[REPLY]
Jeg kan varmt anbefale lavpriskoekkenet, bestemmer selv leveringen og kommer præsis til tiden, plus at der også kommer en sms og at vognmanden ringer og siger når han er der ½ time før. SUPER
alt forløb som det skulle. godt overblik på hjemmesiden, det kom inden for få dage og så var det billigt.
Fint køleskab, som lovet og forventet. På trods af kort frist fik vi leveret på den ønskede dag uden problemer. Virkelig serviceminded fragtmand, det var dejligt at opleve.
Alt klappede fra jeg søgte til jeg bestilte og fik min vaskemaskine leveret, monteret og den gamle afhentet.
nemt at gå til og levering til tiden, helt til døren
Konkurrencedygtige priser, god kundeservice og overholdte aftaler på levering.
Hurtig levering. Da jeg havde bestilt forkert, fik jeg hurtigt varen byttet til den rigtige mod et gebyr på 595,-
Jeg har bestilt vaskemaskine til min datter, til levering og opsætning, teknikeren ringede som lovet dagen før og aftalte tidspunkt, alt var som lovet, vil altid bruge jer fremover.
Handlen var lige efter bogen, hurtig levering. Fin pris på varen.
Som overskriften siger, intet at udsætte på handel eller varen.
Nemt at bestille og til den bedste pris på markedet.
Leveringen knap så heldig.
Chafføren ringede ikke 30 minutter før leveringen , så det var helt tilfældigt at vi var hjemme.
Har købt et Gorenje Klassic køleskab, blev kontaktet pr. tlf. samme dag, og fik varen leveret efter aftale. Enkel og overskuelig hjemmeside.
Bestilte en demo model men fik en ny istedet til samme pris :-). Varen kom til tiden som lovet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos lavpriskøkken.
Vi søgte på et helt bestemt produkt. Fandt det på ca 6 sites. Prisen var helt ens. Valgte/ valgte fra ud fra trustpilot, leveringstid tid og fragtomkostninger.
Det her gik meget nemt og uden fejl.
Alle varer leveret til aftalt tidspunkt.
Bestilte en vaskemaskine kl.12:25 og fik leveret dagen efter kl 09:00 og fragtmanden kontaktede mig inden levering som lovet. Alle forventninger indfriet til fulde
Ukompliceret og super go service!
Vender helt sikker tilbage!
Fantastiisk...et klik..og mit nye køleskab er installeret :-)
Vi er glade for at vi valgte lavpriskøkken for vores nye kogeplade. Prisen var skarp og levering som aftalt. Vi skal snart have nogle flere hårde hvidevare og vil først og fremmest se hvad lavpriskøkken kan til byde på.
gik til jeres side, fra en anden som var for besværlig
jeg havde først bestilt en køkkenvask, der viste sig til at være for smal, og ville returnere den og købe en anden i stedet. Det kunne jeg uden problem. Dog var der lidt "misforståelser" omkring at de sagde at vognmanden godt kunne tage den anden retur når han kom med den nye, og at han skulle ringe i forvejen. Han ringede ikke, og vidste heller ikke noget om nogen returvare. Efter at have ringet til lavpriskøkken, sagde de at de havde desværre fået givet forkert besked til mig, og at jeg selv skulle sende den fra posthuset. Det gjorde jeg så og fik da også mine penge tilbage, ingen problem, dog skulle der nok have været tjek på det fra starten. Varen er prima, og pigerne i kundeservice også søde og venlige
Havde lidt problemer med at vælge fakturabetaling da ordren skulle køres igennem.
Et opkald til Lavpriskoekken og problemet var løst....ordren fik de igennem og vi ville få eftersendt en faktura når varerne var landet.
Smertefrit - og en service andre kunne lære af !
De kunne ikke levere den opvaskemaskine jeg egentlig ville have, men var hurtige til at finde en anden mulighed og levere den i stedet for.
Det var meget let at handle på denne måde. Selv da jeg opdagede kort efter afsendelsen af ordren, at jeg ønskede en anden leveringsdato end først angivet. Ringede bare og fik det lavet om.
Bestilte ovn, kogeplade og køleskab hos Lavpriskøkken og fik en rigtig god service både før og efter købet.
Leveringen skete dog en dag senere end bestilt, men fik i god tid en besked om at min levering var blevet rykket.
Vil helt sikkert benytte dem igen.
Hjemmesiden rimeligt tjekket og informativ, bekræftelse med information om leveringsmåde samt levering til tiden.
Jeg kommer igen, hvis jeg skal have noget til mit køkken el. lign.
God dialog. Bestilte et komfur der viste sig udsolgt. En af deres sælgere fandt et andet som erstatning. Slog 700 af prisen så den matchede det først bestilte.
Har lige anskaffet mig en tørretumbler. Varen kom som levet. Den blev installeret og den gamle blev taget med. Hurtig og rar betjening. Sidste år købte jeg en vaskemaskine, med samme behandling, derfor valgte jeg igen lavpriskokken.
Jeg og mine forældre hører nok til den store gruppe af mennesker der ved køb af dyrt elektronik det sidste årti er blevet dårligt behandlet og ligeud snydt af perfide sælgere hos specielt Elgiganten. Efter en tur på trustpilot fandt vi så lavpriskøkken til køb af vores nye fryseskab. Og det var en verden til forandring. For engangs skyld havde vi faktisk en rigtig god oplevelse ved en forretning samt dens leveringspartner der tager deres kunder seriøst og møder dem med respekt. Alt blev leveret til aftalt tidspunkt med venlighed og præcision. Sådan skal det gøres når der er tale om varer der koster flere tusinde kroner.
Alt var som aftalt - god pris og fin service = en tilfreds kunde :-)
Jeg var ikke klar over, at man kunne få så venlig og personlig betjening ved en handel via internettet. Gjorde mine "fordomme" til skamme.
Hvis dine hårde hvidvarer går i stykker så bestil hos Lavpriskøkken hurtig og nemt , og høflig betjening