We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (40)

Utroligt uproffesionelt!

I fredags - om aftenen - da jeg ville en tur forbi Shell på Østergade i Silkeborg og købe lidt sodavand, chips mm., efter endt træning, blev jeg betjent af en pige på tanken. Jeg bad om at få en baconhotdog også, og her misforstod hun mig og troede, jeg ville have to. Da brødet er færdigt kan jeg se, at hun er ved at lave to. Da gør jeg opmærksom på, at jeg kun skulle have én, og ikke to. Hertil peger hun uforstående op på et skilt over disken, hvor der står, at man kan få én for XX kr., og to for XX kr. Jeg siger igen, at jeg kun ville have en enkelt. Herefter bliver hun tydeligt irriteret, og jeg er da også selv nødt til at gøre opmærksom på, at jeg gerne vil have de 22 kr., tilbage, som jeg havde betalt for meget. Jeg har meget travlt, da jeg forlader tanken, og opdager først alt for sent, at jeg kun fik 15 kr. tilbage.

Utroligt flabet gjort, og meget uproffesionelt af den ansatte.
Jeg kan se, at dette ikke er første gang i den seneste tid, at Shell i Silkeborg har fået lidt hårde ord med på vejen, så jeg håber I vil tage den dårlige service til efterretning med de ansatte.

Shell

Shell Østergade Silkeborg. Total mangel på service !!

Det startede for et par måneder siden om morgenen. Mig og en kollega ville have noget latte til køreturen.. Maskinen mangler mælk og vi gør 1 af de 3 piger som står og snakker sammen, opmærksom på dette. Hun siger at maskinen åbenbart er gået i stykker ! Jeg orientere hende om den første kop er helt perfekt , men at maskinen ved anden kop bare er løbet tør for mælk og at det ikke tager mere end et par minutter at fylde den op ! Det resultere i et flabet svar der lyder "det har vi altså ikke mulighed for at gøre nu" til trods for de har mere travlt om at snakke bytur end at servicere kunder !!
Vi køre derfra uden latte selvfølgelig..
Kommer så forbi med mine børn idag D 19/5 til bagagerums marked som afholdes lige ved siden af shell.. Jeg tænker Nu tager jeg sku en latte med der hen, og går ind på shell. Gå hen til maskinen som gudhjælpemig stopper halvvejs da maskinen mangler mælk !! Uheldigt !! Men selvfølgelig kan det jo ske :-) jeg spørger den ene af de 2 unge piger om hun vil fylde mælk i, hvorefter hun konsultere den anden pige, som fortæller mig de desværre ikke har mere mælk ! Jeg kigger lidt på hende og kigger derefter hen på kølemontren som nærmest eksplodere af frisk mælk, både sødmælk.letmælk osv..og spørger hende om de ikke bare kunne tage en af de ca 25 liter der står der henne ? Hun svare så med det mest intelligente svar i mands minde. " DET ER IKKE DET MÆLK MAN BRUGER". Hvorefter jeg gør hende opmærksom på at det er det altså! Hvilke resultere i hun vender om og går ??

Nu må i sku stramme op !! Og ansætte nogle unger piger"hvis det er dem i får billigst" med en anelse oplæring i at håndtere kunder og udvise bare en anelse service !!!

må ikke tanke min Knallert på stander 2

Jeg har oplevet flere gange, at jeg ikke må tanke min knallert på stander 2 ved Shell, Østergade i Silkeborg. grundet at de ikke kan se mig !

Jeg tanker aldrig mere ved shell!!

Svindel og gebyrmaskine

Fik tanket for 160 kr. brændstof.

