[REPLY]
Jeg bestilte den vare jeg ville have, og jeg fik den hurtigt leveret./
Thomas
Lidt snævert udvalg sammenlignet med andre af "de store". Men havde dét jeg søgte. Fornuftige priser, detaljerede produktoplysninger/fin varepræsentation. Særdeles hurtig ordreekspedition..!! Et bestilt kabel var ikke på lager, men blev ringet op allerede dagen og tilbudt et alternativ. Meget serviceminded medarbejder. Handler gerne her en anden gang.
Bestiller søndag - får bekræftelse på mail - modtager varen tirsdag morgen .... SÅ nemt kan det være.
Lynhurtig repons på mine spørgsmål, pakken kom hurtigt, ingen problemer
Meget hurtig ekspedition og levering. En ændring i bestillingen blev klaret uden problemer. Købt trygt hos Teknikshop, hvis du mangler låse, tyverisikring eller lign. sikkerhedsudstyr.
Hurtig levering. Ingen problemer med varen - og oven i købet til en rigtig, rigtig god pris.
God hjemmeside, god information om varen og om pakken
Prisen var lav, og hjemmesiden fungerede fint. Leveringen var fejlfri til tiden.
Der var hurtig og venlig behandling selvom jeg kom på adressen. det er jo kun en internetbutik
Købte nogle kode-hængelåse.
Intet at udsætte på noget.
God handel med Teknikshop.dk lige efter bogen.
Billigste pris, forsendelsesinstruktioner overholdt til punkt og prikke, så de varmeste anbefalinger herfra.
Jan Andruszkow
God og efektivt firma. Hurtig levering og god respons på Spørgsmål
Det var altså nemt og hurtigt både med bestilling og levering.
Bestilte et håndtag med kode - og modtog det hurtigt med posten. Der var lige noget med batterierne, men det blev også fixet ved at der blev sendt et nyt sæt efter snak med Teknikshop. Så rigtig god service - og kan kun anbefale! :)
Bestilte en kæde, en skivelås og et gulvanker kl 14 og modtog dem med posten dagen efter så de har virkelig været hurtige.
Kan godt lide butikken da der er gode billeder og beskrivelser af tingene.
God og informaiv hjemmeside. Konkurrencedygtige priser samt hurtig (gratis o. 500,-kr.) levering. Mere kan man ikke ønske sig.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og perfekt service.
Hurtig levering, og ikke mindst af de rigtige varer. Der er ikke så meget andet at sige, end at siden kan anbefales til alle.
Tusind tak for den gode service jeg fik . En del af ordren manglede ; men var med posten dagen efter . Kan bestemt anbefale jer til andre .
Jeg bestilte en dørspion og en sikkerhedskæde til dør. Begge dele var meget billige og af god kvalitet, og varerne kom hurtigt. Jeg kan virkelig anbefale andre at handle hos www.teknikshop.dk!
Fik varen leveret meget hurtigt, pris og kvalitet var ok
Hurtigt og nemt at handle i webbutikken - god og hjælpsom service
Alt var i den skønne orden.
Post dk. var dog lidt langsomme, men det kan teknikshop ikke gøre noget ved, og så var det i juletiden :)
Rigtig fin og hurtig handel. Fik varen leveret dagen efter bestilling til døgnboks. Ingen problemer overhovedet.
Selv en mangelfuld ordre blev leveret perfekt.
Rettidig og omhyggelig levering...
Alt fungerede tilfredsstillende.
Jeg er meget tilfreds med bestillingen. Jeg fik den dagen efter og kunne følge ordren hele vejen.
Virkelig en god service - utroligt nemt at bestille og hurtigt levering. Dorthe
Sendte 2 låse retur og fik straks mine penge tilbage.