[REPLY]
Dette er min anden bestilling. Varerne kommer til aftalt tid/sted, I er til at få fat i pr. telefon/mail og så er alt til en absolut rimelig pris. Eneste ønske er at I benytter PostDanmark til udbringning (hvis det overhovedet er muligt at sende maling via dem), da det ellers koster mig dobbelt fragt (ø-bo).
Jeg har ikke prøvet produkterne endnu, men der var god service mef udbringning dagen efter min bestilling om aftenen.
Bestilte malingen 1. pinsedag. Fik den leveret tirsdag (1. arbejdsdag efter pinse). Flot
Fik bestilt maling i en farve der ikke helt var som forventet. Havde selv en stor andel i fejlen.
Ringede til Malbilligt og forklarede problemet. Få dage efter stod der en ny spand maling til mig i den rigtige farve og uden beregning.
Fantastisk...... Tusind tak skal i ha'
Atter super varer til en rigtig god pris. Skulle havde brugt malingen i pinsen, men den lokale Transportgruppen fragtmand kunne som vanligt ikke levere til tiden. Varene blev afhentet ved malbilligt torsdag men blev først leveret tirsdag.
Har nu i snart mange år handlet hos Malbilligt.dk og vil fortsætte med det, uden tvivl o:) Super nem website, super billige priser og ekstrem hurtig levering. Håber Malbilligt.dk vil eksistere i mange år endnu
Jeg bestilte 30 liter maling søndag kl. 17:00, blev leveret mandag kl. 13:30 så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg har bestilt her fra flere gange, og jeg tøver ikke hver gang, jeg skal bestille maling og tilbehør. God kvalitetsmaling og gode produkter til fantastiske priser. Fantastisk kundeservice med hurtigt svar.
Nem overskuelig hjemmeside, betaling gik nemt igennem, og ordrebekræftelsen kom straks. Vi fik hurtigt en mail, med tracking nummer og kunne følge ordre hele vejen. Ordren blev leveret 2 dage senere. Super godt
Hurtig levering af gode kvalitetsprodukter til rimelig pris.
Kan kun anbefales.
Malbilligt.dk leverer billig kvalitetsmaling med hurtig levering. Jeg bestilte sent om aftenen og kl 13 næste dag blev malingen leveret. Malingen er væsentligt billigere end vanlige priser i malerbutikker. Derudover har malbilligt.dk god service mellem 7 og 12 på telefon. Du skal absolut ikke være bange for at købe maling fra malbilligt.dk.
Tak til dem for en fremragende netshop
God kundeservice.: svarede hurtigt på mail-spørgsmål samt telefon.
Levering dagen efter og rigtig god pris - alt ok
Mvh. Conni
Super billigt, det billigste sted jeg kunne finde det spartelmasse jeg skulle bruge, og oven i købet, 15% yderligere i lagersalgs rabat.
God og venlig service, hentede selv mine vare, og ringede blot dagen før, og varerne var sat frem til afhentning, og fik samtidig hjælp til at slæbe det hele ud til bilen.
5 af 5 fra en meget tilfreds kunde.
Udover billige produkter ydes ligeledes en rigtig god kundeservice. Leveringen skete dagen efter, hvor en chauffør ringede op en halv time før ankomst. Kan varmt anbefales!!
Hurtig levering - alt OK - fuldt ud tilfreds!
5 stjerner for hurtig levering(dagen efter),det er hverken 1. eller sidste gang jeg handler ved malbilligt
Jeg købte for nogen tid siden, maling på denne hjemmeside.
Og da jeg ikke er vant til at handle via internettet, var jeg noget forbeholden.
Men det viste sig at jeg nemt fandt ud af at handle her, og varene blev leveret personligt.
Meget fint og ligetil
Det hele var fint, fik varen 2 dage efter de var bestilt
jeg bestilte en farve som de ikke kunne tone, det gjorde de mig opmærksom på inden for en time efter jeg havde bestilt og spurgte om der var en anden farve jeg kunne tænke mig. jeg bestilte så en anden farve, og den kom 2 dage efter. vil klart anbefale malbilligt.dk til alle, der er fantastisk service og hurtig levering
Vi har gentagne gange bestilt maling , materialer og værktøj fra malbilligt og hver gang er vi blevet overrasket over den hurtighed som varerne leveres med.
Fx bestilte vi en søndag aften og varerne blev leveret mandag morgen kl 8 00.
Vi er aldrig blevet skuffet over levering eller kvalitet.
Malbilligt er et drømmefirma som mange andre web-firmaer kunne tage som forbillede.
Hvorfor selv slæbe malingen hjem når du får den leveret hurtigere end du når at starte bilen og finde en parkeringsplads
venlig hilsen
flemming
Efter at have brugt de første 10 spande Jotun maling i forbindelse med hus-renovering, manglede vi omkring 4 spande mere. Men til de priser (og minus 15%) kunne det ikke svare sig andet end at købe 10 spande. Så har vi også maling til den nærmeste fremtid :o)
Ellers gik det som det skulle med bestilling, betaling og levering. Perfekt.
En ekstra ros til fragtfirmaet (var det Transportgruppen?) - Der var så venlige at bære spandene om bag ved garagen, så de ikke stod frit fremme ude ved vejen, når nu vi ikke var hjemme ved afleveringen.
Jeg har handlet med jer adskillige gange samt nogle gange mailet og ringet til jeres dygtige og venlige medarbejdere om farvekoder .Altid med en uovertruffen god oplevelse.Når i får en anmeldelse fra mig nu skyldes at jeg fik leveret noget maling,som fra fabrikken havde en fejl (ikke noget i var skyld i) dette løste i hurtigt med en ny spand maling leveret med det samme uden beregning . Jeres generelle hurtige levering,billige priser,samt ditto service,var der mange der kunne lære noget af.
venlig hilsen
DAHL
Af og til støder man på positive oplevelser der er af en sådan karakter at man gerne vil dele det med venner, familie ja hele verden.
Lagde min bestilling fredag aften på 22 forskellige artikler, modtog en mail mandag morgen klokken 07, hvoraf det fremgik at en af varene var udsolgt, men at der var følgende alternativer. Svarede tilbage hvad jeg gerne ville have som alternativ og klokken 13 mandag kom fragtmanden med alle varene. Det er den bedste service jeg har oplevet længe, fremadrettet så handler jeg hos malbilligt.dk, slut med at stå i kø hos Silvan, Flügger eller andre steder - og tak for vinter tilbuddet, det gjorde det til endnu en mere positiv oplevelse ;-)
Bestilt d. 27.11.2012 kl. 21.45 leveret d.29.11.2012. Fantastisk, at handle ved malbilligt.dk. Produktet og pris perfekt samt levering. so jeg vender sikkert tilbage igen.
Har været mere end tilfreds med at handle ved malbilligt.dk. Servicen har været i top og produktet er et fund for pengene. Dette er helt klart opskriften på at holde på kunderne. Og jeg har i hvert fald tænkt mig at handle her igen :)
Har aldrig oplevet en hurtigere levering. Super kvalitet, miljøvenlige og stænkfri maling
Allerførst: Hvorfor må man ikke anmelde jer uden at have været kunde?? Jeg vil gerne fortælle andre hvorfor jeg ikke har lyst at være kunde hos jer!
Malbilligt er givetvis gode og fine til at sælge maling - måske endda billigt. Den del skal jeg ikke gøre mig klog på, da jeg ikke har handlet med dem.
Jeg har derimod spurgt ind til nogle af deres produkter, og har fået fint og godt svar (derfor stjernene).
Men! Når man skriver til dem, bliver man automatisk tilmeldt deres nyhedsbrev - uden at blive spurgt eller informeret om det. Og iøvrigt stik i mod gældende lovgivning.
Hvis man skriver til dem for at fortælle om fejlen får man at vide at: "Jeg beklager meget at du er blevet tilmeldt vores nyheds mail. Det burde ikke kunne ske ved simpel mailkorrespondence, da det er to vidt forskellige systemer det kører på".
Samtidig bliver man iøvrigt IGEN tilmeldt deres nyhedsbrev!!!!!! Det er IKKE ok!
Derfor som sagt: Pas på med at henvende dig til dem!
Det var første gang jeg købte maling på denne måde og det bliver ikke sidste gang. Jeg havde lidt problemer med at finde ud af hvordan jeg fandt farvekoden, men så skrev jeg og få minutter efter, fik jeg svar retur, selvom det var søndag. Sikken service.
Super oplevelse. Varerne stod foran min hoveddør dagen efter bestilling, jeg fik byttet et fejlkøb uden problemer, og sparede en mindre formue da god maling jo normalt er p.... dyrt. Og så kan man købe fejltonet maling i butikken til 10kr/liter, så er man heldig kan man male hele hytten næsten gratis. Sejt :)
Alt var bare ok, tak for god service.
God service og super hurtige
Super maling. dækkede 100 procent første gang. Både på nyt og gammelt tapet. Her køber jeg maling fremover
Dejlig overskuelig hjemmeside der gjorde, at jeg hurtigt fandt det jeg søgte. Fornuftige priser og hurtig levering!
Det er 3. bestilling og jeg er bestemt ikke skuffet, malingen er af god kvalitet, priserne er ikke bare rimelige men meget billige, denne gang bestilte jeg mine varer omkring ved 10 tiden og ca. 2-3 timer senere stod der en mand med min maling ved døren, se det er service og jeg er mere end tilfreds. Kan kun anbefale malbilligt.dk til enhver som ikke vil berøves via køb af dårlig maling i Silvan og Røverkøb, eller af Flügger som af en eller anden grund har stor credibility i danske gør det selv folks øjne, Jotun er ligeså godt og hos malbilligt.dk så er prisen et decideret fund. Tak for handlen!!!
Super priser og hamende god personlig betjening og vejledning i brug af produkter. At jeg bor få hundrede meter fra butiken gør det til mit bedste sted at handle overhovedet!!!
super betjening - lyn levering, super billige priser - min fremtidige malerleverandør :-)