[REPLY]
Fantastisk hurtig levering. Fair priser og velfungerende hjemmeside. Køber kun støvsugerposer her.
Bestilte støvsugerposer om lørdagen og om søndagen fik jeg en mail med at de var sendt med posten hvor jeg modtog dem om mandagen, det kan man sige god service og her køber jeg helt sikkert igen. Det var de rigtige poser jeg fik og kan kun give 10 + og mange tak.
Bestilte kl 16.20 og havde min pakke dagen efter kl 10. Det var dog den forkerte vare, skrev til dem og fik samme dag afsendt en ny forsendelse med korrekt varer. Det er sørme god og hurtig betjening.
Jeg har bestilt fem gange fra stovsugerposer.dk - alle fem gange er varen kommet absolut senest to postdage efter, som regel dagen efter bestillingen. Butikkerne kan ikke kmatche priserne på det produkt jeg køber, og gratis fragt er bare et ekstra plus!
De bedste anbefalinger herfra!
Jeg bestilte en reservedel til min Braun-shaver.
Alle løfter blev opfyldt og varen leveret til tiden.
MIELE HYCLEAN FJM - koster hos Nypose.dk 120 kr
i forretninger køber jeg den til 99 kr.
Så det må kunne gøres billigere..
Bestilte mine varer fredag og modtog dem mandag på mit arbejde. Fik en mail da ordren var afsendt. Lige efter bogen - sådan skal det være.
Min barbermaskine gik i stykker kristi himmelfartsdag, og jeg bestilte nye dele hos www.støvsugerposer.dk lige over middag. (stadigvæk kristi himmelfartsdag)
Dem kom posten med dagen efter kl. 8:30!
Jeg bestilte et filter til min støvsuger som var fremme næste dag med min lørdagspost - dejligt at det kan gå så hurtigt når det nu trods alt var meget akut den manglede.
Ordren på ekspederet og fremme dagen efter - helt i orden. Det var dog lidt af et detektivarbejde at finde de rigtige poser til en 25 år gammel, velfungerende Electrolux. Hvis stovsugerposer.dk tog sig sammen og fik billeder af papstykket med på siden, kunne man identificere den rette pose langt hurtigere, og så ville det have været til 5 stjerner.
Bestilte en morgen og dagen efter var pakken i postkassen., og så samtidigt til billige penge.
Bestilte varer søndag eftermiddag og mandag formiddag blev de leveret - det kalder jeg godt nok hurtig service. Der kunne andre webshops lære noget - istedet for at der går op til xx antal dage
Bestilte mine varer lørdag og modtog dem den efterfølgende tirsdag, og de levede fuldt ud op til mine forventninger.
Bestilte 1 pakke poser mandag og modtog dem onsdag. Derudover passer poserne rent faktisk til min støvsuger - noget som har vist sig at være svært at opnå med billige poser fra div. discountforretninger. Priserne er fine og leveringstiden lige så. Kan derfor kun anbefale stovsugerposer.dk og vil absolut bruge dem fremover.
Købte et værdibevis, så jeg kunne købe til halv pris. Bestilte med det samme og fik dem hurtigt. Klart anbefalelsesværdigt og fint at kunne købe med få klik, da støvsugerposer ikke lige er noget jeg har i tankerne, når jeg er nede i byen.
Bestilte lørdag eftermiddag (før kl.16), fik pakken mandag. Poserne er ikke originale, men efter at have læst anmeldelserne her på siden vovede jeg at bestille 5 pk. og de er fin kvalitet.
Hurtigt, nemt, holder hvad de lover. Afgjort anbefalelsesværdige.
Bestilte en ting jeg skulle bruge, alletiders side, billigt, og det bedste gratis fragt, det er der ikke mange der har, jeg vil helt sikkert anbefale siden til andre, og selv vende tilbage igen..
Dejligt at ting bare fungerer, og er billigt og godt.
S.Hartvich
Købte et downtown-tilbud her for lidt tid siden, hvor man fik 50 % rabat inkl. levering. Da jeg længe har skullet købe støvsugeposer, var det meget passende at gøre det nu.
Købte deres tilbud med 5 pakker af 4 poser, uoriginale + duftkugler (for at få brugt hele beløbet) hos www.stovsugerposer.dk.
Levering var hurtig og nu dufter min støvsuger dejligt.
Hurtigere kan det ikke gøres - hurtigt svar på mail. Gode priser!
mit første køb, men ikke det sidste - hvorfor ?? extrem hurtig levering, 24 timer fra søndag middag til mandag middag og pakken indholdte naturligvis det jeg havde bestilt - kundevenlig hjemmeside og er kvaliteten af støvsugerposerne som jeg forventer, så har Stovsugerposer.dk fået en fast kunde
Har købt stovsugeposer hos dem - de blev leveret fragtfrit og prisen var i forvejen billigere end jeg knne købe dem for ude i en butik - ikke sidste gang jeg bestiller der.
Jeg er stadig forundret over leveringen - finder min vare på nettet lørdag aften og bestiller - tænker så, hvis jeg bare har dem onsdag, så er jeg glad - men sørme om jeg ikke fik dem med posten mandag morgen - de skal dog lige pakkes og sendes - det er jeg imponeret over. Poserne er i øvrigt bedre og større end dem jeg plejer at købe.
Varm anbefaling herfra.
Jeg bestilte min vare sent søndag, og modtog den onsdag. Alt var som lovet og prisen var i orden. Handler helt sikkert her igen ;-)
Bestilte onsdag sent, torsdag og fredag var jo helligdage, fik alligevel mine støvsugerposer påskelørdag, så må sige, det er god servie. Bestiller helt sikkert herinde igen :)
Har købt et par gange - lynhurtig levering - ingen problemer, så jeg vender tilbage - TAK :O)
Bestilte lørdag meget sidst på eftermiddagen og modtog mine poser mandag, dejlig effektivt og gode priser. Så når engang jeg har støvsuget meget og brugt alle 5 pakker er jeg helt klar til at handle igen.
Perfekt. =) Kan varmt anbefale at handle hos Stovsugerposer. De var yderst imødekommende og varene kom dagen efter bestillingen.
Super hurtig levering(dagen efter). Meget enkel hjemmeside, nemt at bestille og ikke så mange dikkedar. Kommer helt sikkert til at købe mine støvsugerposer her fremover.Nemmere kan det ikke gøres!
Bestilte Søndag kl 16, og modtog dagen efter - Det har jeg alligevel aldrig oplevet før, og så med gratis fragt !!
Dog havde jeg forventet at modtage original dele til den forholdvis høje pris - Men umiddelbart virker kvaliteten ret høj, så alt i alt, en positiv oplevelse.
Der er ingen dikkedarer der. Hurtig og nem handel. bestilte mandag aften og havde det onsdag.
Har brugt Støvsugerposer flere gang og er altid imponeret over hvor hurtigt varen kommer, oftest dagen efter selv når man bestiller en søndag. Enkel hjemmeside, og man spammes efterfølgende ikke med alle mulige tilbud.