[REPLY]
Fik varerne dagen efter bestilling (kl, 8:00) ogdet enr dæleme godt gået.
Jeg bestilt en lille lyserød klapvogn til min datter, som faktisk var på tidbud. :-) Den passer helt fint til hendes størrelse, og det er hun meget glad for. Den eneste kritik som jeg har er nok at levering var en smule for dyrt til min smag, specielt da jeg bestilt kun en billig vare ! Levering var næsten lige så dyrt som min ordre...
Jeg bestilte en vare om søndagen og modtog den tirsdag. Varen var desværre beskadiget og jeg jeg ringede straks til kundeservice. Jeg fik en venlig mand i røret der med det samme lovede at sende en ny vare. Den beskadiget vare behøvede han ikke få retur, så ingen ekstraarbejde for mig. Allerede dagen efter modtog jeg min vare, nu i perfekt stand.
God service og en bruger nem hjemmeside :D Og prikken over i'et der er meget lidt ventetid ;)
Bestilte en søndag havde mine ting tirsdag. Ganske udmærket. Mange firmaer der kunne lære noget her.
En god kvalitets netbutik, til langt lavere priser end i alm. butikker. Hurtig forsendelse. Et sted jeg bestemt fremover vil bestille fra og anbefale alle andre.
vh. Henny Ernstsen
Leveret som aftalt - ingen problemer i oplevelsen. Den femte stjerne følger gerne efter gentagne køb eller tilfredsstillende håndtering af evt. reklamation :-)
Nem og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og levering kort tid efter. Det kan ikke være bedre :-)
jeg fik hvad jeg bestilte og meget hurtigt
fik hvad jeg vil have inden for 2 dage
Bestilte den ene dag og modtog den næste dag. Ikke noget særligt at udsætte, selvom der ikke var noget track-n-trace. På den anden side er Post Danmarks track-n-trace så dårlig alligevel, så det næsten kan være ligegyldigt.
Det gik som planlagt. Jeg fik tingene lige dagen efter jeg havde bestilt dem, og alt var i orden ;). Rart at vide hvis man får en ting med en fejl, at der så er 14 dages fortrydelsesret. Jeg fortsætter med at købe ting her :)
Fik min varer hurtigt og der har ikke været noget bøvl
De bestilte varer blev leveret hurtigt. Der var uheldigvis fejl på de varer der kom, men det blev rettet hurtigt, uden problemer og til vores fulde tilfredshed
Hurtig betjening / fremsendelse sammen dag.
Super hurtig levering, den ene ting de ikke havde på lager blev eftersendt efter 2 dage uden beregning.
Jeg handler helt sikkert der en anden gang.
Rigtig fin varer. Fin service og hurtig levering, kunne dog ikke nå at sende samme dag som de lovede på deres hjemmeside men dette var pga. travlhed men blev sendt dagen efter så det var okay:-)
Fin servise, hurtig levering, gode produkter
Ok. Jeg vil huske jer til fremtidige handler.
Hurtig levering så gaven kom til tiden og inden fødselsdag
Jeg kan kun varmt anbefale Billigleg, da det er nemt at bestille, og der er hurtig levering.
Hurtig levering, varen i top. Besked fra sælger om manglende varer. Fandt en fin løsning, og undgik mangel.
Hurtigt og effektiv behandling af ordre og varen kom utroligt hurtigt.
Bestilte et par begynder rulleskøjter til min datter søndag aften - om tirsdagen kunne jeg tage hende med ud for at teste dem :-)
god kvik service, materialet i orden , ingen dikumdik
venligst
i.axelsen
Det var hurtigt og uden problemer.
pakken indholde det den skulle og kunne det der var oplyst på nettet.
Lynhurtig levering. Bestilte den ene dag (midt på dagen) og modtog til min store overraskelse varerne allerede dagen efter tidligt om morgenen (post danmark). Det var helt perfekt. Alt var som det skulle være.
Varerne (løbehjul) var på tilbud og billigere end i Bilka - selv med leveringsomkostningerne oveni.
da jeg ikke har modtaget min vare pt har jeg intet at sige
Den er sendt fra os d 3/4 men er nok nok forsinket pga påsken da post danmark ikke levere pakker på helligdage
Ikke en finger at sætte på noget angående denne handel. God mulighed for at kommunikere, de overholde alle aftaler og ingen fejl i leverancen.
ingenting at klage over, det er levet op til forventningen.
Topkvalitet til lav pris. Hurtig levering.
Bedømt på ét køb, hvor hjemmesiden virkede godt, bekræftelse på både ordre og afsendelse kom prompte og varen blev modtaget af os dagen efter, kan jeg kun anbefale firmaet.
Hurtig ekspedition - perfekt.