We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Streetman giudizi

Streetman Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Streetman e aggiungi il tuo parere su Streetman 936
Buono
8.9 su 10

Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (936)

SUPER

Go service

Giudizi pubblicati su Streetman

Streetman

100% troværdig og leverer altid til tiden.

nu har jeg købt ved streetman og bodyman i halvandet år, og jeg har aldrig været skuffet over den service jeg har fået. Hvis jeg har været utilfreds, har jeg fået pengene tilbage hver eneste gang. klart mine favorit sider

Streetman

Knaldhamrende dårlig service, gang på gang.

For 9 uger siden bestilte jeg tøj for knap 1000 kr. efter tidligere at have en dårlig oplevelse med Streetman, og får så min pakke, og der mangler så en T-shirt i kassen.

Jeg skriver til dem dagen efter, og får tilsendt en ny uden problemer. Det var 2. fejl indenfor 3 gange.

Jeg tænkte det ingen skader at ske at bestille tøj hos dem i en uge i forvejen som jeg skulle bruge til et event, og dagen efter skriver Thomas igen at de ikke har denne T-shirt på lager, så jeg får aftalt med ham at jeg skal have en PellePelle T-shirt istedet.

Her 9 dage senere har jeg stadigvæk ingen vare modtaget, så ringer til kundeservice og får fat i en kvinde, som fortæller mig at min varer slet ikke er sendt, fordi "de havde lavet en fejl internt."

Dette var 3 ud af 4 gange hvor de ikke lever op til hverken profil eller kompetencer.

Min jakke som jeg købte for 8-9 uger siden, er ydermere gået op i syningen, som jeg lagde mærke til her forleden, og spørger ligeledes til hvad vi gør med denne.

Her efter får jeg svaret at der kan gå op til en månede, sådan ca. før at jeg ser min jakke igen.

Hvor er den service vi betaler for? Det her er godt nok langt ude af alt kritik.

Hej Mark.

Vi beklager de uheldige oplevelser du har haft.
Det er meget ærgerligt.

Disse situationer afspejler selvfølgelig slet ikke det niveau vi selv synes vi har, og heller ikke den generelle holdning som vi hører vores kunder have til os.

1: Ang. t-shirten så var der tale om en pakkefejl, som vi fik løst ved at du selvfølgelig fik tilsendt den t-shirt som du havde betalt for.

2: Mht. den restordre der var, så er det selvfølgelig beklageligt at du måtte vente så længe. Vi har haft en del problemer med at rette ordrer inde i vores forholdsvis nye lager- og økonomistyringssystem. Det er så faldet sammen med travlhed og sygdom.
Dette er selvfølgelig ikke en undskyldning for at det har taget så lang tid. Blot et forsøg på at forklare den uheldige situation.

3: Mht. din jakke som er gået op i syningen, så er det normal procedure at den sendes ind til os til reklamation. Her kan der gå op til 14 dage, som er vores normale frist på ombytninger og returneringer, før vi har behandlet reklamationen.
Jeg kan forstå at du har snakket med vores nye supportmedarbejder som ikke var klar over at reklamationsproceduren var blevet ændret. Tidligere skulle vi nemlig sende det ødelagte produkt ind til leverandøren til vurdering, og her kunne der gå op til 30 dage.

Vi forsøgte at ringe til dig igår.
Du er meget velkommen til at ringe ind til vores support på 98 54 90 90 mellem 9-11.
Ellers vil vi prøve at se om vi kan fange dig på telefonen idag, således at vi kan få løst problemet og få kompenseret få de problemer der har været i forbindelse med dine ordrer.

Dårlig returservice

Jeg fik en forkert størrelse cap. Den retunerede jeg med blanketten, der er nu gået 2,5 uge, og har stadig ikke fået, selvom jeg har kontaktet kundeservice på mail 2 gange.

Hej Alexander.

Vi har desværre været lidt presset i vores returafdeling, men er ved at komme godt med igen. Vi beklager selvfølgelig den ventetid der har været.

Jeg kan se at din returordre blev afsendt fra os d. 14.5.12 og skulle være kommet ud til dig d. 15.5.12.
Postdanmark har dog samme dag som den skulle komme ud til dig, valgt at sende den retur til os. Af hvilke årsager kan jeg desværre ikke svare dig på, men jeg har sendt track & trace historikken til dig pr. mail.

Vi sender selvfølgelig din pakke ud til dig igen og håber på at den når frem til dig denne gang.

Thomas Jensen

Hurtig levering

Jeg vil varmt anbefale jer, da jeg mener i leverer
varerne meget hurtigt

• apo

super handel

kan varmt anbefales. God pris og leverance

• Sjus
  • 4 Giudizi

Alt som det skulle være

Når man ikke kan sætte en finger på noget som helst, så må det være perfekt jo. :)

Glæder mig til at handle der igen.

• R.R
  • 2 Giudizi
  • Acquirente verificato

An awesome shop is awesome

Streetman har levet op til mine forventninger indtil videre. Har ikke stødt i nogle problemer endnu, og det er et godt tegn. De har nogle super tilbud hele tiden. Vil stærkt anbefaler denne shop, i hvert fald til dem der kan lide streetwears osv.

Bedere end 3-stjerner.

De par gange jeg har bestilt tøj har gjord at det ikke er sidste gang i hvertfald, priserne og tilbudene er jo som de skal være, og ikke mindst leveringen .. Der er gået 1 døgn efter jeg har bestilt, og bum.. Så får jeg en besked om at min bestilling er kommet, og det er super fedt! Fortsæt det gode arbejde!

en "happy" søn.

det er første gang ,på længe han ej brokker sig om att benenener for lange eller om de er stor,det er dejligt.

Ikke sidste gang !

- Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler online på streetman. Let, overskuelig, forståelig og lækker hjemmeside.
Kunne jeg handle tøj hver dag vil det klart være streetman jeg vil købe fra. Lækre vare, høj leveringstid og service i top.

Kan varmt anbefale at gå shop amok på streetman.dk

• Geoff

Helpful and quick service

I ordered from them for the first time after asking a few questions. They were quite helpful and prompt and when I ordered I received my items quickly.

Super fint

Streetman har altid det fedeste tøj, de rigtige priser og hjemmesiden er sat helt rigtigt op. Det er eksempelvis lækkert med størrelsesguiden. Kvaliteten har alle gange været i top, service god og hurtig.
Anbefales til alle...

Streetman

Det lykkedes til sidst og er yderst tilfreds.

I på Streetman skal have ros, Jeg ved i har travlt og en lille forglemmelse kan ske for os alle. jeg blev behandlet godt
og til sidst lykkedes det at få vores pakke.
Min søn er vild med jeres tøj så vi handler helt sikkert hos jer igen.

mvh Marlene

Ingen anmærkninger!

Bestilte varen og to hverdage efter blev den leveret på adressen. Ingen kommentarer eller anmærkninger. Det er første gang jeg benytter siden, men vil ikke tøve med at bruge dem igen.

Streetman

Det kører for streetman, varer til tiden.

Super hurtig levering, alt som beskrevet meget tilfreds kunde, og bestemt ikke sidste gang jeg bestiller varer hos Streetman

slet ingen irritation

jeg ved godt at 4 stjerner betyder fin behandling og meget lidt irritation, men jeg har slet ikke følt nogen irritation og mine handler har altid levet op til mine forventninger, jeg har givet 4 stjerner man kan altid gøre det lidt bedre.

Hurtig og effektiv

Ingen slinger i valsen, det går hurtigt og gnidningsløst.

Kanon hjemmeside.

Jeg har ordre mange gange i den hjemmeside og jeg kan god sige at det har god kvalitet og super hurtigt aflevering.
Det bedste jeg finde størrelser til min søn, derfor næste måned skal jeg bestille igen, tak for service.

Dejlig hurtig levering.

Lækkert tøj, gode tilbud og hurtig levering. En god oplevelse at handle hos Streetman.

Streetman

Hurtig levering og god kvalitet

det er en fed hjemmeside, nem og overskuelig.
Tøjet er en super god kvalitet og de leverede det som jeg bestilte.
Dog skal man holde øje med hvilken model der har tøjet på da der er meget stor forskeld på str. fra model til model.
Derfor synes jeg det er fedt at de har str på de modeler der har tøjet på så man kan samligne med sig selv.

Streetman

jeg har været yderst tilfreds med Streetman

Jeg vil gerne bruge det igen til min søn

kanon betjening

Handler der helt sikkert igen. Det virked godt nok ikke da rabatkoden blev indtastet. Ringed dem op næste dag og så blev rabatten fratrukket . Høflig betjening.

fantastisk!

fantastisk sted at handle online, kommer 100% igen!

• Aron
  • Aarhus, DK

Pelle Pelle 'Silent Core'

Fede bukser. Leveringen var præcis som der stod skrevet.
Jeg kommer helt klart her igen.

South Pole Sweatpants

Streetman er en dejlig butik. jeg stoler 100% på dem. jeg får altid mine ting dagen efter, hvis jeg bestiller tidligt på dagen. deres tøj er lidt dyrt, men man får også meget god kvalli for pengene, men de køre også mange godt tilbud som jeg ofte benytter mig af.

Streetman

Bedste webshop jeg har oplevet!!

Altid hurtig levering og god service, prisen og udvalget er i top!!
det kan simpelthen ikke blive bedre :)

Super god service

De leverer altid til tiden, og hvis der er problemer med ordren, kan man bare ringe til dem, også er det på plads hurtigst muligt.

• David

Tiden..

Det tog op til 4 arbejdes dage og få min trøje og ja kan være PostDanmark og bor godt nok på en ø. Ærø men bestilt meget over nettet før hen og tag en dag eller to. Men ikke for aige noget men 4 dage ja, men 4 dage er alligevel par dage når i skriver en til to dage. Også når man kommet gemmen bestillingen så står jeg ring hvis ikke fået din pakke eller noget efter 5 til 7 dage. Men siger to dage på hjemmesiden :) få det lavet om?! :-) men ellers Nice side!

Streetman

Latterligt der ikke er størrelses guide når der er så stor forskel på tøj

Sender t-shirt retur da den ikke er i nærheden af at svare til en large

Hej Mads.

Vi beklager meget at din Panuu tshirt ikke passer i en størrelse large.

Du har dog ikke ret i at vi ikke har størrelsesguide på tingene, du købte http://www.streetman.dk/shop/pa-nuu-hogan-47942p.html - og her ses tydeligt en stor størrelsesguide under t-shirten.

At størrelserne fra de forskellige mærker varierer kan vi jo ikke gøre for, det vil være nøjagtig det samme du oplever i fysisk tøj butik eller ved andre internet butikker. Det er nu en gang de enkelte tøj mærker der bestemmer hvor stor de synes at deres størrelser Large skal være.

Mvh Anders

Streetman

jeg fik en super service

jeg fik en cap selv om den ikke kom med første gang så god service :D

Streetman

God online handel, priserne er godt nok lidt høje, men street tøj er som regel dyrt. De sendte varen dagen efter siden jeg bestilte efter 17.00 og den var på gls lageret dagen efter det. Alt i alt god service og god levering.

For dårlig service

jeg bestilte den 16-4 en del tøj, og har stadig ikke modtaget min pakke. har mailet frem og tilbage med kundeservice, som påstår der er sendt en mail med oplysning om en varer i restordre, dette dog ikke korrekt.
Igår modtog jeg en mail som lovede jeg ville få min pakke senest idag, men pakken er ikke kommet og pengene fortsat ikke trukket for min konto ergo er pakken fortsat ikke sendt !!

Absolut sidste gang jeg bestiller fra denne side pga dårlig kundeservice, dårlige og fejlagtige informationer samt fortsat manglende levering af de bestilte varer.

Hej Jan.

Vi beklager meget.

Der var noget forsinkelse på din pakke grundet en fejl vedr. en vare, hvilket vi har haft skrevet lidt frem og tilbage omkring.
Vi sendte din pakke afsted således at du gerne skulle have haft den d. 25. april, men jeg kan se den først ankom til Posthuset/Postbutikken d. 26. april.

• Ib

Varer

For dårligt der ikke står en varer er udsolgt

Hej Ib.

Vi beklager den uheldige oplevelse du har haft.

Der har været en vare der desværre har været i restordre.
Alle vores varer på webshoppen er fysisk på lager, men der kan dog opstå fejl der medfører at en vare kommer i restordre.
Det er selvfølgelig noget vi arbejder på at undgå ved at afstemme lageret jævnligt.

Streetman

dejlig hjemmeside nem og hurtig

det er dejligt nok at de kommer efter 2 dage som lovet og det er hurtigt og nemt at finde sine varer ;)

Uovertruffen service!

Det var den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft med Ehandel. Jeg havde dårligt fået trykket på send, før der lå en sms om at min pakke var leveret. Bestilte mandag aften omkring klokken ti, og pakken var til afhentning onsdag klokken to. Suveræn service, aldrig oplevet før, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Streetman.dk

ingen problemer

Bestilt go modtaget efter 2 dage uden problemer.

En rigtig god handel

Denne butik er billig, har hurtigt leverings og god kundeservice. Jeg handler der nok igen.

Kanon side

Jeg købte en Hummel Jakke hos Streetman og er mere end tilfreds. Jeg fik varen inden for 3 dage.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos streetman! :-)

god service ok.

god håndtering af orderen.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi