[REPLY]
Hurtig levering. Nem hjemmeside at begå sig på.
Skulle vente en halv time på at få udleveret en pakke på posthuset med et elendigt børnetelt.
Intet at udsætte, alt forløb planmæssigt.
Blev glædelig overrasket over hvor let det var at bestille, betale og hvor hurtig leveringen var. Alt i alt god service.
Hurtigt levering.
Synes det er rigtig godt at man har nogle valg muligheder angående fragt.
Jeg valgte selv at hente mine ting, var lidt i tvivl om jeg var gået forkert pga der var ingen skilte, men der var en flink mand der fortalte at jeg skulle ned i kælderen.
Websiden er tilgengæld ikke den bedste, ved ikke hvad der er galt, men den virker uprofessionel.
Jeg har lige handlet for første gang på speedtoys.dk
Det var nemt og overskueligt. Det eneste øv, var at varen ikke var på lager. Men Speedtoys.dk behandlede det flot, og ringede og anbefalede en anden vare. Som pågældende modtager af varen, er blevet endnu mere glad for. :-)
Så det er bestemt ikke sidste gang.
Det er godt nok ærgerligt der ikke findes flere slanger end Kongekobra. Den er flot og ikke så dyr.
Dejlig nemt at handle på nettet .gaven pakket fint ind.
Varen er i orden og leveret lige ved døren. Hurtigt og nemt. Det vil jeg gøre en anden gang også.
Min ordrer blev hurtigt bekræftet og det er skønt, man kan hente sine varer selv, næsten, når det passer en!
Hej. Jeg syntes i har et stort udvalg og bestiller jeg får jeg hurtigt mine vare.
Jeg takker for god og hurtig handel.
M.V.H. Daijane.
Kan varmt anbefales. Det var nemt at bestille, og varen kom allerede efter få dage.
Fin hjælp til bestilling og ikke mindst med afhentning på en lørdag .
De holder hvad de lover og er til at stole på.
So happy. Thoroughly recommend speedtoys, ordered late Monday and received by Friday. Even with Royal mail, who are notoriously hopeless. Will be shopping with them again, fo that something Scandinavian that you can not get in the uk.
Jeg blev meget overrasket, da postbudet kom med min pakke allerede dagen efter, den var bestilt. Super hurtigt, og helt problemfrit køb hos speedtoys. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Det er et sted jeg gerne vil handle en anden gang.
Jeg handlede på speedtoys for min arbejdsplads, vi manglede nogle figurer til en udstilling vi var ved at lave, og vi fandt lige det vi manglede hos speedtoys, og ikke nok med det, vi havde det sindsygt hurtigt - jeg menere HURTIGT!! Ikke sidste gang vi tjekker om de har tingene, det er internet handel når det er bedst!
Sendte mail med forespørgsel - fik svar med det samme, bestilte varerne og 2 dage efter var de ankommet - super!
Det var nemt og overskueligt og min levering kom hurtigere end jeg havde turde håbe på. Helt klart der vi køber legetøj fremover :-)
Hurtig levering, god opfølgning på, hvor pakken var
fungerer fint varen ok og kommer hurtigt
At handle med Speedtoys har været en stor fornøjelse, som jeg ikke er i tvivl om, at jeg vil kaste mig ud i igen. Jeg er ikke vant til at handle på nettet, men hér var der både god grund - rent prismæssigt - samt fordelagtig mulighed for få min pakke rigtig hurtigt!
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Speedtoys - jeg havde en alle tiders oplevelse med venlig betjening af højeste kvalitet.
Super hurtig levering, dog ... billedet af det vi bestilte stemte ikke helt overens med det der var i kassen ... :-) Men funktionen var den samme.
Intakt vare, hurtig fremsendelse, god sms-service med afhentning af varen på posthuset.
Havde lige et spørgsmål, da jeg ikke var sikker på om ordre var registrret. Fik meget hurtigt svar tilbage. super fedt.
Jeg er godt tilfreds med mit køb hos jer. Varen er kommet hel og fint pakket ind.
Og til tiden. Så jeg er godt tilfreds.
Det var super nemt at handle her og varerne kom efter 2 dage.
Da et er første gang jeg har købt denne vare ved jeg ikke hvordan de skal virke men virker det gør de ikke efter min mening.
Vare komtil tiden
Jeg modtog en vare, der levede op til forventningerne, men den var ikke pakket i forsejlet plasticpose, så jeg er lidt i tvivl om det kan være en returvare fra en anden kunde.
Jeg skulle afhente selv i Valby, afhentede det samme dag jeg bestilte det! Det er da service!
Da jeg afhentede pakken blev jeg mødt med er smil og rigtig fod og hurtig service - jeg kan varmt anbefale www.speedtoys.dk :-)
Fin side med masser af sjove varer. Præcis og hurtig levering.
OK - service, sådan som alle internetforretninger burde være