[REPLY]
Bestilte en lader og 2 uoriginale batterier til mit videokamera. Alle 3 enheder var på lager ifølge shoppen.
Dagen efter bestilling fik jeg en mail om at mine batterier stadig var i restordre (?), selv om de stadig stod som lagervare på shoppen. Jeg skrev tilbage og bad dem slette batterierne fra ordren, da jeg skulle bruge dem hurtigt - og fik svaret, at så skulle jeg skam betale porto (havde bestilt for lige over 500,-, så porto ellers var fri).
Jeg fandt et andet kopi-batteri på deres site, som var en kopi af samme type, og bad om at få 2 af dem i stedet.
Modtog herefter lader og batterier i 2 pakker, og konstaterede efter udpakning at batteriet ikke virkede til mit kamera (til trods for at det var en model, som kameraproducenten siger er kompatibel).
Skrev til MTP og klagede min nød, og blev rådet til at sende de 2 ubrugelige varer tilbage, købe en helt tredje batteritype - men nu kun med 1/3 kapacitet af det, jeg oprindelig var ude efter.
Jeg valgte at gå et andet sted hen i stedet.
Som sædvanligt hurtig og ekspedit levering. God hjemmeside, hvor man faktisk altid finder det man mangler
Vil starte med at sige, at jeg flere gange har handlet hos MyTrendyPhone, hvor alt har været som det skulle, og derfor vælger jeg også at give dem middel karakter.
Havde dog et par dårlige oplevelser. Først fik jeg et tastatur til min tablet, som åbenbart var amerikansk, for der var ikke æ, ø eller å derpå. Dette burde stå i beskrivelsen. Har efterfølgende kunne se det på et af billeder, hvis man kigger rigtig godt efter. Men efter dette, prøvede jeg igen, og jeg bestilte en telefonholder til bilen samt en tablet-holder til nakkestøtten. Begge dele blev fundet under den præcise telefon/tablet-model. Pakken kom hurtigt, og jeg glædede mig til at tage det i brug. Telefonholderen var fra Samsung og virkelig flot, virkede som den skulle osv.. Men tablet-holderen... Som sagt blev den fundet under den præcise model (Google Nexus 7), og der stod også, at den passede til 7"-11" tablet, så det undrer mig lidt, at der uden på pakken står "For iPad, iPad2 and Galaxy tab", men jeg prøver alligevel, da den måske stadig kan passe. Jeg bliver dog skuffet. Min tablet kan lige akkurat sidde deri, så længe den er på højkant, men drejer jeg den, så den vender, som når man skal se film, glider den ud ved det mindste ryst, hvilket ikke er særlig smart, når den skal sidde i en bil.
Jeg kontakter så kundeservice, som bliver ved med at påstå, at jeg bare skal justere den ordentligt, men lige meget hjælper det. Og i mine øjne er det tydeligt, at den ikke passer til min Tablet, da den ikke er "tyk" nok til at fylde holderen ud.
Det hele slutter med, at jeg må sende holderen tilbage - som jeg også gjorde med tastaturet fra tidligere - ... for egen regning.
Alt i alt 3 stjerner, men KUN pga. de tidligere handler har været som de skulle.
Vi har handlet med firmaet 2 gange indenfor er måned.
Vi har fået leveret de varer, vi havde bestilt, og begge gange meget hurtigt! Vi er meget tilfredse.
Jeg syntes at det var let og hurtigt at finde mobil-løbe-armbind til to forskellige modeller telefon. Prisen var overordentlig rimelig. Leveringen var så hurtig dom sådan noget kan forventes. Og produkterne passer til telefonerne og virker perfekt til formålet!
Det var ikke første gang jeg har handlet her, og det er heller ikke sidste!
Bestilling og betaling gik fint igennem på hjemmesiden. Varen var afleveret den førstkommende postdag efter bestillingen, så alt var som det skulle være.
Kan sagtens anbefale MTP, da det hele fungerede optimalt for min bestilling.
Leveringstiden er simpelthen for ringe. Jeg bestilte en telefonholder til iphone 5 den 16/5 2013 og den er først afsendt den 22/5-2013. Når man ikke får en leveringsdato og der stod at varen var på lager og det heller ikke fremgår på ordrebekræftelsen, så er en uge for meget.
Søren ritiene questo recensione utile
bestilte en tirsdag formiddag et batteri, som jeg skulle bruge i weekenden. Valgte mytrendyphone da de havde varen på lager og lovede afsendelse samme dag.
onsdag var varen ikke ankommet, og jeg kontaktede butikken via chat, og de bekræftede afsendelse.
pakken ankom tirsdagen efter (dvs 7 dages leveringstid), og der havde jeg i mellemtiden kørt i computercity og købt et batteri, jeg skulle jo bruge det i weekenden.
MEGET skuffende, og nu har jeg så to batterier, og skal igang med irriterende returnering.
ordrenummer 2672131
Super hurtig og god service, gode priser, køber altid mit mobiltelefontilbehør her.
For anden gang har jeg oplevet at den vare jeg bestiller ikke er den samme som de sender.
Varen ser helt anderledes ud en i deres webshop.
Denne gang købte jeg en sugekop holder til min mobil. Det var en genbestilling af en vare jeg tidligere hat købt. Billedet på emballagen ligner billedet i webshoppen, min indholdet af kassen er helt andersledes.
