We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

www.lasttouch.dk giudizi

www.lasttouch.dk Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di www.lasttouch.dk e aggiungi il tuo parere su www.lasttouch.dk 62
Eccellente
9 su 10

62 recensioni
Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (62)
www.lasttouch.dk

Superflotte malerier, til yderst fordelagtige priser :-)

Takker for en god handel.

Giudizi pubblicati su www.lasttouch.dk

Service HELE vejen

Vi har været tilfredse "leje-kunder" et par år. Men efter en ombygning var der ikke længere plads til maleriet, så vi mailede til Last Touch. Dejligt at opleve hvor nemt og smertefrit det var at komme ud af lejeaftalen igen. Derudover stor ros til Mads (hed han vist), som aftalte og udførte afhentningen af maleriet!!

Vi skal have fundet et nyt sted vi mangler et maleri, så vi kan komme tilbage som kunder igen :-)

• Jeya
  • Acquirente verificato

fantastisk nemt sted at handle: )

Jeg købte to store malerier i sommers, som passede perfekt til min stue. Billederne var lige som jeg havde forventet. Det bedste ved lasttouch er, at man har billederne i prøvetid i to måneder inden man betaler for billederne. Jeg har stadige mine billeder og er rigtig glade for dem. Jeg synes der er rigtig god service i lasttouch. Hvis jeg skal have flere malereier engang, skal jeg helt klart købe dem i lasttouch igen: )

www.lasttouch.dk

Flotte billeder og super service

alt i alt en rigtig godt oplevelse. Altid telefonsvar eller en hurtigt tilbagemelding.
SMS som Info og en levering lige til døre og lige til tiden.

Dette gøre ikke bedre

Michael

• Tina

Middel

Jeg her været glad for kvalitet af det maleri jeg har købt, og for handlens samt forsendelsens forløb. Imidlertid lejede jeg først maleriet og købte det senere. I den forbindelse var der først lidt latenstid mht til at købet kunne foregå. Da jeg så havde betalt havde man åbenbart ikke fået besked om det i opkrævningsafdelingen, hvorfor jeg fik en "rykker"/forespørgsel om hvorfor jeg ikke havde betalt. Dette var ikke så fedt. Imidlertid har det ikke afskrækket mig og jeg forventer indenfor den nærmeste fremtid at bestille mit næste maleri Mvh

Hej Tina

Jeg er glad for, at du er godt tilfreds med dit maleri, for handlen og forsendelsens forløb. Jeg er særlig glad for, at du forventer indenfor nærmeste fremtid, at bestille dit næste maleri hos os igen.

Jeg må naturligvis beklage, at der skete en "smutter" i vores bogholderi, som fik sendt dig en forkert rykker. Vi har efterfølgende strammet yderligere op på vores rykkerprocedure, så vi forhåbentlig undgår lignende fejl i fremtiden.

Mogens Møller
Indehaver af LastTouch.dk

fremragende

god service!!

• Carina

flot, billigt og enkelt

Jeg fik leveret et stort maleri 120x180 for 2 uger siden.
Maleriet kom lige til døren og er faktisk pænere i virkeligheden end på nettet.
- jeg vil anbefale Last Touch

• Lars

Nemt og ukompliceret

Alt var som aftalt. Pris, levering og tidspunkt - og varen dukkede op uden skader

www.lasttouch.dk

sikkert, hurtigt og proffessionelt:-)

Jeg er glad og tilfreds. Prof levering.

• lissi

meget tilfreds

Jeg er meget glad for mine malerier, og har fået den bedste service.

• Sonja

Lasttouch.dk overrasker!!!!

Formidabel hjemmeside, let og tilgængelig.

Alt kontakt professionelt og uden *slinger i valsen*.

Levering upåklageligt og til tiden.

Super super alt i alt.

• Mette
  • 5 Giudizi

Bare helt perfekt

Bestillingen blev effektueret hurtigt og eksakt efter aftale.
Skulle returnere, og det gik ligeså perfekt.
Rigtig venlig betjening, så her handler jeg gerne igen.

Hurtig ekspedition

Korte svartider på forespørgsler. Fin levering.

• Kristian
  • Kristian
  • Herning, DK

Ingen problemer

Jeg kan varmt anbefale Last Touch.

