[REPLY]
Kruidvat heeft af en toe aanbiedingen op een voordeelkaart. Ook al zijn die geactiveerd, dan wordt je in de winkel gewoon verteld dat dit niet het geval is en krijg je het niet mee. En een ander wel. Voorkeursbeleid van kruidvat? Ik ga gewoon maar weer naar de etos, veel betere service.
Tablet besteld! Doelbewust een niet werkend ding toegestuurd gekregen gelijk met een mail over te downloaden software. Cherrymobility werkt niet en reageren niet. Tablet teruggestuurd. Kostte 6,75 aan verzendkosten. Geld voor tablet na 3 weken nog niet teruggezien!!! Duur betaalnummer van klantenservice waar je eerst 30 minuten aan de lijn hangt!!! Woord nakomen hebben ze nog nooit van gehoord. Koop hier nooit meer iets!
volgende dag in huis.....dat was 2 weken geleden. Bellen? duur betaalnummer! Mailen? binnen 48 uur antwoord..
Dan wordt gemeld dat ze niet alles kunnen leveren en een deel willen verzenden. Prima, op mijn vraag hoe ik dan mijn resterende geld terug krijg nog steeds geen antwoord..... Waardeloos, nu maar zien of ik ooit producten en geld krijg....
De bestelling is goed verwerkt, de site is duidelijk, jammer dat het even duurt voordat je een antwoord terugkrijgt, maar ik had geen haast.
Al met al goed dus.
Super goede prijs/kwaliteit artikelen bieden ze in de winkel aan. Altijd goede aanbiedingen. (soms wel eens snel uitverkocht).
De kleine filialen zijn altijd erg 'vol'. Overal in de gangpaden staat iets. Dit is echt jammer. Koop dan een groter pand. Bij ons dorp/stad is het filiaal echt te klein voor de grote hoeveelheid producten die ze aanbieden. Terwijl het wel altijd erg druk is, dus dan denk ik dat ze wel een redelijk hoge omzet hebben. Vaak staan er in de paden allerlei artikelen en de medewerkers weten natuurlijk ook niet meer waar ze alles kwijt moeten.
In de hele grote filialen in de grote steden is het vaak een rotzooi, maar ik vind niet dat dat aan Kruidvat of aan de medewerkers zelf ligt. Dit ligt namelijk aan de klanten zelf, die maken er een rotzooi van. Sommige mensen hebben blijkbaar nooit geleerd om iets netjes terug te leggen. Erg jammer.
Verder is de online klantenservice erg goed, ik had een e-mail gestuurd met een aantal vragen, kreeg gelijk antwoord. Heel netjes.
Dus omdat sommige artikelen snel uitverkocht zijn en de kleinere filialen te volgebouwd zijn met te veel artikelen geef ik Kruidvat 4 sterren, anders waren het absolut 5 sterren.
TOPWINKEL!!
Wat ik vooral ook erg leuk aan Kruidvat vind, is de actie van elke vrijdag. Heb je interesse, en klik je dat aan, en dan hoef je ook niet meteen naar de winkel te rennen, want dat kan je ook nog lekker na het weekend doen. Hoe makkelijk is dat !!!
Bij honderden foto's die ik bestel bij kruitvat, worden er toch slechte af drukken gemaakt, en de maat van vergrotingen zijn ook niet altijd de maat die je bestelt. Kan echt centimeters schelen. Niet goed.
Al is de winkel altijd wat rommelig. Ik denk wel eens dat de winkel te klein is. Of ze willen er te veel in stoppen.
Gewoon kruidvat ze hebben bijna alle drigsterij spullen en vaak met leuke aanbiedingen of acties. Dat is altijd fijn.
Ik heb inmiddels al minimaal 4x mee gemaakt dat artikelen die in de reclamefolder staan niet aanwezig zijn. Steeds krijg je hetzelfde antwoord: sorry het is niet (genoeg) geleverd. Volgens mij zijn het gewoon lokkertjes om de klant in de winkel te krijgen. Helaas voor hun, ik loop direct de winkel weer uit en kom er de laatste tijd helemaal niet meer. In mijn ogen een vorm van bedrog naar je klanten toe.
Mijn nummer 1 drogist! Ben dol op hun huismerk en de merken make-up die zij aanbieden. Ik woon in Amsterdam en het valt me echt op dat de meeste filialen erg rommelig overkomen. Karren staan zonder staf in de weg, dozen staan onhandig in gangpaden. Leuke merken verstopt achter pilaren echt een domper meestal. Gelukkig zijn er ook een aantal grotere filialen die het wel vaak op orde hebben en meer keus ect. Wel vind ik het personeel standaard aardig en netjes. Hoop dat ze opdracht gaan geven aan de kleinere filialen dan maar wat minder aan te bieden en te verbieden vakken te vullen wanneer klanten in de kleine winkels lopen. Karren en dozen waar geen personeel bij staat om uit te laden zo ie zo uit den boze. Het is mijn nummer 1 maar kan door bovenstaande geen 5 sterren geven.
Moniek ritiene questo recensione utile
Maar houd je kassabon goed in de gaten, niet alle aanbiedingen zijn altijd verwerkt in de kassa!