Første gang jeg oplevede en fejllevering fik jeg ikke mine portoudgifter refunderet, da mytrendyphone mente at de billeder i deres webshop kun var vejledende.
Det slut med at handle hos dem, det er for meget bøvl med rma-sager og der masser af andre webshops der sælger det samme billige tilbehør.
Kan kun anbefale virksomheden , superhurtig levering hvergang jeg har haft brug for handel,derfor 5*****
Bestilte om torsdagen modtog ordren om fredagen sådan, god hjemmeside, let at finde rundt i, masser af varer, har handlet der flere gange kan klart anbefales
Godt udvalg og hurtig levering. Oplevede problem med at betale online, men det er blevet løst.
Jeg fandt rigtig hurtigt det jeg skulle bruge på My Trendy Phone's hjemmeside. De har rigtig rigtig meget, og så er det billigt. Bestilte fredag eftermiddag klokken cirka 16 og havde det allerede lørdag!! God service.
Kun 4 stjerner fordi mange er produkter er ikke tilgængelig. Jeg fandt ikke alt det som jeg søgte.
Jeg valgte at bestille 3 cover hos mytrendyphone.
Den ene som var til en samsung galaxy s3 kom efter få dagen. De andre 2 jeg havde valgt til samsúng galaxy s4 var i rest ordre og det syntes jeg var helt fint, havde bare godt kunne bruge noget mere information fra firmaet om hvad der skete... Men jeg vælger at afbestille det og købe mine cover et andet hvor jeg fik dem efter 2 dage..
Ville købe en skærmbeskyttelse til min mobil, og søgte på model og varen kom frem..
Og det viser sig til ikke at passe pga produktet der kom op slet ikke var tilegnet denne mobil men random phones.. hvordan kan man overhovede sætte denne beskyttelse op under Huawie Horner 2 når de burde vide l***** ikke passer..
også kommer undskyldningerne..
Huawei Tilbehør > Huawei Honor 2 Tilbehør > Huawei Honor 2 Display Protect
også får man noget der er for bredt og 1cm for kort.. dette forslag har INTET at lave under den kategori overhovedet! men man får jo bare at vide man kan købe noget nyt
Man sætter heller ikke saltsyren op ved siden af ansigtscremene i Matas.
og skal heller ikke betale for den fejl.
Trine Svendsen ritiene questo recensione utile
Bestilte varen Kristi Himmelfartsdag sidst på eftermiddagen. Lidt senere en mail med oplysning om, at varen var pakket og afsendt.
At varen først dukkede op i postkassen lørdag, kan for så vidt skyldes Post Danmark, som her i landet er en "dark horse", når det gælder hurtig levering. Har tidligere trods datoen på poststemplet måtte vente en dag ekstra på breve leveret af nævnte etat.
Havde hørt lidt kritik fra bekendte, men har nu bestilt der 2 gange og pakkerne er blevet afsendt hurtigt den ene endda et par dage hurtigere end den dato Jeg fik oplyst, da jeg havde bestilt 2 varer som ikke var på lager. ingen fejl på varer. og deres chat kundeservice virker godt.
Helt fantastisk sted at handle, alt kommer rub og stub til tiden, ingen problemer. Er der fejl leverancer byttes disse hurtigt uden besvær.
Kun positivt herfra alle ordre jeg har haft gennem tiden har været uden problemer.
Du kan roligt handle med Mytrendyphone men gå ikke for langt væk. Varerne kommer næsten før du er færdig med at afgive ordren. Prisen fejler sandelig heller ikke noget.
Hilsen Torben
Meget hurtig afsendelse af vare og derfor påse en hurtig levering til min postkasse. Læse et stort udvalg af mobiltelefoner og mobiltilbehør.
Fornuftige priser, fantastisk service, stort udvalg, overskuelig hjemmeside og ikke mindst hurtig forsendelse
hej nabo, nu skal du høre, havde en god oplevelse forleden, er ikke i tvivl næste gang hvor jeg bestiller mine varer, det sker hos, MYTRENDYPHONE. er bare kvikke. det skulle du også prøve.
Dejligt at se en webshop med stort udvalg der er overskueligt med billige priser.
Man kan uden at spekulere over leveringstidspunkt det står direkte på produktet.
Nemt, dejligt og med et ord perfiktion
Jeg bestilte mine varer den ene dag og fik dem den anden .... sådan skal det gøres.
Jeg fik leveret et fejl mobilbatteri efter jeg havde talt Med MY TRENDY PHONE.
Jeg returnerede det inden for de 14 dage som er fortrydelsesretten, faktisk 2 dage efter modtagelse. Jeg har en kvittering fra postvæsenet, at jeg har returneret batteriet.
Nu vil man ikke tilbage mig beløbet og må igennem NETS for at få mine penge.
Jeg kan ikke anbefale at man handler hos dette firma.
MVH
Jess Houmøller
Aalborg
havde lidt svært ved at finde lige det jeg skulle bruge men da jeg først fandt det , var der ingen problemer. hurtig levering
Jeg har nu handlet et par gange ved MyTrendyPhone, og begge gange har jeg haft gode oplevelser med firmaet. Priserne i shoppen er gode og typisk lavere end konkurrerende forretninger og leveringstiden er hurtig. Indtil videre 2 og 3 dages leveringstid.