[REPLY]
Ik heb op 07-06-2013 een Nikon 1 j1 besteld met 2 kit lenzen. Deze was op voorraad en in de aanbieding. Dus via Ideal betaald en keurig de bevestiging binnen. groot was mijn verbazing dat ik op 10-06-2013 een mail kreeg, waarop de bestelling was uitgesteld met bijna een maand??
Hierop heb ik gevraagd om coulantie en een ander vervangend artikel, dit was allemaal niet mogelijk, enkel bijbetalen met het volledige bedrag.
Dit vind ik echt geen service, u geeft aan alles op voorraad te hebben, op het moment dat u dat niet heeft bied u geen enkele service aan, u bied geen extra korting aan op een ander product, dit terwijl de fout geheel bij u ligt.
Hierop maar besloten te annuleren
Helemaal jammer vind ik toen ik vandaag 12-06-2013 inlogde op mijn account ik te zien kreeg dat het artikel helemaal niet meer beschikbaar is, heel erg vreemd Redcoon, helemaal gezien andere web-shops dit artikel gewoon op voorraad hebben en nederlands model zijn.
Hierop besloten om het elders (ruim 50 euro) duurder maar aan te schaffen bij een andere webshop.
Ordernummer AUF-R-3042875
Begin juni bestelde ik een wasdroger bij redcoon. De bestelling via de website verliep snel en zonder problemen. Na 4 dagen werd de droger geleverd. Helaas was ie beschadigd. En zo erg dat reparatie volgens ons weinig zin heeft: binnenin zal ook wel e.e.a. ontzet zijn en we willen geen droger in gebruik nemen waarmee we binnen de kortste keren nog meer problemen krijgen. We willen dus een andere droger. redcoon vroeg ons een schadeformulier in te vullen en foto's op te sturen. Die konden niet allemaal in 1 email want dan kwam de email onbezorgbaar retour. Uiteindelijk heb ik daarom 5 (!) emails verstuurd met in elk 1 foto. Beetje knullig. We hebben bevestiging dat het formulier en de foto's binnen zijn. We hebben telefonistes gesproken die zeggen dat onze melding in behandeling is, maar dat de persoon die deze zaken afhandelt, niet beschikbaar is en ons zal terugbellen. Dit is nog steeds niet gebeurd. En ondertussen kunnen wij onze was niet drogen.... Slechte service!
In oktober 2012 een TomTom besteld die de files weergeeft en alternatieve routes aanbiedt. Top apparaatje, besteld bij Redcoon na eerdere bestellingen geplaatst te hebben en heel erg tevreden over geweest te zijn. Eind februari 2013 houdt de GPS van de TomTom ermee op en laat ik hem op 3 maart ter reparatie opsturen naar Redcoon. Een hele vriendelijke en behulpzame vrouw regelt de papieren en alles lijkt prima te verlopen. Maar dan begint het drama. Na 6 weken had ik nog geen reactie, alleen dat de TomTom ontvangen was. Nieuwsgierig als ik ben waag ik het me via de live chat op de site van Redcoon de vraag te stellen. Ze kunnen mij geen exacte datum geven, maar zullen navraag doen. Vervolgens 2 weken niets gehoord en ik nog maar een keer via de live chat de vraag stellen. Wederom hetzelfde antwoord. Wat mij op dat moment het meeste begon te irriteren is de traagheid van de reacties. Het duurde soms tussen de 10 en 15 minuten voordat ik een antwoord kreeg op een vraag die ik stelde na een antwoord dat ik van hun kreeg. Vandaag (18-05-13) nog maar eens de live chat geraadpleegd hoe het ervoor staat. Ik zit inmiddels 10 weken te wachten op een reparatie en over een week staat mijn autovakantie gepland naar het zuiden waar ik hem voor nodig heb. Wederom krijg ik te antwoorden als "welgemeende excuses" en "we moeten de navraag" te horen. Maar hier schiet ik niets mee op. Je zou toch verwachten dat als een klant 10 weken zit te wachten op een reparatie hier wel wat meer prioriteit aangegeven kan worden en als je geen reactie krijgt op een e-mail bij het reparatiecentrum dat er dan gebeld wordt totdat je een antwoord hebt? Ook het op de hoogte houden van de status laat te wensen over. Ik zit in onzekerheid en voel me aan het lijntje gehouden worden. Ik hoop dat er aankomende week een oplossing komt, want Redcoon had heel veel krediet bij me, maar dat is wel een stuk gekelderd hierdoor.
