[REPLY]
Min pakke blev sendt onsdag, torsdag var helligdag, og fredag var den desværre blevet fejlsorteret (kommet til forkert posthus tror jeg det var), så jeg måtte vente til mandag, før den kom i Døgnposten.
Lidt irriterende med fejlsorteringen, (men den slags sker jo, og heldigvis kunne jeg følge den på T&T, så jeg kunne se hvor den var og det var ikke noget der hastede).
De hæver hele tiden priserne i takt med at servicen bliver dårligere, og samtidig piver de over hvor lidt breve der bliver sendt.
Det er nu ikke kun e-mailens skyld at der sendes mindre med Post Danmark (også kendt som Pest Danmark), servicen er simpelthen ikke i orden.
Jeg er glad for det posthus jeg har nu, men mit tidligere posthus vil jeg ikke røre med en ildtang.
Hvis man ikke er vant til at købe frimærker eller sende pakker, er de simpelthen så ubehøvlede, og meget modvillige.
Sådan er det heldigvis ikke ved mit nuværende posthus. Søde og rare mennesker, der virker som om de faktisk er interesserede i deres jobs, og ikke tager det som en personlig fornærmelse, hvis man smiler venligt til dem.
Og så har vi hele leverings halløjet.
Det er jo håbløst.
A og B post systemet giver på ingen måde mening. Jeg har som ikke noget imod at min post bliver omdelt senere, og jeg så kan vælge at betale mindre, men jeg forstår det ikke når noget B-post ankommer dagen efter det er afsendt, og andet først ankommer 5 dage efter det er afsendt. Det er meget muligt jeg har misset et eller andet her, men det virker nu lidt sært.
Mht. pakker er der alt for ofte bare smidt en seddel, hvorpå der står at pakken er forsøgt afleveret.
Jeg har lige hentet en i min postkasse, hvor der står at pakken har været forsøgt afleveret 9.48.
Kære PostDanmark, en pakke er IKKE forsøgt afleveret når man aldrig har ringet på dørklokken!
Vi har været to mennesker hjemme på dette tidspunkt, og der er aldrig blevet ringet på vores dør.
Okay, så skal jeg en tur på posthuset for at hente min pakke, men det kan jeg ikke engang få lov at gøre i dag, det kan jeg først få lov at gøre i morgen.
Det er simpelthen for ringe, og personligt kommer jeg ikke til at bruge PostDanmark til pakker, hvis jeg kan undgå det.
Jeg er bare død ærgerlig over, at der ikke er andre steder hvor man kan sende breve igennem. Jeg har ikke specielt meget lyst til at blive ved med at poste penge i noget der virker så elendigt.
Det bliver til 2 stjerner.
1 stjerne for at der er nogle gode posthuse
1 stjerne for at jeg trods alt får mine breve, og at dem jeg sender kommer frem.
Har haft fat i kundeservice, har har lavet en klage på buddet, på vegne af mig.
Så deres telefoniske kundeservice får dem lige et nøk til op.
Peter Henrichsen, Jan Danum, Pedersen e Martin Andresen ritiene questo giudizio utile
Jeg gik og glædede mig til at modtage en pakke med en hundeseng til min nye hvalp - og undrede mig over, at den ikke blev afleveret på trods af mails fra PostDanmark om at den var afleveret - og senere søgt afleveret !?
Det viste sig, at afsenderen havde skrevet forkert postnummer på - ! så pakken var landet i en forkert by.
Men efter lidt frem- og tilbage mails fik jeg min pakke leveret - Det kunne IKKE være gjort hurtigere og bedre efter omstændighederne -!
Post danmark yder jorden dårligst kurerservice. Tilbage holder forsinket pakke i tolden 7 dage gang på gang!!!
Herligt bestilte 9 l maling igår, talte med forretningen inden jeg bestilte, for at høre hvornår jeg kunne forvente malingen - 2 dage lød svaret - men hold da op fik det allerede dagen efter - bravo
Dejligt at man kan hente sine pakker når det passer mig
Dejligt at der kommer en sms i god tid
SÅDAN
Som det tidligere er sagt her på siden er en pakke ikke forsøgt omdelt når der ikke er blevet ringet på dørklokken. Jeg er træt af at skulle tage tid ud af min kalender til først at modtage en pakke for kun at komme ned til en postkasse om aftenen med en seddel om at jeg kan hente den på mit lokale posthus, som er alt andet end lokalt i mit tilfælde og gerne lukker mens jeg stadig har undervisning i den modsatte ende af byen. Det er simpelt dovenskab ikke at tage turen op på 3. sal for at forsøge at levere en pakke og det er for ringe!
