[REPLY]
God handel hurtig levering
Gratis tyggegummi uhm god smag.
Quint er en super fed butik med mange fede mærker, der er super service både online og i butikkerne.
Jeg bestilte mine varer en tirsdag morgen før kl. 12 og dagen efter fik jeg en besked om at pakken var på vej til mig og at den ville ankomme dagen efter. Og helt rigtigt, da jeg kom hjem fra arbejde lå min pakke der. Super lækker service, hurtig levering, og ingen fejl eller mangler i min bestilling - Sådan burde al nethandel være!
Jeg er helt tilfreds med min levering. Jeg bestilte en mandag aften og havde mine varer allerede onsdag, det er bare i top.
jeg kun godt lide at handle hos jer men det er lidt dyrt
Jeg bestilte tre forskellige ting, som alle kom 2 dage senere. Ingen brok fra mig. Jeg vil gerne købe hos Quint igen.
Det var som et godt samleje, nemt at komme til, ikke for meget udenoms snak, gode varer og en hurtig levering.. Tak !
Quints hjemmeside er meget overskuelig, let at finde rundt i. Der er en masse fantastiske varer, så jeg altid er med på moden. Der er altid gode tilbud i deres outlet. Der er ikke kun gode tilbud i outletten, men også blandt deres normal varer. Quints produkter er super gode. Quints leveringtid er helt fantastisk, jeg bestilte mit tøj om aften, og havde det 2 dage efter. Servicen er også outstanding, og en god lille detajle med at man får en pakke tyggegummi med (thumbs up) ! :D
Har bestilt på Quint op til flere gange, og har aldrig haft nogle problemer, og det er hurtig levering.
Kan varmt anbefales.
Det hele var som de sagde ville blive.
Har ikke fået de bukser som jeg har bestildt
Super service og super bytte service. MEN MEN.. Gratis fragt ved retur/bytte ville være et kæmpe +!
Levering til tiden og med priser der kan matche andre udbyderes.
Kan kun anbefale Quint til andre. Der har ikke været nogle problemer med bestillingen eller leveringen, så er fuld ud tilfreds.
Kan varmt anbefales, meget nemt overskueligt- billigere end i butik
De har det fedeste tøj til mænd i 13-20 års alderen !
Hurtigt og nemt at bestille. Og varen passer til billedet :)
Lyn hurtig levering, der mangler dog muligheden for at kunne sende tingene retur uanset hvilke grund der skulle være til det. For at skulle sende en pakke retur igen for 84 kr. pr gang bliver det en smule træls i længden hvis man modtager tøj som måske er for lille/stort.
Daniel ritiene questo recensione utile
Quint virker som det skal, det eneste de kunne gøre bedre var at sende tøjet senere så man havde til klokken 16-17 stykker og man så kunne få det dagen efter
Jeg nyder at handle hos QUINT fordi de har altid nogle af de nyeste vare og det er altid i god kvalitet :-)
Der er ingen problemer. du bestiller bare også kommer varen inden for kort tid.
det var en rigtig god oplevelse der var ingen ting i vejen med processen fra bestilling til levering. En af de ting som jeg købte var for lille, så jeg fik et tilgodebevis, det kunne være fedt hvis man kunne bruge det på qUINT.dk, ellers er alt super! :)
Bestilte varer lørdag og modtog pakken tirsdag. Det må vist siges at være hurtig ekspedition.
Varerne var perfekte god kvalitet og super pasform.
Helt igennem super.
Er fuld tilfreds og sys det var dejligt man fik pakken hurtigt.
Jeg har ud over det her køb tidligere handlet både over nettet og i forretningen
og det samme gælder barnebarnet.
Hurtig handel og i forretningen god betjening
mvh Else
At handle hos quint.dk fungerer bare - det er nemt og effektivt!
Det kan virkelig anbefales og det er ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg er rigtig glad for mit nyr tøj og det var meget hurtig levering, der er ikke noget at klage over.
to dage fra bestilling til levering - aldrig problemer med at retunere eller bytte - generelt varer af høj kvalitet...
Altid gode tilbud, god kvalitet på tøjet, hurtig handel og et smil når man pakker pakken op - altid med godt tyggegummi :-)
Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte varen til den blev leveret. god service
Havde købt en trøje i outlet afdelingen på hjemmesiden og får en opringning dagen efter at grundet en slåfejl var den ikke i størrelsen alligevel. De tilbyder så at sende mig en anden størrelse for at se om jeg kunne passe den og kunne jeg ikke det så fik jeg returlabel med så jeg kunne sende den tilbage uden at betale. Trøjen passede super og ingen grund til at benytte mig af denne ellers fine gestus fra shoppens side.
Et andet eksempel er en trøje som efter 5 måneder er begyndt at falme, den blev ombyttet uden problemer - de ansatte er venlige og hjælpsomheden er stor. Fantastisk service
Gode tilbud og nem og hurtig levering