*EDIT*
Van 2 naar 4 sterren.
Na aanleiding van deze review heeft Saskia direct voor actie gezorgd. Met een passende oplossing waar ik mij goed in kan vinden kan ik mijn vakantie onbezorgd beginnen. Dank je wel daarvoor Saskia!
3x eerder besteld, alles snel ontvangen en prima prijs.
4e bestelling loopt uit op een drama, pakket netjes binnen een week ontvangen, helaas product kapot, kan gebeuren. redcoon gebeld aardige en behulpzame dame gesproken en kreeg instructie voor de retour zending, en dezelfde dag retour gezonden. tot nu toe prima.Als kapotte binnen is,zal er een nieuwe worden opgestuurd.
Apparaat volgens postnl allang bezorgt.
nu 2 weken later, na diverse telefoontjes van MIJN kant. nog steeds in het magazijn in onderzoek??? splinter nieuw, en barst in apparaat, wat onderzoek je ziet het direct.
zit 2 weken te wachten op product, maar ze zenden wel een mail met accessoires voor het gekochte product, Als je belt met helpdesk we moeten wachten op magazijn. DUS ALS JE HIER KOOPT HOOP DAT HET HEEL IS ANDERS HEB JE GROOT PROBLEEM !!!
bedankt voor reactie, email is verstuurd met gegevens
bedankt voor snellen reactie als het goed is ontvang ik volgende week mijn zending. GERT JAN is TOP
vandaag 30.1 al ontvangen, ondanks alle problemen, door Gert Jan top opgelost
Al in 2007 een Toshiba laptop besteld en in 2010 een LG flatscreen.
Beide apparaten werken nog uitstekend.
Ik herken mij helemaal niet in de kritiek van mensen die beweren dat de levering traag is. Ik had beide artikelen binnen 4 werkdagen ontvangen.
Redcoon heeft sinds de tweede helft van 2012 wat problemen met de levering, maar mijn ervaring is dat ze echt hun best doen om de klantenservice op een goed peil te houden. Nadat de levering van mijn bestelde artikel op zich liet wachten, heb ik een klacht ingediend en daar werd meteen werk van gemaakt: het artikel werd binnen 3 dagen alsnog bezorgd. De prijzen zijn gunstig ten opzichte van andere webwinkels in deze branche en ik zie vooralsnog geen enkele reden om hier niet meer te bestellen.
Bestelling gedaan op 31-12 en nu op 04-01 zit ik nog steeds te wachten tot er een track & trace verzonden word. Nadat de bestelling op de eerste in de verzendafdeling is me op Twitter gezegd dat alles gister verzonden zou worden. Je raad het al de order ligt nog steeds op de verzendafdeling.
Ik heb wel meer ervaring met zendingen vanuit Duitsland maar die vergaan stukken beter.
Mocht Redcoon willen reageren zie eerst even in de Twitterbak naar @remonh........ Dan heb je geen gegevens meer nodig via de mail.
Op deze manier betaal ik liever wat meer bij een bedrijf dat zijn afspraken na komt.
#####UPDATE#####
Ze hebben afgelopen zaterdag geleverd wat inhoud dat mijn nieuwe vriend David zijn woord heeft waargemaakt. Van de verzending heb ik echter nog steeds geen mail mogen ontvangen.
Dit veranderd echter mijn mening nog niet helemaal. In dit tijdperk hoort een snelle levering en duidelijkheid aangaande de levering erbij doormiddel van mails bij iedere stap in het leveringsproces. Hier moeten ze bij redcoon dan ook zeker veranderingen door gaan voeren en duidelijker communiseren richting hun klanten.
