We are hiring!

Okaymobil recensioni

Okaymobil ha cessato l'attivitá il giovedì 1 luglio 2010

• Recensioni (58)
okaymobil.dk

Repareret mobil? Haha glem det. Fik den bare retur.

Jeg sendte min Sony Ericsson til reparation d. 26/1-09, der havde jeg kun haft den i ca 2 mdr. Kunne se på track and trace at de havde modtaget den d. 27/1-09. De havde lovet at jeg ville have min reparerede eller en ny telefon inden for 14 arbejdsdage men d. 20/2-09 havde jeg stadig ikke modtaget den. Jeg sendte så en mail til dem for at høre hvornår jeg kunne regne med at få min telefon tilbage. Da jeg ikke havde hørt fra dem efter 6 dage sendte jeg så en mail mere og den svarede de så på d. 3/3-09 og sagde at de muligvis havde "overset" min mail da de skiftede til nyt mailsystem. I dag d. 6/3-09 modtager jeg så min telefon kl. ca 13 og den er gået ud adskillige gange indenfor 2½ time og jeg må prøve at tænde den flere gange før den tænder. Nøjagtig det samme problem som da jeg sendte den til dem.

Det er sidste gang jeg har handlet med det firma!

okaymobil.dk

Pakken gået tabt? Omsider penge retur efter trussel fra min bank...

(Købet foregik for ca. 6 måneder siden - oplevelsen er dog langtfra glemt...)

Som for mange andre, der har skrevet om deres oplevelser med okaymobil.dk, så gik min forsendelse tilsyneladende også tabt i posten. For at gøre en meget lang historie kort, måtte jeg til sidst involvere min bank efter utallige forsikringer fra Kenneth hos okaymobil.dk om at en ny mobil var afsendt eller at pengene skam var returneret, men da banken først fik Kenneth i røret og truede med hvad de nu end truer med, så fik jeg pengene tilbage på kontoen fra okaymobil.dk i løbet af 2 dage.

Med til min store utilfredshed hører den tilnærmelsesvise umulige kunst at komme til at snakke med firmaet via telefonen (og de har den mest monotone vente-musik jeg har hørt i det 21. århundrede...). På email gik det lidt bedre, men slutresultatet er stadig meget utilfredsstillende.

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos dette firma.

Den kommer om 2 dage

Bestilte en mobil d. 15/2 - godt nok en søndag, meeen en opringning den følgende onsdag - d. 18/2 - gav svaret at de ikke ekspederede om søndagen!
Venligt henledte jeg opmærksomheden på, at de nu havde haft 2½ dag til at få den sendt, og at ordrestatus viste, at der ikke var sket noget.
Den flinke dame undersøgte sagen, og lovede den fremme fredag d. 20/2.
Men nej...yderligere opringning med lovning på at den skulle være afsendt, og at PostDanmark nok ikke var de hurtigste.
Mandag d. 23/2 ringer jeg igen, og spørger om den er sendt som pakke, og hvorfor der så ikke er noget Track and Trace nr i deres mail.
Denne gang er det så deres forsendelsesafd. der har kludret og bliver lovet, at de vil ringe mig op og oplyse det pågældende nr.
Jeg venter stadig.........
Idag tirsdag ringer jeg så igen igen, og får at vide den er fremme torsdag!
Venligt forklarer jeg, at jeg har modtaget varer fra Düsseldorf i Syd-Tyskland hurtigere og at jeg gerne vil annullere ordren og have pengene refunderet.
Slut med at være den flinke dame, og temmelig bidsk får jeg at vide, at ordren er annulleret, og at de vil refundere pengene.
Gud ved hvor lang tid de så skal bruge på det, og om jeg skal bruge mere tid på nyttesløse opringninger?
Som en lille krølle på historien kunne de ikke finde ordre-nummeret i edb´en da jeg ville annullere den, men efter flere forsøg lykkedes det - hvorfor undrer det mig ikke, at det er sådan?
Det korte af det lange er : find et andet og mere anerkendt sted at handle!

Michael Broberg e Mads Graugaard Hansen ritiene questo recensione utile

okaymobil.dk

Positiv

Manglede et svar på, om der fulgte tilbehør med.
Leveret på 4 dage.

okaymobil.dk

De trækker penge for varer, som de ikke afsender!!!

