We are hiring!

Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (988)
  • Per

hurtig service

jeg sparede 600kr ved at købe min oral b 5000 her end i elgiganten og den var der dagen efter ingen problem der. er rigtig glad for min tandbørste kan varmt anbefales

Giudizi pubblicati su Postmedental

Her handler jeg igen!

Der findes en del forskellige Oral-B børstehoveder. Jeg ville købe sensitive børstehoveder, men i flere forretninger havde man kun standardbørster eller et begrænset udvalg af andre typer - bare ikke sensitive. På internettet fandt jeg Postmedental. De havde de børster, jeg søgte - endda meget billigere end det prisniveau, jeg havde set i butikkerne. Efter et tjek på TrustPilot, bestilte jeg. Varen kom hurtigt. Det er her, jeg køber børstehoveder fremover!

Postmedental

Supergode priser og drønhurtigt levering!

Supergode priser på lige netop de dentalsticks som jeg ellers kun kan finde på et apotek et stykke herfra og som ofte er udsolgt når jeg så slår turen forbi. Perfekt - hos Postmedental kan jeg få dem - leveret lige til døren og så til og med drønhurtigt. 1 dag tog det - det er super hurtig levering. :o) - Kan stærkt anbefales.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Alt var som det skulle være.

Sådan!

Fantastisk! Hurtigt og effektivt!

Lige som det skal være

Har ikke yderligere at tilføje.

Hurtig levering

Jeg bestilte min ordre en tirsdag og onsdag blev pakken leveret. Desuden sparede jeg cirka 120 kr. i forhold til butiksprisen

Fik produktet som forventet

Bestilte varen og modtog den som forventet

• Philip
  • 7 Giudizi
  • Acquirente verificato

Anden gang jeg handler her, og gør det gerne igen.

Det er anden gang at jeg handler her, og det var lige så nemt og smeretfrit som første gang. Enkelt at bestille og hurtig levering. Sådan skal det gøres.

• Mabuto
  • 16 Giudizi

Godt arbejde

Jeg bestilte om eftermiddagen og havde varen den følgende dag!
Billige kvalitetsvarer!
Kan kun anbefale denne butik :-)

Postmedental

Godt tilbud og hurtig levering

Fik et rigtig godt tilbud på en ny tandbørste, ligesom vi stod og skulle købe ny. Levering var timet, samme dag som den gamle tandbørste afgif ved døden, kom posten med den nye

• Marianne
  • Frederiksberg, DK
  • 6 Giudizi

Hurtig ekspedition

bestilte tandbørste, som ankom hurtigt og undervejs blev jeg orienteret om hvornår den ville ankomme.

Postmedental

Den helt rigtige pris, hurtig levering

Oral-B Triumph 5000 Specialudgave. Meget hurtig levering af det bestilte. Varen til markedets bedste pris. Handler gerne her igen.

Postmedental

Super hurtig levering og gode priser

Købte lidt forskelligt til tandsættet i går sidst på eftermiddagen. 5 minutter senere modtog jeg mail med besked om varerne var sendt. Modtaget varerne med posten i dag sidst på formiddagen. Det fortjener 5*:-)

God og hurtig

Jeg havde længe ledt efter nogle tandrensere, men kunne ikke finde dem i butikkerne. Så fandt jeg dem her. Hurtig levering, og ret billig. Her handler jeg bestemt igen.

Hurtig og billig

Super hurtig levering. Billigere end de fleste og så er det let at opnå fri fragt. Handler meget gerne her igen.

Hurtig og perfekt, kan helt klart anbefale Postme Aps

Super perfekt ;-) har handlet her flere gange, og vil gerne fortsætte med handle her. Det er til de helt rigtige priser.

Postmedental

Hurtig, god & nem betjening..

Hos PostMe har jeg købt Oral-B tandbørster – tandbørstehoveder & barberblade… Altid til en MEGET bedre pris end i butikkerne..
Jeg kan klart anbefalede alle at handle hos PostMe..
Billigt, nemt & gode vare..!!! :o)

Hurtig levering

Gode priser, nemt at bestille og hurtig levering. Kan anbefales :-)

• Susanne
  • Esbjerg, DK

Hurtig betjening

Varerne kom dagen efter, at jeg bestilte. Hurtig og effektiv levering. Konkurrencedygtige på prisen. Jeg vil bestemt handle hos PostMe en anden gang.

Hurtig forsendelse

Mine varer kom hurtigt efter bestilling :-)

Elendigt

Ingen levering, men pengene er trukket. :-(

Risposta da Postmedental

Kære Klaus

d. 18 april modtaget vi din ordre. Samme dag sender vi produktet afsted til dig som brev (da du ikke har tilvalgt Track and Trace).

Efter varen er afsendt hæver vi pengene, det er helt normal procedure. Vi hæver aldrig penge før varen af afsendt.

Der sker så det meget uheldige at produktet forsvinder hos PostDanmark (det sker yderst sjældent) og det er så ekstra uheldigt at du ikke har valgt Track and trace, da vi så ikke kan spore pakken på normal vis.

Så snart vi hører fra dig at produktet er blevet væk sender vi en efterlysning til PostDanmark. Der kan som sagt gå op til 21 dage før vi får svar på en sådan henvendelse.

Grunden til at vi ikke blot sender en ny med det samme er at PostDanmark i nogle situationer finder dit produkt og afleverer det direkte til dig. Hvis vi så har sendt dig varen en gang til, får du jo 2 og så har du bøvl med at skulle sende den ene retur.

Jeg håber på din forståelse. Vi har virkelig gjort alt hvad vi kunne for at yde en god service.

Hvis du en idé til hvad vi kan gøre nu og her hører jeg meget gerne herom.

Bedste hilsner

Morten

Køb af Braun eltandbørste

Bestilte varen torsdag aften kl. 17 og fik varen fredag med post Danmark. Fin service.

varen kom dagen efter

lynhurtg ekspedition

Alt ok.

Varen kom hurtigt og prisen var fin.

• Danni
  • 2 Giudizi

super

God service og hurtig levering, kan kun anbefales...

Postmedental

Mindre kan ikke gøre det

God vejledning ved køb, levering dagen efter bestilling, og produktet levede op til forventningerne og lidt til ;-)

Postmedental

Super hurtig levering, og det billigste sted jeg kunne finde varen

Kun positivt herfra. Hurtig levering. Nem at finde det man søgte. Det billigste sted at handle så vidt jeg kunne surfe mig frem til. Handler her gerne igen.

Nemt og problemfrit

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og forholdsvis billigt ;-)

• Anders
  • 2 Giudizi

Nem og problemfri handel

Rimelig billigt og hurtig levering!

• Morten
  • København, DK

Nemt og hurtigt

Super godt udvalgt. Enkel og hurtig levering. !

Perfekt

Alt som det skal være ved nethandel, billig samt hurtig levering.

• tina

• Bjarne
  • Tranbjerg, DK
  • 6 Giudizi

Gik som smurt

Der er ikke så meget at sige, uproblematisk køb og lav pris.

Hurtig levering

Alt var som det skulle være. Ingen problemer. Kan klart anbefales!

Postmedental

de er hurtige og billige ....

...................Palle

• Jette
  • 3 Giudizi
  • Acquirente verificato

hurtigere levering en lovet !

Priser og levering i TOP.
Bestilt i går, efter kl. 14 !!! leveret i dag. Super

Hurtigt og bekvemt

Bestilte, og betalte for én Braun Oral-B Vitality Precision Clean el-tandbørste.

Blev leveret uden problemer.

Nemt og billigt.

Købte 12 børstehoveder og sparede både tid og penge :)
Jeg kan anbefale virksomheden

• Inge
  • Acquirente verificato

Yderst hurtig levering og hjælpsom kundeservice

Kan nu skrive rosende ord. Ved personlig henvendelse får man hjælp og vejledning uden lige, så kan kun anbefales.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi