[REPLY]
alltid snabb leverans
Har köpt en ny bärbar dator hos SIBA, HP DV6-6B38EO, allt fungerade perfekt, gillar även deras nya reklamfilm, speciellt kommentaren från deras vd med "grej of the day", riktigt skönt göteborgstugg :-).
Bra hemsida och bra bemötande.
Privärd och snabba leveranser.Rekommenderas!Bra sortiment.Även bra service av kunniga medarbetare
Bra utbud,konkurrenskraftiga priser,bra service
inget ställe som jag kommer rekommendera
Detta företag mycket prisvänligt också!
Sämre service och mer okunnig personal får man leta efter.
Var i butiken 20 min utan att få hjälp.
Kommer aldrig mer att köpa något från er!!!
När så äntligen någon kom,blev man mer eller mindre intelligensbefriad för att man sitter i rullstol.
Det var JAG som skulle köpa något, inte min assistent...
Stundom trevligt bemötande, stundom kaotisk stämning i butiken.
Var i en Sibabutik och frågade efter tillbehör till en produkt de har. Fick inte svar på hur jag skulle få tag på detta tillbehör. Annars var det trevliga och fick bra hjälp med en annan vara jag köpte.
Brukar oftast handla här då dom oftast är billigare än dom större varuhusen, dom har även samma pris på webben som i varuhus vilket är +
Har handlat vis Siba flertalet tillfällen och dessvärre har det ofta blivit strul i kassan då jag fått betala för mycket samt att produkterna oftast inte är av hög kvalité när jag väl kommit hem.
Svårt att få hjälp i butiken och jag har inte upplevt att det har varit smidigt att lämna tillbaka produkter heller.
Nej, jag söker mig garanterat mot en annan forma när jag är intresserad av något i det utbud som finns på Siba.
Snabb och trevlig service. Kanon bra personal som tar sig tid och jämför olika produkter.
Köpt 2 TV- apparater, kyl/frys och lite småsaker på Siba.
Mest i butiken i Falun. Trevlig personal.
10 månaders räntefri avbetalning är mycket uppskattat då det rör sig om större summor.
Rekommenderas!
Idag den 25/3-2011 kan man läsa på SIBAs hemsida att en Sony Eriksson mobiltelefon (Spiro) kostar 360 kr. Enligt hemsidan pågår kampanjen till 2011-05-29 i samband med företagets 60 års firande. Jag har en dotter och tänkte att den här kunde vara en bra första mobil. Dock, i Siba-Barkarby säger försäljaren att annonsen inte längre gäller. På samma sätt säger "robert" i deras chatt att annonsen inte gäller. Då frågar man sig, varför är annonsen fortfarande aktiv? Varför lurar man folk att åka till butikerna? Mycket oseriöst Siba!
Alltid bra service med inslag av flexibel personal och gott samarbete.Här möts man alltid av ett leende som kund
Fra tid til anden er Siba bare billigst, og når det sker er det der mine penge går hen.
Har aldrig haft problemer med varer fra Siba, men skulle det ske er det rart at der er en fysisk butik lige rundt om hjørnet hvor man kan møde og og slå i bordet.