We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Superstar giudizi

Superstar Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Superstar e aggiungi il tuo parere su Superstar 109
Eccellente
9.1 su 10

Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (109)

1- og 4-stjernet service

Jeg bestilte mine varer torsdag d. 03/05/12 inden kl. 16, og derfor skulle mine varer være sendt samme dag og dermed være hos mig mandag, da fredag d. 04/05/12 var helligdag. Og så fik jeg denne e-mail tirsdag d. 08/05/12, 5 dage efter jeg bestilte, dagen efter mine varer skulle være hos mig:

"Det ene af de ure du har bestilt er på fjernlaget i København. Derfor kan vi desværre først sende dette på tirsdag. Vi splitter din ordre i 2 og afsender det andet ur (f-91) i morgen.

Der er selvf. gratis fragt på begge forsendelser."

Så ringer jeg i dag d. 09/05/12 til Superstar og forklarer det hele og siger det er for dårligt at jeg ikke er blevet informeret før, og de eneste to ting manden i telefonen kan sige: "Det er selvfølgelig meget beklageligt." og "Det kan vi desværre ikke gøre noget ved."

Min tidligere anmeldelse var på 1 stjerne, men jeg har valgt at give en lidt bedre anmeldelse, da jeg max. 15 minutter efter jeg skrev anmeldelsen, blev ringet op af superstar.dk, som ville høre hvad de kunne gøre for at gøre min oplevelse bedre. Så blev jeg tilbudt 50% rabat på min ordre, fordi de godt selv kunne se, det ikke var alt for god service, at jeg ikke er blevet informeret før.

- Den service er til 5 stjerner.

Samlet ligger jeg mellem 3 og 4. Men pga. den sidste opringning og den fine service dér, giver jeg superstar.dk 4 stjerner.

Giudizi pubblicati su Superstar

Superstar

Simpelthen det perfekte ur! (For Mig ihvertfald!) :)

Nøj hvor har jeg ledt længe efter det perfekte ur som hverken kan mindre eller mere end lige nøjagtig det den skal for mig. kan godt lide simple ure hvor der er klokken, dansk dato, hvad årstal, og hvad dag på ugen det er og intet mere skal der være på skærmen for der er efter min mening alt for mange ure der kan ALT for mange unødvendige ting men det bare min holdning. VH Danielo

Thomas Nielsen ritiene questo giudizio utile

• Kim R
  • Vejle, DK

Nemt og billigt

Jeg bestilt et D&G ur hos Superstar i tirsdags og det var der dagen efter med posten.

Pakken var pænt paket ind, og sendt i en fin kasse. Uret er helt i orden, det er rigtig fint og billigt.

Der er garanti bevis og æske med. Det er ikke sidste gang jeg har handlet mit ur hos superstar!

• M.A.
  • Esbjerg, DK

Lækker hjemmeside

Kan anbefales! Fed side.. Mit 3. ur fra dem, og god service og indpakning

super god service..

bestilte et ur forleden, som jeg var meget utilfreds med ankom kun pakket ind i et stykke pap, skrev en mail da jeg ikke syntes det kunne være rigtigt, chefen ringede med det samme og undskyldte fejlen meget, og sendte omg et nyt i rigtig indpakning... det er hvad ,man kan kalde for en rigtig god service... kan kun anbefale siden til andre... alle kan jo begå en fejl...

M.V.H Michael

• Anya
  • Anya
  • 4 Giudizi

Helt optimalt

Alle varer til tiden og uden problemer.

Intet at klage over

Dag-til-dag levering som lovet og opdateret lagerinformation på hjemmesiden.

Kanon netshop!

Jeg bestilte et ur tirsdag aften og havde det torsdag. Det er rigtig fedt man kan sms'e og få svar forholdsvis hurtigt. Dog prøvede jeg at ringe 3-4 gange uden der var nogen der tog telefonen. Ellers rigtig god butik! Keep up the good work, og jeg vil handle mere fremover :)

• Charlotte
  • Klippinge, DK

Stor tilfredshed

Fik varen (ur) allerede dagen efter det var bestilt. Desværre havde jeg bestilt forkert, efter en opringning blev der lavet aftale om returnering. Uret blev sendt retur tirsdag og allerede onsdag blev der sendt et nyt som blev modtaget torsdag. Rigtig god kunder service og super hurtig ekspedition.

• CasperVN
  • Aalborg, DK
  • 4 Giudizi

Nice :)

Virkeligt lækkert ur til billige penge (Casio Edifice)
Leveringen var hurtig, og pakken var forsvarligt pakket ind.
Hjemmesiden er fornuftigt opbygget og nem at finde rundt på, hvilket er et stort plus :)

Lovede produkt leveret på 1 dag helt som aftalt

Brugte kundeservice via email inden købet og fik svar næsten med det samme - og brugbart svar. Så super køb (pris) og super service.

• A.B

QUICK AND GOOD

Super betjening, hurtigt eksekveret ordre, hvad kan man MERE SIGE...man kan se at, man har med fornuftige folk at gøre.

Superstar

super god betjening og priser

et super godt sted og handle ure specielt Casio, som de har mange af, og er et af mine yndlingsmærker.

Perfekt handel

Jeg bestilte et ur fredag den 13. januar hos Superstar. Jeg regnede først med det kom mandag, men det kom allerede dagen efter, på en lørdag!.
Det hele foregik uden problemer, anbefaler denne side.

• Sofie G.
  • Sofie G.
  • Amagerbro, DK
  • 6 Giudizi

Super service!

Rigtig god service. Bestilte varen en uge før jul og havde den et par dage efter. Gode priser :)

• esther
  • varde, DK

Simpelthen perfekt behandling.

Kan kun anbefales at handle her - i hvert fald ud fra vore erfaringer.
Tak og godt nytår.
m.v.h.
Koldings i Varde.

• Trine
  • Silkeborg, DK
  • Acquirente verificato

Hurtig levering på trods af juletravlhed.

Super hurtig levering og flotte ure.... Kunne dog godt have tænkt os at der havde været brugsanvisning/papirer med på urerne....

Hej Trine

Alle urene leveres med manual. Er der ikke medsendt en manual med din vare, kan du hive fat i vores kundeservice, og så skal de nok sørge for at få sendt en af sted.

• appel
  • Frederikssund, DK

hurtig levering

Bestilte 2 dage før juleaften kl 15:00. Levering dagen efter kl 10:00. Det er god service.
Andreas

Fedt retro ur

Hurtig leverig og til en billig penge

Super

Super hurtig service. Fedt ur

• Torben
  • 3 Giudizi

Perfekt og hurtig levering

Nemt og enkel. Hurtig levering.
Alt i alt en god oplevelse og bør næsten have en 5. stjerne
hvis uret blev leveret i en æske. Men det er vist for meget at forlange til et drenge ur til 250,- kr.

Hej Torben

Mange tak for din ordre. Vi håber du bliver glad for uret.

Skal vi ikke op på 5 stjerner, hvis det var en perfekt og hurtig levering? :)

• Christian
  • Silkeborg, DK

Fungerede fint!

Rimelige priser, og god leveringstid. Lille minus at der manglede batterier til vækkeuret.

Hej Christian

Tak for oplysningen. Vi får rettet til, så fremtidige kunder ikke er i tvivl om dette. Skriv til kundeservice@superstar.dk, så kan vi højst sandsynligt godtgøre dig prisen for et sæt batterier, hvis det har interesse.

Super Service

Købte et ur gennem Superstar.dk. Holder hvad de lover. Havde det 2 dage efter. Super nemt og bekvemt. Fik hurtige tilbagemeldinger efter bestilling. Kan klart anbefale dem.

• Jan

Super service

Super priser. Super nem bestilling. Super hurtig og sikker levering.
I lever op til jeres navn. :)

Perfekt

Nemt at ordre, fair pris (billigst på nettet), bekræftet via mail, faktura pr. mail ved afsendelse, leveret første hverdag efter bestillingen = PERFEKT service.
Mvh. Lars

Perfekt handel

Leverede uret hurtigt og til en rigtig god pris!

• Paul
  • Paul
  • Rotterdam, NL
  • 3 Giudizi

5 star service!

Fast friendly e-mail reply and a 4 day delivery from Denmark to the Netherlands. That's a 5 star service!

• Nicholas
  • Roskilde, DK

Ingen problemer!

super hurtig levering - ikke noget at udsætte på superstar.dk

Stor tilfredshed/tryghed..

Fornuftige priser.. Hurtig levering..

Superstar

Reklamere med varer der ikke kan leveres

Bestilte et Suunto ur den 7/10, og fik igår besked om (efter flere gange at have rykket efter en leveringsdato, og er blevet holdt hen med "det er på vej på vores lager") at uret ikke kunne leveres fordi de ikke kunne få ure fra Suunto mere.

Da jeg bestilte stod uret som "på lager", og selvom de tilsyneladende ikke kan levere ure fra Suunto, står de stadig på deres side - meget utroværdigt.

Det er jo nemt at være billig, hvis man ikke kan levere de varer man reklamere med. ØV.

Grete

Hej Grete

Det er korrekt at du bestilte en vare der stod til at være på lager. Det viste sig desværre at være fejlagtigt, hvorefter vi løbende har informeret dig omkring status for levering. At du kun svarer på sms, og ikke tlf. og mail som vi normalt bruger i kontakten til kunderne, kan have besværliggjort at holde dig informeret på daglig basis, hvilket vi selvfølgelig beklager - det er ikke godt nok.

Da vi til sidst ikke kunne få nogen dato fra leverandøren, valgte vi at annullere din ordre.

Vi har ændret status på varen til "Bestillingsvare - ukendt leveringstid", hvilket jeg ikke ser noget fordækt i.

Mvh Søren, Superstar.dk

• Esben
  • Esben
  • København, DK
  • Acquirente verificato

Troværdigt, hurtigt og problemfrit!

Jeg købte et ur til min kæreste i sidste øjeblik. Varen kom med posten dagen efter bestilling og den levede til fulde op til forventningen og beskrivelsen på hjemmesiden. Derudover var prisen MEGET lavere end hvad jeg kunne finde hos konkurrenterne - både på nettet og i de fysiske butikker.

Thomas Nielsen ritiene questo giudizio utile

Ikke så meget fuss

Bestilte mit ur hos superstar.dk mandag aften, modtog det onsdag formiddag. De havde den bedste pris, det var let at bestille og jeg følte mig tilpas informeret. Jeg tjekkede i øvrigt anmeldelserne her på trustpilot.dk, inden jeg købte, hvilket var med til at afgøre valget.

Fin levering og pris

Købte et Casio A168, ankom på 2. hverdag med alm. post. Så leveringen var ok. Prisen synes jeg selv var fair.
Desværre er batteriet vist ved at være brugt da afterglowet fra "Electro Luminescence" ikke længere virker, ellers havde det været 5 stjener.

Fuld tilfredshed

Jeg bestilte et ur, og da jeg tjekkede adressen, havde jeg skrevet en fejl. Jeg skrev derfor en mail om rettelse og fik et svar under en time senere om at det var klaret og at pakken var på vej.
Pakken blev leveret dagen efter.
Meget venlig service og god kvalitet varer. Det vil jeg bestemt gøre igen.

• Ejnar

Det virker bare?-))

Bestilte ur på deres overskuelige hjemmeside - næste dag kl 10.00 var det leveret.
Ingen problemer - det er bare så meget i orden.

Super service

Manglede et Casio PROTREK ur. Fandt det hos superstar.dk. Ringede og aftalete at jeg kunne hente det ab-lager så jeg kunne nå at få det inden forretningsrejse. Perfekt og gnidnings-frit.

• Chadi
  • 2200, DK
  • Acquirente verificato

Fantastisk go og hurtig service.

Jeg købte et D&G ur. Og fik hurtig levering. Min faktura blev sendt samme dag som jeg købte varen. Det var en overraskende go service som levet op til alle mine forventninger.

Hans Jørgen Eliasen

købte et d&g ur tirsdag og modtog det onsdag super service

Super hurtig levering!!

Jeg købte et casio-ur på superstar.dk og fik det leveret allerede 2 dage efter, som de havde lovet. Fin og overskuelig hjemmeside!

Hanne Trekær

Bestilte et ur, der var hurtig levering, varen var rigtig godt indpakket. Hjemmesiden nem og overskuelig.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi