We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (388)

Ingen problemer overhovedet

De havde den billigste pris på den bluray serie jeg søgte efter. Boksen blev leveret hurtigt. Handler der gerne igen.

softfair.dk

Nem betaling men lidt lang ventetid.

Bestillingen og betalingen gik nemt og fint, men der gik 6-7 dage før jeg fik min pakke, deraf 4 stjerner frem for 5 :)

Risposta da softfair.dk

Du bestilte spillet onsdag d. 27. marts og vi sendte det tirdag d. 2. april. Det giver ganske rigtigt 6 dages leveringstid. MEN.

Vi modtog din bestilling kl 17:27, hvor lageret har lukket. Derfor blev ordren ikke sendt samme dag. Dagen efter var det altså skærtorsdag. Og 2. april var dagen efter påske - så ja, der gik seks dage, men alt var jo lukket de seks dage :)
softfair.dk

Ikke køb der blev behandet professionelt

Jeg havde bestilt en DVD som vi gerne ville se, så kom konen hjem med den samme film, jeg afbestilte den hos Softfair. Inden for en time var handelen annuleret.

Tak
Kai

Perfekt! :)

Alt gik efter planen og spillene blev endda leveret før den forventede leveringstid.

Super hurtig ekspedition

Ingen problemer over hovedet. Bestilt om morgenen leveret næste dag.

softfair.dk

Udemærket handel men helt urimelige forsendelsesomkostninger...

Handlen var sådan set fin nok og jeg fik min vare med samme. Ros skal de ha´ for det. Til gengæld er det helt ude af propationer at tage 69,- i forsendelsesomkostninger når varen bliver sendt som brevpost med 2 x 8,- frimærke på en boblekuvert. Det svarer så til at boblekurverten skulle koste 53,- eller hvad? Det giver jo ingen mening. Havde faktisk forventet at varen blev sendt som pakkepost til den pris...

Risposta da softfair.dk

Vi tager 69kr i porto for at sende LEGO-varer.

Normalt er det slet ikke nok til at dække, hvad det koster at sende LEGO-kasser; de er store og tunge. I dit tilfælde (går ud fra, at du har købt noget meget småt LEGO, hvis det har kunnet gå til 16kr i porto) er de 69kr nok lidt i overkanten. Så du er med til at dække tabet, vi har hos alle andre :)

Dog skal du lige huske, at vi skal betale MOMS af de 69kr, så kuverten har "kun" kostet 69*0.8-16=39.2kr... :)

uheldig med leveringstid

Alt gik som smurt. Varen sendt torsdag 13.42-----men varen dukkede først op mandag eftermiddag med GLS.

Risposta da softfair.dk

GLS burde bestemt have leveret pakken om fredagen, når den er afsendt om torsdagen. Det er så åbenbart svipset denne gang, hvilket jeg naturligvis beklager meget, men det kunne nu altså lige så godt være sket hos PostDanmark :)

Fin service

Bestilte et spil til min søn, som viste sis at være i restordre - det fremgik så åbenbart af produktsiden, men ikke ret tydeligt, så jeg opdagede det først, da jeg havde gennemført og fik min bekræftelse...

Heldigvis kom spillet på lager igen før forventet, så leveringstiden blev kun ca. 2 uger og ikke 3 måneder ;-)

Men fin webshop med et godt udvalg

softfair.dk

Hurtig levering til skarp pris

Jeg har flere gange handlet hos Softfair og har altid været godt tilfreds.

God handel

Jeg bestilte et spil hos Softfair og ekspeditionen gik ret hurtigt, dog efter at der var gået nogle dage og jeg ikke kunne se om det var blevet afsendt skrev jeg til dem, og fik lynhurtigt svar tilbage med at grunden til det ikke var blevet sendt var fordi at leverandøren havde kommet til at skrive at spillet først udkom i 2020, så senere samme dag fik jeg mail om at nu var det afsendt, dagen efter lå det i min postkasse.

Så alt i alt et kanon sted at handle, og det er ikke sidste gang jeg handler der.

softfair.dk

Som en handel skal være.....

En handel der bare kørte der ud af.....
Købt den ene dag, med lev. den anden dag. 2 dage alt i alt, trods min kendskab til PostDanmarks leveringsperformance.
Men surprise: Lå i postkassen på anden dagen.

Det er hurtigt, meget hurtigt. Tak for handlen

Hurtig og fin levering

Har gode tilbud, hurtig ekspedition, levering og meget forsvarlig indpakning.

Pålidelig forhandler

Har købt flere spil her og er meget tilfreds. God pris og hurtig ekspidering til postkassen

Super godt

Bestilte et spil.

En dags leverings tid.

Intet at klage over

Fint

Alt er fint, har ikke haft kontakt med deres support.

softfair.dk

Flot service på pre order

God kommunikation og skide god service. Havde lavet en pre-order og fik løbende tilbagemelding om status og betaling. Yderligere da jeg fandt varen billigere et andet sted fik jeg varen sat ned til samme prisniveau uden ballade. Kan anbefales.

Udemærket generelt

ja bestilte spillet for ca en måned siden :) havde ikke lige set at det så ikke var udkommet endnu men ja det sker jo men fik det på udgivels datoen (Fredag d 26)

Kvalitet til tiden!

Hurtig og rigtig levering.
God infomation om afsendelse osv.

Det virker!!!

Fint produkt og hurtig ekspedition. Intet at sætte fingeren på.

God handel

Jeg synes at det gået udemærket, men den blev dog forsinket en smule, så
min søn troede den aldrig ville komme. Men det gjore den og han er glad for spillet og har spillet det flittigt.
Der burde være mulig for at ringe, da var en lang juleferie

Mvh Flemming

Hurtig levering

Leveringen var fantastisk hurtig.
tak for det.

Ingen slinger i valsen

Lynhurtig ekspedition. Man når jo dårligt nok at læse ordrebekræftelsen før varen bliver leveret på adressen :-)
Sådan skal det gøres. 5 stjerner herfra uden diskussion.

Hurtigt levering

Kan kun varmt anbefale dem. Hurtigt levering, varen var ikke beskadiget. Og prisen var helt ok.

softfair.dk

Nem bestilling og hurtig levering

Bestilte en vare kl 11.50 og havde den dagen efter. Super hurtig levering, intet at klage over.

• Nordborg, DK
  • 15 Recensioni

God service og hurtig levering.

Har købt dvd og fik hurtig og god tilbagemelding på købet. Varen blev leveret hurtigt og uden problemer.
Jeg var lidt betænkelig ved at købe hos Softfair idet de ikke er E-mærket, men heldigvis viser det sig, at der ikke er nogen grund til disse betænkeligheder.
Handler gerne hos Softfair igen.

softfair.dk

God service og hurtigt svar

Jeg fik leveret varerne, men en dvd-boks i stedet for Blu-ray. Skrev til Softfair og fik svar inden for et par timer, og senere inden for minutter. Jeg fik tilsendt en pakkelabel og Blu-ray-versionen, gratis, hvorefter jeg sendte dvd-boksen tilbage. En super løsning og rigtig god service.

Nem og hurtig ekspedering

Jeg havde bestilt et spil og jeg fik det rimeligt hurtigt.
Det var meget rart.