Sikker levering og rigtig god service.

www.lasttouch.dk

Det var bare ikke godt nok

Jeg købte et billede til 3000 kr. Levering skete lige inden for tidsfristen - fint nok. Der var ikke ophæng på billedet - dvs. ingen "øjer" eller "snor". Jeg skrev til Last Touch og fik blot besked om, at det måtte være fordi, billedet ikke havde været brugt til udstilling, men ingen "løsning". Jeg måtte selv skrive om ikke det mindste de kunne gøre var at sende mig et ophæng, og så måtte jeg selv i gang med hammeren. Ikke det jeg forventede ved køb af et billede til 3000 kr. Rammen passer efter min mening ikke til billedet. Den ser "billig" ud, men den må jeg skifte, på et tidspunkt, men det er selvfølgelig subjektivt. Kunne være rart, hvis man kunne se rammen sammen med billedet på hjemmesiden. Lærredet har i det ene hjørne noget rødt maling (og billedet har ikke rødt). Det ser ud som om der har været brugt en tang eller lign med lidt gammel maling på, da rammen blev monteret. Jeg har kunnet dække det med lidt hvidt maling. Dette har jeg ikke orket at reklamere over, for tanken om at skulle sende billedet tilbage, pakke det ind igen - det orker jeg ikke.
Billedet er dog ellers pænt og som jeg havde håbet på. Jeg vil dog næste gang bruge et "rigtigt" galleri som jeg plejer. Der får man den service, som jeg forventer.

Hej Jensine

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi beklager, din oplevelse med os ikke har været optimal, men det er dejligt, du trodsalt er glad for dit nye maleri.

Vedr. rammen
Det er ærgerligt, hvis du synes rammen ser billig ud. Vi har solgt flere hundrede malerier med samme type ramme, som vores kunder har været tilfredse med, men som du selv siger, er det naturligvis ganske subjektivt.

Jeg synes, dit forslag er rigtigt godt med at vise et close-up billede på hjemmesiden af selve rammen. Det bliver skrevet på to-do listen for vores webshop.

Vedr. rødt maling i det ene hjørne
Jeg er ked af at høre, der skulle være maling i det ene hjørne, som du ikke mener passer til maleriet. Hvis det stadig er synligt, må du meget gerne tage et billede af det og sende det til mig på mogens@lasttouch.dk, hvorefter du evt. vil få afslag i prisen.

Mogens Møller
Indehaver

tilfreds kunde

Jeg fik leveret 3 malerier til døren som faktisk var pænere i virkeligheden end på nettet.
jeg havde lejet 3 malerier gennem Last Touch i 2 måneder, da jeg bestemte mig for at købe 2 af dem og levere det sidste tilbage da det ikke passede ind i mit hus. - jeg fik super service både pr. telefon, mail og ved levering/afhentning.
Jeg vil klart anbefale Last Touch til folk i min omgangskreds.
Vh Michael Pedersen

• Danni
  • København SV, DK

Rigtig god oplevelse!

Jeg købte 3 30x30 malerier fra lasttouch.dk. Var egentlig lidt skeptisk, da det kan være svært at bedømme billeder og farver ordentlig på en lille laptop skærm. Men nu har jeg modtaget billederne og de ser 100% ud som jeg forventede. Derudover vil jeg rose dem for indpakningen af forsendelen. Det var rigtig fornuftigt og sikkert pakket ind.

Der hørte 2 skruer og en 'dims' med til hvert billede, hvis man, som jeg, skulle hænge dem op.

Jeg vil helt klart købe noget fra firmaet igen, hvis jeg mangler noget til væggen.

Den sidste stjerne havde de fået, hvis de havde været en smule hurtigere med levering (men de siger selv, de ikke er landets hurtigste, så der er ikke lovet noget).

Mvh Danni

• mark

super genialt!.. 5 ud af 5

Kan kun varmt anbefale, levering super, kvalitet i top!.. Topklasse

mvh Mark

• Laust

Fleksibel god kundeservice

Købt to billeder. god oplevelse med firmaet, meget kundevenligt

www.lasttouch.dk

God kvalitet og rigtig fin service

Jeg fik leveret 3 billeder, som det egentlig var meningen, at jeg skulle leje. Jeg faldt straks for de 2 af billederne, og ville derfor købe dem efter få dage.

