[REPLY]
Natur-Energi holder hvad de lover... Blev stoppet af en sælger på gågaden i Odense og han overbeviste mig om at jeg skulle skifte til deres selskab. Er kun blevet postivt overrasket over at skifte, de holder hvad de lover og dejligt at kunne bidrage til en grønnere elforsyning. Kan varmt anbefale at få skiftet fra kulstrøm til grøn energi. Jeg er en glad og tilfreds kunde :)
Natur-Energi leverer miljørigtigt el (og støtter desuden velgørende formål), til en rimelig pris. Altså man kan, uden at mærke det i den daglige økonomi, forhåbentlig være med til at gøre en lille forskel for verden, i en bedre retning. Jeg er en glad og tilfreds kunde.
Blev "kabret" på gågaden i Frederikshavn af en venlig kvinde. Synes at Natur og Energis holdning til grøn energi passer godt ind i mit liv lige nu, da jeg selv arbejder for en "grøn" virksomhed. Derfor valgte jeg at prøve at tage imod deres tilbus om at blive kunde ved dem.
Det har været nemt at skifte selskab og informationen efterfølgende har været god. Jeg er en tilfreds kunde!
Det har været uproblematisk at skifte fra SEAS til Natur-energi.
Min begrundelse var udelukkende, at jeg gerne ville give lidt mere for min el for til gengæld at støtte "god" energi
Gurli
Det var lidt svært at blive oprettet, men pyt det lykkedes.
Nu har jeg fået min første regning, - og der opkræves a/c 55 øre/kWh. Altså "maks-prisen".
Så der er noget der tyder på at der ikke er en øre sparet.
Hej
Bare rolig. Det er kun første gang( første kvartal efter oprettelse), at vi opkræver "maksprisen" - og vi gør det kun på netop den type erhvervsprodukt, du er tilmeldt. Efter den første faktura modregnes du på den efterfølgende faktura, så dit forbrug kommer til at passe, og så prisen følger med op og ned under "maksprisen"
mvh. Natur-Energi
De holder hvad de lover
Når man nu ikke kan undgå at bruge strøm, kan man ligeså godt gøre det med omtanke her.
Jeg har overhovedet ingen klagepunkter!
Flyt dit energibehov til Natur.Energi
Dejligt at få en udførlig beskrivelse af, hvad vi har støttet i 2011!
Anbefaler alle at skifte til Natur-Energi. Det går så let som en leg at skifte selskab og gevinsten er en håndsrækning til miljøet. Det kan ikke blive bedre!
Jeg har ikke meget forstand på det med energi osv., men det er jo uden tvivl bare sund fornuft at skifte over til natur-energi hvis man synes vor planet skal have en mulighed for at leve bare lidt længere. Det kan godt være det ikke rammer os, men det kommer til at ramme vores efterkommere. Personligt vil jeg ikke gøre det værre for min familie at leve, nær som fjern, nuværende som kommende. Så hellere gøre bare en lille indsats, som dette!
Ingen problemer og godt koncept :) og så flytter de jo bare med når man flytter.
Jamen kan godt lide man kan betale sine faste regninger som altid men sammentidig støtte en god sag!
Og så har vi altid fået god behandling!
Natur energi har ikke gjort min el-regning dyrere.....jeg betaler det samme som før, og så hjælper jeg andre, det må da kaldes en win-win situation ; )
Natur-Energi gør et godt arbejde og giver en god servis.
Natur-Energi har jeg haft som leverandør i godt et år og er godt tilfreds. Betaling mv. forløber gnidningsløst, og fra tid til anden får man en mail - fx om Natur-Energis indsats i udviklingslande.
Udover at strømmen til mit hjemmeforbrug er grøn, hvad der er rart nok, når man bruger lidt for meget, har jeg valgt at yde en lille ekstra skærv, hvor 14 øre pr. kWh. går til grønne investeringer i udviklingslande.
Som standard giver Natur-Energi 3,5 øre pr. kWh. til disse formål.
Som velkomst får man en sparepakke med bl.a. elsparepærer.
Samlet anbefaler jeg Natur-Energi.
DET ER FINT AT HJÆLPE DIG SELV SAMTIDIG MED AT DU HJÆLPER ANDRE I DENNE VERDEN.
GRØN ENERGI OG VI LEVER BEDRE OG LÆNGERE
MED ALLE I DENNE VERDEN. DET HAR JEG DET FINT
MED.
EN OPTEMIST MERE
Der er sikkert noget der kan gøres bedre, men jeg ved ikke i øjeblikket hvad.
Annemarie Schrøder
Jeg har ikke haft nogle problemer med Natur-energi.
Man tilmelder bare PBS, så sker det hele af sig selv.
Det er desuden nemt at skifte til Natur-energi.
dejligt at støtte naturen m.m. med energi rigtig strøm
Jeg har i snart tre år været kunde hos natur-energi og nu vil de ikke engang acceptere at min aftale er udløbet. Pga deres egen fejl, der er udpenslet for dem gentagne gange, 'glemte' de at sende en e-mail inden udløb.
Ufattelig fræk betjening hos kundeservice, der nu to gange har debiteret fejlagtige gebyr på 475kr. Første gang for en flytning, der ikke skete og nu anden gang for en opsigelse før aftale udløb. Selvom aftalen er udløbet 3 dage, inden de sender fakturaen med gebyret...
Hvis du vil gøre noget godt for miljøet er natur-energi et meget dumt sted at starte!
Jeppe Norsker e jan ravn-jonsen ritiene questo giudizio utile
Jeg blev utrolig glædeligt overrasket da jeg hørte om Naturenergi. Jeg prøver så vidt muligt at støtte vedvarende energi, så da Peter standsede mig på gaden for at høre om jeg havde lyst til at skifte til Naturenergi, blev jeg ellevild. Han forklarede først hvad det gik ud på og hvilke måder man kan støtte, enkelt og overskueligt, og siden hvor nemt det er og hvor lille en prisforskel der er fra andre energiselskaber. Men jeg udfyldte mine papirer havde vi en herlig snak om grundene til at vælge grøn energi og støtte til de forskellige fraktioner. En oplevelse der virkelig løftede min dag og et valg jeg nu glæder mig over hver eneste gang jeg får min regning!
min mening er, jeg blev stoppet på gågaden i Odense city, sagde ja, for at ville støtte vindmølle energi, osv. men studser stadig over, når jeg modtager post el mail, at det er ikke det navn der står på mine oplysninger, hvem skraver kassen lige her?
kan hellere ikke se om jeg spare noget ved det, der er mellem forhandler,
der står, administrations service fyn, Sanderumvej 16, 5250 odense sv,
Jeg studser stadig??
Jeg vil bare have en ting: billig grøn strøm. Og da alt det er opfyldt har mit forsat været uforstyrret i 4 år uden strøm skulle give samvittigheds problemer.
Jeg har haft ingen problemer eller frustrationer med at skifte til Natur-energi, hvilket jo er helt fantastisk. Jeg nyder, at mine regninger bliver betalt og at jeg med god samvittighed har skiftet selskab fra DONG. :)
en meget tilfreds kunde, Maria
Jeg er fint tilfreds med Natur-Energi. Min el-regning er ganske vist ikke blevet væsentligt mindre - men heller ikke større! - siden jeg skiftede, men til gengæld kan jeg glæde mig over også at give penge til godgørende formål, når jeg betaler den. Jeg har fået en rigtig god betjening hos Natur-Energi, både hos den sælger, som jeg mødte tilfældigt på gaden, og som oprettede mig som kunde, og i kundeservice, hvor medarbejderne virker imødekommende, professionelle og glade for at kunne hjælpe.
Jeg mødte Natur-Energi på Amagerbro, og det var fantastisk at opleve hvor nemt mit energi-abonnement kunne justeres til en meget mere natur-venlig løsning. "sælgerne" var alle meget søde og ærlige, og jeg følte mig slet ikke pushet til at købe noget som jeg ikke var interesseret i. Rigtig god fornemmelse i maven af god Karma efter at være skiftet til Natur-Energi. :)
Jeg er meget godt tilfreds med service fra Naturenergi
Jeg synes det er rigtig godt. Hører ikke meget til dem, og det hele kører af sig selv.
Meeeen... får faktisk så lidt information, at man nogle gange helt er i tvivl om, om jeg er kunde hos dem eller ej.
Jeg er glad fordi jeg skiftet til Natur-Energi, og jeg fortaler alle min bekendte og venner at de skal gør det,selvom det er lidt dyre men det kan sagtens betale sig. Jeg er med alt det er miljø venlig for at beskytte vores land og verden.
et troværdigt firma, jeg kan ikke klage over noget..
Når du ikke bare gør som du altid har gjort, men vælger den grønne løsning. det er nemt og uden negative sider.