We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (328)

Service i topklasse

Jeg er absolut tilfreds med bestilling, og leverance og ikke mindst kanon service :)

sygeplejebutikken.dk

Min ordre var ikke korrekt, men kundeservicen var iorden!

Jeg bestilte nogle småting på hjemmesiden som ankom allerede dagen efter. Én af tingene havde jeg dog nogle specifikationer til, som ikke var gået igennem da lige netop dén ting blev afsendt fra en samarbejdspartner.

Jeg skrev efterfølgende en mail til kundeservice en fredag og da mailen ikke var blevet besvaret fredag eftermiddag, ringede jeg derind. Fik at vide at min mail var set og en ny vare allerede var på vej. Den ankom ganske rigtigt tirsdag morgen.

Så alt i alt:
Hurtigt levering af varer
Venlig og god kundeservice
De skal dog blive bedre til at besvare mails

Hurtig levering

Jeg er meget tilfreds med bestilling, levering og varer.

sygeplejebutikken.dk

Første gangs indtryk rigtig godt

Jeg har for føste gang bestilt hos sygeplejebutikken.dk og det er ikke sidste gang jeg benytter denne side , hurtig levering og det er nemt at finde det man skal bruge på hjemmesiden.
Jeg kunne bare godt tænke mig en kvittering med i leveringen. Ved godt det kom da jeg bestilte over nettet, men alligevel!!

Hej Mette
Din kvittering er i din mailbox.
Så sparer vi naturen for rigtig meget papir.

mange hilsner Rikke

super butik

Det er anden gang jeg bestiller fra sygeplejebutikken, det er gået nemt og hurtigt

Hurtig og effektiv

Jeg bestilte sidst på dagen og dagen efter var varerne hos mig, flot

God service, gode produkter

Jeg har flere gange brugt sygeplejebutikken og har været rigtigt godt tilfreds. Jeg har fået rigtig god kundeservice fra Rikke og der er absolut ingenting negativ jeg kan sige.

Service i top!

En dejlig overskuelig hjemmeside, med rigtig gode tilbud.
Fantastisk service, og levering som lovet. Kan klart anbefales!

Hurtig levering!

Fantastisk hurtig levering. Bestilte søndag aften et sygeplejerskeur, som skulle indgraveres og det kom torsdag! Det virker fuldstændigf upåklageligt..

køb af sygeplejeting

hurtig levering og kan varmt anbefales til andre

Hurtig levering.

Jeg bestilte mit nye ur fredag eftermiddag og da jeg kom hjem fra arbejde mandag lå pakken der.

sygeplejebutikken.dk

Fantastisk, bestilte en formiddag og varen ankom næste formiddag.

Bestilte en skridttæller, der var nem at indstille, sjov og appellerende at benytte, aldrig har jeg gået så meget.

Kunne ikke finde den nogen steder, men pludselig dukkede denne hjemmeside op, og der var den.

Handlen forløb perfekt, helt bestemt 5+

kanon butik

nu skal du bare høre min ven denne butik har simpelt hen alt hvad hjertet begærer indenfor sygeplejeske artikler og priserne er så billige at du tror det er løgn og så lever det indenfor 2 dage efter ordre afgivelse

kanon hep hep

sygeplejebutikken.dk

Lækkert at man kan få pakket ind - og hurtig levering!

Bestilte igår formiddag et silikoneur som skulle gives i gave til en veninde i aften. Jeg valgte for nemhedens skyld at få sygeplejebutikken til at pakke gaven ind, igår aftes kom jeg så til at tænke på at det måske var dumt, måske ville det tage længere tid at få leveret fordi den skulle pakkes ind.

Men - Post Danmark har lige været her med min pakke, og uret er pænt pakket ind, lige klar til at tage med i aften.

Tusind tak for hurtig levering, og indpakning!

Bedøm selv

Her er min oplevelse med sygeplejebutikken.dk.
D. 18 maj: bestiller en sygeplejesaks og et par crocs sko længde 24.5 cm. Havde nøje målt mine egne crocs (størrelse 7/9) og tjekket målingen op mod størrelsesguider fundet på nettet. Kommentar til aflevering: Levering via GLS bedes afleveres i nærmeste GLS pakkeshop, (nærmeste shop var angivet i kommentaren). Hvis dette fordyrer levering vil jeg gerne kontaktes inden forsendelse.
D. 20 maj: modtager mail om at ur er afsendt og at sygeplejebutikken vil undersøge levering via GLS pakkeshop d. 21 maj.
D. 21 maj: modtager mit ur og får telefonisk besked om, at man d. 22 maj vil undersøge levering via GLS pakkeshop. Det fulde beløb for sko og ur hæves på min konto.
D. 23 maj: sender mail til sygeplejebutikken for at høre hvad man har fundet ud af med mine sko. Da jeg kommer hjem senere på dagen, finder jeg ved et tilfælde mine sko afleveret omme bag huset.
D.24 maj: sender mail til sygeplejebutikken for at finde ud af, hvordan jeg retunere mine sko. De er leveret i en forkert størrelse. (Leveret som størrelse 41, svarende til Crocs 8/10, 25 cm lange).
D. 28 maj: mail fra sygeplejebutikken, hvor de undskylder og beder mig retunere skoene billigst muligt.
D29 maj: sender skoene retur, betaler porto mod at få pengene retur.
d. 30 maj: sender indscannet kopi af kvittering for porto samt kvittering for afsendelse til sygeplejebutikken. Får lovning på at mine penge vil blive returneret.
D. 1 juni: tjekker med GLS at skoene er returneret og får dette bekræftet.
D. 6 juni: ringer til sygeplejebutikken.dk for at høre til om mine nye sko er afsendt til mig. Får lovning på at man vil undersøge dette. Kommer hjem og finder skoene afleveret på min hovedtrappe. Ringer og klager over dette.
D. 8 juni: får besked fra sygeplejebutikken om, at skoene er afsendt og man prøvet at ringe til mig med denne besked. Har ikke modtaget opkald på min arbejdsplads, men har modtaget et opkald uden besked på min mobil d. 6 juni.
Skriver tilbage og spørger til returnering af min porto? svar: det har man glemt, hvor mange penge skal jeg have. Mit svar: henviser til den afsendte mail med kvittering og oplyser endnu engang beløbet. Får lovning på, at pengene vil blive overført med det samme.
D. 13 juni: skriver til sygeplejebutikken.dk for at høre, om mine penge er blevet udbetalt. Får svar om at det er de, og at de bør fremgå af min konto senest d. 14 juni.
D. 14 juni: porto returneret til min konto.

Hej Helle
Jeg beklager din oplevelse, det er ikke normalt for Sygeplejebutikken.
Mange hilsner Rikke

super

Jeg er mere end tilfreds, hurtig levering.

perfekt!!!

alt forløb tilfredsstillende

Social and Health Care Assistant

fornuftige priser, overskueligt site og hurtig service.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig betjening og super service. :o)

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra. Det eneste minus, men det har jeg talt med "kundeservice" om, er mangelen på sko i herrestørrelser. Ellers 100% herfra!

super nemt

nemt at bestille og hurtig levering, varen var som forventet, så jeg er godt tilfreds.

Kan varmt anbefales

Hurtig og kvik levering. God indformation undervejs.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Jeg har været særdeles tilfreds med min levering.

Jeg har været særdeles tilfreds med den levering jeg har fået. Der gik omkring 2 - 3 hverdage så havde jeg de bestilte varer.

Hurtig og effektiv service

Det er nemt, hurtigt og effektivt at handle med sygeplejebutikken. Let og forståelig info på bestillingssiden og hurtig levering.

Kanon god service

Jeg bestilte mine varer og havde dem et par dage efter. Alle mine varer var i orden,jeg er sikker på at jeg kommer til at bruge butikken igen;-)

Super

God hurtig levering- Kan klart anbefales

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super koncept og fantastisk service

Super butik med mange gode forslag til gaver etc. Hurtig og imødekommende respons på mail og virkelig effektiv levering (bestile en lørdag og havde min bestilling tirsdag, så helt perfekt hvis man er lidt sent ude med gaveideer)
Kan varmt anbefales.

god og hurtig levering

Jeg fik mine vare dagen efter, har kun positivt at sige. Dajeg havde et spørgsmål fik jeg svar inden for en time. Vil klart anbefale til andre.

Dyrere end Ebay

Var mægtigt glad for mit ur, indtil jeg fandt ud af at jeg havde betalt 200 kr for et ur og 4 ringe, og på ebay koster samme ur 31 kr med 10 ringe og gratis levering.
Trist, vi tjener jo ikke mest her i samfundet

Hej Lene
Du kan sagtens få pengene retur, hvis du sender dit ur tilbage til os. Vi bytter gerne og giver pengene retur.
Vores services: Hurtig levering dag til dag gerne, eller skal have nyt batteri, som følger GRATIS med vores ure. Ja så sender du bare uret tilbage.
Ebays ure er ikke samme kvallitet som vores og jeg mener ikke at Sygeplejebutikken skal tage ansvaret for hvad samfundet mener der korrekt løn for sundhedspersonalet.
Mange hilsner Rikke Fra Sygeplejebutikken.dk

Recensione da parte di un acquirente verificato

Nem og hurtig bestilling og levering

Det var nemt at gå ind og finde de vare jeg skulle have. Bestilte den ene dag om formiddagen og havde det allerede med posten næste dag.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Her er næsten ALT hvad sygeplejersken har brug for...

At handle on-line i sygeplejebutikken. dk, må siges at være en super godt sted. Som nyuddannet sygeplejerske står man ofte og mangler nogle "basale" ting, som gør ens hverdag nemmere. Fx blodtryk apparat, puls måler, ur m.m. Alt det kan man få til rimlige priser i sygeplejebutikken. Og noget der også er godt er ,køber du sygeplejeartikler som skal gives i gave, ja så pakkes det flot ind.
Sygeplejebutikken.dk kan varmt anbefaldes at anvende for sygeplejersker og personer med interesse og brug for sygeplejeartikler.

Hurtig og god service

Jeg bestilte/købte et ur, samt en saks hos sygeplejebutikken.dk, efter 2 dage lå det i min postkasse, det var hurtigt :o)
Hjemmesiden er overskuelig og de ting,som man kan købe derinde, er til helt ok priser :o)

Super service

det var en dejlig hurtig levering uden problemer. Handler her gerne en anden gang.

Recensione da parte di un acquirente verificato

God kundeservice, selv med fejl i produktet.

Der var en mindre fejl med ét af produkterne, men der var ingen problemer med at få et nyt.

Proffesionel

Nem at finde rundt i, og nem at bestille i. Hurtig ekspedition.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Rigtig god og hurtig service.

Jeg købte et sygeplejske ur med gravering, men jeg havde valgt for mange tegn og fik en mail dagen efter om at der var for mange. Jeg skrev tilbage om hvad der så skulle stå. Hvorefter jeg fik en mail om at uret var sendt og at hun håbede at personen blev glad for uret. Jeg syntes at det var super god service og syntes rigtig godt om at der blev skrevet på en personlig måde. Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, især for en computer tumpe som mig:) Jeg var bare lidt ked af at man ikke kunne få graveret bag på uret, så der kunne stå lidt mere.

kanonservice

jeg synes det er en super forretning, med servicen i top. Jeg anbefaler den rigtig ofte til mine kollegaer.

Perfekt - næsten

Meget hurtig levering - bestilte lørdag, levering mandag! Eneste anke er prisen, hvor jeg, efter at have bestilt, så uret på Herlev hospital til næsten det halve. Men sådan er det.