Ik hoop dat ze wat gaan doen met deze feedback waardoor ik misschien nog eens terugkom. Als ze me dan tijdens het bestellen aangeven hoe lang de levering werkelijk gaat duren en ik hierin mijn eigen keuze kan maken ben ik tevreden voor de toekomst. Wachten is niet erg als er duidelijkheid is.
heb hier een paar keer iets gekocht en ben tevreden over hun service en meestal goede prijzen
Op de site staat snelle levering en mocht er iets zijn dan krijgt u een mail.
Niet is waar!! na 5 dagen nog niets binnen.Contact gehad, antwoord
Sandra (15:22:13)Er heeft vertraging plaatsgevonden. Onze welgmeende excuses hiervoor. Wordt morgen uiterlijk vrijdag geleverd.
Nooit weer redcoon
Heb spijt bij Redcoon m'n bestelling te hebben gedaan. Ze bedonderen de boel door een mail te versturen alsof de bestelling al onderweg is - om je koest te houden. Bij inspectie blijkt het pakket nog helemaal niet onderweg te zijn en heb ik tot de dag van vandaag niets ontvangen (en volgens Post.nl gaat dat vandaag ook zeker niet meer gebeuren).
Buiten het feit dat Redcoon superscherp is met zijn prijzen, de levering en afhandeling verliepen perfect! Netjes een bestel- en verzendbevestiging over de mail. Kreeg de avond voor de leverdag een sms met bezorgtijden en de ochtend zelf nog een mail. Keurige jongens die keurig op tijd mijn wasmachine kwamen brengen, helemaal tot in de badkamer! (Ik woon twee hoog op een galerijflat met lift) Samen het controleformulier ingevuld, netjes uitgelegd gekregen hoe je de transportbeveiliging moet verwijderen. Mijn wasmachine -Samsung EcoBubble met 12kg trommel- draait als een zonnetje! Ik ben helemaal tevreden! Aanrader van een ervaren internet bestelster.
Ja, redcoon is op veel gebieden heel goedkoop. En het lijkt dat ze heel veel op voorraad hebben.
Maar is dat ook zo? Mijn 2e pakket ligt nu al dagen op de verzendafdeling te wachten tot het verzonden wordt zo lees ik op mijn account pagina.
Maar zitten ze niet gewoon te wachten tot mijn product binnenkomt van de leverancier?
Op hun site staat dat het op voorraad is. Als je het dan op voorraad hebt verstuur het dan ook naar de klant!
Dit is al de tweede keer dat ik dit meemaak bij Redcoon!
Ja, wellicht wat goedkoper dan de rest, maar dan moet je wel oneindig geduld hebben en het niet morgen willen hebben.
ik heb mijn lesje geleerd. Geen Redcoon meer voor mij.
In oktober bestelde ik op een zondagmiddag een wasmachine van Bosch bij Redcoon. Deze zou binnen 3-5 dagen geleverd worden vanuit het magazijn in Duitsland. Op donderdagavond bericht dat de wasmachine de volgende dag geleverd zou worden. Op vrijdagochtend bericht van Cargo NL (de transporteur in Nederland) dat de te bezorgen wasmachine beschadigd is en teruggestuurd wordt naar Duitsland. Enorm balen natuurlijk als je met twee kleine kinderen (lees: een enorme bult was) zit. Opnieuw de order geplaatst en nu zou de wasmachine op de woensdag erna bezorgd worden. Wederom telefoon van Cargo NL: in de verpakking zit geen wasmachine, maar een vaatwassen van een ander merk. GA JE NIET MENEN!!! Dus ik bel boos op dat ik echt snel die wasmachine wil ontvangen. Dat het zo echt niet langer kan. Werd ik ontzettend slecht en onbeschoft te woord gestaan door een mevrouw die door mij heen praatte, met enorme tegenzin dingen opzocht en geen enkele moeite deed om mij te willen informeren over de te nemen stappen. Uiteindelijk na aanhoudend vragen stellen werden we door haar leidinggevende op de hoogte gehouden en hebben we uiteindelijk 2,5 week na mijn eerste bestelling de wasmachine ontvangen. Volgens de voorwaarden van Redcoon brengen de bezorgers de wasmachine naar boven, maar volgens Cargo NL is dat niet zo, dat moet je apart bestellen voor 25 euro. Konden we dus zelf regelen. Maar gelukkig had ik eindelijk de wasmachine binnen. Onvoorstelbaar slecht. Als compensatie krijgen we de verzendkosten van 38 euro terug, maar daar hebben we ook alweer achteraan gebeld, dat we dat nog niet hebben. Nou, mevrouw, sorry, daar was ook iets mis in gegaan, ze zouden de betaling meteen weer klaarzetten voor ons. Jaja, daar trappen we niet meer in. We wachten het af, maar één ding weet ik zeker: ik bestel NOOIT meer bij Redcoon, dan betaal ik liever een paar tientjes meer met een goede en nette service en geen ellende.
