We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (4)

Anmeldelse for bedrageri

Jeg vil gerne tilslutte mig de andre tre anmeldelser.
jeg har været så dum at lave en Bankoverførsel på de vare jeg nu ville have. Dette blev gjort den 25-06-09 og jeg har endnu ikke modtaget mine vare. Jeg har prøvet at kontakte dem op til flere gange både på mail og pr. telefon, men intet er sket endnu.
Jeg har dags dato givet dem en frist til næste fredag hvor de har muligheden for enten at betale mine penge tilbage, eller at sende mine vare. Hvis dette ikke sker anmelder jeg dem for bedrageri.

DU SKAL IKKE HANDLE I WWW.KARLOOGKARLA.DK

HER SKAL DU IKKE HANDLE.........der er her tale om en netshop der bedrager sine kunder. Pengene bliver trukket og du modtager aldrig dine varer. Umuligt at komme i kontakt med indehaveren både telefonisk og pr mail........så selv om de gode tilbud er fristende, så LAD VÆRE MED AT HANDLE HER.........der er så mange der er blevet snydt. Der kører flere debatter bla på TS omkring denne netshop. Håber snart hun bliver stoppet...

Karloogkarla

Advarsel!!! Lad dig ikke friste af gode tilbud...

Jeg har købt for 1300 kr varer i denne webshop, og de er aldrig dukket op, selv om ejeren på min profil skriver, at de er sendt. Mails og telefonopkald forbliver ubesvarede. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service, og er ikke i tvivl om, at der er tale om enten grov sjusk eller decideret bedrageri.

Karloogkarla

INDEHAVEREN BEDRAGER BEVIDST SINE KUNDER !!!!!

PAS PÅ MED AT HANDLE HER !!!!
Utroligt mange kunder er blevet bedraget af indehaveren, Heidi Leth Nielsen.

Jeg returnerede varer til hende, men modtog aldrig mine penge. Gennem længere tid forsøgte jeg at komme i kontakt med butikken, både via e-mail og via forskellige mobilnumre, men det var totalt umuligt at komme i kontakt med hende.
Dette billede er meget kendetegnende for den måde shoppen køres på lige nu.
Mange andre har oplevet at pengene bliver trukket på kontoen, men der dukker enten ingen varer op. Andre igen oplever at få det fulde beløb trukket, og modtager kun en lille brøkdel af deres bestilling.

Jeg kontaktede til sidst min bank, der sammen med PBS hævede beløbet på hendes konto, og tilbageførte dem til min.
Proceduren tog ca. 3 dage fra indsigelsen blev givet til pengene stod på min konto
Derfor må jeg opfordre alle, som er blevet bedraget af denne shop til at henvende sig i deres pengeinstitut. Der er betydeligt mere hjælp at hente end hos www.karloogkarla.dk !!!!!!

Lise Pedersen ritiene questo recensione utile

Karloogkarla è la tua azienda?

Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.