[REPLY]
Zoals de titel zegt: ik ben telefonisch uitstekend geholpen, ben goed op de hoogte gehouden over de verschillende stappen in het orderproces, levering vond binnen 1 dag plaats en ik werd (zoals gevraagd) netjes gebeld voordat de levering plaats vond.
Sanisale is helder als glas, als het gaat om wat je verwacht en wat je uiteindelijk krijgt. Ze bieden goede begeleiding bij de bestelling van producten en bijproducten, waardoor je in drukke tijden van verbouwingen en renovaties gewoon door kan gaan. Dat is uiteindelijk wat je nodig hebt!
Wat ik besteld heb, heb ik op tijd thuis gekregen. Dat stel ik zeer op prijs. Bij andere webshops kan je wel bestellen maar de vraag is dan of je het wel op tijd krijg. Sanisale levert wat hij belooft.
Goede aanbieding tegen aantrekkelijke prijs.Afhandeling door Sanisale zoals beloofd en op tijd.
Zie bovengenoemd commentaar
Van harte aanbevolen
Op zoek naar een nieuwe wastafel in dezelfde maat en kleur, kwam ik terecht op de website van Sanisale.nl. Opvallend is de ruime keus aan producten en de details die worden meegegeven. Onze wastafel had ik snel gevonden en kon ik toevoegen aan de winkelwagen.
Bestellen, betalen en afhandeling gaat vlekkeloos en zonder moeite. Ik krijg keurig netjes een e-mail van de stappen die zijn doorlopen en belangrijk: ik krijg een verwachte leverdatum.
Voor de verwachte levertijd ontvang ik een e-mail dat de levering thuis kan worden afgeleverd en of ik telefonisch contact wil opnemen om een leverdatum en -tijd af te spreken.
Gebeld, datum en tijd afgesproken. Keurig netjes een e-mail ontvangen ter bevestiging. De avond voor de leveringsdatum kan ik opzoeken op welk tijdstip de chauffeur langskomt en ik word een uur vantevoren gebeld. Ook hier wordt keurig gevolg aan gegeven en de wastafel is eveneens keurig op tijd afgeleverd.
Je weet wat je krijgt, je weet waar je aan toe bent en je hebt gewoon geen zorgen. In de toekomst kom ik hier graag terug! Een aanrader voor een ieder die sanitair nodig heeft.
SaniSale is een goede organisatie met een zeer complete site. De afwikkeling van mijn order en de daarover ontvangen informatie is perfect. Prijstechnisch zijn ze zeer scherp. Ik kan zaken doen met deze organisatie ten zeerste aanbevelen.
Goede productomschrijving, met montagehandleiding.
Duidelijke voorwaarden, snelle levering met vooraankondiging!
Chapeau!
Was aan het zoeken zo veel te vinden op interne
Dan maar sanisale
Zo nu en dan heeft een mens geluk
Nee hoor gewoon goed
beste vriend. ik kan je SaniSale aanbevelen. Duidelijke site en snelle correcte leveirng.
Je vind hier alles wat je kunt wensen elk merk voor een redelijke prijs
Heb 2 dagen tevergeefs gewacht op een bestelling die niet werd geleverd. Na al het mailverkeer toegestuurd te hebben en in het gelijk gesteld te worden door <Naam verwijderd>, de supervisor, kreeg ik voor 2 dagen wachten een raamwisser aangeboden!!! Dus 16 uur aan vakantiedagen weggegooid voor een raamwisser. Te schandalig, loze beloften en onvolledig product ontvangen
Aanbevelenswaardige firma
Ik heb mijn bestelling gedaan uit de ruime keuze die U had betaald via Ideal
Kreeg gelijk een bevestigingsbrief mail van de bestelling
Verder werd er op tijd geleverd al met al was alles prima in orde
Esther uit Roelofarendsveen heeft ons prima door het badkamer proces geholpen. Ze heeft goede ideeen aangedragen en ons op een aantal pijn punten gewezen, zoals o.a de glasplaat van de inloopdouche die te groot was voor de trap. Ze heeft een alternatief gevonden die het probleem heeft opgelost. Alle spullen van tegels tot .......... op de afgesproken levertijd geleverd en dat met de feestdagen er nog tussenin.
Badkamer is inmiddels geplaatst en helemaal naar onze zin. Bedankt!
uitstekende informatie en service, Wim van Beek
Wanneer je een thermostatische douchekraan nodig hebt kun je een zoektocht starten langs diverse winkels. Eenvoudiger en vele malen goedkoper is het om de site van SaniSale te bezoeken. Je kunt hier zelf de levertijd afstemmen op de agenda van de monteur die e.e.a. komt plaatsen. Prima!
Snelle service, netjes verpakt, prima kwaliteit!
Kortom aanbeveling!
Ik ben best tevreden over sanisale,probeer de klanten tevreden te houden dan blijft sanisale wel behouden.
ik heb op internet naar een hangtoilet gezocht,en er zijn er vele die deze dingen verkopen
maar overal zit er dan een MAAR aan???
bij sanisale had ik eigenlijk zo besteld,betaald en de volgende dag geleverd.
grandioos hoor
Ga vooral zo door sanisale!!!
Producten zijn makkelijk te bestellen en worden netjes op de opgegeven datum afgeleverd! Daarnaast is er bij de betaling nog een meevaller, want als je direct per iDeal betaald krijg je nog een korting van 1% (alle kleine beetjes helpen!)
een aanrader voor iedereen ben er zeer tevrede over .
Na vanaf een heldere website een bestelling te hebben geplaatst ontvingen wij de goederen binnen de aangegeven levertijd.
Prima webwinkel!
Ik heb alleen een aankoop gedaan en ben tevreden over de snelle levering tegen een scherpe prijs, dmv mailtjes werd ik steeds op de hoogte gehouden over de leveringsstatus. Heb geen ervaring over retour zenden of hoe de service is bij gebreken.
Op diverse sites offertes gemaakt amar sanisale was de goedkopste. alles besteld netjes betaald. levering heb ik paar keer uitgesteld was geen probleem. Levering zelf was prima, beste man heeft zelfs alles naar boven gesjouwd. Eén dingetjes was er niet, werd paar dagen later bezorgd.
toen begon de ellende, ik had een verkeerde douchedeur besteld, ipv linksdraaiend rechtsdraaiend omdat niet helemaal duidelijk was hoe je deze term moest interpreteren, ook sanisale wist het niet. Maar omdat het een speciaal artikel was was ruilen lastig blabla, punt bij paalte, ik moet 8 weken er nog steeds over te gebeld worden. Inmiddels is de betreffende deur er toch maar ingehangen en het glas wat water en kal afstotend. Niets is minder waar, inmiddels is heel de onderzijde verkalk, na 4 weken al, opnieuw aangekaart, actie loopt inmiddels ook alweer twee weken. bij bestelling van 1500 euro kreeg je 3% retour 4 weken na levering. na 5 weken nog geen geld, gebeld, nee was wat 'fout' gegaan, na 7 weken stond het er eindelijk op.
Kortom, prijs-kwaliteit goed, aftersale een drama
Sander Allema ritiene questo recensione utile
Ik heb weinig ervaring met bestellen op internet maar zal er in het vervolg indien nodig zeker weer gebruik van maken.
Prima service, duidelijke product omschrijving en tegen concurerende prijzen.
Ga gerust zo door. TOP.
Duidelijke website ,ruime keus ,goede prijs.Komen de afspraken na. Ik ben 100% tevreden
Sanisale perfect online bedrijf,goed-snel-betrouwbaar. sjel
Wij wisten niet wat we precies nodig zouden hebben.om onze nieuwe badkamer in te richten. Maar met behulp van de medewerkers van Sani Sale hebben wij voor een mooie prijs een goede keuze kunnen maken . De snelle levering heeft ons verrast. In een woord keurig. Een bedrijf om aan te bevelen!
Hanni en Henk van Luijken
overzichtelijke website, uitgebreide keuze, alles tegen concurrerende prijs te bestellen, wordt netjes per post afgeleverd
Makkelijk winkelen omdat eventueel benodigde (rand)artikelen bij bestellen direct worden getoond. Erg nuttig voor een leek met 2 linkerhanden zoals ik :)
Ik ben tevreden over de producten die ik heb besteld. Eén product was beschadigd en toen ik daarvoor een ander product in de plaats wilde, toen werd het een lastig verhaal. Ik liep aan tegen starheid in de zin van het vasthouden van protocollen in plaats van focus op klantgerichtheid. Vervelend maar uiteindelijk lijkt het goed af te lopen. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt veel goed.
Prima maar helaas geen factuur om de BTW te verrekenen.
Sanisale is ons uitstekend bevallen. Goede service, klantvriendelijk en duidelijke mails over de bestelling en levering. Super!!!
Wij geven ze het cijfer: 9
Snel geleverd, goede prijzen!!!