[REPLY]
Har handlet 2 gange, uden problemer. Billige Clinique produkter. Varerne kommer hurtigt.
Fuldt ud tilfreds, blot var låget på en shampoo ikke skruet helt fast, så der var løbet lidt ud og papirer lidt fedtet.
Vil benytte Nicehair.dk til hver en tid!
Alt går efter bogen :) hurtig svar på mail efter bestilling - hurtig levering :)
Det var en fornøjelse at købe hos NiceHair. Varene blev sendt samme dag som jeg bestilte så jeg havde dem næste dag :-)
kan anbefales til alle!! Super handel;)
Har handlet hos NiceHair. dk flere gange, og har hver gang modtaget varerne hurtigt og uden nogle problemer. Gode produkter til en god pris :-)
Varerne var som forventet og de blev leveret dagen efter bestillingen så alt var som det skulle være. Der var ovenikøbet en lille pose haribo med.
Kan kun anbefales
...som nævnt ovenfor!
Har en del produkter og som regel det man mangler. Virkelig hurtig betjening og levering!
Fandt et super tilbud - 2 dages levering. Hurtigt og nemt.
Nem overskuelig side, havde varen dagen efter.
Har handlet her før.
God service og super hurtig forsendelse.
Jeg manglede nogle store, dyre ting i min levering - men de har ikke taget sig sammen til at svare på min mail.
Det er snart en uge siden - det e ikke ok.
Fik produkterne dagen efter min bestilling :-)
Gode priser og stort udvalg.
Altid tilbud på kendte mærker. MEGET hurtig levering 1-2 dage :)
Som de 5 stjerner og overskriften indikerer leverede NiceHair på både pris og tid. Ikke en finger at sætte på processen, så det er ikke sidste gang jeg har handlet der.
Bestilling på nettet var super nemt, var bare én smule irriteret over at det skulle tage SÅ lang tid inden jeg fik min pakke.! Når man får én mail kl 8 om aftenen forventer man næsten at den er der næste dag, men nææ skulle vente til om tirsdagen, havde bestilt torsdag...! Lidt træls når man gerne vil have brugt købet i weekenden..! 1-2 dages levering... argh kom igen..
Jeg bestiller altid mine hårprodukter hos NiceHair, og jeg er aldrig blevet skuffet. Produkterne ankommer, før jeg ved af det, og jeg er altid tilfreds med kvaliteten :0)! De har hele tiden nogle rigtig gode tilbud, og det er blevet ekstra fedt, at man nu kan kombinere sin bestilling med de andre produktkategorier (NicePerfume, NiceMakeup etc.). Tak :0).
Overskuelig hjemmeside, lækre produkter, altid tilbud - hvilket er skønt når man er under uddannelse, hurtig levering. Alt i alt en super oplevelse ved at handle hos NiceHair :-)
Du bestiller - du venter en dag eller to - og så leveres pakken. Dejlig nemt.
Det var super nemt, og hurtigt. Rigtigt god hjemmeside, vil klart købe derfra igen.
Godt sted at handle på nettet.
Varen blev hurtig leveret og kom frem i god og forsvarlig stand.
God kundeservice med udvidet tidsramme for eventuel ombytning/returnering, da bestillingen er en gave.
Det er altid dejligt at handle hos NiceHair dine produkter kommer max 2 dage efter bestilling.
Jeg har købt hos NiceHair, og har ingen ting at klage over. Min ordre kom hurtigt, og der var ingen fejl.
Gode tilbud og hurtig og effektiv ekspedition.
super god homepage og fantastisk hurtig service - bestilte en dag og havde pakken dagen efter OG med en lille slikpose ved :-) perfekt
Aldrig har jeg bestil noget på nettet, og få minutter senere fik jeg besked om at min pakke var sendt samt oplysninger om track and trace nummer m.v.
Super gode tilbud og et skønt udvalg af varer.
Jeg bestilte nogle varer og jeg fik dem dagen efter. Det vil jeg kalde virkelig god og hurtig service! Jeg er meget tilfreds. Jeg har brugt Nice Hair før, og vil helt sikkert gøre det igen. Desuden var det uden fragt, da de havde en kampagne - gerne mere af den slags!
Nice Hair er et genialt sted at handle, fordi man får sine varer med expresfart og de er forsvarligt pakket ind! What's not to like?
Samme produkt som jeg normalt køber hos frisøren men til 1/3 af den pris hun skal have for samme vare.
Let måde at spare en del penge på, varen fik jeg leveret på en lokal statoil da jeg ikke var sikker på om jeg var hjemme når varen ellers ville blive leveret med posten.
Kun et lille minus, proppen på min hårspray var smadret, så den er desværre ikke så nemt at have med i tasken, men ellers fuld tilfredshed med købet.
lagde en bestilling natten til søndag for en uge siden. Jeg fik dagen efter en mail som sagde ordren var pakket. Samtidig fik jeg dog en mail hvor der stod flere af de varer jeg købte nu var sat ned med 50 % samtidig med jeg kunne have fået fri fragt. havde jeg ventet 12 timer med at lægge bestillingen kunne jeg altså have sparet godt 130 kroner og jeg var derfor allerede godt træt af mit køb inden jeg modtog produkterne.
Leveringen skete dog hurtigt (2 dage efter bestilling), men et af produkterne viste sig at være forkert, hvorfor jeg var nødsaget til at kontakte nicehair. de sendte så det rigtige produkt og vedlagde en returlabel så jeg nemt kunne returnere det forkerte produkt (men stadig irriterende man så skal op på posthuset igen for at returnere).
alt i alt et meget uheldigt køb som jeg er godt træt af.
Bestilte varerne en sen aften. To dage efter kom varerne helt uden problemer - endda med en lille pose vingummi til den søde tand ;-)