Af en ukendt årsag er min betalingsservice aftale åbenbart ikke mere aktiv. Så får faktura fra Shell i min E-boks, som jeg sjældent læser.
Meget dyr historie. Der løb masser af gebyrer og inkassogebyrer på, så måtte betale 750 kr. Troede så at det var slut, men får nu en ekstra gebyrregning på 210 kr.
Det er åbenbart totalt umuligt at komme ud af kløerne på Shell, det ligner en flok rockere der presser penge ud af folk.
FÅ ALDRIG ET KREDITKORT HOS SHELL. Vil du trods alt handle der, så betal endelig kontant. Men nu handler jeg aldrig mere hos Shell og jeg føler nu jeg har fået til opgave at bekæmpe Shell på alle mulige måder. Sådan en behandling vil jeg bare ikke finde mig i. De besvarer iøvrigt heller ikke en e-mail, hvis du skriver til dem.
Så nu har de både mistet mig og mit firma som kunde. Jeg betaler altid mine regninger til tiden, men denne var så lige smuttet. Kender ikke andre firmaer som har en gebyr fabrik på denne måde.....

ER DET LOVLIGT?

jeg skal tanke benzin på Shell tanken amagerfælledvej 2300 kbh s. Jeg tanker for 125 kr tanken har for ikke længe siden fået installeret et system så man kan betale med kort udenfor eller gå ind i butikken.Jeg vælger betaling udenfor.....Betaler med mit kort og kører igen.10 min.senere skal jeg hæve resten af mine penge i bankautomaten jeg ber om de 1500 der står men får at vide at jeg kun kan hæve 600 HVAD?????? har lige tjekket saldoen hjemmefra...hm hjem og ringe til banken jooo det er rigtigt der er reserveret 999 kr til Shell på mit kort som jeg så selvsagt ikke kan bruge .Banken forklarer at det har de prøvet mange gange og at jeg vil få ophævet reservationen fra Shell i løbet af 1 døgn.
Jeg ringer derefter til Shell og som forklaring får jeg at det er fordi jeg har betalt udenfor ved standeren havde jeg gået ind havde de ikke reserveret noget.......jeg skulle i øvrigt ikke være så utilfreds for mange af konkurrenterne tager 1500 i reservation
Og i øvrig skulle jeg ligeledes være glad for at jeg ikke havde tanket en fredag for så havde jeg så først fået mine penge om mandagen
Jeg fik tilladelse til at brugt mine egne penge dagen efter men jeg er MEGET chokeret over at et firma bare sådan uden videre kan reservere penge på mit kort
til oplysning kan jeg tilføje at det er et mastercard og hvis der ikke er penge på kontoen kan jeg slet ikke handle
tænk hvor mange mennesker der hver dag får holdt deres penge tilbage i op til 1 døgn

Shell

Kunder hos Shell behandles som tyveknægte - temmelig ubehageligt!

Jeg ville tanke op hos Shell på Vestermotorvejen efter Sorø (E20) i går aftes lidt efter kl. 20 på vej til København. En ret primitiv håndskrevet lap papir på standeren oplyste at jeg skulle gå ind i butikken og vise legitimation før tankning efter kl. 20. Jeg skulle også lade mit kørekort blive der mens jeg tankede, og efter betaling glemte de at give det tilbage, hvilket såvidt jeg kunne se på bunken af legitimationskort i den tomme butik også var sket for andre. Personalet var godt klar over at det var dårlig service og henviste til den fraværende chef.

Hvis Shell har et problem med benzintyveri kan de få kortautomater på deres standere, lave bomsystem eller lade nogen kontrollere ved standerne så kunderne ikke skal løbe ind og ud af deres butikker. Jeg har været ude for samme uforskammede behandling i en Shell tank i Valby, og ophørt med at tanke der, for da jeg kører lidt over 60.000km om året vil jeg ikke spilde tid på omstændige procedurer eller dårlig service.

Jeg håber ikke at Shell får ret til at anlægge flere motorvejsanlæg, hvis vi alle skal behandles som tyveknægte, for realiteten er nok at de vil have at vi kommer ind i butikken og køber tillægsydelser, - ellers var der jo kortlæser på standeren.
Det kan jo også være at det er en forpagter som er "løbet lidt løbsk" - og så må man jo håbe at Shell kan få ham til at opføre sig ordentligt.

Indtil da vil jeg købe hos en af de konkurrenter som ikke er så besværlige, - for dem er der da flere af. Hvis Shell vil drøfte denne anmeldelse er de velkommen til at henvende sig, hvis de kan se problemet, og vil gøre noget ved det. - Men det skal nok ikke være forpagteren på tanken på motorvejen imellem Sorø og Ringsted, for han havde ikke tid til at være på arbejde da jeg og andre irriterede kunder købte ind i går aftes....

Kan ikke priserne

Jeg har ingen problemer med Shell sådan set, men dog synes jeg, at de ikke helt har styr på priserne. Shell i Ørbæk sælger for eksempel deres Anders And blade som koster 24.95 til 30 kroner, fordi der står at gaven, der er vedlagt bladet har en værdi af 5 kroner. De tager simpelthen og lægger de 5 kroner oven i bladets pris og skummer 5 kroner ekstra. Det er da at snyde kunderne....

Shell

Useriøs firma med kryptisk beskrivelser

Hej,
Jeg fik et faktura fra Shell per 17/12/12, hvor jeg skulle betale 300 kr (plus 10 kr gebyr). Den rettidig betaling for denne faktura var 01/01/13, som tiden kom havde jeg overset regningen og havde modtaget et rykker per 17/01/13. Den rettidig betalingsdato for denne rykker var 01/02/13. Jeg betaler både fakturaen og rykkeren den 31/01/13, men da jeg havde modtaget et inkassovarsel (29/01/13), ville jeg forsikre mig om, at alt var i orden. Så jeg vælger at ringe ind til Shell, og kommer i kontakt med en konsulent, han påpeger at regningerne er betalt. Men, en ny rykker er tilsendt til mig, (hvilket jeg først vil modtage den 17/02/13).
Jeg synes det i orden, at give mig en rykker afgift, men at sende en ny før den rettidig betalingsdato for den forrige rykker, virker helt urimeligt i mine øjne. Jeg vælger at undersøge nærmere på deres hjemmeside for informationer.
Som regel, før jeg tilmelder mig nye produkter og tjenester vælger jeg altid at læse vilkår og betingelser igennem, men, ved en nærmere gennemlæsning af Shells vilkår og betingelser, kunne jeg hurtigt konkludere, at informationer og betingelser er skrevet på en kryptisk måde hos Shell, så hvis du tør at våge dig ud i et firma, som kan røvrende folk når de vil - så anbefaler jeg dig at vælge Shell.

Med venlig hilsen,
Rubatharisan

så langt uden problema

God benzin , bilen bliver godt vasket med den billigste vask med kundekort koster 29kr. dog den bliver ikke helt tørret men hej 29kr c´mon be real..

SHELL i Hvidovre fungere godt...

Shell

Total dårlig behandlet og flabet souschef, Ringe oplevelse (Shell Nyborgvej i Odense)

Vi købte Vandpibetobak som var rådnet og lugtede meget grimt.
Vi henvender os straks til tanken, hvor ekspedienten ringer til souschef som jeg får lov til at tale med.
Han er flabet og skælder mig ud fordi jeg ikke kan forstår at der ikke er returret på tobak????
Rigtig ringe og dårlig service.
Jeg giver ham en chance og skriver et brev om at han gerne må ringe til mig, men høre aldrig fra ham.

Jeg skriver derefter en lang brev til shell og de reagerede aldrig på dette?

Overskrider lovgivningen

Aldrig modtaget en regning!!! Men en inkasso skrivelse...Dette er deres svar til os!!!

Jeg har modtaget kopi af din henvendelse fra Dansk Shell. Jeg er forpagter af Shell stationen i Sydhavnen, hvor du har tanket din bil tilbage tilbage i starten af 2012. Baggrunden for at du modtager brevet via Intrum er at vi ikke har adgang til registret over svenske plader og vi derfor er nødsaget til at samarbejde med eksternt firma for at finde frem til dig. Denne øvelse er desværre ikke gratis, hvorfor du opkræves et mindre gebyr for dette. Jeg kan sagtens følge din utilfredshed med dette, men må fastholde kravet. Jeg skal derfor bede dig om at indbetale det skyldige beløb jf. den fremsendte faktura.

Venligst
Jimmy Seide Petersen

Jonas Andersen ritiene questo recensione utile

iNKASSO

SOM ANDRE HAR JEG MODTAGET EN INKASSOOPKRÆVNING FRA SHELL MED TRUSSEL OM OPTAGELSE I RKI. BELØBET DER RYKKES FOR ER BETALT RETTIDIGT DEN 1.11 2012. KVITTERING ER FREMSENDT SOM BEVIS. 2 MAILS ER AFSENDT UDEN SVAR EN 3. MAIL ER AFSENDT OG SVAR PÅ AT MAN GODT KAN SE AT PENGENE ER GÅET IND. ( DER ER BRUGT ET FORKERT NUMMER I DET MIDTERSTE KODEFELT PÅ OPKRÆVNINGEN), OG NU FORSØGER MAN AT FINDE PENGENE (MANUELT GUDHJÆLPEMIG) - (GÅ DOG IND PÅ KONTONUMMERET OG FØR PENGENE TILBAGE). NU ER DER GÅET 48 DAGE OG DER SKER INGENTING. LAD OS SE OM CHEFEN RINGER SOM DET ER BLEVET LOVET. JEG HAR 1 GANG FÅET EN HENVENDELSE FRA SHELL - DA JEG IKKE HAVDE TANKET HOS SELSKABET I FLERE MÅNEDER.
CLAUS NIELSEN 8680 RY
INKASSOFIRMAET ER KONTAKTET. HÅBER DE ER MERE PROFFE.

Shell

Sender en til inkasso på trods af regningen er betalt

Jeg har før tid betalt min benzin regning fra Shell, jeg betalte denne den 26 okt. 2012. starten af novenber for jeg en rykker fra Shell ringer til dem og siger denne regning er betalt. Dette vil de gerne have dokumentation på og dette sender jeg med det samme, mens jeg har ham i røret... Han kan godt se jeg har betalt min regning og skriver en sag til bogholderiet om regningen er betalt og mit rykkergebyr skal trækkes fra næste regning. Den 29 november kommer der et brev om min sag ville komme til Inkasso hvis jeg ikke betaler inden 10 dg, ringer igen til Shell og der er igen ingen hjælp og hente ham jeg snakker med kan godt se i systemet at der er lavet en sag til bogholderiet og han ville rykke dem... Jeg fik osse en mail fra en Ida, der osse ville rykke for denne sag... I dag den 17 december 2012 skal jeg ned og tanke og finder ud af mit kort er spærret, ringen til shell og får at vide at hun ikke kan åbne mit kort for det er bogholderiet der skal ordne dette og beder hende om at bede en chef kontakte mig, for nu jeg sku træt af den dårlige service... Da kl. er 14 er jeg stadig ikke ringet op, og ringer igen til Shell og til mit held er det Ida som jeg tidligere har haft kontakt med der tager telefonen og jeg siger til hende det ikke kan være rigtigt der ikke er kommet styr på min sag endnu og hun siger det er beklageligt, men der er probmeler med bogolderiet og hun vil rykke dem igen, hun kan så fortælle mig min sag er kommet til inkasso og dette forstå hun ikke for der står jo i systemet at regningen er beltat og der ikke skal komme gebyer på. Beder osse hende finde en chef der kan kontakte mig og hun siger at hun ikke ved om chefen gider ringe til mig, Råber ind i røret at det skal han da, og hun siger det eneste jeg kan gører er at vente på at der kommer orden på min sag. Shell kører meget på de har god service mm. men dette har jeg ikke oplevet.

Kh Lotte Bruun

Tuborg Julebryg

Traditionen skal holdes! Man sælger fandme ikke Tuborg Julebryg før d. 2/11 kl. 20:59!

