[REPLY]
Købt 3 farver til HP printer.
Lang leveringstid, selvom der står på hjemmesiden, at varerne var på lager. Pengene trækkes inden afsendelse af varen - hvilket man giver lov til, når man accepterer handelsbetingelserne. Dette er "dårlig stil", hvis man sammenligner med andre danske internet forretninger. God pris - men meget lang leveringstid. Har du god tid og vil betale forud, så kan man handler i denne forretning.
Erik Hardt Hansen ritiene questo recensione utile
Købt memorycard og usb-pen.
Plus:
- Prisen
- God kontakt med kundesupport
Minus:
- Leveringstid på 14 dage
- Ingen status/opdateringmail fra virk
Når man bestiller en lagervare den 21.8.09 - med lovet levering indefor 2-3 dage, jf. mailkvittering - er det ikke godt nok man først modtager varerne 14 dage senere (4.9.09) uden at have hørt noget fra sælger. Sælger reagerede først da jeg rykkede pr. mail.
Alt i alt en god vare til en skarp pris - men desværre også en lang leveringstid der ødelægger helhedsindtrykket.
Erik Hardt Hansen ritiene questo recensione utile
Har bestilt et hukommelseskort samt en usb nøgle den 10. august - den angivne leveringstid var 2-14 dage. Den 17. august spurgte jeg efter en status og fik af vide at varene var i restordre hos forhandleren - de forventede at de var klar til levering den 27. august. Den 27. august henvendte jeg mig igen for at høre nyt men der har ikke været svar siden. Har adskillige gange henvendt mig via mail uden at få et svar. Beløbet er allerede hævet på min konto, jeg vil jo mene det er god skik at vente indtil man kan levere.
Jeg syntes at det er en yderst dårlig service at ikke besvare mails eller holde sine kunder opdateret med status når vare er i restordre. Ikke engang via deres website hvor man kan slå sin ordre op.
Ser stadigvæk meget frem til at modtage varene - har jo stadigvæk behov for dem og jeg håber ikke det er nødvendigt at tage yderligere tiltag til at klage - kan se at firmaet er tilmeldt e-mærket hvilket jeg håber de vil leve op til.
--------------------------------------------------
Update: Har den 8. september modtaget mine vare - så efter en del ventet lykkedes det til sidst. Jeg tror at det vil hjælpe en del på købsoplevelsen hvis der var en tættere dialog mellem firmaet og kunderne når det ikke lige "glider". Man bliver ret træt og frustreret af at vente og ikke høre noget. Jeg vil foreslå at man i det udemærkede order login system gør opmærksom på evt. vente tid eller afventen på leverandører. Det var det første sted jeg kiggede.
Jeg bestilte et 8 gb micosd kort til min lg mobil, men da jeg fandt ud af at, jeg havde bestilt et for stort hukommelsekort, fordi min mobil kun kan indholde højst 2 gb, skrev jeg en mail til medieshoppen om, at de skulle annullere min ordre, så jeg kunne bestille et nyt og et andet kort. De svarede mig hurtigt nok på den første mail og sagde, at jeg ville får svar pr. email når ordren var blevet annulleret. Men dagen efter tjekkede jeg min konto, og de havde så trukket pengene for pakken. Jeg skrev en mail én gang til for at høre hvad der skete, da jeg jo havde annulleret min ordre. Men intet svar. Og det er der satdigvæk ikke efter 5 dag og 4 mails! Jeg har hverken hørt fra dem eller fået min pakke. Og jeg har skrevet 4 gange til dem, at jeg ikke har fået min pakke, men intet svar.
Og desuden tager de heller ikke telefonen når man ringer, den kommer bare på telefonsvarer. Har prøvet og ringe flere gange, men har opgivet efter som de ikke har taget telefonen nogle af de gange jeg har ringet.
- Michella
Erik Hardt Hansen ritiene questo recensione utile
** Får i, fordi i skrev d. 4/8 "Tak for Deres ordre. Varerne vil blive fremsendt i løbet af 2-3 dage." Men det fik jeg ikke, så derfor måtte jeg (som jeg skrev, da jeg rykkede) købe patroner i en butik fordi jeg skulle bruge dem i lørdags, som blev ca. 25% dyrere end jeres, og så kan i ikke engang give lidt kompentasion, fordi i har kludret i det - det er for dårligt - tænk over det.
Mvh.
Georg Laumann
Mobil: 22 52 85 99
Erik Hardt Hansen ritiene questo recensione utile
Jeg er godt tilfreds med varen, og varen blev leveret hurtigt, da først Medieshoppen havde fået den skaffet hjem. Det eneste jeg ikke var helt tilfreds med, var den noget lange respons tid på min E-mail angående ordreændring.
Generelt er jeg meget godt tilfreds med den service jeg får fra Medieshoppen.
Bestilte 100 Verbatim Cd og 100 Dvd'ere søndag aften. Tirsdag morgen var det hele leveret. Kan det gå ret meget hurtigere og nemmere!? Det tror jeg ikke :-)
Jeg bestiller DVDer hos medieshoppen. og alt er i den fineste orden i starteren. Jeg får svar både pr. TLF og pr. mail før ordren. Efter jeg fortager en ordre, sender jeg 3 mails uden der bliver svart på dem og deres TLF nummer på siden virker ikke. varen er leveret men er ikke kommet til mig som lovet og som sagt bliver der ikke svart på mails så snart de har hævet pengene.
Erik Hardt Hansen ritiene questo recensione utile
Jeg bestilte 4stk blækpatroner af typen HP 88 XL til den billigste pris jeg kunne finde (originale ). Bestilt 25-2-2009 og leveret med post danmark den 27-2. Det kalder jeg god service, og hurtig levering.
Fokuserer på medier, og gør det godt til en overkommelig pris. En gennemskuelig variable forsendes pris. Jeg kunne dog godt tænke mig at de havde et større udvalg, da jeg altid ender med at skulle købe 2 forskellige steder på nettet, og derved fordobler forsendelses omkostninger.
Bestilte nogle medier af mærket Verbatim.... de var dog elendige.. og virkede ikke... henvendte mig til butikken og forklarede problemet. 3 dage senere fik jeg svar.. og 8 dage senere fik jeg pengene tilbage.
De er overordnet billige og sender superhurtig varerne, der er pakket godt ind. Dog lidt dyre med levering - men det er jo i og for sig ikke deres skyld...
100% tilfredshed herfra!
Varen kom hurtigt, og var pakket meget forsvarligt! Betalingen med e-dankort var gebyrfri. Eneste der gør at de ikke får 5 stjerner er at varebesvrivelsen på cd/dvd dispenseren ikke fortalte man skulle købe en carebox til den (alle careboxe passede ikke)
Købte 50 CDer og 50 DVDer.
Priserne er nogle af de laveste, jeg har set, og leveringen så hurtigt som det nu er muligt med Post Danmark ;-)