Oftest kan pakkerne sagten komme ned i postkassen har jeg erfaret, så jeg er begyndt at tvivle på at post danmark overhovedet har pakkerne med i nogle tilfælde.
Læser man sedlen kan man se at for et gebyr kan pakken sendes til et andet posthus eller blive genomdelt, men hvorfor skal jeg nu betale et gebyr for en service jeg ikke fik i første omgang? Havde jeg fået den service jeg har krav på, ville jeg jo ikke have behov for at skulle afhente pakken.
De sidste par uger har jeg også oplevet at få andres post i min postkasse. Nogen gange er det blot at det er naboens post, men oftest er det en helt anden opgang hvor posten burde være leveret. Sover postbudene på jobbet eller hvad? Tag lige og stram op. Så kunne det være kunderne blev lidt gladere!
1 stjerner fordi mit "lokale" postpersonale altid er smilende og venlige på trods af den mængde galde der ofte kommer til udtryk grundet ringe og doven service fra budene.
Det er for ringe ganske enkelt!
Pedersen ritiene questo giudizio utile
Jeg modtog en mail som fortalte at jeg ville modtage min pakke samme dag, så jeg gjorde sådan at jeg var hjemme, for pakken var vigtig for mig.
Men posten kom ikke, og dagen efter ringede jeg til post danmark, hvor jeg kom til at snakke med en medarbejder, som blev ved med at sige at hun kunne se at pakken ville komme idag, og selvom jeg spurgte til mailen med den forkerte leveringsadresse blev hun ved med at sige : jeg kan se at pakken kommer idag..
Pakken kom om eftermiddagen, men jeg stiller stadig spørgsmålstegn ved, hvorfor post danmark bruger tid på at sende mails ud, når man ikke kan regne med det der står...
Har sendt og modtaget mange pakker med Post Danmark, og har aldrig oplevet nogle former for problemer.
Bestilt varer ved Georg Jensen som gave,afsendt d.11.5 fra København og scannet ved Tavlou pakkecenter d.12.5. Ringer i dag d. 18.5 og efterlyser pakken. Medarbejder Majbritt oplyser hun intet kan gøre og beder mig efterlyse pakken ved afsenderen!!!
Uanset hvor fejlen er, så er det vel ikke ved afsenderen man skal efterlyse sin pakke??
Post Danmark er og bliver et sløvt og ringe foretagne - på min egen arbejdsplads modtager vi flere gange om ugen andre virksomheders post, på trods af vi igen igen påtaler det - meningen ved Post Danmark ser ud til at tage nogen former for klager seriøst..
Måske skulle man sætte dem på en form for præstationsløn , så ville man måske også for medarbejdere der tog der arbejde seriøst.
Svært at se Post Danmark som en virksomhed med fremtid i...........lad os få en dygtig og seriøs leverandør på banen.
Jeg fik en mail samme dag som pakken var forsøgt leveret og behøvede derfor ikke vente til der kom et postkort... God ny service.
får jeg ikke leveret mine pakker. De noterer altid har de har "prøvet" at levere pakken.
Jeg bestilte et kabinet den anden dag, og var så hjemme til at tage imod posten i morges. Men postmanden har bare smidt en seddel i min postkassen om, at jeg kan hente det om 2 dage fordi, at jeg ikke var hjemme!!!
Jeg skulle bruge det nu, og jeg får det ikke bare fordi, at jeg bor på 4 sal, og så var det meget nemmere bare at skrive at jeg ikke var hjemme!!!
I er simpelthen uduelige, da det næsten er hver gang.
HVORFOR SKAL MAN SÅ BETALE FOR OMDELING?!?!
I snyder og stjæler jo faktisk på den måde.
Pedersen ritiene questo giudizio utile
PostDanmarks netbutik er en rodebutik ! Ikke alene går siden ned med jævne mellemrum, men leveringstiden...Bogstaveligt talt: Det er hurtigere at flyve til Australien end at få sendt frimærker fra PostDanmark!
Jeg har nu ventet 6 dage, siger og skriver seks dage på at få sendt fire frimærker ! Jeg er sikker på, at de ansatte i afdelingen gør, hvad de kan, men ledelsen af afdelingen er ikke sin opgave værdig. Og de seks dage ser ud til at blive 7 dage, eftersom de fire frimærker heller ikke er kommet i dag.