Beskidt efter perfect shine

Min bil var stadig meget beskidt efter shell`s perfect shine til 99 kr. ikke pengene værd. Men har dog fået en anden vask istedet. Dog ikke til samme pris.

Shell

Elendig bilvask og totalt manglende kundeservice

For noget tid siden fik vi vasket bilen hos Shell i Hillerød V.

Vi tog den store årstidsafhængige vask for at få en pæn og ren bil.
Efter vasken, var der stadigvæk masser af fuglelort på bilen, både på køler, nummerplade, tag og for og bagrude. Bilen var ikke vildt beskidt til at starte med, havde kun været brugt til almindelig kørsel en tur til jylland.

Jeg tager billeder af det og sender det til Shell kundeservice, har absolut INTET hørt fra dem.

Det er virkeligt useriøst at de ikke engang gider svare tilbage.

Shell

En tank hvor man ved hvad man får..

Jeg føler mig altid godt taget imod når jeg træder ind på en Shell-tank.
Om det er for at købe motorolie, cigeretter eller en bilvask.
Der er altid personale der kan rådgive, og er smillende.

Jeg blev derfor medlem af shell.dk og modtog kort tid efter et benzin-kort hvor de månedligt sender regninger. Det fungerer super fint.

Ikke særlig brugervenlig hjemmeside

Har et Shell kort og modtager hver måned en mail med et link til faktura. For at åbne fakturaen skal man generere et password som var det CIA's systemer man skulle have adgang til.

Kunne Shell ikke blot vedhæfte fakturaen den email som man modtager? Ville gøre arbejdet meget nemmere.

Shell

Shell på Sjællandsbroen - Tal om god service!

Jeg har netop besøgt Shell på Sjællandsbroen/Borgmester Christiansens Gade 59 (Ca. kl. 21.45) og hold nu op en positiv oplevelse! Dét havde jeg i forvejen ikke lige forventet at skulle tænke om et besøg på en tank, men dén søde medarbejder, der mødte mig fortjener de største roser! Ikke nok med, at jeg får lyst til at betegne alle os kunder som "gæster" fordi det var sådan det føltes at være til stede - ja så havde vedkommende unge herre så stort et service-gén og smilende en personlighed som man bestemt ikke ser hvor som helst! Han var eneste medarbejder i butikken i de 10 minutter jeg pga. travlhed og venten-på-franske-hot-dogs befandt mig i butikken og trods "happy hour" samt indvæltende Grøn Koncert-publikum, var han 100% fokuseret på at være glad og imødekommende og ikke mindst funktionsdygtig! Hold nu op et sødt menneske altså - selv med de mange kunder, havde han overskud til at kommentere individuelle kunders køb, sovende unger på armen eller valg af tyggegummi - SIMpelthen bare så overskudsagtig, at man ikke kunne undgå at blive i godt humør! Tak for den gode service unge mand - du kunne lære ungdommen rigtig meget - må de fremover alle blive oplært af en type som dig!!!

Shell

Ganske umuligt at få service hos dem

Efter at havde været kunde hos dem flere år oplevede vi at da de ville skifte vores kort ud (grund: UKENDT) da begyndte alle problemerne. LAAAAANNNGGG historie kort. det er åbenbart UMULIGT at få tilsendt 2 stk kort med der til hørende koder som begge virker til min kone og jeg.

Flere forsøg både via mail, deres kontakt formular, og tlf har vi nu opgivet og opsagt samarbejdet.

De/i skulle tage og kikke på jeres kunde håndtering og få den OPTIMERET, ja hvis i kender det og. Fanme utroligt at man må finde sig i sådan inkompetence i året 2012

• John Doe
  • I en Drone i internationalt farvand, DK
  • 48 Recensioni

Fuldstændig hen i hegnet

Er man snart træt af at komme på shell , lige meget hvad man skal ha bliver man bombet med køb , skal du ikke ha det eller det SHELL kan godt finde ud af at købe et styke chokolade hvis jeg har lyst hvoffor tror i i har retten til at påtvinge køb ned over hovedet på folk først betale så betale mere , Det tyder på at i har glemt at nærlæse markedføringsloven , Hvis det ikke er ulovligt er det umoralsk forkasteligt. OG SÅ PÅ GRUNDLOVSDAG , I Burde Skamme Jer og de stakkels ekspedienter der skal stå og forsvare jeres umoralske sagsteknikker hvad tænker i egentlig men det kunne være man skulle prøve en sag ved forbrugerstyrelsen , Kan tydeligt se ned af linjen at i har flere ridser i lakken , PS husker i at betale skat !?