Vijf weken gelden een crosstrainer besteld, bleek het scherm te ontbreken. Direct gebeld, er werd voorgesteld om het apart terug sturen en het zou voor mijn rekening zijn. ( Ik koop iets, zij leveren een product die niet compleet is, en ik moet verzend kosten betalen om dat zware ding terug te sturen? Of moest ik toch de Service@ home 1 uur aan de deur laten wachten terwijl ik dat ding in elkaar zet, om er zeker van zijn dat alles past en alles goed is?) Uiteindelijk besloten om gewoon het scherm nageleverd te krijgen. Een wacht tijd van 2 tot 3 weken zijden ze, omdat het van uit een Duitse fabriek komt. Ik dacht, prima, ik wacht wel.
Twee weken later gebeld over de status van de bestelling. De meneer aan de telefoon zij dat hij na gaat bellen bij de fabrikant en mij dan terug belt. Niks van gehoord, 3 dagen later gebeld om te vragen wat er aan de hand is. Bleek dat er niks aan gedaan is en dat er helemaal geen bestelling bij de fabrikant geplaatst is. Nu is de bestelling daadwerkelijk geplaatst heb ik begrepen( 3 weken later) en ik moet nog 3 weken wachten tot het binnen komt, hopelijk máár 3.
Ik raad Redcoon af. Betaal 30 euro meer, maar dan heb je daad werkelijk service.
AUF-R-2899130
Koop hier nooit iets! Alle slechte reviews over Redcoon kan ik beamen, en ik wou dat ik eerst even had gezocht naar ervaringen van anderen met Redcoon, voordat ik hier besteld had.
De feiten;
Samsung TV was bij Redcoon niet de goedkoopste, maar omdat ik na mijn verhuizing niet lang zonder TV wou zitten, heb ik deze bij Redcoon besteld. Was wel wat duurder, maar op voorraad en zou binnen 48 uur geleverd worden.
Besteld op 10 oktober. Na een paar dagen nog niets gehoord, dus maar eens een email sturen. Geen reactie gekregen.
Daarna een aantal keer gebeld, waarbij ik telkens lang in de wacht heb gestaan.
Uiteindelijk kreeg ik een email dat mijn bestelling op 16 oktober (6 dagen na mijn bestelling) tussen 9:39 en 12:39 bezorg zou worden. Hiervoor heb ik een halve dag vrij genomen van mijn werk, en thuis zitten wachten. Rond 11:00 werd ik door de bezorgservice gebeld dat ze toch niet komen die dag.
Direct Redcoon gebeld, 33 minuten in de wacht gestaan, en de mevrouw aan de telefoon kon mijn niet vertellen waar mijn product was en wanneer de bestelling alsnog geleverd zou worden. Hiervoor moest een "intern onderzoek" opgestart worden. Dat ging zeker een paar dagen duren...
Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd, en verzocht om mijn geld terug te storten. Email gestuurd, weer geen reactie. Per telefoon op 17 okt mijn bankrekening nr genoteerd en zou het geld tzt terug gestort worden. Inmiddels (21 okt) nog steeds niet mijn 830 euro retour ontvangen, dus morgen maar weer bellen, waarschijnlijk weer 20 min in de wacht staan en waarschijnlijk weer geen bevredigend antwoord krijgen.
Het is voor mij echt onbegrijpelijk dat zo'n grote webshop, zo'n EXTREEM SLECHTE SERVICE heeft. Ik heb veel online besteld, maar ik ben nog nooit zo dramatisch slecht behandeld. Zoals op deze site en andere sites te lezen is, hebben veel mensen slechte ervaringen met deze webshop. Ik zou dan ook iedereen willen aanraden om nooit iets bij deze shop te bestellen. Ik ga dat ook zeker doen aan al mijn vrienden.
Update (1 november): EINDELIJK geld teruggekregen, 2,5 week nadat ik m'n bestelling had geannuleerd. En wat blijkt....ze hebben te weinig over gemaakt!
Dus weer bellen, 16 minuten in de wacht gestaan, en daarna de vraag gekregen waarom ik dan te veel heb overgemaakt...? Terwijl ik gewoon met iDeal heb betaald. Nu maar weer afwachten wanneer ik het restant terug krijg.
Wat een slechte service, alles duurt lang bij deze webshop!
3 sterren vind ik net te weinig, vier is net teveel. Omdat 3,5 niet kan, maar het neigt t
Redcoon is oke omdat de prijzen goed zijn, maar heeft nog veel ruimte voor verbetering. Het assortiment is goed, maar de afhandeling kan veel beter. Daarnaast de uitzonderingen qua levering is zeer misleidend. Waar Wehkamp keiharde garanties kan afgeven op levering, is dit de grootste teleurstelling van Redcoon.
Heb hier toch 3x besteld (prijs was de doorslag), 1x terug moeten sturen en daar begon het drama. Ik wilde niet eens mijn geld terug, maar enkel een (duurder) alternatief. Lang verhaal kort, als je bij Redcoon besteld;
- Moet je geen haast hebben (levertijden)
- Moet je niet zoveel geven om (after)service
- Prijs moet het zwaarst wegen
Voor de rest, aflevering is netjes, producten zagen er goed uit en het werkt.
Heb twee artikelen besteld waarvan een nog niet op voorraad was en de ander was direct beschikbaar. Ik heb extra voor deel levering betaald en dit zou moeten betekenen dat het direct beschikbaar artikel de eerstvolgende werkdag verzonden zou moeten worden. Na 4 dagen is mijn bestelling nog in status: “in behandeling”
Chat sessie gestart en gevraagd waarneer er geleverd wordt, na een “goedendag” van een medewerker kreeg ik geen antwoord op mijn vragen en werd de sessie na 2 keer vragen of er nog iemand was beeindigd.
Laatste keer dat ik hier besteld heb.
Steven ********** (17:06:19)
Welkom bij onze Online Chat – U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt er door onze chat-medewerkers ook gebruik gemaakt van standaardteksten. Deze teksten geven antwoorden op veel gestelde vragen en/of opmerkingen en hierdoor kunnen wij u snel en correct beantwoorden. Op specifiekere vragen en/of opmerkingen zullen de chat-medewerker u een gericht antwoord geven.
Jeroen (17:15:29)
Ik heb uw chatverzoek aangenomen
Jeroen (17:15:32)
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?
Steven ********** (17:15:52)
goedenmiddag
Steven ********** (17:15:53)
Ik heb 4 dagen geleden de Samsung UE40EH5000 besteld welke direct leverbaar zou moeten zijn en ik heb betaald voor deellevering. Maar ik heb nog geen informatie ontvangen over de verzending. Waarneer kan ik deze verwachten?
Steven ********** (17:23:56)
Tevens heb ik de Samsung UE32EH5000 besteld welke gisteren nog stond op verwachte binnenkomst magazijn 2 dagen en nu staat deze weer op 1 week. Hoe zeker kan ik zijn dat deze er volgende week is ?
Steven ********** (17:26:22)
hallo ?
Steven ********** (17:30:36)
iemand thuis?
Jeroen (17:30:44)
De chatsessie werd door uw gesprekspartner afgesloten. Wilt u alstublieft dit chatvenster sluiten.
Arnoud Duiker e Fiem ritiene questo recensione utile
Ik heb op 17/09 een smartphone op redcoon.be besteld, op 18/09 kreeg ik een bevestiging dat deze verzonden was. De bestelling moest echter geretourneerd worden omdat het opgegeven leveradres niet volledig was (wat mijn eigen schuld is). Vandaag (28/09) heb ik nog steeds geen bevestiging gehad dat de retourzending aangekomen is bij Redcoon of dat mijn nieuwe bestelling verzonden is. Ik heb vorige week en deze week al meermaals contact opgenomen met medewerkers via de online chat functie (wat wel een pluspunt is van Redcoon), deze zeiden mij steeds dat de retourzending ofwel die dag of de dag erna zou aankomen bij Redcoon en dat de nieuwe bestelling dan gelijk verzonden zou worden (één van deze medewerkers zei zelfs dat hij PostNL gecontacteerd had en dat de zending zeker de dag erna zou aankomen). Vandaag (28/09) heb ik nog steeds geen bevestiging ontvangen. Ik vertrek volgende week dinsdag echter voor 2 maanden op reis en had speciaal daarom een smartphone gekocht, maar het ziet er niet naar uit dat ik deze nog op tijd zal ontvangen. Dit is mijn eerste ervaring met Redcoon en de teleurstelling is zeer groot.
Arnoud Duiker ritiene questo recensione utile
De after sales is beneden alle peil! Redcoon schuift alle verantwoordelijkheid van zich af.
Na 2 keer mijn NAS te versturen omdat deze defect is (ruim binnen de garantieperiode), krijg ik hem telkens terug met dezelfde fout. Na de 1ste keer versturen heb ik speciaal nieuwe schijven gekocht om alle mogelijkheden uit te sluiten, dus het bewijs van een defect is er zeker!
Nu ik dit probleem nog steeds heb, stelt Redcoon voor om de NAS een 3de keer op te sturen, maar indien de reparatiedienst van Fantec weer geen zin heeft om deze te herstellen, moet ik mogelijk extra kosten betalen. (nog steeds binnen de garantieperiode!!)
Dan maar het emailadres voor de feedback van redcoon zelf aangesproken.
Antwoord: Bel zelf naar Fantec en los het zelf op!
Hopelijk houdt men router het langer uit... Maar Redcoon biedt GEEN service na verkoop!
Arnoud Duiker ritiene questo recensione utile
Very new TV (under 6 months old) was sent back with a fault with a promised 3-4 wk time to return. We are now at 2 months. Every single promise of an update is broken, I have to chase RedCoon weekly. Every week the same story "it is not us it is the repair center" and every week the same promise "we are escalating and will send an update" or "We will call you personally with an update". I do not receive updates, have never received a single promised phone call. I then repeat the chasing and RedCoon repeats the same answers and ask for me to be patient. I am out of patience and am sharing in the hope that other potential buyers can avoid this terrible service and lack of accountability.
Arnoud Duiker ritiene questo recensione utile
Bij de levering niets tekenen totdat het product staat en gecontroleerd is. Bij mij is het product uiteindelijk schandalig afgeleverd, maar omdat er voor getekend is voordat het product gezien is... geen poot om op te staan. extra@home heeft ons veel stres en frustraties gegeven.
Arnoud Duiker ritiene questo recensione utile
levering is wel snel via dit bedrijf. maar wanneer je iets wil retourneren vind ik de service bijzonder slecht, niet meer van deze tijd. Je moet een mail sturen om TOESTEMMING te vragen. Dan allerlei vragen invullen (serienummers ed), heel gedoe. Dan krijg je je toestemming, moet je wat printen. Pakket weer inpakken (en overal staat dat je 'als' je je geld terugkrijgt, allemaal wantrouwen) en zelf 9,50 betalen (het was een dvd speler) bij postkantoor. Erg slecht.