Bliver denne afdeling overhovedet ledet af nogen, når der stort set hver uge enten er problemer med hjemmesiden, der ikke virker, og hvis den virker, kun virker delvist - og får man en ordre igennem, bliver den så ekspederet indenfor en rimelig tid ? Svaret er Nej.
P.T. er forklaringen, "at der gr. omlægning af produktion" er 3-4 dages levering, hvilket heller ikke passer, for jeg har ventet i 7 dage(!)
Denne lange leveringstid er IKKE en enlig svale. Der er igen og igen problemer med leveringstiden, som bare bliver længere og længere med skiftende forklaringen angivet som årsag.
Eftersom PostDanmark lukker posthuse og postbutikker allevegne, er man efterhånden nødt til at købe via hjemmesiden i dén afdeling, der ikke kan leve op til deres eget mål. Dét mål står på hjemmesiden som: "Bestiller du på en hverdag inden kl. 12, vil vi normalt sende din ordre samme dag".
Når jeg ringer, hvis afdelingen overhovedet svarer, hvilket er sjældent, får jeg stressede medarbejdere, som ikke har tid.
At ledelsen i PostDanmark har søsat dette projekt, som igen og igen fungerer SÅ dårligt - og tilmed ikke har afsat mandskab til at få det til at fungere, er en skandale. Jeg venter stadig - på 7.dag - på fire frimærker...
De er langsomme, glemsomme og laver konstant fejl, men tilgengæld er de dyre :/
Dennis Helverskov ritiene questo giudizio utile
Med track & trace (iøvrigt en god service) går det virkelig op for een hvor langsomt Post DK arbejder. Jeg kan se at min pakke er kommet til DK d. 25. april. Kan efter et par dage se, at de mangler en faktura for at kunne behandle min pakke. Jeg mailer den uopfordret til dem hurtigt. Jeg prøver efter nogle dage at ringe og får en lille "sludder" af en servicemedarbejder. Et par dage senere kan jeg nu se at alt er i orden og min pakke er sendt til mit lokale postkontor d. 11/5 - i dag er det d. 14/5 og jeg har stadig intet hørt fra nogen? Jeg ved at der har været et par helligdage men alligevel.. 20 dages behandlingstid indtil nu - det er der ingen firmaer der kan leve af.
Jeg har nu ventet alt for længe på en pakke der skulle have været kommet senest fredag, nu det mandag og pakken ligger fortsat i kbh!?
De kommer altid som lovet, altid søde og smilende hvad mere kan man forvente af nogle hårdarbejdende mennesker.
Har mistet adskillige forsendelser igennem årene ( 10 år+ ) som aldrig er nået frem, ej heller kommet tilbage til afsender.
Bor på første sal.
Dette har resulteret i at min familie og jeg ikke længere sender hinanden gaver til højtider og fødselsdage da de ofte ikke kommer til tiden eller frem i det hele taget.
Har sågar oplevet at en postdanmark medarbejder nægtede at udlevere mine børns julegaver fordi klokken var blevet over lukketid mens jeg havde stået pænt i kø og ventet på udlevering den sidste postdag før jul så mine børn fik ikke deres gaver det år fra deres bedsteforældre og familie.
Levering af pakker er nærmest ikke eksisterende og i bedste fald et lykketræf og tager ofte adskillige dage ekstra.
Ender desuden næsten altid ud med at man skal hente sine pakker selv, da de er "forsøgt leveret".
Desuden oplever jeg jævnligt at vigtige breve fra det offentlige f.eks ( rudekuverter, breve med personfølsomme oplysninger ) som skulle have afleveret i opgangen ved siden af bare ligger smidt på gulvet i vores opgang eller ovenpå vores brevkasser.
Har svært ved at forstå sådan en virksomheds eksistensberettigelse som praktisk taget har monopol på postomdeling.
Det lader dog til at det er blevet en smule bedre det seneste stykke tid (har rent faktisk modtaget en pakke indenfor det seneste år) da vi åbenbart ikke længere er oplæringsområde her i kvarteret (Kbh.V) men i mellemtiden har jeg mistet al tillid til Post.dk
For nogle år siden fik vi nye døre i vores andelsforening og i den forbindelse også nye nøgler. Jeg kontaktede Postdanmark for at aftale med dem hvordan vi ordnede det med dem så de kan komme ind i vores opgang.
Det endte også med at blive en kaotisk oplevelse. For det første måtte jeg bruge adskillige telefonopkald bare for at opklare hvem jeg skulle tale med og da jeg derefter fik fat i den rette blev det til et rent cirkus.
