We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (273)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig, præcis levering - et højt serviceniveau

Selv en dobbelt ordrebekræftelse blev elimineret til een med en personlig svarmail få minutter efter vi havde modtaget bekræftelserne. Tusind tak for den professionelle og alligevel jordnære ordrebehandling samt et meget højt serviceniveau.

jaman.dk

Havde lidt problemer med at ordren gik ind 2 gange, selvom jeg kun bestilte én gang. Men jaman.dk kontaktede mig dagen efter, og annulerede dene ordre. Der er hurtig respons fra kundeservice, og tv'et var hos mig allerede 2 dage efter bestillingen. Jeg vil helt klart handle her igen. Og vil meget gerne anbefale siden til andre.
S.S.

Meget ærlig salgsservice

Det var meget positivt at handle tv hos Jaman.dk. De ydede lidt mere service og akkuratesse end jeg forventede af en internetvirksomhed med meget fine priser.
De er også ærlige med hensyn til varesortiment, de siger ikke ja til at skaffe en vare, de ikke har.

Gennemført

God sælgerkontakt og support samt hurtig og nemt køb/afhentning.

Super service

Ingen tvivl om at servicen ikke mangler noget fra selve jaman.dk Flinke når man ringer med spørgsmål.
Leveringen skete under 24 timer efter der var afgivet bestilling, det ville dog have været dejligt at vide hvornår på dagen fragtfirmaet kom med det. Ingen problemer med tv'et og det dertilhørende ophæng passede perfekt.

Kan stærkt anbefale jaman.dk!

Recensione da parte di un acquirente verificato

God service og hurtig respons

Jeg har været fuld tilfreds med mit køb hos Jaman. Jeg bestilte varerne kl. 21.00 og hentede det næste dag kl. 12.00. Fik hurtig svar på mailforespørgselser samt venlig og hurtig betjening ved afhentning.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Definitionen af god service...

God pris, korrekt leveringsinfo og personlig service på højeste niveau. Jeg kan kun varmt anbefale denne netbutik, som er overskuelig at finde rundt på, har meget konkurrencedygtige priser og får en til at føle sig hjemme med den personlige service.

Kun thumbs up herfra!

Super service, super pris

Jeg har lige handlet fjernsyn og blurayafspiller m.m. hos Lars og det har været en rigtig god oplevelse. Prisen var super god og Lars var meget flink til at maile tilbage, så jeg vidste, hvornår jeg kunne regne med, at mine vare kom hjem. Jeg var selv i Rødovre og afhente det hele og alt spiller som det skal, så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der. Jeg betalte ved modtagelsen af mine vare, hvilket også er rigtig rart når man køber større ting over nettet.

Hurtig service og levering

Hurtig svar på henvendelse. Ekspres levering og ingen problemer overhovedet.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Perfekt service og simple levering.

Samsung UE40D8000 har alt og er lige som UE40D8005. Du kan spare penge hvis du bestiller hos Jaman, de er de billigste på net. En uge leveringstid er helt ok.

Risposta da Marila Trading

Hej Grigore. Tak for din fine anmeldelse. Det har være en fornøjelse at levere den allerførste D8000 af forbentlig mange og vi er rigtig glade for at se du har været så tilfreds med at handle hos os og håber selvfølgelig du vil overveje Jaman.dk en anden god gang, du står og skal bruge lignende produkter.

MVH Indehaveren

Bare 100% ok

Hele vejen igennem en behagelig oplevelse og hjælpsom med info omkring valg, et sted jeg helt sikkert vil handle igen.

god og hurtig hjælp

jeg fik en fin og hurtig vejledning

Hurtig levering

En fin og hurtig levering

god service

bare iorden fik mails hele vejen:) og varen kom til tiden

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super betjening, hurtig levering!

Jeg vil anbefale Jaman til alle

Hurtig handel

God og hurtig forretning, venlig betjening. Lidt problemer med at skaffe dansk manual, men det blev løst tilfredsstillet til sidst.

Risposta da Marila Trading

Hej Arne. Beklager manualen tog lidt tid at få skaffet, men er bare rigtig glad for at det løste sig, og du er glad og tilfreds med vare, handel og vores firma :-)

Eminent

Jaman.dk Leverede en fantastisk service, og et fantastisk produkt. er bestemt et site jeg ville anbefale alle at handle med. :)

Fin og god betejning.

virkelige god service med hurtig feedback og vejledning.

God service :)

Hurtig og god service. Billigeste pris på market.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super, perfekt, lige efter bogen

Alt forløb tilfredsstillende.

Ikke så meget pis...

Lagde min bestilling, fik en bekræftelse og modtog pakken.

Har intet at sætte på min oplevelse med Jaman.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Rigtig god pre- og after- sales service!

Det var rigtig fint at blive forhåndsorienteret om, at forsendelsen var sendt efter at edb systemet var lukket ned - så jeg ikke på forhånd kunne få tracking nummer. Og så efterffølgende at få at vide at pakken alligevel ikke var sendt med DHL, og at der derfor ikke var noget tracking nummer - dejlig med to-vejs "ikke edb automatiseret" svar!

perfekt

hurtig levering, overskuelig hjemmeside og rimelige priser

God og hurtig service

Købte et LCD tv via annoncen på nettet.
Blev ringet op dagen efter, da det var klar til afhentning.
Alt i alt en god service, der holder hvad der bliver lovet

Superfin betjening

Vi købte et Samsung tv og fik en superfin betjening.

God kommunikation

Jeg bestilte en DVD-optager lørdag, og fik besked samme dag, at den ville blive sendt mandag. Fik igen besked mandag at den var sendt, og tirsdag aften havde jeg pakken.
God service og hurtig eksp.

Recensione da parte di un acquirente verificato

fin service og nem hjemmeside

det hele gik nemt med bestillingen, desværre var der lang leveringstid på varene, men de kom!
Der var fin information hele vejen.
Jaman kan varmt anbefales!!

Super service !

Jeg bestilte mit TV om eftermiddagen og havde det dagen efter. Følte hele tiden at der var en person bag mail udvekslingerne og ikke bare en mailrobot.

Anbefaler helt sikkert Jaman pga. pris og service.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering, kan klart anbefales.

Jeg har haft en positiv oplevelse med Jaman.dk og er også sikker på andre vil få det.

Pålidelig

Nem hjemmeside, Hurtig levering gode produkter god service

God og hurtig

Bestildte et fjernsyn og ophængningsbeslag torsdag aften,til afhentning hos Jaman fredag. Blev ringet op fredag morgen, at de også havde et sort beslag som passede til fjernsynet. Jeg kunne hente varene kl. 12.

5 dages leveringstid tog 15 arbejdsdage - men ellers god service

Vinterferien kom vist i vejen sammen med en forklaring om et leverandørsvigte og lidt modsatrettede informationsmails. Intentionen er helt sikkert til stede for at levere en god service hos jaman.dk - men her var uheldet ude og de 3 stjerner er meget store og tætte på at blive 4. Vil ikke tøve med at benytte jaman.dk en anden gang, så de kan få en chance for at gøre en bedre levering...

Marila Trading

Reparation af tv , trues af firmaet til at betale, uacceptabelt og inkompetent firma

Køber et 47" LED jos jaman, som støjer/hyler usædvanligt meget. Vi har i forvejen 2 LG tv i huset der virker 100%. Skriver til firmaet som siger at de godt kan reparere det, men har det ikke fejl ifølge dem, så skal JEG betale det selv. Fair nok det ryger til rep. og det er væk i 8-10 dage, de finder ikke nogen fejl men "støjdæmper" skærmen ifølge værkstedet. Tvét kommer tilbage, og nu er billedet "istykker" og tvét blinker og viser mærkelige farver. Endnu en mail til firmaet, som mener det er antenne stikket!!! Nej det er skam uden antenne i !! siger jeg, og til rep igen, denne gang i 7 dage.. De finder ikke nogen fejl og siger at det ikke støjer, billedet de har ødelagt nævner de intet om.
Jeg kræver købet ophævet eller ombyttet til ny vare. Jeg har telefonisk kontaktet dem, og skrevet side op og side ned af mails med dem.
Firmaet sender dog bare en mail med nedenstående faktura:

KOPI AF FAKTURA:
***********************************
Omkostning ifbm. afhentning og returnering
af 47LE8500 til reparation.
Iflg. kunden støjer og brummer fjernsynet
voldsomt - ved egen test konstateres
det at skærmen overhovedet ikke siger
en lyd. Udgifter til dækning af transport
frem og tilbage samt undersøgelsesgebyr
ved ingen fejl.
Beløbet bedes overført senest indenfor
8 dage fra i dag til vores bank konto.
Varenr.
*********************************

KØB ALDRIG AF DETTE FIRMA!!!