Lasttouch opkrævede mig ikke for leje i de dage, hvor jeg reelt havde lejet dem, nu hvor jeg købte dem i stedet. Det var rigtig fin service.

Kvaliteten på billederne er utrolig god, og mangler jeg et billeder på et andet tidspunkt, vil jeg helt sikkert handle med Lasttouch.

• Betina
  • Acquirente verificato

Super godt koncept og fantastisk service

Jeg har lejet tre malerier, hvoraf jeg overvejer, om jeg skal købe ét af dem. Det er et fantatisk godt koncept, at man både kan købe og leje. På den måde kan man nå at se og vænne sig til maleriet, inden man køber det. Jeg har desuden fået en fantatisk god behandling, både pr. mail og ved afhentning af malerierne. Jeg har allerede anbefalet stedet til mange af mine venner. Hvis Lasttouch skulle gøre det endnu bedre, kunne det ske ved, at de også bringer malerier til Aalborg.

• dm

Kanon betjening

Vi har købt 2 billeder, og i begge tilfælde fik vi en kanon betjening og kan absolut anbefale Lasttouch til andre, hvad vi også har gjort.

• Piet

God betjening hos Last Touch

Anden gang jeg fik leveret maleri.
God kundeservice, aftalerne overhold og malerierne leveret til tiden. Medarbejderne i Last Touch er tilgængelige.
Vil med sikkerhed handle der igen og har allerede anbefalet Last Touch til andre.

NB! Vær opmærskom på leveringsbetingelserne idet dette bestemt ikke er gratis hvilken kan være en overraskelse for nogen.

Service i topklasse

Jeg lejede "mit" maleri hos Last Touch i starten af 2009. Levering og kommunikation med virksomheden var hele vejen perfekt.

Kan kun give dem min varmeste anbefaling.

Professionel oplevelse

Jeg har gennem Last Touch lejet malerier i over et år. Konceptet er rigtig godt og udvalget er stort. Fik for nyligt udskiftet malerier, da jeg på hjemmesiden fandt noget jeg syntes der passede endnu bedre ind hos mig. Da jeg så kontaktede Last Touch, fik jeg en rigtig professionel behandling - levering og service fungerede perfekt.

Har kun rosende ord at sige om virksomheden, og kan anbefale den til alle andre som har brug for kunst til en fornuftig pris.

Super service & udvalg

Hos Last Touch får man en service som man sjældent finder hos andre net butikker..
Godt koncept med leje af malerier og den store fordel her, er at man kan skifte dem ud når man har lyst, plus prisen er rigtig god.
Kan varmt anbefales.

www.lasttouch.dk

Et super spændende koncept med nærværende service af høj kvalitet

Jeg har lejet malerier hos Last Touch i over et år og er super godt tilfreds. Udvalget er imponerende, priserne overkommelige og servicen i top.

Konceptet er fremragende, fordi det løbende og ganske gratis er muligt at få skiftet malerierne ud, så man altid har noget nyt og spændende hængende på væggene!

Jeg kan kun varmt anbefale Last Touch til andre!

www.lasttouch.dk

Super koncept og god service.

Jeg synes det er lækkert, at man som studerende, kan få flot kunst i sin lejlighed til billige penge. Har fået skiftet malerier flere gange, for at skabe fornyelse, og det har alle gange været nemt; jeg kontaktede Last Touch og lavede en aftale, og inden 2 uger havde jeg nye malerier i hjemmet. God service! Derudover synes jeg det er super fedt at man støtter velgørenhed, med en så stor andel af salgsprisen.

www.lasttouch.dk

Så bliver nethandel ikke meget bedre..

Vi har lejet 2 billeder fra Last Touch igennem en længere periode. Vi fandt dem selv på deres hjemmeside, hvor der var et stort udvalg. Herefter blev de personligt og GRATIS leveret få dage efter, hvilket jeg synes er ufattelig godt gået med så store malerier.

Efter et par måneder fik vi ny sofa, hvilket gjorde det ene billede ikke længere passede ind - det var meget nemt at bytte til et andet maleri + vi fik en meget serviceminded betjening. Kunne man give 6 stjerner, så havde jeg også gjort det!!

