[REPLY]
Jeg har i 20 år købt 10 biler hos Nottelmann brugte og nye hovedsalig Skoda, jeg har altid følgt mig godt behandlet også når jeg har lavet et fejl køb som ikke var en Skoda, men jeg har lige fået leveret min nye Skoda Rapid, jeg kan kun anbefale Nottelmann Skoda Haderslev, man får altid en god vejledning og servicen er iorden.
Ib Hejnfelt
Jeg opdaterer lige, 11 biler i 20 år, har lige købt en Citigo til mor, igen godt tilfreds med prisen på min gamle Fabia, og en god behandling, mor glæder sig til næste uge.
Har altid fået god service hos Nottelmann, både med rådgivning ved køb af bil. og efterfølgende service besøg. Anbefaler gerne Nottelmann til andre.
De reklamerer med på deres internet side de giver dig kr 30.000 for din brugte bil uanset alder og stand, hvis du køber ny Spark hos dem, bare den er indregistreret i dit navn - det er så en lodret løgn.
De giver dig intet ! - Har talt med 3 andre der har oplevet det samme desværre :-( Så kør til Kolding eller Sønderborg. De holder den aftale der står om Chevrolet's tilbud.
Og der står intet med småt i deres reklamerer. Så løgn og latin.
Har haft en fantastisk dårlig oplevelse med Nottelmann Haderslev. De er flinke under salg af nye biler, men lige så snart det kommer til reklamationer (helt ny bil) stiller de sig total på bagbenene. Havde endda kontakt til præcis samme sælger som solgte bilen, men en antenne som knækker under demontering på en 6 måneder gammel bil vil de da på ingen måde dække. Fik i stedet en grov beskyldning om løgn, vold mod antennen, og at vide at den kunne jeg da selv lave, hvis jeg mente jeg var så god. Samtalen sluttede med at Sælger Brian smækkede røret på. Tak for samarbejdet! Det var en tvivlsom fornøjelse!