[REPLY]
denne anmeldelse handler om City Kunstnerartikler og altså ikke de 2 andre
Butikken er fantastisk at begive sig rundt i og man bliver altid mødt med en dejlig varme fra personalet i modsætning til visse konkurenter (host host.. Creas) hvis den ekspederende ikke kender svaret på mine dumme spørgsmål har vedkommende 99,9% af gangene en kollega der kan svare. Der er en alt for awsome stemning
Kritik:
få styr på studierabatten, enten er den der, eller også er den ikke, syntes det svinger lidt for meget og jeg skal for tit bruge tunge skyts (hundeøjne) og det virker kun på de kvindelige ansatte.. de har eftersigende kun rabbat til kunstakadamiets billedkunstnerskole, og jeg er i den ulykkelige situation at jeg går på Kunstakadamiets Arkitektskole.. close, men åbenbart ikke close enough hver gang.. den går også hvis jeg holder fingere over "arkitektskole" på mit studiekort, meeeen... det er jo ikke helt holdbart.
mvh David Henriksen
david.botofte@gmail.com
Jeg har handlet super mange gange på Stelling.dk
- Hurtig levering
- Altid gode mennesker at tale med
- Kæmpe sortiment
Jeg er bare tilfreds.
Jeg bestilte online, hjemmesiden var nem og overskuelig, der var gode tilbud og alting var ligetil. Jeg fik med det samme en bekræftelsesmail, så jeg vidste alting var i orden. Jeg modtog mine varer få dagen efter bestillingen, indpakningen var i orden og intet var blevet klemt som jeg ellers tit oplever ved at andre firmaer. Jeg fik hvad jeg havde bestilt og alt var som aftalt.
Jeg har handlet super mange gange på Stelling.dk
- Hurtig levering
- Altid gode mennesker at tale med
- Kæmpe sortiment
- Gode priser
Jeg er bare tilfreds.
Var inde for at købe refills til mine penne. Stelling har et stort sortiment - jeg fandt hvad jeg skulle bruge og jeg havde mine refills dagen efter. Siden kunne måske friskes lidt op, men ellers en god netshopperoplevelse.
Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.