten misschien iets meer, maar dat zijn ze zeker waard.

Snel en goed!

Goed geholpen aan de telefoon en de bestelling daarna snel en correct afgehandeld.

prima service

Geen op- of aanmerkingen. Alles is prima verlopen

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snelle afhandeling, maakt waar wat er beloofd wordt.

Webwinkel functioneert prima, er wordt snel gereageerd op de gedane bestelling, update over bestellingsstatus is prima en de verzending via TNT verloopt uitstekend.

goud

super goed.

goede dienstverlening

truien zie er super uit ,mooie kwaliteit en lekker warm