[REPLY]
Jeg bestilte en hårtrimmer søndag d. 5/5.
D. 8/5 modtog jeg med stor glæde en pakke fra made4men, men skuffelsen var enorm da jeg åbnede og der kun var 2 længde indstillingshoveder til trimmeren.. D. 9 ringede jeg forgæves til kundeservice flere gange, og sendte samme dag en mail kl 9.
Arbejder selv et sted hvor vi har en travl webshop, så tænkte der bare var travlt, og ville prøve igen efter weekenden. Igår, mandag d. 13 sendte jeg en besked til dem via deres email formular på sitet for jeg tænkte dét ville hjælpe. STADIG INTET SVAR!
Udover det, har jeg igår mandag og i dag tirsdag, prøvet at komme igennem til kundeservice via telefon 10-20 gange, men stadig ingen respons.
Det drejer sig bare om en billig hårtrimmer, men vil da gerne have det produkt jeg har bestilt! Forstår slet ikke den manglende respons!!!!!! ØV
Jeg bestilte d. 30/4 et deodorant produkt og allerede dagen efter for jeg en mail der bekræfter at produktet er afsendt og beløbet bliver hævet på min konto.
På afsendelsesmailen, står der forkert husnummer og jeg sender straks en mail til kundeservice - intet svar!
Jeg har nu sendt 2 mails yderligere, for at modtage min ordrer og jeg har snakket med naboen, hvis husnummer fejlagtigt, var kommet på afsendelsesmailen, men kundeservice svarer bare ikke og pakken er aldrig dukket op.
Det er måske min fejl med adressen, men de må for længst have fået pakken retur, da den aldrig er dukket op her eller hos naboen. Virkelig dårlig service, at man ikke kan komme i kontakt med dem, føler mig lidt snydt og 188,- smidt ud af vinduet!
(Opdatering)
Jeg har nu modtaget min pakke, efter en MEGET behagelig og utrolig venlig korrespondance fra made4men.dk tilmed fik jeg lidt ekstra med i pakken som kompensation for de fejl, der har været med deres mailserver.
Yderst tilfreds og vil kun anbefale at handle med de venlige mennesker fra made4men.dk :)
Modtager den 28/4 en nyhedsmail om "gratis fragt i 3 dage".
Ser at man skal købe for et min. beløb for at opnå den gratis fragt, så jeg køber 2 stk Tend Skin til ialt kr. 338,-
Får samme dag en ordrebekræftelse og alt fint.
Den 29/4 modtager jeg en mail om at ordren er afsendt.
Den 30/4 konstaterer jeg at pakken er kommet.
Jeg åbner den og er overrasket over kun at finde 1 flaske og ikke 2, men skriver fluks til både kundeservice@made4men.dk samt kundeservice@firtal.com :
"Hej made4men
Har netop hentet min pakke i postkassen, men til min overraskelse er der kun een flaske tend skin i. Jeg købte netop to stk. for at gøre brug af jeres gratis fragt kampagne.
Jeg går ud fra at det er en fejl og at i hurtigst muligt sender en den sidste flaske som jeg har betalt for, om som i har trukket penge for.
Mvh"
-og vedhæfter et billede af kuvert, følgeseddel samt 1 flaske.
Jeg får ingen respons på mailen, og heller ingen ny flaske tilsendt.
Igår aftes den 6/5 videresender jeg samme mail og beder Made4men svare på tidligere fremsendte.
Jeg har i skrivende stund fortsat intet hørt fra virksomheden, ej heller er den sidste flaske jeg har betalt for landet i min postkasse d.d.
Alt ialt en overraskende adfærd fra Made4mens side. En ting er at man pakker en forsendelse mangelfuldt - det er blot en fejl - men at man ikke retter op på fejlen asap og undlander at svare emails er ringe. Jeg understreger at jeg d.d. intet har hørt - og første email er sendt den 30/4.
UPDATE d. 7/5 kl. 15.50
Hej Made4men
Tak for hurtig tilbagemelding.
Til jeres fejlsøgning kan jeg oplyse at første mail jeg skriver til jer er en "reply" på mailen I sender "hejsa, vi har netop afsendt din ordre..." og afsender samt dermed også modtager er kundeservice@made4men.dk. Jeg tilføjer for en sikkerheds skyld også kundeservice@firtal.com som modtager. Jeg benytter en Gmail konto.
Jeg ser frem til en ny pakke, og ændrer vurdering til 3 stjerner pga. jeres tilbagemelding her.
Havde ikke regnet med at jeg ville modtage min pakke, så hurtig som jeg gjorde, men kun 1dage gik der, så kunne ikke ønske mig bedre service.
Alt gik som det skulle, indtil mit produkt gik i stykker. Jeg har skrevet to mails til dem, uden jeg har fået svar, og deres kundeservice tager ikke telefonen. Forbindelse bliver brudt efter præcist to minutter.
Har ikke modtaget varen endnu... Men.. det har jeg nu, tak for god service ;-)
Havde ikke regnet med at jeg ville modtage min pakke, så hurtig som jeg gjorde, mener kun der gik 1-2 dage, så kunne ikke ønske mig bedre service.
Lever op til mine forventninger om service og levering
Kan kun anbefales - super hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering uden problemer.
Jeg bestilte en børste til barberskum. Fik derefter en mail der sagde at i ikke havde den på lageret, så der ville gå 3 uger istedet for 2-3 dage før jeg får den. Har stadig ikke modtaget den endnu...
Nem og overskuelig hjemmeside. Nemt bestillingsflow. Og jeg fik den bestilte vare til tiden. Så jeg kan ikke være andet end tilfreds.
Alt som lovet og forventet. Kan anbefales uden forbehold.
produktet har levet op til forventningen indtil nu..
Rigtig tilfreds med at handle på sitet og anbefaler den gerne til mine venner
Modtog min ordre som aftalt og til aftalt pris. Produktet levede op til min forventning og jeg er fuldt ud tilfreds. Vil klart anbefale mad4men og handler der igen.
Jeg har aldrig handlet et bedre sted end made4men.dk, det er simpelthen den bedste service man kan få. Leveringen går rigtigt hurtigt, og man skal ikke vente længe på sin pakke.
Produkterne lever også op til ens forventninger... Så jeg vl anbefale alle at handle på made4men.dk
Nemt at bestille, hurtig levering og super billigt:) fuld stjerner fra mig af..
Jeg bestilte nogle deodoranter og noget barber-tilbehør, og alt blev leveret hurtigt og alt var som det skulle være. Jeg kan godt lide den lidt "personlige" stil som firmaets kommunikation har.
Når varen er sendt, sender de f.eks. en mail med titlen:
"Hejsa Peter Christensen, vi har netop sendt din ordre"
og fortsætter:
"De søde ansatte i vores pakkeri har nu fundet produkterne til din ordre og pakket dem forsigtigt ind. Om få minutter kommer det glade postbud og afhenter pakken og i mellemtiden vil vi slappe lidt af og trække pengene fra dit betalingskort, så alt er i skønneste orden."
Det får en til at føle sig velkommen, og giver endda et lille smil på læben.
Jeg vil helt klart bruge dem igen.
Super godt tilbud. Nemt at bestille og imponerende hurtig levering.
Varen var som forventet og leveringen skete til tiden
Han tog bare badekåben på og ville helst ikke have den af da de skulle køre hjem igen
:-))
Bestillingen er let, og varen leveres hurtigt helt uden problemer. Sådan skal det være.
Kan ikke gøres bedre, tak.
De rigtige varer kom som lovet, og det er en god ting, at man får en meddelelse om det, når varerne er afsendt
Jeg var meget til freds med midt produkt, fik varer 2 hverdag efter effektiv levering intet at klage over 5 stjerner her fra.
Jeg bestilte en vare hos Made4men og derfra gik alt meget hurtigt. Varen var som bestilt, men ved nærmere overvejelse, var det ikke lige den der var ønsket. Jeg ringede og forklarede situationen og fik lov at returnere og derfra gik alt meget hurtigt igen. Jeg sendte retur og 2 dage senere var retur-pengene indbetalt til mig. Meget fin og hurtig service - Fantastisk!!! Vil klart anbefale Made4men.
Bestilte en trimmer til den svimlende sum af 137 Kr hos made4men. Den blev leveret som aftalt og svarede til forventningerne. Det fine var den mail jeg fik som bekræftelse på at ordren var afsendt. Efter at have læst mailen tænkte jeg først " ups er jeg kommet til at købe for en formue". Mailen blev indledt med "vi er simpelthen så glade for din ordre her hos Made4men" (her ser jeg for mig at de 8 ansatte næsten ikke kan få armene ned af bar glæde over ordren). Herefter meddeles det at "de søde ansatte i pakkeriet nu har fundet produkterne til min ordre og pakket dem forsigtigt ind" (jeg ser det for mig). Mailen fortsætter " Om få minutter kommer det søde postbud og afhenter pakken" (man ser post buddet for sig med sin gule cykel) Mailen fortsætter " I mellemtiden vil vi slappe lidt af og trække pengene på dit betalingskort" (det er velfortjent ovenpå den aktivitet)
Ovenover et fint billede af de ansatte takkes der endnu en gang for handelen fra hele holdet bag made4men.
TAK for en morsom mail. Jeg er nødt til at handle hos jer snart igen.
Som altid en fornøjelse at handle hos made4men