We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (23)

Lav pris, hurtig levering

Jeg bestilte 2 graverede hundetegn, som blev afsendt samme dag. De lå i postkasse dagen efter. Prisen var tilmed lav ift. konkurrenterne. Så alt i alt en fin fin handel.

Kirstensdyrebutik

Hurtig levering!! Gratis fragt.

Bestilte et halsbånd samt et hundetegn hos Kirstens dyrebutik om lørdagen, og havde allerede pakken mandag formiddag - det må man sige er hurtigt, når man bestiller en weekend.
Kan se at flere her inde skriver at nogle af hundetegnene er i knap så god kvalitet, det kan jeg godt give dem ret i, eftersom den sorte farve hurtigt kan ridses af, og teksten derpå, står lidt skævt, så det er lidt ærgerligt. Men af et hundetegn til 40 kr, så synes jeg ikke at man skal forvente det helt store - så det er stadig 5 stjerner værd, pga. den hurtige levering, og ikke mindst GRATIS fragt.
Vil helt sikkert handle her igen.

kan varmt anbefales

Dagen efter jeg bestilte havde jeg det indgraveret hundetegn i hænderne. God kvalitet på både det og de andre ting jeg bestilte.
thumbs up for gratis levering og at det så samtidig går så hurtigt.
yders tilfreds, og ikke sidste gang jeg bestiller der

Kirstensdyrebutik

Kan ikke gøres bedre eller hurtigere.

Bestilte et hundetegn mandag eftermiddag. Det lå i postkassen tirsdag formiddag.
Super !

Hurtigt og sikkert

Efter en kort og hurtig mailudveksling med en medarbejder/ejer, fik jeg bestilt mine varer. Alt var helt perfekt og ligesom jeg havde ønsket det. Meget hurtig levering og alt var forsvarligt pakket. God kontakt og hurtige svar. Kan kun anbefales.

Kirstensdyrebutik

God service og hurtig levering

Har handlet flere gange i webbutikken, og er aldrig blevet skuffet. Deres hundeskilte med racen præget på den ene side og navnet på den anden side er bare gode. Har endda købt to, så jeg havde til alle seler og halsbånd. Dejlig forretning og varerne kommer også hurtigt. Vil helt sikkert handle der igen.

Rigtig hurtig levering

Jeg bestilte kattegrus og kattesnacks på hjemmesiden. Der var super hurtig levering og jeg fik endda en lille gratis gave med for mit køb. SUPER lækker service og en fornøjelse at handle sådan nogle lidt "tørre" ting på nettet på den her måde. Jeg vil handle hos Kirstens Dyrebutik igen :-)
- Sofia Yasmin

God service

Bestilte mine varer kort for 16, og fik dem dagen efter. Billigt og udemærket kvalitet!

Hurtig betjening

Bestilte to navneskilte til katte over nettet og fik dem med posten dagen efter. Sådan..

Kirstensdyrebutik

Super levering, gode priser og godt produkt

Købte et fint fuglehus til min mor i gave hos www.kirstensdyrebutik.dk. De havde godt nok ikke et stort udvalg, men dem de havde så fine og anderledes ud. Levering var hurtig og fuglehus vakte stor glæde for såvel min mor som fuglene i haven.

Så tak for en god handel.

Kirstensdyrebutik

Hurtig levering, dyr og dårlig kvalitet.

Positivt: Hurtig levering.
Negativt: Dårlig kvalitet.
Købte et navneskilt til min hund. Det var godt nok lidt dyrt, men naiv som jeg var, troede jeg derfor at kvaliteten var god. Det var ikke tilfældet. Teksten var allerede ved leveringen lidt udvisket, og det er da ikke blevet mindre i løbet af de næste par uger.
Jeg har ikke købt andet i denne butik, så jeg kender ikke kvaliteten på de øvrige varer, men lad være med at købe hundetegn her!

Kirstensdyrebutik

Kunne umuligt være mere tilfreds - STOR kunde hos dem.

Som jeg sidder hér og betragter mine 2 undulater, går det op for mig HVOR meget grej jeg har købt hos Kirstens dyrebutik. Bure, mad, legetøj, mere legetøj, trug, guf, hirsekolber etc. Og det allerbedste er - express levering. Der går 2 dage, så banker det på døren og vupti.
5 stjerner og ikke uden grund !!

Super service

Jeg har tit handlet i webshoppen, hvor ordrerne er forløbet smertefrit, og er leveret 1-2 dage efter bestillingen. Jeg satser på at handle på siden i et par år endnu.

Leveringsprisen er lidt høj, men hvis man er utilfreds med det kan man altid finde et andet sted og handle,

Super betjening og levering

Bestilte specialvare i dag, og den er allerede afsendt. Det er ikke første gang, jeg handler hos KirstensDyrebutik, og hver gang går alt som lovet og forventet. Jeg handler meget gerne her igen.

Godt og hurtigt

Hurtigt levering og produktet lever op til forventningerne.
God handel.

Kirstensdyrebutik

Overskueligt, nemt og hurtig levering

Super hurtig service. Jeg bestilte mandag eftermiddag og havde varerne tirsdag formiddag. Keramikskålene, jeg havde købt, var forsvarligt pakket ind og alle varerne var i orden og som beskrevet på hjemmesiden. Jeg vil bestemt handle der igen.

Nemt

Altid nem bestilling og hurtig levering. - Super.

Super Service

kirstens leverer ALTID super service, osse ved fejlkøb skal det nævnes, jeg er bosat i kbh og har både telefonisk og på mail snakket med dem de er virkelig flinke og behjælpelige ang vare der kommer osv.

En fesen fornemmelse...

fesen fornemmelse! Man bestiller et navneskilt til 120 kr. det er naturligvis OK, da prisen står tydeligt på hjemmesiden. Men så kommer der lige en forøgelse på 50% af varens pris pga. en absurd fragt på 60 kr. for et skilt på 13x9 cm.!
Da brevet med skiltet modtages er det frankeret med for 6,50 kr. frimærker! Så sidder man med en fornemmelse af at være tørret godt og grundigt.

Mht. skiltet.
Man udfylder navnene der skal stå på navneskiltet på korrekt dansk, stort start bogstav og resten småt, når man har betalt så er alle bogstaver lavet om til STORE BOGSTAVER… ikke lige hvad man bestilte. Så sidder man med en fornemmelse af at være tørret godt og grundigt.

Naturligvis kunne man give en bedre anmeldelse hvis skiltet havde været lidt lækkert, men det var det desværre ikke!

Der kan siges 3 gode ting om denne handel:
1. Hurtig levering
2. Skiltet var intakt da det ankom.
3. Butikken lever op til sit navn: Kirstens DYRE butik

Det kan godt være at butikken er ok til dyre ting men jeg vil anbefale at man holder sig langt væk når det gælder skilte.

Gider ikke at klage eller at gøre noget ved det da jeg allerede har brugt masser af tid på et sølle navneskilt til vores postkasse – ikke helt så nemt at få bestilt som man skulle tro.

Hansen ritiene questo recensione utile

Lynhurtig ekspedition

Rigtigt flot vareudvalg med rimelige priser.
Hurtig og god kontakt pr. e-mail
Lynhurtig ekspedition.

Sådan burde alle fungere så ville det være endnu bedre at handle på nettet.
Tak til Kirstens Dyrebutik for god og hurtig service.

Hurtig levering!

Har handlet hos KirstensDyrebutik et par gange, og hver gang med hurtig levering og super service!

Kirstensdyrebutik

Rigtig god butik.Fin service og hurtig levering, bestilte om eftermiddagen og havde varen med posten næste dag.

Kirstensdyrebutik

Altid superhurtig afsendelse af de bestilte varer, rimelige priser og god og venlig service! Mine varmeste anbefalinger.

Kirstensdyrebutik è la tua azienda?

Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.