We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (2.066)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Top, snel en goed geregeld

Goed geregeld, snel en goede bezorging icm Kiala.

uitermate slecht

Op de site stond dat de broek voorradig was, de levertijd zou maximaal 1 dag zijn. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Goed was wel dat ik behoorlijk snel bericht kreeg dat er problemen waren en dat de broek direct voor me werd besteld. Na zo'n 12 werkdagen, kon ik eindelijk de broek afhalen bij het Kiala punt. Met de broek was overigens niks mis en hij was niet duur vergeleken met andere verkopers

Beste J van Loo,

Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je lang op je jeans hebt moeten wachten, dit is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten.
Helaas bleek jou jeans niet direct leverbaar te zijn, wat eigenlijk wel had moeten zijn.
Gelukkig konden we de jeans wel bij Diesel bestellen voor je, hier zat wel een bepaalde levertijd aan vast. Onze excuses voor het ongemak.

Wij van jeansandfashion.com wensen je een fashionable weekend toe.

Vriendelijke groet,

Recensione da parte di un acquirente verificato

Mooie artikelen en snelle levering

Mooi artikelen met veel aanbod en zeer snelle levering!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Goede site, snelle levering en uitstekende communicatie!

Deze site is zeker aan te raden, producten worden goed verpakt en snel afgeleverd. Ook als je iets hebt terug gestuurd heb je je geld in een paar dagen terug.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Zal er veel vaker bestellen!!!

Ondanks dat ikzelf besteld met feestdagen ertussen en het weekend had ik m'n bestelling binnen een week thuis. Zeer tevreden en zal er nog vaker iets bestellen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Ik heb het nog steeds niet ontvangen !!!!

het leveradres was op mijn werk, een rvt, dus ALTIJD iemand aanwezig !! Tot nu toe nog steeds niets ontvangen ! Heel spijtig, dit na weken bestelling ! Moest het vandaag cadeau doen, helaas.... heel spijtige zaak :(

Beste Nathalie,

Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je pakketje nog niet geleverd is. Wij hebben reeds per e-mail contact met je gehad. Het vreemde is dat UPS aangeeft in de track and trace dat er twee leverpogingen gedaan zijn, waarbij niemand aanwezig zou zijn geweest. Maandag gaan wij dan ook direct contact met UPS opnemen om de exacte status vast te stellen.

Ik hoop je vast voldoende geïnformeerd te hebben.

Een fashionable groet,

Prima winkel

Prima winkel snelle levering

Snelle, uitstekende service.

Door het weer geplaagd maar achter mijn laptop gekropen.
Tja,de lente is nog ver te zoeken. Dacht dus een reisje te gaan boeken.
Ik zag in mijn mailbox een herinnering van jeansandfashion en wat doe je dan? Natuurlijk, kijken naar wat je weer kan opvrolijken. Heel wat leuke kleren gezien. Soms nog het geluk dat het in de aanbieding was. Vlug een bestelling geplaatst. Mijn bestelling was ontvangen en ik kon het pakket volgen. Dit hoefde ik niet lang te doen want 2 dagen later had ik alles binnen. Helaas moest ik wat retourneren, maar de service was uitstekend. Ik ben gebeld, maar daar ik op het werk zat werd de tekst ingesproken. Daarnaast heb ik een email ontvangen. Ik krijg de kosten van het getourneerde èn de verzendkosten retour.
Prima service wat mij betreft en wanneer ik bijv. naar Radar kijk is dat niet voor alle webservices van toepassing. Van mij krijgen ze een pluim.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Prima. Geleverd volgens belofte!

Door te surfen op internet kwam ik door toeval op de site. Snelle levering en prima afhandeling. Ik ben tevreden! JAMMER ALLEEN VAN DE VERZENDKOSTEN BIJ RETOURZENDINGEN, NIET MEER VAN DEZE TIJD LIJKT ME !

Recensione da parte di un acquirente verificato

Twee bestellingen, vanalles mis gegaan, overtuigd dat het onmacht was...

Eerste bestelling gaf een nalevering aan terwijl mijn bestelling compleet was, vervolgens werd de verkeerde broek in rekening gebracht. Tweede bestelling om kosten te besparen Kialapunt gekozen, 3x een mail ontvangen dat het pakket afgehaald kon worden allen was deze 3x niet aanwezig, vervolgens was de bestelling zoekgeraakt maar binnen een week zou de onderste steen boven komen helaas werd er medegedeeld dat het pakket van de aardbodem verdwenen was en de betaling gecrediteerd werd??? Heeeel vervelend, lang nagedacht waar ik een aantal artikelen ging kopen voor JF gekozen waarna ze op de andere site niet meer in mijn maat voorradig waren :(

Beste A Putman,

Dankjewel voor je review.
Na ons fijne gesprek, hebben wij samen een passende oplossing gevonden voor deze vervelende situatie. Maandag nemen we nog even contact met je op om de puntjes op de i te zetten.

Wij van jeansandfashion.com wensen je een fashionable weekend toe.

vriendelijke groet,

Recensione da parte di un acquirente verificato

Zeer tevreden over alleen de kosren voor terugzending vind ik niet correct

Zie hierboven en dan nog dat de kleuren niet altijd overeenkomen met het beeld op de computer

Precies goed

Alles is perfect gelopen; ik beveel deze site / dit bedrijf dan ook van harte aan!

Toppertje!!

Helemaal geen problemen met jEans and fashion! Levering is lekker snel en duidelijk. Zal zeker mijn kast verder vullen met kleding van jeans and fashion

uitstekend.

De bestelling en levering zijn uitstekend.

mooie snelle service

mooie snelle service, bestelde zag er uit zoals op t plaatje

Goed

Keurig op tijd geleverd. Nadeel is dat je bij retour zenden kosten moet betalen.

Snel en vriendelijk!

Ik had een broek besteld en had een paar vragen over de bestelling en werd heel snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice! De bestelling kwam volgens plan binnen. Nu nog wachten op mooi weer, dan kan ik m'n nieuwe broek eindelijk dragen!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Prima Winkel, snelle levering en prima spullen.

Jeans and fashoin is een prima winkel.

Bestel regelmatig hier kleding en hebben leuke spullen en vaak goede aanbiedingen.

perfect

Snel & betrouwbaar!!!

Recensione da parte di un acquirente verificato

super klantvriendelijk en ook nog een klein kadotje!!

Ik werdt na de dag dat ik iets op internet besteld had gebeld, omdat het artikel vanuit een andere lokatie moest komen dan eerst gedacht was. Het verzenden zou dan wat langer duren. Mij werdt voorgelegt of ik het toch naar het Kiala punt wilde laten versturen (dan had ik het wat later in huis) of dat ik het toch gratis thuis gestuurd kreeg (dit als tegemoetkoming, omdat ik het dan een dag later in huis zou hebben). Ik koos voor het laatste en had het zaterdag in huis. Super aardige meedewerker. Vind het dus aan te raden bij jeansandfashion iets te bestellen!!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Van bestelling tot levering zeer trvrede.

Ik ben zeer tevreden, alles keurig naar wens verlopen. Ik vind het ook fijn dat er achteraf betaald kan worden.

Betrouwbare correcte levering

Ik ontving mijn bestelling vrij snel, jammer genoeg viel de kleur tegen. Ik vond het er heel anders uitsien op de site. Dus heb ik mijn bestelling terug gestuurd, en was blij verrast dat mijn geld echt zeer snel weer terug gestort was op mijn rekening. Dit is een zaak waar je op kan vertrouwen.

Makkelijk en snel

Overzichtelijke site, makkelijk om te bestellen en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Very nice transaction Thank you

Zeer goed en betrouwbaar aan te bevelen .

hartstikke goed!

supersnel geleverd ,netjes verpakt en zo veel gave merken om uit te kiezen! zowel voor mijzelf als voor mijn man, een echte aanrader!

Top!

Ik heb een shirtje besteld en was binnen 2 werkdagen binnen. Service was goed en met het aanmelden voor de nieuwsbrief kreeg ik direct korting, super!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Vandaag besteld, morgen al in huis

Bij deze site kun je alles vinden. Het wordt ook snel geleverd.

betrouwbaar en snel

snelle en betrouwbare service.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snel, goed, degelijk, duidelijk, je krijgt wat je bestelt! Perfect!

De keuze is reuze, lekker up to date, voor elk wat wils. Wat ze zeggen doen ze en dat is fijn vanaf het internet. Ik beveel jeansandfashion iedereen aan en ik kom zeker terug! De site is heel goed opgezet en de kleding is goed te bekijken. Top site!

makkelijk besteld, snel geleverd

makkelijk besteld, snel geleverd

Top!

Geweldige website en heel veel keuze met super producten, plus ook nog eens een snelle levering. Hier ga ik nog veel bestellen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Netjes, snel en accuraat.

Goed, zoals het hoort.

Recensione da parte di un acquirente verificato

veel keus en snelle bezorging.

Ik heb een jeans en een shirt uitgezocht, er is heel veel keus en toen ik besteld had kon ik het al snel ophalen bij een Kiala punt.
Dus mijn ervaring is heel positief, of het moet het lastige kiezen zijn door het ruime aanbod.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Zeer snelle levering tot in Belgie en kosteloos

Makkelijke website om je keuze te maken en eenvoudig om je bestelling te plaatsen.
misschien iets vermelden voor Belgische klanten alvorens ze overgaan tot bestelling dat er kan geleverd worden buiten Nederland. het is als Belgische klant niet duidelijk of je kan laten leveren in Be .

Recensione da parte di un acquirente verificato

Ben tevreden maar het duurde te lang, dit kan beter.

De Levertijden vond ik te lang.
Aangegeven 3 tot 5 dagen en het was langer

Recensione da parte di un acquirente verificato

Beste online shopervaring ooit.

Ik bestelde een t-shirt rond de middagklok en had het de volgende ochtend al thuis liggen. Prima service lijkt me zo!

Goede webshop

Leuke kleding, snel besteld en snel in huis.

Kan niet mis!

Geweldige website en service. Je weet gelijk waar je aan toe bent en alle weergaven geven alle informatie die nodig is om tot eenzelfde oordeel te komen als in de winkel. Je hoeft nu echt niet meer de deur uit!

100% betrouwbaar!

Erg betrouwbare en klantvriendelijke webshop, snelle levering en groot assortiment. Een broek van Replay bleek al na 5 mnd kwalitatief niet goed te zijn, Jeans & Fashion deed totaal niet moeilijk en ik kreeg een het aankoopbedrag in de vorm van een cadeaubon terug.

Top....

Snel, duidelijk, goede service, klant vriendelijk wat wil je nog meer......