[REPLY]
Dejligt, at jeg i ro og mag kam orientere mig om de fine ting. Det hele, jeg har bestilt er pakket ind og kom dagen efter, at jeg bestilte varene.
Rigtig god service med hurtig levering og fin indpakning.
Jeg har kun positive ting at sige om legebutikken. Meget hurtig tilbagemelding via mail og rigtig god service. Bestilte varerne fredag og mandag kunne jeg hente pakken på posthuset. Kan varmt anbefales.
Bredt udvalg, gode tilbud. Hurtig & nem levering.
Gode priser, god service og hurtig levering. Derudover var varerne pakket utrolig flot ind, så ikke engang dette skulle man tænke på.
God overskuelig hjemmeside med stort udvalg. Valgte afhentning på deres lager og 15 min efter betaling fik jeg en mail om min vare var klar til afhentning :) super god service, kan kun anbefales.
Jeg skulle købe en gave. Jeg fandt den til en god pris og den kom hurtigt efter, rigtig fint pakket ind :)
Har lige modtaget mine varer fra legebutikken.
Bestilte omfang aften, modtag fredag...
Gratis indpakning, fri fragt...
Er tilfreds
God og flot service.
Mine bestillinger blev afsendt hurtigt, og det bestilte levede 100 % op til forventningerne. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Legebutikken.
Bestilte varen mandag og modtog den onsdag - hurtigere kan det ikke vare. Og så var pakken ovenikøbet pakket flot ind
Super god service, hurtig levering og så var min ene ting pakker rigtig fint ind.
Vil helt sikkert anbefale Legebutikken til andre, og uden tvivl handle her igen:)
Fik lavet fejl ved udflydning af rabatkode og fik en mail max 10 min efter om hvilken kode jeg istedet skulle angive. Lynhurtigt blev det fixet over mail om modtog mine ting allerede dagen efter.
De har en masse lækre ting og super hurtig levering. Vil helt sikkert gerne handle der igen.
Har netop handlet hos Legebutikken for første gang, og det har hele vejen igennem været en god oplevelse. Jeg havde flere spørgsmål, og de blev besvaret lynhurtigt via mail. Thumbs up - det er bestemt ikke sidstedagen jeg handler her :-)
Superhurtig levering - alt perfekt
Købte en bobbles lampe jeg endda fik tilsendt fragtfri. Fik leveret dag til dag. Er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet på denne hjemmeside.
Hurtig levering og produkter som ventet
En god kvalitet er når kunden får sine forventninger opfyldt:
Altså:
Her er kvaliteten god.
Hurtugt levering og dejligt email kontakt:)
Legebutikken har en super god kundeservice, og hjælper gerne med de mindste ting. Billig fragt og gode produkter. Jeg bruger gerne Legebutikken igen:o)
Virkelig godt sted at handle, hurtig levering og flot pakket ind, ikke sidste gang jeg vil handle der.
Jeg havde min pakke 24 timer efter bestilling. Og med flot indpakning. :-)
Fungerede upåklageligt. Nemt og enkelt at bestille.
Der var ingen slinger i valsen. Nem bestilling, betaling og modtagelse af varen. Jeg k'øber gerne hos Legebutikken en anden gang.
Fin og overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering
Legebutikken har et bredt udvalg af legetøj mv. til de små. Jeg har kunne lide deres gennemtænkt udbud af varer. Det giver muligheden for at give nogle unikke gaver, som både børn og forældrene bliver glade for :)
Vi kontaktede Legebutikken i nødens stund, da vores datter havde mistet sin nusseklud på tur. Det var en lørdag efter 18.00, hvor der iflg. hjemmesiden var lukket, men desperationen var stor og alle forsøg måtte gøres. Hos Legebutikken blev telefonen taget og hun tilbød at møde os ved hendes lager for at vi kunne købe den meget vigtige klud. Så lørdag aften, da vores datter sov roligt med sin nye klud, var vi dybt taknemmelige over at have oplevet så fantastisk service. Vi vil til enhver tid anbefale Legebutikken!!!
Nemt at handle på hjemmesiden. Hurtig levering
Jeg bestilte en slyngevugge og ophæng til den. De solgte det til den billigste pris. Jeg fik hurtig levering og varen levede fuldt ud helt op til mine forventninger.
Derudover vil jeg gie dem et plus for at de sendte mig en mail som virkede personligt fremfor en typisk standard mail om at nu er varen på vej. Det virkede mere personligt her.
det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler her.
Kun positiv tilbagemelding.. Hurtig levering, gode tilbud og nem hjemmeside!
Topkarakter :)
Kan på alle måder anbefale Legebutikken.
Stort udvalg af varer, nemt at handle der, rigtig god service.
Jeg har handlet der flere gange allerede, og det vil jeg fortsætte med.
Bestilt og afsendt samme dag. Fantastisk lækre ting, ser frem til at min datter kan begynde at bruge dem;)