Bredt udvalg

Last Touch, har et bredt udvalg og en rigtig god service. Hurtig levering. jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Super gode priser

Godt koncept og god service til priser hvor alle kan være med.
Jeg er meget imponeret over udvalget

Kan klart anbefales.

www.lasttouch.dk

Super service og fede malerier!

Jeg har lejet malerier hos Last Touch det seneste år og er super tilfreds.

Jeg har byttet malerierne to gange og har på den måde altid noget nyt og friskt på væggene.

Det er også kanon service, at de yder gratis fragt, selv på deres helt store malerier.

Stor anbefaling herfra.

Fremragende koncept

Last Touch's idé er innovativ og deres service fungerer til ug. Jeg har handlet med Last Touch ved flere lejligheder og har aldrig oplevet problemer af noget art.

No problemos

Levering til tiden, dog lidt lang ventetid. Billigt, nemt og sjovt koncept.

malerier

fint overblik over div. malerier og hurtig og fejlfri levering i god emballage

• Tina

Indramningen måtte gøres om

Vi er meget tilfredse med levering m.m., men lærredet var ikke strammet nok op og rammen var skæv, så vi måtte ud og bekoste en ny indramning.

Hej Tina

Vi beklager lærredet og rammen ikke var i orden på dit maleri. Leverer vi et maleri, som ikke er i orden, tilbyder vi altid at dække udgifterne til reparation, hvis blot vi gøres opmærksom på skaden. Alternativt kan maleriet returneres eller byttes til et andet - udgifter hertil dækker vi naturligvis også.

Send blot kvittering fra indramningsstedet samt dit kontonummer i en mail til mig på mogens@lasttouch.dk, så skal du nok få refunderet dine udgifter.

Vh. Mogens

• LI
  • Acquirente verificato

Fedt koncept og super service!

Muligheden for at leje billeder er perfekt som studerende, hvis der ikke lige er råd til at investere i dyre malerier.. Samtidig ydes der en super service..

Kan kun anbefale Last Touch!

www.lasttouch.dk

Perfekt..... det funker :-)

Jeg har (igen) købt malerier hos Lasttouch. Første gang blev jeg overrasket over, at der ikke var noget som helst besværligt ved det (jeg lavede endda én af bestillingerne om). Alle aftaler blev overholdt, både på e-mail og SMS. Malerierne ankom godt emballeret og var flotte og uden skrammer. Jeg har været rigtig glad for de 3 billeder, som jeg først købte. Nu var jeg så spændt på om det gentog sig.... og JO, ALT FUNKEDE PERFEKT. Igen ankom billederne velemballeret og i god stand, til aftalt tid og de var flotte. Jeg synes Lasttouch er "proffe" og troværdige. Tak for handelen. Mvh Birthe Fagerlind, Psykolog

• HK

KAN KLART ANBEFALES

Jeg bestilte og modtog to billeder fra Lasttouch - disse svarede dog ikke helt til mine forventninger.
Jeg mailede til Lasttouch og fik hurtigt svar tilbage, hvorefter returnering blev aftalt.
Så alt i alt en god oplevelse og jeg kunne helt sikkert godt finde på at bruge Lasttouch igen.
Jeg synes også at hjemmesiden er rigtig god og brugbar.

5 stjerner! Anmeldelse af Lasttouch

Der gives 5 stjerner som følge af, at handlen vedrørende køb af maleri ikke kunne være håndteret bedre fra sælgers side.
På tidspunktet kort forinden købet af det pågældende maleri var min mand og jeg i en beslutningsfase for, hvilket maleri, vi ønskede at købe. Sælger var bekendt hermed, og virkede på ingen måde negativ, og pressede os ej heller tidsmæssigt for at få solgt et maleri. Jeg synes, at det var super professionelt håndteret at sælger, at lade os fordybe os i de forskellige malerier uden, at vi følte os pressede til at foretage et køb. Sælger tilbød, at vi selv kunne hente maleriet på et hvilken som helst tidspunkt, der passede os, men endnu bedre kunne sælger tilbyde at aflevere maleriet uden yderligere beregning - dog kun 2 datoer i hver måned, men da der ikke var noget, der hastede for os, var det et meget fint tilbud, og maleriet blev leveret som aftalt.

Det kan varmt anbefales at handle hos Lasttouch!!!

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi