We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (2.581)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Nöjd med varor och leveranstid

Lätt att beställa på hemsidan och varorna som jag är jättenöjd med kom efter fyra dagar. Det hade varit bra med ett beräknat datum när restade varor kommer in igen. Det syns dessutom inte förrän varan är lagd i kundkorgen om den verkligen finns i lager.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snabbt, enkelt o bra priser!

Kan verkligen rekommendera o handla här!!!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Ett personligt möte i telefon som ger lika mycket som ett personligt besök!

Ett stort engagemang hos personalen som gör sitt yttersta för att hjälpa till!

Över förväntan, helnöjd!

Fick tygprover efter begäran hemskickade på två dagar. Tyget var fantastiskt fint och såg precis ut som på hemsidan. Beställde 7 meter och fick paketet på några dagar!

Snabb service

Jag beställde bara en produkt och kanske rätt enkel men fick snabbt svar och snabb leverans vilket jag uppskattar mycket. Med allt som finns i sortimentet kommer jag nog att beställa en del i framtiden

Mycket rekommendabel.

Snabb leverans och varorna var till full belåtenhet samt bra priser.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Bra priser och ett mycket brett sortiment!

Jag gillar att hemsidan är så lättöverskådlig så att jag hittar det jag behöver direkt. Väldigt bra priser är det också. Alltid nöjd!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Jättebra, kan bli ännu bättre!

Bra hemsida, snabb leverans, bra pris och fina tyger! Jag är jättenöjd med min beställning.
Det som jag har saknat på hemsidan är att kunna söka tyger och sortera ut om tyget är framförallt syntetiskt eller framförallt naturligt. För mina kläder vill jag helst ha naturliga material och många gånger när jag hittar ett snyggt tyg visar det sig vara framförallt syntetiskt, tyvärr.
En annan sak som jag skulle vara hjälpt av är att på hemsidan få en lite bättre beskrivning på vilka typer av plagg tyget kan användas för (som ni t.ex. redan gör när det gäller mellanlägg).

Mycket bra!

Mycket bra och snabb leverans! Snabbare än utlovat. Skulle dock önska att symönster skulle gå att ladda ned som pdf!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Pålitligt, snabbt och proffsigt.

Jag är mycket nöjd, allt fungerade perfekt!

Snabb leverans!

Snabb leverans!

Kanon!

Jag tycker absolut att era varor uppfyller det man kan önska. Har aldrig varit missnöjd.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snabba leveranser av bra varor

Mycket nöjd, kvalliten motsvarar den uppgivna och föredömligt snabba leveranser bidrar till att jag återkommer till detta företag.

Snyggt Trendigt Prismedvetet

Snygga mönster på textilierna
Trendiga tillbehör
Kundvänliga Priser

Snabbt resultat !

Tackar för en snabb och bra leverans. Det som jag saknar är att få direktbetala istället för kortbetala. Med vänlig hälsning, Eva

Snabb bra service

Snabb hantering, varan motsvarar beskrivningen, bra utbud!!

Det är okej!

Det ät okej ! Vissa fler tyger! Mer insperation!

För sönderdesignade miljöbilder!

Era kataloger var bättre förr med beskrivande bilder istället för som nu, gardintyger som man inte kan få en uppfattning om hur de kommer att se ut i ett fönster varken vad gäller mönsterstorlek eller färgsammansättning. En gardinbild skall vara långa någorlunda orynkade längder i ett normalstor fönster för att man ska kunna få en uppfattning om utseendet. Kollade på 4 olika gardintyger denna gång men vågar inte beställa nåt av dem då det inte finns en rejäl beskrivande bild av dem tyvärr.

Utmärkt

Bra och lagom utbud med rimliga priser. Dessutom snabb leverans.

Bra och enkelt

Enkelt att beställa, och alla varor kom som lovat.
Det enda som jag inte gillade var att jag inte fick någon paketavi per sms, och därför blev tvungen att vänta 2 dagar extra.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snabbt och enkelt med bra kvalitet

Mycket nöjd, som vanligt!

Kvalitet och kunskap.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Stoff och still med still

Jag har alltid varit trevligt och hjärtligt bemött hos er och personalen är kunniga och duktiga.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Fina tyger och bra textilfärg!

Ganska lättnavigerad sida, mycket bra material. Något lång leveranstid, kanske, men det var ju helgdagar inblandade också.

omdöme på beställning

Bra sortiment och bra priser, snabb leverans:)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Stoff och Stil en räddare i nöden.

Kopplar av med att sy och bor på en ort som har saknat tygaffär. Stoff och Stil är min räddning. Bra tyger och god service.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Allt fungerade helt perfekt - och leveranstiden blev mycker kortare än utlovat!

Allt fungerade helt perfekt - och leveranstiden blev mycker kortare än utlovat!

Supersmidig affär!

Smidigt från beställning på nätet till snabb leverans och fin produkt!

Recensione da parte di un acquirente verificato

stoffochstil har allt inom sybehör, en fröjd att sitta och titta i deras kataloger.

trevlig personal, bra kvalite, ja bara alla stjärnor är de värda.

jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd

Recensione da parte di un acquirente verificato

Fin hemsida, men kräver bättre beskrivning av tyger och att problematiken med att beställa dem försvinner.

Som sagt en väldigt fin hemsida, men eftersom jag och många andra inte är vana att sy så har inte vi så många erfarenheter kring tyger. Jag upptäckte att jag var tvungen att googla alla tyger jag skulle köpa från er för att veta om de skulle passa till mina ändamål och vad deras kvalitéer var. Det skulle se väldigt fint ut om ni hade en kort beskrivning om varje tyg: Vad tygets egenskaper är, vad man kan använda den till osv. Flera olika sorters bilder på tygerna skulle också vara bra!
Att beställa var väldigt krångligt och jag var på väg att ge upp. Det var helt enkelt så att det inte gick att beställa när jag fyllt i all min information (Som jag checkade hela tiden att den var felfri!!!) Tillsist fungerade det dock att köpa tygerna nästa dag.

Uppskattar enormt mycket att ni lyssnar på era kunder och har en sådan bra kundservice.

Bra!

Snabb leverans, varan som förväntad

Recensione da parte di un acquirente verificato

Stoff och stil har stil.

Bra priser, snabb leverans.

Jag är nöjd

Recensione da parte di un acquirente verificato

Det jag beställde överensstämde med mina förväntningar. Positivt med så snabb leverans.

Snabb leverans.

Svårt att se storlek på mönster i online-katalogen. Borde finnas bilder med något att jämföra med, tex en tändsticksask.

Bästa service

Mycket bra service med en trevlig person som också var tillmötesgående. Dessutom kom tyget efter fem dagar , snabbt m.a.o.

Beställer jag 13 meter så vill jag ha det i en bit och inte i två

Besvikelsen var STOR när jag ska mäta upp tyget och får se attest är i två bitar. Hade visserligen fått 13,5 meter totalt istället för 13 m. Men vad hjälpte det. Nu är det en tvärskarv på en våd. Hör av er om så är fallet så går det att lösa.

Risposta da Stoff & Stil SE

Vi beklagar att du inte fått hel bit. Vi har maskiner som klipper och då kan det ibland smyga förbi ett fel. Vi byter givetvis biten till dig.

Bra utbud, bra service.

Snabb leverans-

Snabbt o bra leverans

Allt funkar snabbt o jag e jättemöjd med allt, sim vanligt

Snabba leveranser gillar jag

Det finns så många vackra tyger och även bra urval av sybehör, garn mm.