We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (14.762)
Mytrendyphone.dk

Super fin service, tror jeg havde mine varer dagen efter!!

Her kan du trygt handle,de har alt muligt spændende til din enhed,enten du har det ene eller andet mærke :o)

Hurtigt og nemt

Eneste punkt der kan optimeres er indpakningen af forsendelsen. Faktisk var min iPhone 5 case lidt bukket. Men kunne godt bruges efter jeg vred lidt i den.

Meget utilfreds.

Jeg har bestilt en digitizer som figurerede på deres lager, fordi jeg ikke gad vente at den kom fra Kina, og stolede på de 2 dag levering som de lover. Jeg fik en mail om en forventet leveringsdato, hvor man tænker: okey, vi venter et par dag mere, men så kommer en mere med en ny leveringsdato. Jeg har, venter med at afbestille, med et håb om den kommer snart, og for at det ikke skal gå længere tid ved ny bestilling . men nu at leveringsdato er overskredet 4 dage, har de fået chancer nok.

Risposta da Mytrendyphone.dk

Jeg har fundet din ordre og kan se at det drejer sig om HTC Sensation Display Glas & Touch Screen. Vi beklager den lange ventetid. Årsagen til at der opstod forsinkelser, skyldes desværre en forsinkelse hos vores leverandør, hvor vejledende leveringsdato blev udskudt flere gange. Vi beklager at ventetiden er så lang, men håber at du i det mindste føler dig godt informeret om din ordre. Vi sørger for at informere alle vores kunder om evt. forsinkelser, straks vi får nye oplysninger fra vores leverandør. Produktet forventes på lager igen d. 16. maj. Hvis du ikke har mulighed for at vente, er du velkommen til at skrive eller ringe og så vil vi annullere ordren.
Mytrendyphone.dk

Igen hurtig levering....upåklagelig og problemfrit.

Jeg kan varmt anbefale, at handle hos Mytrendyphone. Udvalget er stort, leveringstiden hurtig og priserne er ok.

Mytrendyphone.dk

Holder hvad det lover, enkelt og hurtigt.

Bestilt om eftermiddag og modtog varen med posten næste dag. God og fair pris og fin service. Der er en del web firmaer som kun lære af.

• Holbæk, DK
  • 5 Recensioni

Billige varer - hurtig levering

Jeg har efterhånden handlet mange gange hos Mytrendyphone og har hver gang fået leveret varerne hurtigt og til den helt rigtige pris!

Mytrendyphone.dk

Lave priser og god service

Har handlet flere gange, og været tilfreds hver gang.

Vildt hurtig levering

Der er en vildt hurtig levering hos jer det tog 1 dag bestilte en fredag kl 17:30 ca. og havde pakken lørdag formiddag.

Og der er en fin hjemmeside at navigere rundt på

Ordrer forsvinder!?

Nu har jeg for anden gang oplevet at bestille et produkt uden at modtage det. Når jeg forsøger at undersøge hvorfor, oplever jeg at ordren slet ikke figurerer i min ordreoversigt, på trods af, at jeg har bestillingsbekræftelse på e-mail (med ordrenummer).

Se nu at få det fikset, eller i det mindste gør det muligt for os at kontakte jer angående problemet...

Risposta da Mytrendyphone.dk

Jeg har fundet din ordre og kan se, at den er aktiv. Den er ikke sendt endnu, da den bestilte vare ikke er på lager (SAMSUNG GALAXY S4 I9500, I9505 TPU FLIP TASKE - GENNEMSIGTIG), hvilket fremgår af hjemmesiden. Jeg kan ikke finde noget usædvanligt ved denne ordre bortset fra den lange ventetid.

Der er imidlertid en af dine tidligere ordrer som ikke var gået, da betalingen ikke blev gennemført. Det sker nogle gange at betalingen bliver afbrudt af kunden eller at der opstår en fejl, men det får man hurtigt en mail om.
Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du gerne vil høre mere om din ordre.
Mytrendyphone.dk

Perfekt,- andet kan der ikke siges.

Bestilte min vare om eftermiddagen ved 16 tiden og næste dag kl. 10.00 var posten her med pakken. Det kan simpelthen ikke gøres bedre.

Nemt og hurtigt

Let at finde varen - nemt og hurtigt køb. Leveret dagen efter - ingen problemer. Køber gerne her igen

Mytrendyphone.dk

Ordrer over 500 sendes gratis - men kun hvis du henter den på et posthus!!

Jeg købte varer for over 500 kr, og regnede med jeg fik fragten gratis, men under betaling valgte jeg at få varerne sendt hjem til privatadressen (pga ferie kom jeg ikke forbi posthuset). Her kom der 29 kr på i fragt - trods ordren var på over 500 kr.
Jeg måtte vælge selvhentning og valgte Døgnposten, da jeg benytter den jævnligt. - så blev jeg fri for de 29 kr. i fragt. Alligevel bliver den sendt til et andet posthus, så jeg nu dels skal køre efter den og dels er afhængig af åbningstiderne.

alt i alt ikke den bedste oplevelse, tværtimod!!

Risposta da Mytrendyphone.dk

Beklager hvis dette ikke fremgår meget tydeligt af vores forsendelsesbetingelser, men det er vores fragt-aftale med PostDanmark.

Ordrer over 499 kr sendes kun gratis hvis man vælger Post Danmark - Pakke uden omdeling.
Hvis man vælger Post Danmark - Pakke med omdeling, gælder de gennerele regler for levering. Prisen for levering koster 29 kr.

Det er desværre ikke os men PostDanmark der bestemmer hvilket posthus eller døgnpost pakken bliver leveret til. Vi har ikke indflydelse på dette.

Vi beklager ulejligheden.
Mytrendyphone.dk

Afhent selv på posthuset og spild en masse tid

Jeg bemærkede ikke under oprettelse af ordren, at den skulle hentes på posthuset - irriterende tidsspilde

Risposta da Mytrendyphone.dk

Din pakke er sendt som erhvervspakke med Post Danmark. De forsøgte at levere din pakke, men da de ikke kunne finde modtageren på adressen, blev pakken leveret på et pakkecenter. Desværre er det ikke os, men Post Danmark der står for leveringen, som foregår efter deres forretningsbetingelser. Når de ikke kan finde modtageren på adressen, bliver pakken lagt til afhentning. Det er muligt at tjekke hele forløbet på Post Danmarks hjemmeside ved hjælp af sporingsnummeret.

Perfekt køb og levering

Har 2 gange købt vare hos dem, og begge gange er alt gået helt efter bogen.
De har et rigtigt stort udvalg i mobiltasker.

God levering og pris-reduktion

Fik varen billigere, da jeg fandt den til en lavere pris andetsteds. MyTrendyPhone gik ned på konkurrentens pris. Det er flot. Der var heller ingen leveringsproblemer, så 5 stjerner herfra.

Mytrendyphone.dk

Kan ikke gøres bedre eller billigere

Jeg var i tvivl om det produkt jeg kikkede på passede sammen med et andet produkt de havde, jeg fik svar indenfor 15 minutter. Og da det ikke passede fik jeg råd om hvad der så passede (et produkt der var billigere).
Jeg bestilte mine varer og dagen efter var de her og jeg bruger dem hver dag.
Jeg kan kun anbefale Mytrendyphone. Jeg fik et produkt som svarer til et produkt jeg havde set i butikken - bare til en fjerdedel af prisen.

Billig og lynhurtig

Bestilte en overraskende billig tablet cover med tastatur, kl. 18:30 om aftenen. Den lå i postkassen allerede næste morgen kl. 7.

Mytrendyphone.dk

Hurtig levering og en god pris

Jeg kan kun anbefale Mytrendyphone, da alt forløb perfekt ved min handel der - perfekt vare til en god pris og hurtig levering :-)

Mytrendyphone.dk

Alt i orden som forventet. My Trendy Phone er et god sted at handle.

Alt i orden som forventet. My Trendy Phone er et godt sted at handle og bestem ikke sidste gang jeg handler der. MVh. Robert Hæ

hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. dagen efter bestilling havde jeg varerne :-)

Super

Rigtig god service som altid, varen kom hurtigt

super

Min ordre på Mytrendyphone var meget fin. Varerne kom hurtigt.

Mytrendyphone.dk

Fin service - ikke helt opdateret lagerstatus

Jeg bestilte først et Case-Mate Barely There cover i hvid til min HTC One, da det stod som værende på lager og jeg skulle bruge det hurtigst muligt, og hvis jeg bestilte på daværende tidspunkt ville det blive sendt samme dag. Efter 2-3 dage havde jeg intet hørt eller modtaget, så jeg kontaktede deres kundeservice. Der fik jeg så af vide at coveret slet ikke var på lager og de havde ikke nogen leveringsdato fra producenten. Da jeg ikke ville vente ubegrænset lang tid bad jeg om at få min ordre annulleret. Jeg bestilte så et hvidt Krusell cover i stedet, som blev sendt samme aften. Desværre modtog jeg det først 2 dage senere, men der giver jeg hellere PostDanmark skylden.
Alt i alt en fin oplevelse at handle med MyTrendyPhone.

Meget fin service

Supporten var mig behjælpelig med at finde det rette udstyr. Sød og smilende.
Perfekt levering.

Ingen Problemer

Jeg har af flere omgange handlet med Mytrendyphone, og jeg har aldrig haft problemer. Jeg har altid modtaget varen inden for et par dage.
Jeg har ingen erfaring med deres support eller lign. , da jeg som sagt aldrig har haft problemer med det leverede produkt eller manglende leveringer o.s.v.
Jeg har ingen forbehold og kan kun anbefale at handle der.

Mytrendyphone.dk

fin butik men ingen service

Gode priser men da MyTrendyPhone skrev forkert modtageradresse var de ikke til nogen hjælp. Måtte kontakte Post Danmark flere gange inden jeg modtog mine varer. Er ikke sikker på at jeg gider risikerer dette igen. Har efterfølgende skrevet til dem og oplyst, hvad fejlen sandsynligvis skyldes, men det gav heller ikke noget svar :-(

Risposta da Mytrendyphone.dk

Vores mål er at give vores kunder den bedste betjening og jeg er ked af at det ikke er sket i dit tilfælde.

Jeg kan se at du sidste år den 14-05-12 bestilte denne ordre og at adressen var indtastet korrekt.
Jeg har undersøgt sagen og kan se at fejlen er opstået i vores system.

Jeg beklager mange gange at dette er sket og at der ikke er blevet taget hånd om denne sag tidligere.

Vi vil naturligvis sørger for at dette ikke sker igen.

Jeg har d.d. sendt en mail til dig vedr. kompensation, som vi håber at du vil benytte dig af.

Vi beklager endnu engang ulejligheden.