[REPLY]
Bredt og billigt udvalg af plader. Fik mine plader efter 7 dage, hvilket også stod under levering, så intet at klager over. Desuden svarer de hurtigt på forespørgsler.
Fin online pladeshop! :)
Dybt skuffende oplevelse. Havde lagt min bestilling i slutningen af februar måned på 2 limited edition cd'er, hvoraf den ene først blev udgivet i slutningen af marts. Udgivelsesdatoen oprandt, men det gjorde min bestilling ikke. Ventede i yderligere 14 dage (som på hjemmesiden er angivet som den "normale" leveringstid), hvorefter jeg selv måtte tage kontakt til targetshop.
Først efter selv at have forespurgt fik jeg oplyst, at der var problemer med at skaffe den ene "gamle" cd fra leverandøren, men at den forventedes at komme ugen efter. Og da targetshop sender hele ordren samlet, var der ingen cd'er i udsigt.
Jeg gav så targetshop den ene uge ekstra, men måtte igen spørge om ordrestatus ved udgangen af ugen. Fik så ugen efter besked om, at de stadigvæk forsøgte at skaffe den omtalte cd fra leverandøren, og at de håbede på levering i slutningen af næste uge (dvs. over 2 måneder efter ordren var lagt, og det i hvert fald for så vidt angår den ene cd burde have været muligt at finde ud af, om den kunne skaffes eller ej).
Havde på det tidspunkt opgivet targetshop, og lagde samme ordre hos en anden internethandel, som i løbet af 2 dage formåede at skaffe mig de 2 cd'er, som targetshop ikke evnede at skaffe på 2 måneder. Virkelig skuffende oplevelse fra en virksomhed, som skal forestille at være en specialforretning indenfor en musik-subgenre.
Jeg bestilte 3 trøjer for 6 uger siden. Kort efter fik jeg svar om at de 2 trøjer ikke var på lager, og at jeg skulle forvente en leveringstid på 3 uger.
I første omgang forhørte jeg mig om muligheden for at få delleveret den trøje der tilsyneladende ikke var problemer med, men fik beskeden at de ikke kunne splitte en ordre op.
Efter 3 uger skrev jeg til dem om der var noget nyt omkring min ordre, og fik beskeden at de ville komme hjem snart, og at jeg ville have dem ugen efter.
Herefter rykker jeg 2 gange mere, hvor jeg ikke har modtaget noget, og ikke har fået nogen beskeder. og får hver gang svaret at de er på vej fra leverandøren og at jeg snarligt vil modtage min ordre.
Sidste gang rykker jeg så i dag, og får af vide at den trøje der ikke var problemer med at levere, ikke kunne leveres nu, samt at en af de andre to trøjer heller ikke kunne leveres.
Så fra at der ikke var problemer med den ene trøje og at de andre to var bekræftet afsendt, kan de pludselig nu kun levere den ene trøje. Meget forvirrende og elendig service, er det indtryk jeg blev efterladt med.
Meget surt da jeg købte trøjer af dem på Copenhell, og blev mødt af flinke mennesker derude, og jeg havde glædet mig til en dansk leverandør af metal merch.
Så alt i alt, en meget skuffende oplevelse !
Bestilte den nye Heathen, modtog få dage efter uden problemer selvom forsendelsestiden var angivet til længere tid. Kan anbefales herfra!
Jeg har efterhånden handlet hos Targetshop flere gang end jeg kan huske, og brugt flere penge end min pengepung bryder sig om. Det har fungeret upåklageligt, og varen er blevet leveret i løbet af få dage. I de relativt få tilfælde hvor de ikke har haft varen på lager, har jeg hurtig modtaget en mail med en ny estimeret, og har selvfølgelig haft muligheden for at annullerer handlen.
Butikken er i øvrigt karakteriseret ved et stort udvalg i både musik og merchandise, og priserne er generelt gode.
Eneste minus er at man – tilsyneladende – ikke kan angive både en faktureringsadresse og leveringsadresse. Det gør det lidt besværligt at få leveret varen til sin arbejdsplads.
Targetshop har ved et par handler leveret varene og god kundeservice. En enkelt gang har jeg prøvet at få tilsendt en standard-version af en cd, hvor jeg skulle have haft en digipack, men ellers ingen problemer.
Targetshop er hurtige til at leverer og på hjemmesiden kan man finde alt det man skal bruge.
Hvis en varer ikke er på lager pt. bliver man kontaktet med en ny leveringsdato og har muligheden for at annulerer handlen eller købe noget andet.
Targetshop er meget hjælpsomme hvis man sender dem spørgsmål pr. mail og man får lynhurtigt svar tilbage.
Vi er meget glade for at købe tøj- specielt VOLBEAT- hos Targetshop og der er ingen problemer hvis man ønsker noget byttet til anden størrelse.
Alt i alt er vi super tilfredse med Targetshop
Jeg havde forudbestilt en særudgave af en cd, hvori der skulle indgå cd-box og et helt specielt litografi som kun indgik i denne udgave af cd'en. Da jeg modtog pakken var der cd'en men ingen litografi, kun plakat. Jeg kontaktede TargetShop som lovede at ringe tilbage med svar på hvorfor det ikke var kommet. 2 dage efter jeg var lovede opkald, dog uden det fandt sted, kom der et postkort fra TargetShop, med det billede jeg skulle have som litografi. Jeg kontaktede igen TargetShop hvori jeg forklarede at jeg har betalt knap 400 kr, for denne ordre, men jeg mangler faktisk det som gør denne udgave ekstraordinær. Jeg fik at vide at de ikke kan skaffe det. Jeg efterspurgte kompensation, hvilket jeg så dagen efter fik at vide at jeg ingenting kunne få, SELVOM jeg faktisk ikke har fået det jeg har betalt for. Muligheden for at få pengene tilbage var kun muligt hvis jeg ikke havde brugt emballagen hvilket i sagens natur jeg selvfølgelig havde og dermed ingen chance for at få penge eller andet retur. Jeg er dybt skuffet over den måde at føre forretning på.
Punkt 1: Har de ikke lige en vare du har bestilt, kan du i no time få en tilsvarende vare eller pengene tilbage. Jeg velgte en tilsvarende vare og fik alle mine vare p åno time. Der var ingen unødig kommunikation, alt skete bare og jeg sider nu med cd´er jeg kun har kunne drømme om at eje:)
Der er en god forklaring når man skal købe noget. Og de har et mega stort udvalg på CD'er og LP'er. Forsendelsen er så lidt langsom men til at leve med.
Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.