[REPLY]
Super nem måde at handle skønne ting på. Super god og hurtig service og levering:-)
Kan varmt anbefales at handle her:-)
Vil helt sikkert anbefale www.romantiske-gaver.dk! Jeg bestilte en vare på hjemmesiden, og fik en ualmindelig god service! Fragtprisen blev nemlig sat ned med 35 kr, da min vare ikke vejede så meget, og derfor kunne sendes som brevpost istedet for i en pakke.Dette skete helt automatisk, uden jeg skulle påpege det!
På hjemmesiden finder man et elegant udvalg af mange skønne gaver!
www.romantiske-gaver.dk er helt sikkert et kig værd!
Jeg fandt lige det jeg skulle bruge til min kæreste i årsgave. Da jeg så havde bestilt den, fandt jeg ud af jeg havde lavet en slåfejl i kortet. Men det var blevet opdaget og sendt mig en e-mail om jeg var sikker på det skulle stå sådan. Skøn service :)
Dagen efter om aften fik jeg gaven med posten så det er bare hurtigt og dejlig service :)
Maria Pørtner
Overskuelig hjemmeside med mange spændende ting. Nemt at bestille. Tilbagemelding om afsendelse af vare.
Jeg ønskede at sende en sød hilsen til min Svigerinde - inden hun skulle rejse til Norge for at holde sin fødselsdag - Det fandt jeg helt præcist hos Romantiske gaver - og servicen var i top - de sparede endda porto for mig ved at sende gaven som brev.
Fin købsoplevelse. Overskuelig hjemmeside, lynhurtig ekspedition. Virker bare.
Hurtig levering og god service.
Flot indpakning og unikke produkter! Tak for den dejlige og hurtige levering!
Gode bud på små gaver til kæresten, hurtig levering og fin service.
Intet at klage over herfra.
Det er rart at kunne dele gode oplevelser med dig, så derfor vil jeg gerne dele min oplevelse med at købe hos romatiske gaver.
Dejligt at varen bliver pakket ind og der altid er en lille ekstra gave til en - det varmer.
Har handlet der 4-5 gange og det er samme gode oplevelse for mig hver gang, så de kan varmt anbefales at handle med.
Jeg har tidliger handlet hos Romantiske-Gaver.dk og er alttid tilfreds helle giver en super og varm betjening og man får altid varen dagen efter man har bestillet og tit er der en lille gave med denne gang var der feks 3 små søde chokolade hjerter :-) kan varmt anbefales
Modtog meget hurtigt pakke med mine varer. Hver ting var pakket fint ind i silkepapir, og varerne var over al forventning - god kvalitet. Vil gerne handle igen.
Bestilte varmedunge af den gammeldags slags. De første, som blev købt for 3-4 år siden sammesteds, og som siden har været i brug stort set hver aften og nat i vinterhalvåret, har siden fungeret upåklageligt og efter hensigten.
Vi glæder os til at tage de nye varmedunke, som osse er klædt i strik med et romantisk hjerte på, i brug. Især min kuldskære kone! Vi modtog dem allerede 2 dage efter bestilling.
Super med et lille te brev i pakken :)
jeg kan kun varmt anbefale at handle hos Romantiske-Gaver.dk
der er varm og personlig betjening. og skriver man med spørgsmål kommer der svar med det samme.
kæmpe anbefaling her fra.
Henriette
Pakken modtages hurtigt, der er super service og god kontakt med sælger :) Jeg fik ligefrem penge tilbage, da min ordre kunne sendes billigere end hvad umiddelbart forventet var.
Er fuld tilfreds med mit køb og leveringen.
Tak
Ingen problemer med bestilling og levering. Kan anbefales
Super god betjening, meget høfligt, var desværre problemer med at kunne saldotjekke så de kunne ikke trække pengene på kortet, betød at jeg måtte hente pakken på hendes adresse, uden problemer... :) Super dejligt.
Gaverne blev leveret dagen efter i fin stand.
Forsvarlig og faktisk også en fin indpakning.
God pris, fin varer, og som sagt meget hurtig levering!
Virkelig hurtig ekspedition, og svar på spørgsmål. Fin indpakning og søde kort :)
Jeg har haft en fantastisk kundeoplevelse i forbindelse med gavekøb hos Romantiske Gaver.
Dejligt at blive positivt overrasket over en service, der i den grad overstiger forventningerne.
Gaven faldt i god jord og jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre.
Rigtig god service, hurtigt levering og flot indpakning.
Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Jeg blev positiv overrasket af kvaliteten. Jeg synes at i godt kan gøre mere ud af jeres hjemmeside nu hvor i har så god service og god kvalitets vare. Stort ros herfra.
Fine gaver, hurtig levering, god service, og så oven i købet
chokoladehjerter, det hele bare super.
På en skala fra 1 - 10 får i 10.
Det er super nemt at finde inspiration og gode gaveideer på romantiske-gaver.dk og så er der hurtig levering
For de lidt de lidt tvivlende mænd, som ikke helt ved hvad de skal give til damen. Er Romantiskegaver et god sted at kigge, de gav mig nogle forslag som jeg så byggede videre på.
Jeg oplevede ingen problemer overhovedet. Superfin service, hurtig tilbagemelding og et lille chokoladehjerte (tak for det) i forsendelsen.
Super fint, dejlig gave til en hygge aften med ekstra omsorg
Alt var som det skulle være! Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. :-)
Jeg ville bestille en vare der ikke var på lager og skriver så til kundeservicen og varen kan n at komme på lager til den tid jeg skulle bruge den. Jeg modtager så svar kort tid efter meget venligt og personligt svar om at den ville være på lager den følgende uge hvilket også var tilfældet. Jeg bestilte varen søndag aften og modtog den tirsdag uden problemer.
Så alt i alt kan jeg kun sige, super hjemmeside, super venlig kundeservice og hurtig fragt :-)
Fin service og hurtig levering. Produktet lever fuldt ud op til mine forventninger
Det er første gang jeg handler her men bestemt ikke sidste. Skulle bruge en " gammeldags" varmepude vi kunne have med på ferie, den fandt jeg her, oven i købet billigt og med strikketrøje på hi hi sødt. Blev fristet af et par ting mere:) alle dele super fine, ok priser og hurtig levering.
Leveret som aftalt det var bare ok
Bryllupsfigur helt som beskrevet og god kommunikation med sælger. Her handler jeg meget gerne næste gang, der er behov for en romantisk gave :-)
Hurtig og venlig behandling af ordren..
Varen var som beskrevet og vist på hjemmesiden..
Rigtig hurtig og nem handel!