- 50 *

Shell

Vil tjene penge for en hver pris.

Shell er simpelthen fantastiks.
Efter at have tanket ved Shell Silkeborgvej 7-11 i Herning så jeg at der var en kaffevogn bag ved Shell, jeg fik lyst til en hotdog, parkerede ved kantstenen over for kaffevognen, da jeg kom ud ca 10 min efter sad der en parkeringsafgift i vindudviskeren, jeg kiggede mig omkring kunne ikke se p-skiltet fandt en lommelygte i bilen, jeg lyste op vægen der var skiltet. på grund af at en gadelampe var defekt kunne jeg ikke se skilte, jeg kontaktede City parkeringsservice, og fortalte dem om belysningen, de var fuldstændig ligeglade jeg skulle bare betale, jeg følte at de bare skulle tjene nogle penge til Shell og sig selv. Det er fantastiks at Shell vil bruge et så useriøst, firma til at holde øje med deres pladser for at tjene en smugle penge føj.
De 15-20000 kr./år. jeg købte benzin for ved Shell vil bestemt blive brugt et andet sted fremover.

Jan Nielsen

Jonas Andersen ritiene questo recensione utile

Ingen tiltro til kunderne

Shell vasken med "betjening" i horsens.

Der står ude på deres standere, fordi de har haft for mange der kører fra regningen,. er de nu nødsaget til AT MAN SKAL STÅ I KØ FOR AT KOMME IND OG AFLEVERE SINE NØGLER, FOR SÅ AT GÅ UD OG TANKE, OG GÅ IND IGEN OG HENTE SINE NØGLER, FOR AT GÅ UD TIL BILEN IGEN.

Så spurgte jeg ekspedienten hvordan det foregik, hun forklarede at mine nøgler ville komme i en kasse (de havde stående frit tilgængeligt på skranken) og jeg spurgte derefter efter en forsikring (helt ærligt, alle og enhver kunne gå hen og tage MINE nøgler til MIN bil, imens pølsedronningen var ovre for at ekspidere som grillmeistro.

Hun sagde, selvfølgelig havde de det. Jeg spørger så om jeg må se den (For jeg kunne dårligt forestille mig nogen ville forsikre det)

Det kunne jeg ikke se, fordi det havde hendes chef.

Nu har jeg permanent klippet mit shell kort i stykker, vil aldrig nogensinde sætte mine penge hos shell, på nogen somhelst måde. Jeg betaler ekstra for samme diesel, så vil jeg sgu ikke ha chancen for at få stjålet mit køretøj imens jeg tanker...

DÅRLIG STIL SHELL, DÅRLIG STIL.

Shell i Århus ved Cereskrydset

Pas på deres bilvask. Fik en bule i min bil efter at have holdt 7 cm for langt til venstre :( Den eneste erstatning var en ny bilvask.

Shell

Fint produkt dårlig betjening med afhentning

Min mand ville hente pakken hos Shell tanken da jeg er højgravid så han fik alle relevant Info med men kassedrengen vil ikke aflevere til ham. Så var jeg nødt til at hente og da jeg vil læse bekræftelses nummer til ham han rev min iPhone ud af min hånd og vendte sig om for at kigge på det selv! Ikke acceptable adfærd synes jeg men i min tidstand vil jeg ikke hidse mig op.
Ellers er produktet fint.

Risposta da Shell

Hej

Ja det er da en kedelig historie. Jeg synes dog ikke den hører til på anmeldelse af dine oplevelser med Legehuset.
Vi leverer pakken til GLS, de leverer den i dette tilfælde til Shell. Det er Shells ansatte du anmelder.
Vi vil selvfølgelig gå videre med det til vores samarbejdspartner GLS.

mvh
Legehuset

Shall medarbejder!!!!!!

Nu har jeg i en længere periode været fast stamkunde, hos shell på roskildevej 360, men har nu valgt en anden tank til at købe min morgenmad!!! Ham som "styre" biksen imellem 5-6 om morgen, er da nok den største nar på 2 ben! Kæft hvor jeg dog hader at skulle glo på hans negative sure fjæs hver morgen, bare tanken om at sætte mit ben på den tank, kan virkeligt ødelægge min morgen! Fjolset kan ikke engang finde ud af at sige godmorgen, eller god dag! Man bliver mødt af den mest augante ligegladhed, lige så snart dørene åbner til biksen! puha, bare tanken om ham nu, får mig til at gå i det rødefeldt! slutter af nu, inden en skærm på pc'en ryger!

faldbyden af varer

Den ene stjerne, der egl. skulle være minus foran, går ikke på produkterne, men Shells stærkt irriterende vane med at faldbyde diverse tilbudsvarer, " skal du ikke have Stimorol med for 10,- kr" og lign. Nej jeg skal ej!

Det kan være undersøgelser har vist det kan betale sig for Shell at forsøge at pådutte kunder et ekstra salg, men mig har de mistet som kunde. Det er desuden ikke kun irriterende men også ofte akavet, nogle gange direkte pinligt, nogle ansatte trives nemlig heller ikke med denne form for salg, andre virker direkte agressive og stopper end ikke deres salgstale når man forsøger at indtaste pinkoden.

Lars P ritiene questo recensione utile

Chikane af motorcyklister

Da jeg skulle tanke her til morgen, ville de ikke åbne standeren inden fra butikken - så jeg gik ind og fik at vide at jeg ikke måtte sidde på motorcyklen mens jeg tankede.
Hvorfor? Tyverier var første bud og sikkerhed et andet, men da de ikke rigtig kunne argumetere for fornuften endte det med at de jo bare gjorde deres job. Tænk, jeg var af den fejlagtige opfattelse at en servicestation var et sted hvor service af motorister var i højsædet.
Jeg ser ikke folk blive gennet ud af deres biler mens de tanker og de kan have både kasketter, skæg og solbriller mens jeg skal tage hjelmen af.
Jeg skal bare have 12 liter benzin, hvor svært kan det være?

Shell

Brug ikke Shells vaskehal hvis du er glad for din bil

Vaskede i fredags min bil hos Shell på Roskildevej. Under vasken blev bilens bagrudevisker revet af. Medarbejderen på stedet kunne ikke tage stilling til skaden så jeg blev bedt om at vende tilbage næste morgen. Ligeledes forgæves. Det samme gentog sig søndag morgen. Mandag fik jeg udleveret en formular om tilbagekøb (men det var jo ikke penge retur jeg skulle have) og fik at vide at de ikke dækkede vinduesviskere (selvom dette ikke står nævnt på den lange liste af ting der ikke er dækket). Slutteligt efter korrekt sagsbehandling oplyser Shell at jeg ikke havde plastikpose på viskeren og derfor dækker de ikke. En hurtig rundringning til andre Shell stationer viste at de nogle steder ikke længere udleverer plastikposer og andre steder sagde at de var for at beskytte mod voks - hvor de i tillæg hertil udleverede renseservietter (underforstået at posen heller ikke her var nødvendig).
Konklusionen: Skaden bliver ikke dækket af Shell, har spildt en masse tid pga. dårlig information og sidder tilbage med spørgsmålet om en plastikpose overhovedet ville have reddet min vinduesvisker! Tænk over det næste gang du vasker bil hos Shell. Ps. Shell har nu tilbudt en flaske vin eller en blomst for min ulejlighed !!

Perfekt!

Altid glade ekspedienter. Gode varer. Gode tilbud. God service.
Kan ikke sætte en eneste finger!

De betaler ikke skat.

Jeg synes det er utroligt at et så stort firma som Shell ikke engang betaler skat i landet de er i. Puha! Ud af landet!

M.Mz e John Doe ritiene questo recensione utile

Shell

Betaling af benzinforbrug til bil.

Shell glemmer at hæve okt.måned 2010. Undskylder og hæver for 2 mdn. næste 1. som sædvanligt via PBS i gennem MANGE år. Glemmer igen marts mdn. Sender en rykker ! Ego mailer og beder om en forklaring. Shell sender en fakt. pålagt 2 rykkergebyrer. I mellemtiden er en check på beløbet sendt. Shell meddeler at man ikke kan betale med check og vil sende denne retur. Betaler derfor via netbank over giro. Check kommer ikke retur men HÆVES. Shell sender derpå en faktura med yderligere gebyrer og morarenter. !! Det er ulovligt at rykkegebyrer opkræves ved første 2 rykkere. Jeg har rykket Shell 5 gange for at få tilbagebetalt det formeget betalte ( check ) og har idag et tilgodehavende som åbenbart er "forsvundet ". Er der nogen der har et godt råd. Som pålægges af mig rykkergebyrer og morarenter.
Jørgen Jensen-Nivå

Godt benzinselskab

Shell har mange gode brændstofprodukter som FuelSave 95 Oktan og Diesel10 til bilister, der sikrer at man kan køre længere på literen. Desuden er Shells bilvask meget populær, hvilket skyldes samarbejdet med bilvaskfirmaet WashTec, hvis patenterede SofTecs børster sikrer et flot vaskeresultat.

Shell

De har benzin og produkter

Et par gange har jeg nu brugt Shell stationen i det gamle shell hus ved vesterport.
De har mere travlt med at bage produkter og snakke indbyrdes end at sørge for at man for betalt. Om det så er i håbet om at man bliver sulten mens man venter skal være usagt.
En ekspedient der ikke kikker på en men står og læser , samtidig med ekspeditionen. Bare noget så almindeligt som at sige farvel eller goddag udeblev.
Der ud over virker stationen rodet og butikken beskidt.
En station der lever fint op til skrønen om ;
I gamle dage hed det en tankstation og man fik service ,
I dag heder det en service station og der er ingen service..

John Doe ritiene questo recensione utile

Shell

Bedste vaskemaskiner og mest inspirerende udvalg

Jeg vil helt klart give Shell topanmeldelser. Deres vaskemaskiner til biler er oftest top $, og Deres udvalg i butikken er ret inspirerende :-)

C.K. Jensen ritiene questo recensione utile

Som et supermarked.

Super gode tankstationer med et bredt udvalg, og de har altid lige det man mangler når man er på farten.

brugt mit shell kort

jeg har et shell kort, jeg på et tidspunkt da vi havde en shell station i byen brugte meget, denne er desværre lukket, så nu bruger jeg den kun når jeg er opå ferie, og sommetider i andre byer, hvis jeg mangler brændstof, brugte den den 24.10 i kolding og får nu regningen, med kr. 20,00 i gebyr, det havde man ikke oplyst fra shell om at det koste at bruge kortet, så det havde været bedre for mig at bruge mit dankrt istedet for, dårlig service.

SHELL SKAGEN

Det er da utrolig at shell vil lægge navn til en tankstation der ikke vil erstatte skader de forvolder eller har de ingen forsikring der dækker.
Vasker sin bil i deres vaskehal og til stor overraskelse opdager en dagen efter at bilen har masser af lange ridser fra for til bag, det er så tydelig at det er børsten der kører op over bilen der har været problemer med. Men nej hans maskine laver ikke ridser, sjov nok får han en ny vaskemaskine 14 dage efter.
ADVARSEL VASK IKKE BIL HOS SHELL HØJENSVEJ SKAGEN

Shell è la tua azienda?

Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.