Arnoud Duiker ritiene questo recensione utile
Produkten staan geadverteerd als direct leverbaar. In de voorwaarden staat dat dit betekent dat men binnen 24 à 48 uur verscheept.
Ik had dus besteld en was reeds 10 dagen aan het wachten. Nadat ik zelf contact neem, blijkt dat de produkten niet op voorraad zijn en dat Redcoon afhankelijk is van hun leveranciers voor de levertermijnen.
Dan wordt mij gezegd dat de levertermijn binnen 2 dagen is (vanaf binnen 2 dagen). Ik neem zelf contact op op de genoemde dag en plots blijkt de levertermijn nog 3 weken later.
Op mijn vraag zou mijn geld onmiddellijk worden teruggestort. Laten we hopen dat dat tenminste snel gaat. 3 dagen later heb ik het alvast nog niet ontvangen op mijn rekening.
Als men een internetwinkel heeft, is het wel de bedoeling dat men kan leveren, anders is het gewoon een interface zonder meerwaarde.
De concurrentie zal hopelijk maken dat redcoon hier niet lang mee weg kan geraken.
Arnoud Duiker ritiene questo recensione utile
Goede service en de klantenservice denkt mee asl er iets niet geleverd kan worden.
Ik ben hier goed geholpen.
Mijn eerste stap bij een aankoop via Internet , een verbluffende aanrader op alle gebied .
Mijn LED Tv was zeer snel bezorgd. Was een gokje want ik zag ook heel veel negatieve reviews. Het viel me alleszins mee!
Droogkast besteld en werd heel snel geleverd. Super vriendelijke en behulpzame mannen trouwens die kwamen leveren. Alles perfect verlopen.+++++
Ik kende de website al langer maar had er nog nooit iets besteld en dacht nu van ik ga het toch eens proberen.
eerst heb ik een aantal revieuws bekeken en toevallig waren die allemaal positief dus ik heb op 6-6-2012 mijn bestelling geplaatst.
Ik volgde de orderstatus via de website en zag dat vanaf dag 1 de orderstatus stond op ”Uw opdracht bevindt zich in de verzendafdeling”.
Dus ik ging er toen eigenlijk vanuit dat ik mijn bestelling geleverd zou krijgen aangezien dit onder de noemer ”verzonden orders” vermeld stond.
Maar al snel merkte ik dat ik geen bevestiging met track en trace code van Post.nl via de e-mail toegezonden kreeg dus ik probeerde het eerst eens via het online contact formulier te proberen maar al snel kwam ik erachter dat de antwoorden gewoon standaard teksten waren want ik heb 2 verschillende e-mails verstuurd maar kreeg letterlijk 2 exact de zelfde antwoorden terwijl de vraagstelling van mij duidelijk verschillend was per e-mail. En daarom besloot ik de service ”online Chat” maar eens te proberen om zo mijn antwoord te krijgen.
Daar werd me verteld dat wegens een Nationale feestdag op 7-6-2012 het magazijn gesloten was, dit betekende dus dat het magazijn dus helemaal niet in Nederland is maar in Duitsland.
Nu heb ik daar nog geen probleem mee en ook niet dat er vertraging op treed door een Nationale feestdag .
mij werd vervolgens da t vanaf vrijdag de bestellingen weer gewoon geleverd gingen worden en dat ik het vanaf zaterdag 9-6-2012 wel zou kunnen verwachten dus oke ik ging daar toen ook vanuit echter kwam er weer geen bevestiging via de e-mail en heb toen op vrijdag 8-6-2012 telefonisch contact opgenomen met Redcoon en daar werd mij met zekerheid verteld dat mijn bestelling nog die zelfde dag om 16:00 uur met de vrachtwagen vanuit Duitsland zou meekomen en dan zou ik dus inderdaad vanaf Zaterdag 9-6-2012 mijn bestelling geleverd gaan worden.
Nou is het zaterdag 9-6-2012 en had ik vanmorgen nog steeds geen bevestiging via de e-mail ontvangen dus ben ik weer gaan bellen met Redcoon en heb op een fatsoenlijke manier mijn ongenoegen uitgesproken en die man verteld dat ik de melding op de website ” levering binnen 24/48 uur ” pure misleiding vond aangezien ze dat helemaal niet waar kunnen maken.
De reactie van deze heer was; ” Oh jawel meneer dat kunnen wij wel , vanaf het moment dat uw bestelling verzonden word kunnen wij binnen 24-48 uur leveren” , maar over de overige tijd tussen het plaatsen van mijn bestelling en de verwerking ervan wordt door hun niet gesproken en deze tijd tellen ze bij Redcoon ook duidelijk niet mee .
want toen ik vroeg wanneer die bestelling dan verzonden zou worden kreeg ik te horen dat het waarschijnlijk Maandag , Dinsdag of Woensdag ging worden.
Ik heb vervolgens gezegd dat ik dan Maandag zou afwachten.
Redcoon mag dan wel goedkoop zijn maar de leveringstijd moet echt iets aan gedaan worden want dit is gewoon belachelijk.
nogmaals dat er een feestdag tussen zit heb ik alle begrip voor maar dan moeten de klanten er wel vanuit kunnen gaan dat ze het dan de eerstvolgende werkdag geleverd zullen krijgen.
want zoals jullie zo meteen hier beneden kunnen lezen is het maandag ook nog maar de vraag of het dan maandag verzonden gaat worden.
Misleiding op deze manier zoals op de website van Redcoon is volgens het wetboek van strafrecht strafbaar.
Ik begrijp uiteraard waarom ze het zo vermeld hebben op de website, want als ze de echte levertijd zouden vermelden zou geen mens kopen bij deze firma.
Daarom heb ik in de tussentijd ook een klacht ingediend en kreeg net al onderstaand antwoord via de e-mail .
Mijn advies aan iedereen is om voortaan meerdere review websites te bekijken en daarna je keuze pas maakt of je tot koop over gaat.
Als het je niets uitmaakt hoelang de levertijd duurt kun je de gok gewoon wagen maar als je het snel nodig hebt zoals ik (bestelling was als cadeau bedoeld) dan raad ik je deze webshop af maar dat moet je natuurlijk zelf beoordelen.
hier het antwoord van Redcoon op mijn klacht.
Beste Ben,
Hartelijk dank voor je e-mail.
Aller eerst onze welgemeende excuses.
De bestelling is woensdag 06/06/2012 besteld, wij proberen een order binnen 1 tot 2 werkdagen te verwerken in het magazijn. Omdat er afgelopen donderdag een nationaal feestdag was in Duitsland is er helaas niks verwerkt.
De bestelling is gisteren ook niet meer meegegaan.
Hiervoor onze excuses.
Ik heb navraag gedaan in het magazijn om de order maandag te versturen.
Het magazijn is in het weekend gesloten waardoor ik maandag een feedback heb. Zodra ik meer weet hou ik je op de hoogte.
Indien je nog verdere informatie wenst of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
<Name removed>
Customer Service
redcoon Benelux B.V.
<Adress removed>
Arnoud Duiker e Fiem ritiene questo recensione utile
Pas een Zumo besteld was binnen 48uur geleverd. Bestelling was te volgen via track n trace. Dus snelle levering en concureerende prijzen. Zeker n online shop waar ik vaker ga kijken.
goede zaak en snelle service, verder nog geen ervaring als er iets stuk is en hoe ze het dan oplossen.
Een enkele keer een probleem gehad maar dit werd opgelost. Bij een andere bestelling, waarbij ik meerdere dingen tegelijk had besteld en er een onderdeel niet voorradig was, werd ook dit probleem naar behoren opgelost. Goede webwinkel naar mijn mening
Prijs is uitstekend
Communicatie is nog beter
Levering is nog beter
een fantastische web winkel
duidelijke info, scherpe prijzen, snelle verzending, sms en mail wanneer artikel komt, prima gewoon!!
Tv besteld, 1 dag later binnen. Goede verpakking en duidelijke pakbon.
Mail verkeer over de bestelling ook erg goed.