Hej Jesper

Vi har naturligvis ikke truet med omkostninger i forbindelse med fejlsøgning uden at
finde fejl, men blot gjort opmærksom på at der kan påløbe et beløb til betaling af kunden, såfremt der ikke findes fejl på skærmen. Dette er naturligvis indenfor købeloven og gængs praksis i branchen. Grundet sagens omstændigheder har vi tilbudt at dække disse omkostninger, men er blevet mødt med ufravigeligt krav om at tage varen retur, hvilket der ikke i sagen er hjemmel for. Vi henviser ydermere til nedenstående citat fra teknikeren vedr. oplyste fejl på skærmen.

Citat Peter, autor. LG service tekniker: Dette tv har stået og kørt her på værkstedet i flere dage og der har ikke været ”skyggen” af fejl på det, hverken ”hyletone” eller det andet han klager over, men jeg har på mistanke prøvet at dæmpe bagbeklædningen med stoftape da det kunne være den der ”vibrerede”

Den støjer ikke mere end normalt, jeg vil faktisk sige at den støjer mindre !

Kunden har i forbindelse med reparation nr. 2 fået oplyst, at der var opstået en helt anden fejl, som er rettet ved udskiftning af printkort. Såfremt kunden ikke mener at have modtaget tilstrækkelig dokumentation for reparation nr. 2, kan dette naturligvis fremsendes til denne kunde, som alle andre, på forlangende.

Sluttelig skal det nævnes, at kunden i den allerførste mail kunden skriver til os vedr. støj, som i øvrigt er sendt til os ca. 3,5 mdr. efter modtagelse af varen, dels henviser som om det er et generelt problem, til et amerikansk forum med en tre år gammel tråd, på en 50 tommer LG plasma skærm, samt i samme første mail spørger hvad han skal give for at opgradere hans ”defekte” skærm til en ditto LG 60 tommer plasma. Samtidig skriver kunden i senere beklagelser over forløbet, at fejlen har været der fra dag 1, dog har vi haft anden kommunikation omkring opsætning af billedet umiddelbart efter modtagelse af varen, hvor dette ikke bliver nævnt.

Da købeloven foreskriver 14 dages returret, og da periode for længst er overskredet, og 4 teknikere i samråd med Jaman.dk’s indehaver ikke på nogen som helst måde kan konstatere fejl på skærmen, så kan vi naturligvis heller ikke acceptere at tage den retur, med et stort direkte tab på at sælge skærmen demo som følge heraf. Det er beklageligt at kunden mener vi har behandlet ham dårligt og urimeligt, er bestemt ikke noget vi ønsker, men samtidig er der rettigheder og krav begge veje, som vi naturligvis overholder til fulde i denne sag, og således må kundens utilfredshed bunde i noget som vi desværre ikke kan afhjælpe, hverken generelt eller indenfor rimelighedens grænser.

Med venlig hilsen, Indehaveren

Hurtig handel

Bestilte Plasma TV søndag - afhentet mandag, kan klart anbefales.

Recensione da parte di un acquirente verificato

God service / godt sted at handle

Der er god tilbagemelding på tlf eller mail og da varen skulle leveres var der rigtig god service
Det er ikke sidste gang jeg kigger ind på jaman.dk
en anbefaling værd

Super god oplevelse.

Alt har fungeret som det skulle.
Har intet at klage over.

super

De pakkede og leverede på 1 dag så bedre kan det ikke være ;-)

uproblematisk

fin betjening

Recensione da parte di un acquirente verificato

Alt i alt en rigtig god oplevelse

Simpel og overskuelig hjemmeside, fin og hurtig support,
jeg kan kun anbefale firmaet.

kan ikke klage

Hurtig og men handel det gik stærk med levering kan kun sige god for jaman