Jeg skulle møde op på Københavns postcenter for at aflevere kopier af nøglerne men da jeg ankom var den medarbejder der skulle have nøglerne ikke til stede.
Det skete flere gange.
Til sidst lykkedes det mig en dag da jeg var mødt op for at aflevere nøglerne, ved at insistere, at mødes med en postdanmark ansat som tog imod nøglerne.
Dette foregik i deres cykelgarage, ingen kvittering og adressen blev bare tilhæftet nøglerne med en post-it note.
Selvfølgelig lykkedes det så heller ikke nøglerne at komme videre derfra, de forsvandt sporløst og ingen havde nogensinde hørt om noget.
Personligt gav jeg op på det tidspunkt og lod en anden i vores bestyrelse finde ud af hvilken kafkask proces der skulle til for at vi rent faktisk kunne få leveret post igen uden at postbudet skulle ringe på hos alle i hver opgang.
Der gik 4 måneder fra vi fik skiftet låse til postdanmark havde adgang til vores opgange igen og det vel at mærke hvor jeg havde haft kontakt til dem desangående allerede inden vi rent faktisk skiftede låse.
8 kr. for et frimærke, 30 kr. for at indbetale et girokort, 100 kr.+ for at sende en bog,
Forrykt!
Håber deres ejere er glade for dem.
Endnu engang gik det galt for PostDanmark. Denne gang havde jeg bestilt en pakke og jeg fik en mail 1. maj om at den var på vej. En uge efter var der stadig ingen pakke kommet, ej heller en anmeldelse fra posten. Jeg kontakter firmaet og dagen efter får jeg mail om at den er afsendt 1. maj, vedlagt et T&T nr. Der kan jeg se, den er forsøgt afleveret 2. maj.... idag er det 11. maj.
Det er bare ikke godt nok, Postdanmark. Og det er ikke første gang jeg har været uheldig.
Min symaskine rejste i 3 uger rundt mellem KBH og Jylland, fordi jeg igen ikke havde modtaget en anmeldelse om at den var kommet.
Min mobiltelefon endte i en forkert døgnboks. Det var ihvert tilfælde ikke min pakke, der lå i den boks, der åbnede sig.
Mit dyrefoder endte på et lager et eller andet sted og dukkede først op efter en uge.
I Valby sidder en flok uduelige omdelere af pakker, der hellere vil sidde i bilen og lege med deres mobiltelefoner end at aflevere de pakker de har med i bilen.
Philip ritiene questo giudizio utile
Bestilte varer i England 24 April. Kontakter afsender først i Maj, for lige at få status på varene. Tingene er afsendt fra England den 25 April, og bliver smidt i en postbutik den 27 april her i Danmark, til trods for at jeg har modtagerflex. Jeg får ingen postanvisning om at der er en pakke til afhentning i postbutikken, og når kun lige at hente pakken dagen før den ryger retur.
Jeg har ved flere lejligheder fået afleveret pakker i min uoverdækkede kælderskakt, til trods for at jeg har tilmeldt min bagdør som er overdækket til modtagerflex. Ikke nok med det, har jeg skrevet med 10 cm høje bogstaver på min husmur at pakker skal til bagdøren uden held. Hvad fanden sker der lige for dem.
Nummer 2 stjerne er for hende den flinke dame, ved Servicetelefonen som var behjælpelig med at spore min pakke fra England til postbutikken, tak til hende.
Jeg er (var) som så mange andre tilmeldt modtager flex. Det har også virker perfekt efetr hensigten.
Men inden påske bestilte jeg noget tøj til min søn hos en netbutik.
Jeg modtager personligt onsdag inden påske.
Men i pakken mangler der desværre en ret dyr regnjakke.
Jeg kontakter naturligvis butikken og de fortæller den er sendt med, men jeg lige kan prøve at veje det som jeg har modtaget, så kan vi sammenligne med det hun har fået registreret hos postdanmark.
Den viser så at pakken vejer noget mindre nu end da hun sendt den.
Hun kan så se at den er scannet ind som modtagerflex og det på trods af jeg har modtaget den personligt i hånden.
Skriver og ringer selvfølgelig til postdk og de afviser sagen med den er udleveret som modtager flex!!!
Total dårligt når gentagende gange har fortalt den er udleveret til mig.
Jeg kan så skrive en klage (et brev- man kan hverken ringe eller maile til dem) det har jeg så nu ventet 14 dage på at få svar på.
Er så frustrerende med den dårlige service de efterhånden har derinde. De gange jeg har snakket med dem over telefonen er de på ingen måde særlige venligt, kun 1 gang har jeg snakket med en super sød dame.
Så mit råd - skynd jer at afmelde jer modtager flex - er man tilmeldt bliver alt åbenbart registreret som modtagerflex og så hæfter postdanmark på ingen måde.
Det er så ringe af dem!
Annelise Hennig e Philip ritiene questo giudizio utile
Posten har været her, men da vi ikke var hjemme er den indleveret i postbutikken og nu er der ingen der ved hvor den er!!!! Mega øv
Jeg har modtaget en pakke fra Frankrig, den sædvanlige, posten gider ikke lige at gå op på 2'den og se om modtageren er hjemme, resultat: Forsøgt afleveret kan afhentes dagen efter på posthuset. Går dagen efter på posthuset, damen som modtager min afhentnings seddel beder om legimation med billede. Jeg siger at de jo selv har lagt den pågældende afhentnings seddel i MIN postkasse og allerede der har accepteret at jeg er mig, men nej, hjem med bussen for at hente mit pas for at få pakken.
Jeg kalder denne dobbeltkontrol fra et i forvejen langsomt system elendigt og aldeles unødvendig.
Bestiller en pakke fra Norge, som så bliver forsinket - ikke post Danmarks skyld, men efterfølgende scanner de først pakken ind sent aften, når de modtager den tidligt morgen/nat. Efterfølgende dag bevæger den sig fra KBH til Taulov. Der bliver den en dag. Så endelig sker der noget, men så kan den ikke hentes på posthuset da et postbud har taget "den med på tur" og kundeservice tilbyder så at et postbud kan levere den på adressen. Efter at have ventet og gået en tur i supermarkedet, og efter kontakt til 2. forskellige postbud, får jeg at vide at jeg kan hente pakken på posthuset om en time. Lad os nu se........
Sutter, GLS fremover..
Jeg er en 19 årig fyr der bor hjemme hos mine forældre. Min far er gået på pension, og har derfor været hjemme på den pågælende dag. Jeg er meget utilfreds med, at de bare har sendt en konvolut, som om de ikke engang har været i nærheden af at levere min pakke.
Når man så skriver en mail til Post Danmark skriver de bare en standard mail tilbage!
Ps. Det er 5 gang i træk jeg ikke får leveret min pakke ordenligt!!!
Philip ritiene questo giudizio utile
jeg har bestilt en pakke den 2012-05-01, og jeg har ikke modtaget pakken endnu og det er den 8 maj 2012. det er for range. de kunne godt være lidt hurtigere.
Jeg har taget fri i dag, netop for at være hjemme når postmanden skulle komme med min pakke. Så modtager jeg gudhjælpemig en E-mail, hvor i skriver i "forgæves har forsøgt at aflevere pakken" - i kan rende mig!! Der er sku' ikke nogen postmandper der har ringet på min dørtelefon i dag!
Så der bare blevet smidt en seddel i postkassen, og så kan jeg ellers få lov til at sidde her og vente til i morgen, før kan jeg jo ikke hente pakken. - Jeg skal bruge den i dag forfanden da!
Det simpelthen for jammerligt!
Er det ren og skær dovenskab? Eller er postbudene så pressede de ikke kan udføre deres arbejde korrekt?
I skulle skamme jer sku' i.
Pedersen ritiene questo giudizio utile
I løbet af det seneste år har min kæreste og jeg oplevet 20-30 gange at postbudet ligger en seddel i postkassen om 'forsøgt afleveret' brev, som kan hentes på posthuset, mens vi har været hjemme. Aldrig en gang har vi oplevet at Post Danmarks bud har ringet på dørtelefonen. Ellers ikke noget som Bring, DHL, UPS osv. har problemer med.
Dette betyder jo samtidig at pakken først kan afhentes en dag senere end det egentlig burde være fremme. Da det lader til at være kutyme hos Post Danmark aldrig at forsøge sig med at ringe på, så burde de helt bare lade brevet blive på posthuset, så man trods alt kan hente det til den lovede dag.
Philip e Pedersen ritiene questo giudizio utile
Alt for langsomt. Det tager flere dage at få sin pakke, selv når den sendes indenfor DK's grænser. Kunne lærer noget af GLS
de vil åbenbart ikke levere pakker mere, sad hjemme hele dagen, sent samme dag kigger jeg i postkassen. hov hvad er det? en seddel med at jeg selv kan tage på posthuset og hente min pakke. tak for det..
Philip ritiene questo giudizio utile
pakkelevering fra post danmark tager altid lang tid, og tit bliver pakken bare lagt foran huset selvom at de juridisk set er påkrævet en underskrift fra den pågældende person der modtager pakken i hustanden.
Havde for nyligt bestilt noget som skulle leveres med post danmark, dette var jeg oplyst skulle tage 1-2 dage - nu er der gået en uge.
pakken skulle være fremme i Randers på min adresse i dag den 3. maj, afsendt fra Århus mandag den 30 april, men ak nej, kan tidligst være fremme mandag eller tirsdag den 7. eller 8. maj, da den skal omkring taulov og så blev den yderligere er forsinket her, se meddelsen fra post dk:
Forsinket på 705 Taulov Pakkecenter
En pakke afsendt mandag den 30 april fra Belgien, ankom i dag med et pakke bud, ikke post dk. Så undgå post dk, der er meget bedre alternativer.
En ting er at man skal tilmelde sig reklamer nej tak og bruge tid på at påføre klistermærker på sin postkasse. Hvorfor ikke omvendt så man skal tilmelde sig reklamer? Noget helt andet er den "med rundt" reklame man ikke kan slippe for! De firmaer der benytter sig af reklameplads i dette omslag viser jo klart hvad de står for ved at forsøge at omgå dit ønske om reklamer nej tak! Syntes det er mangel på respekt og rent miljøsvineri!
2,2 mio. Hustande modtager dette omslag 3 gange om ugen året rundt! Næsten 700 mio. A4 ark ender hvert år i skraldespanden pga. Denne reklame. Der går ca 1 ton træ på 200000 a4 ark dvs 3432 ton træ på "med rundt" reklamen om året. Der skal bruges ca. 15/17 træer på 1 ton papir dvs. Ca 50000 træer direkte i skraldespanden!!! På postdanmarks hjemmeside står der at den omdeles til danskere der selv ønsker reklamer hvilket er en stor løgn! Mediabørs danmark der står for denne reklame udtaler selv at modtagerne er miljøbevidste forbrugere! Hvis du som jeg modtager dette miljøsvineri og ikke har bedt om det... Kontakt forbrugerombudsmanden
Pedersen e konge ritiene questo giudizio utile
Pakker kommer ikke til tiden og posten gidder nogen gange ikke engang tage dem med men smidder bare den seddel i.
de burede politi anmeldes for snyd når man betaler for omdeling nu når de mener de kan politianmelde folk som ikke har postkasser som står ordenligt.
Det firme burde lukkes
konge e Henrik ritiene questo giudizio utile
Manglende respekt for andres post
Er igen igen blevet skuffet af Post DK, trist men sådan er det desværre.
Jeg har bestilt en pakke hos Av-cables.dk torsdag d. 28-04, som skulle være kommet fredag d. 27-04, det gjorde den ikke, jeg ringede til Post Danmark, for lige at orientere mig på deres måde at levere denne pakke på. De kunne ikke give mig et svar på processen, det kunne det lokale posthus heller ikke.
Jeg ventede et par timer, for at se om pakken skulle være med 2. omgang af post omdelingen. Det var den heller ikke.
Lørdag d. 28-04
Jeg har endnu ikke set eller hørt til en pakke, som skulle være ankommet på posthuset eller hjemme, jeg havde heller ikke mulighed for tage på posthuset for at spørge, da de havde lukket.
Jeg måtte derfor indse at jeg først kunne få pakken om mandagen, hvilket gjorde mig ret så sur, da den pakke skulle leveres om fredagen, pakken var vigtig. Udover det så virker det ikke, som om Post Danmark gider at tage sig af dette, de har en så let løsning på problemet ved at sige: "Den skal nok ankomme på din adresse eller posthuset, det lyder meget mærkeligt det her, det har vi ikke oplevet før." Det er selvfølgelig let nok at sige.
Mandag d. 30-4
Den første omdeling af pakker har været rundt, så jeg gætter på, at der slet ingen pakker kommer. Av-cables er i dette tilfælde så fantastiske at sende en pakke, uden at det vil koste mig ekstra. Så de har simpelthen betalt for Post Danmarks fejl, det er flot af dem, men alligevel ikke i orden fra Post Danmarks side.
Håber på en pakke til døren i morgen!
Post DK skrev mail og lovede levering 26.04.2012 men leverede først dagen efter. Så er det bedre, at I ikke lover noget !!