[REPLY]
Jeg købte en gave til familie fra udlandet, det er på besøg i DK, og dette dagen inden en helligdag - og alligevel blev gaven/bestillingen afsendt samme eftermiddag, og modtaget dagen efter helligdagen - så super hurtig levering - og billig forsendelse via GLS!
En hyggelig netshop der er nem at finde rundt på, super gode tilbud, hurtig levering, og ringer man til kundeservice med spørgsmål får man altid god betjening.
Jeg kan anbefale rikkitikkishop på det varmeste. :-)
Let at finde ud af. Ingen problemer overhovedet. Hurtig levering.
Jeg er altid glad for at handle hos Rikkitikkishop, da de levere hurtigt, nem hjemmeside at overskue og rimelige priser.
Hurtig levering, sikker forsendelse, alt som forventet
Svarede hurtig og professionelt tilbage på mail
Fin måde at handle på. Fint med besked fra posten om at pakken er på vej.
Jeg var lidt betænkelig ved at bestille glasvaser til forsendelse, men de var pakket meget forsvarligt ind. De var fremme 2 dage efter bestilling - og var pakket meget flot ind. Du kan trygt bestille varer her.
altid får man perfek varer, en helt igennem en god og hurtig betjening hos rikki tikki, kan kun anbefales.
Hjemmesiden var overskuelig og varen var hos mig 2 dage efter bestilling! Kan klart anbefales at handle her.
Jeg er rigtig godt tilfreds med den ene gang jeg har haft kontakt, og vil bestemt vende tilbage.
Super nemt at bestille på nettet - mange gode tilbud - hurtig levering - og tilmed var gaverne indpakket - skønt for mig som har travlt i hverdagen!
Godt firma at handle med, modtog min vare dagen efter bestilling. Kan kun anbefale Rikkitikkishop !!
Fra jeg havde bestilt min vare til den kom, gik der kun nogle få dage. Der kommer løbende information om ens ordre, så man hele tiden er ført ajour.
Dejligt nemt og tilfredsstillende!
Havde en god og informativ samtale med firmaet - de var meget servicemindede og behagelige at tale med.
Varen kom intakt og hurtigt. En fordel at der ingen fragtomkostninger var på i dette tilfælde.
Prøv det,stort udvalg i alle prislag ,OG så går det lynhurtigt med at få varerne,det er dejligt at handle der.Luca
Hurtig levering og fede duge til fornuftige penge.
Ingen problemer med at bestille og få leveret varen i hel stand, så der kan man roligt handle.
Bestilte 8 mindre billeder, og disse blev leveret indenfor 3 dage, uden nogen som helst problemer.
God service og ingen problemer undervejs.
Jeg er dybt imponeret over den hurtige levering. Allerede samme dag som jeg havde bestilt pakken blev den afsendt. Generelt var det et godt forløb. Nemt at bestille mm.
Jeg syntes de har en fin service og nogle fine produkter samt gode tilbud :) Kan varmt anbefale Rikki Tikki Shop til andre :)
Jeg bestilte onsdag middag og havde varene torsdag formiddag. De var sikkert og forsvareligt pakket ned.
Lækker hjemmeside, med lækre og kvalitetsbevidste moderigtige vare.
Alt er meget gennemført, hurtig levering og venlig og meget hjælpsom kundeservice.
tusind tak
Hittade er sida o blev glad. Har följt Cow Parade i flera år, och när den kom till Stockholm gick jag runt o fotade alla!
Jeg har fået nogle rigtig flotte ikoner 2 stk, leveret i dag og de var bare så flotte. Indpakningen var også i top. Så det er ikke sidste gang jeg bestiller fra Rikkitishopen.
Jeg har været meget tilfreds med jeres service.
God indpakning.
Hurtig levering.
Fuld tilfreds.
Bestemt ikke sidste gang jeg køber noget ved jer.
Faktisk har jeg et foreslag til et nyt produkt via jeres Trip Trap Huse.
Det skriver jeg en mail om. :-)
Vi har tidligere handlet igennem RikkiTikki og alt fungerer perfekt. Bestilling den ene dag og modtagelse den næste. Varerne er forsvarligt emballeret.
Rigtig mange lækre ting. Skulle siden have 5 stjerner, så skulle der være bedre billeder at dugene.
Intet at bemærke. Nemt at bestille og er Imponeret over hurtig levering. Kan kun trygt anbefales!!!!
Hurtig og effektiv levering - kunne ikke gøres bedre.
hele købsprocessen er forløbet tilfredsstillende og jeg vil helt sikkert bruge Rikkittikkishop igen
Bestilte en vare lørdag aften som blev leveret tirsdag. Kan ikke gøres hurtigere. Er fuldt ud tilfreds.
Jeg har handlet en del hos rikkitikishop. Kan varmt anbefale at handle hos dem, der er hurtig og effektiv ekspedition. det er en overskuelig butik og jeg får en mail når der er nogle gode tilbud. Efter min mening er det et godt sted at handle.
Der er absolut intet negativt at sige. Jeg fik hurtig bekræftelse på min ordre og en opfølgende mail med, at varen var sendt afsted. Varen blev leveret et par dage efter min bestilling :-)