[REPLY]
Du skal bruge pro golf scandinavia fordi der er god service og gode tilbud
Takker for rask service og oversiktlig Internettside
Der er bare ok hurtig respons og god servise
Nem side at bestille på. Perfekt ordrebehandling og returmails angående bestilling. Perfekt levering.
Jeg handler meget gerne med firmaet igen
Super Hurtig betjening og levering.
DET fungerer
- 1: bestilling
- 2: levering
Sådan!
Min bestilling kom efter 2 hverdage. Alt var, som bestillingen lød. Kan anbefale Pro Golf til golfere, der har brug for hurtig levering.
Bestilte golfudstyr og betalte med dankort på nettet. samme aften fik jeg en bekræftelse på ordren og To dage efter stod jeg med varerne i hånden. Grunden til de to dage var, at jeg bestilte varerne op til en weekend :-)
Det kan ikke blive nemmere at købe GAVEN til din mand.
Det tog 5 minutter og pakken modtog jeg 1 eller to efter,
lige til at pakke ind. Perfekt!
Jeg har lige handlet på Webshopen, og alt fungerede perfekt, og varen kom til den aftalte tid. Jeg vil bestemt bruge Progolf igen.
Hurtig - præcis levering.. fin.
Let betjening i webshop, men den lovede leveringstid holdt ikke. På lev.dagen blev jeg ringet op om at bagen først skulle hentes hjem fra Callaway. Jeg blev lovet en kasse Wilson Staff bolde som kompensation. Det takkede jeg ja til.
Baggen blev leveret med reklamemateriale, men ingen bolde - mon de var "glemt"?
Jeg har kun godt at sige om Pro Golf Scandinavia A/S.
Den bestilte vare var fremme til tiden.
Jeg vil uden betænkning handle på pro-gols hjemmeside igen
Super god service over telefonen og hurtig levering.
Både vare og levering lever 100% op til forventning. Super-upåklageligt
Du kan roligt bestille hos dem
De holder hvad de lover ang leveringstider, og er konkurrencedygtige på langt det meste af deres sortiment..
Jeg havde bestilt varer, det blev leveret dagen efter, helt perfekt.
Jeg havde desværre bestilt noget forkert, pga. uvidenhed men det var min fejl.
Jeg kontakter Pro Golf og fortæller forløbet, jeg bestiller og betaler det jeg skulle have haft, som jeg får tilsendt fragtfrit.
Utrolig høflig og imødekommende telefonsupport.
Nemt og pålideligt, varerne kom som aftalt..
Hurtig og servi ceminded betjening. Vil bestemt bruge dem igen.
Hurtig og sikker levering ( 1dag ) det Kan vi li :-D
Alt i alt udmærket oplevelse forsendelsen kom til den lovde tid og produktet svarede til min forventning
Bestilte en vare, der blev leveret næste dag. Jeg havde dog bestilt forkert størrelse. Sendte mail og fik hurtigt svar. Returnerede varen og 2 dage efter havde jeg den rigtige størrelse. Meget professionelt og hurtigt. Kan varmt anbefales :-)
De bestilte varer kom 2 hverdage efter bestillingen, nemmere kan det ikke være
Hej
Vi vil til enhver tid anbefale Pro Golf Scandinavia.
Jeg havde lavet en fejl ved bestilling havde bestilt L i stedet for S, da jeg ringede dagen efter for at ændre viste det sig desværre at denne str. Ikke var på lager og der fandtes kun 2 stk tilbage på et andet lager trods dette havde jeg varerne leveret indenfor 4 dage
Bestilling en dag og levering den næste.. Super..
det er ca en uke siden dere medte at varen var avsendt men jeg har ennå ikke mottatt noe vare
Posten i norge er treg da det er en sentral innfortolling for hele landet og varene blir liggende der inntil de har sendt meg en meldeseddel og jeg har betalt merverdiavgift og fortollingsgebyr
dere bør prøve andre alternativ om mulig med tanke på pris/ forsendelsetid
Bestilte varer eftermiddag ved 14-tiden - kort efter kl. 17 modtog jeg track-trace kode og næste morgen kunne jeg se, at pakken var på vej til levering. Jeg modtog pakken inden kl. 12 !
Kan i særdeleshed anbefales
Fuld tilfredshed eller pengene er spilt........ og det var de overhovedet ikke.
Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser hverken produkter eller levering
Vh Søren
Det var en super betjening og ingen problemer.
Alt var som forventet og hurtig ekspedition
Du kan roligt bestille varer hos dette firma.
Perfekt ipå alle måder.