Jeg bestilte en telefon. Jeg får en midlertidig ordrebekræftelse, hvor der bl.a. står at jeg senere vil modtage en endelig ordrebekræftelse. 14 dage senere får jeg besked om at telefonen er afsendt og samtidig er pengene hævet. Jeg har stadig hverken modtaget ordrebekræftelse eller faktura.
Jeg venter og venter... 1 uge senere har jeg stadig intet modtaget, hvilket jeg undrer mig over. Godt nok kan PostDanmark være langsomme, men 1 uge er i overkanten. Jeg bliver derfor mistænksom og Googler Okaymobil, hvorved jeg fx kommer ind på denne side, - ikke opmuntrende læsning... Jeg skriver derfor til Okaymobil, at jeg ønsker at fortryde mit køb. Jeg får en mail tilbage om, at ejeren vil kontakte mig for at forklare hvorfor jeg ikke har modtaget telefonen. Det var jo ikke det jeg ville... Nu vil jeg bare have mine penge tilbage hurtigst muligt... Det er nu ca. en måned siden at Okaymobil skrev at telefonen skulle have været afsendt. Jeg har stadig hverken modtaget ordrebekræftelse, faktura eller telefon. Jeg vil nu gå gennem min bank/PBS for at få mine penge retur...

Hold jer langt væk fra dette firma... Fatter ikke, at de kan have E-mærke...

okaymobil.dk

"Afsendt" mobil kom aldrig!

Jeg bestilte en mobiltelefon den 13. december, og fik efter 4 dage en mail om at den skulle være afsendt - så langt så godt.

Jeg ventede i 3 dage (der står levering inden for 1-2 dage), hvorefter jeg ringede til dem for at høre hvad der skete med min telefon- og de lovede at ringe tilbage, men det skete bare ikke. Efter weekenden og inden jul havde jeg igen telefonisk kontakt til Okaymobil, hvor de ikke ville svare på om min telefon rent faktisk var afsendt, men igen ville de "undersøge sagen og vende tilbage med svar", men igen skete der intet.

Jeg skrev derfor en mail til deres "kundeservice" og fint var det, da jeg hørte fra en af ejerne af Okaymobil, Kenneth Jensen, den 26. december, som lovede at undersøge sagen, når han kom på kontoret igen den 29. december.

Jeg ventede igen forgæves på svar fra ham og ringede derfor til Okaymobil igen den 2. januar - og her fik jeg en mildest talt flabet betjening - de ville igen ikke svare på om pakken rent faktisk var afsendt, eller hvad der skete i sagen. Jeg fik dog besked på at Kenneth Jensen ville kontakte mig mandag 5. januar med yderligere information om min levering.

Igen hørte jeg ingenting, og jeg kontaktede derfor Okaymobil tirsdag, hvor de kunne meddele mig at min telefon ikke kunne leveres foreløbigt, hvorfor jeg fik mine penge igen.

Tilbage står jeg med et par spørgsmål: hvorfor ikke bare melde rent ud, at min telefon ikke kunne leveres? Hvorfor er Okaymobils ejer ikke interesseret i at have en kundedialog? Hvorfor sendte de en mail med information om at min vare var afsendt, når dette tydeligvis ikke var tilfældet? Sender Okaymobil deres telefoner som maxibrev med Post Danmark eller sender de dem som pakker (hvis det sidste er tilfælde burde det have være et simpelt spørgsmål at svar på, hvor min telefon var blevet af!!)?

Jeg vil i alle tilfælde gøre, hvad jeg kan for andre IKKE vælger at bestille varer hos Okaymobil.dk

Helt igennem uacceptabel og uprofessionel håndtering af sagen.

okaymobil.dk

Ingen kontakt til butikken, jeg var heldig at modtage noget overhovedet

Det er ikke et okay sted at handle. De trækker pengene og siger at ordren er afsendt, og så sker der ikke mere før end man som jeg

1. kontakter butikken een gang dagligt både pr. mail og tlf UDEN at høre noget som helst (man kommer ikke igennem)

2. Skriver til e-mærket og gør opmærksom på at man aldrig har fået sine varer (de er til gengæld flinke til at love at kontakte butikken)

3. Bestiller en PBS annulering af købet og tilbageførsel af det trukne beløb formular

Heldigvis for mig, tror jeg at pkt. 2 gjorde at (ikke-) Okaymobil fik sendt mig mine 2 bestillinger efter 1 måneds tovtrækkeri og sur spildtid på forsøg på kontakt med butikken. Desværre havde den ene mobil telefon tydelige tegn på at have været brugt tidl. emballagen var brudt, en ridse i skærmen, standard brugerprofilen ændret ....

Jeg opgav at gøre mere ved sagen herfra. Udstyret virker, men er tydeligvis hentet i Tyskland et par uger efter at mine penge var trukket, hvilket mig bekendt ikke er god forretningsskik endsige lovligt ...?

Aldrig mere Okay Mobil

Jeg bestilte en Samsung D 900 den 15 november. Den 17. kom der en mail. Mobiltlf er afsendt. Pengene trukket. Jeg mailede flere gange uden respons. Ringede flere gange og talte med Morten, som mente, at den var blevet væk i posten. Lovede straks at sende en ny. Den 2. december modtog jeg så en telefon. Ikke den jeg havde bestilt, men en Nokia N79, hvor opladeren manglede. Den var afsendt til en anden person, men adressen var min.
Jeg sendte en mail attesteret til Morten, hvor jeg vedhæftede faktura.
Lige inden jul kom der en mail tilbage, at hvis jeg sendte N79 retur, ville han straks sende den bestilte. Jeg havde på det tidpunkt faktisk besluttet at beholde Nokiaen, men efter et par dage skulle batteriet oplades 2 gange i døgnet - også på dage, hvor den ikke blev brugt ret meget.

Mandag den 29. decemner sendte jeg så Nokia N 79 tilbage med et følgebrev, så nu venter jeg igen på min bestilte og betalte Samsung D 900.

Har igen rykket uden at blive ringet op som lovet.

Klaus Hansen, Michael Broberg e Mads Graugaard Hansen ritiene questo recensione utile

Hjææælp!

Bestilte telefon sidst i nov.
Fik 19. dec...
Havde i mellemtiden fået handlen annuleret,
og købt en anden hos anden udbyder.
Havde dog ikke fået pengene retur.
Den kære Morten havde ellers lovet pengene retur,
da pakken åbenbart var gået tabt hos Posten...?
Har mailet til dem 3 gange og forsøgt at ringe utallige
gange - uden resultat.
Tør ikke sende telefonen retur, da jeg er bange for at
miste mine penge.
Men nu har jeg altså 2 ens telefoner - skønt.
HOLD JER LANGT FRA DEM!

okaymobil.dk

Fulde af løgn og ikke til at komme i kontakt med,hold jer langt væk.

Efter 12 dages venten er min mobil stadig ikke dukket op og når man forsøger at komme i telefonisk kontakt med virksomheden bliver man bare kastet af.

Morten Lassen e Michael Broberg ritiene questo recensione utile

Ikke tilfredsstillende....

Kan genkende flere af de andre eksempler, med dårlig information osv..
Der gik 14 dage, hvor jeg flere gange forsøgte at ringe til dem.. der kunne godt gå 10 min med vente musik før man kom igennem.. og når det så endelig lykkedes, så kunne de ikke sige det store om ordrens status.. Men så gad jeg heller ikke mere.. ringede ind og annullerede ordren.. bestilte min mobil hos et andet firma.. og modtog den dagen efter. End of story..

Morten Lassen e Michael Broberg ritiene questo recensione utile

110 % iorden handlen gik hurtig ingen problemer

bestilte en nokia 6500 slide om mandagen og fik den om fredagen syndes jeg er iorden når vi tænker på at vi er i december månede. og så kunne jeg betale med visa electron da jeg ikke ejer et dankort eller andre betalings kort... så jeg er 110 % tilfreds med handlen

Okaymobil, HOLD jer fra dem

Åhh nej, sidder og læser de anmeldelser der er på okaymobil, og jeg kan kun alt for godt nikke genkende til alt det I skriver.
Købte en nokia mobil d 26/11-2008, d. 28/11-2008 modtager jeg den endelig ordre mail at min mobil er afsendt. Tirsdag d . 03/12-2008 ringer jeg til okaymobil for at høre hvor min mobil bliver af, undskyldninger er der nok af, og en af dem var at Morten som sidder i support lige skal mail lageret hvorfor den ikke er afsendt endnu. Spørger hvorfor han ikke kan ringe til dem, da det er et mobil selskab, og firmaet er vel ikke det eneste i år 2008 som ikke er indehaver af en telefon selskab.
Til det svarer Morten, ja det har han også spurgt lageret om.
Morten lover så at ringe tilbage efter supporten som lukker for telefoner kl 16, intet svar.
og ja pengene er trukket.
Jeg må vel ringe til dem i morgen og true med bål og brand.

Sådan nogle online forhandler skulle ikke have lov til at have ret til at sælge en skid.

Jane, Randers

Morten Lassen, Klaus Hansen, Michael Broberg e Steen Frederiksen ritiene questo recensione utile

okaymobil.dk

Denne butik bør du holder dig langt væk fra !!!

Jeg bestilte en mobiltelefon og fik email om at den var blevet afsendt. Efter at have ventet 10 dage og have læst et par anmeldelser på denne side besluttede jeg annullere handlen i håb om at få mine penge retur.

Der gik yderligere 10 dage og en del telefoniske rykkere senere og trusle med at anmelde butikken til at forbrugerstyrelsen fik de lige pludselig travlt med at tilbageføre mine 3.600,- kr. til min konto.

Fuldstændig uacceptabelt og helt igennem utroligt at den butik bærer E-Handels Fondens mærke. De svarer konsekvent ikke på emails så hvis du uheldigvis er i samme situation som mig bør du ringe til dem med det samme og få dine penge retur. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan de mon behandler deres dækning af garanti.

Michael Broberg, Klaus Hansen e Steen Frederiksen ritiene questo recensione utile

okaymobil.dk

Advarsel - Umulig at komme i kontakt med Okaymobil/Dantalk Køge!

Bestiller mobiltelefon 1/11 og får mail 4/11 om at den er afsendt og pengene er trukket. Men siden er intet sket! Jeg har mange gange ringet, faxet og mailet...uden nogensinde at få kontakt! Efter 3 ugers forgæves forsøg skriver jeg til Okaymobil at jeg fortryder købet og beder banken om at tilbageføre mine penge. Bliver ringet op af Okaymobil der fabler om fejl i bogholderiet,...men intet om varen overhovedet er sendt! Men nu er pengene tilbageført...heldigvis! Så kort sagt: Undgå Okaymobil!

Klaus Hansen, Michael Broberg e Ulrik Lerche ritiene questo recensione utile

Utroværdig

Leveringstid forkert, Ingen info, ingen svar på mail
Det lykkedes at få telf. kontakt, høfligt svar at pakken vil blive sendt samme dag, efter 3 dage var der intet sket. Efter at have sendt mail og en del opkald fik jeg kontakt så forsendelsen kunne afbestilles. Kan ikke anbefales

Klaus Hansen, Michael Broberg, Ulrik Lerche e Steen Frederiksen ritiene questo recensione utile

okaymobil.dk

Super Service, leverings tid og pris

Jeg købte en U900 fra okaymobil men inden ringede jeg får lige at tale med dem, de svarede hurtigt på telefonen, og deres kunde service var i top, de var virkelig virkelig flinke, at tale med fik afvide de fik dem på lager dagen efter. Det det var bare som det skulle være da jeg dagen efter de havde fået den på lager fik besøg af postdanmark med min nye telefon ;) så dejlig oplevelse her fra og Super firma og virkelig flinke at tale med. !!

Ikke imponerende

Modtog efter lang tid endelig den bestilte mobil. Ved henvendelse til firmaet fik man godt nok venlig betjening, men nogle lange søforklaringer (pakken var sendt til en forkert adresse pga. fejl i deres system). Der blev ikke ringet tilbage som lovet, så måtte selv hele tiden tage kontakt. Modtog endelig mobil med tysk, italiensk og fransk brugervejledning vedlagt. Kontaktede igen firmaet, som mente der var vedlagt en dansk version på cd, hvilket dog ikke var tilfældet. Har derefter modtaget et link hvor jeg kan downloade den. Fik dekort på kr. 100,- hvilket jeg bestemt ikke syntes var for meget, efter al den tid jeg har brugt på at få telefonen i hus. Eneste positive syntes jeg er prisen.

Michael Broberg e Steen Frederiksen ritiene questo recensione utile