Je kunt de Kruidvat niet in lopen of er zijn smalle gangpaden met kartonnen stellages in de paden, waarom?
Kan dat niet op een andere tijd ofzoow?
Kruidvat is op zich een prima winkel, alleen komt het wel heel vaak voor dat aanbiedingen uitverkocht zijn. Zeker de dagaanbiedingen met de voordeelkaart. Als je naar de winkel gaat voor de dagaanbieding, dan is het 9 van de 10 keer uitverkocht,heel jammer......
met de voordeelpas heb je bijna elke dag leuke aanbiedingen, niet alles is werkelijk voor mij tot toepassing.
Maar ook de punten die je kan sparen als je wat koopt bij kruitvat is toch mooi meegenomen.
Ik vind kruidvat erg goed aan de weg timmeren. ik kijk regelmatig op de site terwijl ik voor een aantal jaren geleden niet eens de winkel binnen liep....
De aanbiedingen kloppen niet (tel maar na en let goed op). De aanbiedingen zijn niet goed in de kassa gezet dus kan je er altijd zelf achteraan. De winkel is vaak een grote rommel dat je er niet door kunt. Ik ben het zat ik ga naar de Etos.
Op het moment dat ik een fotocollage ging maken, liep ik regelmatig vast en vond de site erg traag! De collage zelf is netjes geworden!
Voor onze zoon van 4 een BIG-WATERPLAY BEACH PARTY a 30 euro gekocht voor zijn verjaardag. Wat blijkt, 1 van de afdichtingen zit er niet bij. Het gevolg je kan er geen water in doen (toch wel essentieel voor een water baan).
Kind in tranen natuurlijk wat je krijgt een kado maar je kan er niets mee.
Gemaild met de Duitse importeur, duurt 10 dagen pffff
Dus kruidvat gemaild, auto response binnen 2 dagen zou ik antwoord krijgen, dus niet!
Bellen kan je vergeten, ze verschuilen zich achter een betaald 0900 nummer wat niet werkt vanuit het buitenland.
Kortom 30 euro verder, een incomplete set en geen enkele reactie van dit k.. bedrijf.
Tip: kan iemand het lontje aansteken van het kruidvat?
Het is een erg handige site en het wordt de dag na je bestelling al netjes en goed verpakt thuisbezorgd. Het enige nadeel is dat niet alle producten die in de winkel te krijgen zijn in de online shop te bestellen zijn. Dit zou ik graag anders zien.
Toen ik 'Jouw Voordeelkaart' registreerde was dat in de maand waarin de uitgerekende datum van mijn zwangerschap was. Ik heb een mail naar de klantenservice gestuurd en gevraagd of ik nog gebruik kon maken van de actie van gratis baby/mama-voordeelproducten, want 8 weken voor de uitgerekende datum zou je een mail krijgen dat je die actie online kunt activeren.
Ik kreeg een mail terug dat ik de actie kon activeren onder mijn inlog. Helaas lukte het mij niet om in te loggen, alleen nog via 'wachtwoord vergeten' en dan werd ik er vaak nog uitgegooid. De site bleef steeds opnieuw om registratie vragen waardoor ik ook de klantenservice niet kon bereiken. In de winkel heb ik dit aangegeven en ik kreeg een contactkaartje hoe ik de klantenservice kon bereiken. Een online formulier ingevuld en ik kreeg een mail dat het probleem van inloggen en activeren van de actie binnen 2 weken verholpen zou zijn. De 2 weken waren een week geleden voorbij en momenteel lukt het me ook niet meer om via 'wachtwoord vergeten' om in te loggen.
Erg jammer, maar ik ben momenteel geen tevreden klant van Kruidvat online.
overdonderend veel 'gedoe' op de site. ik vind niet snel genoeg wat ik zoek. informatie/voorwaarden over folderactie niet beschikbaar.
goede winkel, goede service, vooral de spaaractie, en dagactie's zijn erg goed. alleen vergeet ik steeds als ik een actie vastzet om het mee te nemen, het kopieren was/is toch iets makelijker
boordevol leuke artikelen van boven tot ondergoed, van haar tot tand het staat op de site en in de krant
Ik vind kruidvat online shoppen helemaal niks, hij trekt mensen gewoon niet aan.......behalve die foto service, kan ik geen redden waarom ik zal iets bestellen bij kruidvat.nl ipv gewoon naar een kruidvat winkel ga en daar kopen.....en thats scary if it just doesnt turn customer on:O
Bestelling is nooit geleverd. Na het 3e telefoontje met de klantenservice bleek hij door Kruitvat geannuleerd. Voor niets gewacht dus... Nu het aankoopbedrag nog terug krijgen. Een tweede bestelling plaats ik niet meer.
De winkel zelf is geweldig, de website is alleen niet altijd up to date kwa aanbiedingen.
ik ontving mijn bestelling binnen een paar dagen Het is een oplossing als je plotseling iets snel nodig hebt
Ik winkel graag bij Kruidvat omdat zij een groot arsortiment hebben en haast altijd voorradig zijn.
Ik woon op een centaalpunt waarop ik keuze heb uit 3 Kruidvatten.
Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.