We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Runnur giudizi

Runnur Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Runnur e aggiungi il tuo parere su Runnur 2
Buono
7.7 su 10

Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (2)

Giudizi pubblicati su Runnur

Runnur

Super Service

Dejlig sportstøj butik som også har sportstøj i større størrelser. Havde bestilt en sort sports-bh hos runnur; blev så ringet op at den desværre ikke var på lager i min størrelse og om jeg var interesseret i en hvid i stedet da den var hjemme i min størrelse. Jeg ville gerne have den i hvid. Da pakken så ankommer efter et par dage er der vedlagt en lille håndskreven hilsen; som tak fordi jeg valgte den hvide bh var der vedlagt et par hvide matchende sport-trusser gratis! Se det er da service!! Sportstøjet er i øvrigt i super lækker kvalitet! Her skal jeg helt sikkert handle igen.

Runnur

Det bedste sportstøj til kvinder!

Super flot og lækkert sportstøj til kvinder i alle størrelser.

Har handlet der flere gange og hver gang har det været en fornøjelse at åbne pakken og prøve det lækre og velsiddende tøj.

Det er svært at begrænse sig på shoppen, når man endelig finder tøj, der bare sidder som det skal, selvom man ikke har model-mål!

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi