[REPLY]
Gode aldisige produkter tll fornuftige priser.
En god betjening og meget hurtig levering...:-)
velvilje, med meget utjekket.
Min nye Tlf. er helt super købte og så var varen der ingen forsinkelse 2 dage tops og der var den kan kun anbefales
Leif Ø.
Det der Telenor er bare fedt prøv det
Er rigtig glad for Telenor
Har aldrig haft problemer og kan ikke andet end at at gid jer 10 med pil op :-)))
uegnet personale, der ikke ved hvad de laver og lover, ingenting bliver overholdt
Jeg oplever flere gange at Telenor lover ting de ikke kan holde, det er simple ting så som at lave en fejlmelding. Har igennem lang tid haft problem med at der er ekko på min fastnet telefon, de har de sgu stadig ikke formået at fikse.
Så prøver de at tilbyde mig en ny slags telefoni, noget der køre efter samme princip som mobil, det virker så heller ikke, Uuuuuuuuuuuuuuh hvor er det belastende.
Kan slet ikke forstå de ikke kan få tingene til at fungere, der var sgu aldrig problemer da det hed Tele2 eller Cybercity
Når du går ind i butikken og køber en vare og et abonnement, er det altid med et kæmpe smil på læben, hvilket er super fedt. Men når de glemmer vigtige indformationer, såsom at pbs-aftalen kan tage op til 8 uger før end den træder i kraft, er det ikke mange stjerne de kan få. Jeg snakkede med en fra kundeservice, som sagde at de faktisk SKULLE oplyse denne detalje omkring PBS.
rutineret og saglig
Danmarks ringeste service
Danmarks ringeste forbindelse af mail, net osv.
Vil råde alle andre til også at kigge efter alternativ leverandør
Har skiftet fra M1/Fullrate som jeg har haft i 6 år og deres dækning er kun blevet dårligere. Til Telenor og er blevet positiv overrasket, da jeg før ikke havde ret meget data dækning, ligegyldig hvor jeg var henne, men efter jeg har skiftet til Telenor så er der slet ingen problemer, med at komme på nettet (med samme mobil). Synes også de har en fair pris for deres produkter, så jeg har ikke i nu haft noget at klage over, og nu er de første 2 uger da gået hos Telenor.
Det kan undre én, at verdens 5. største teleselskab lader sine kunder vente, indtil nu, i 2 hele dage, hvor det ikke er muligt at sende mails via Telenor Internet. Godt gemt på hjemmesiden finder man ud af, at problemet skyldes et forfejlet softwareopdatering, og der loves fuld damp på kedlerne d. 22. maj kl. 23.00.
I dag skriver vi d. 23. maj kl. 17.50 og problemet er stadig ikke løst.
Det vil sige, at flere hundrede tusind brugere ikke kan sende (men måske) modtage mail.
Jeg har været tilfreds kunde siden Cybercity-dagene, og det har altid spillet, men denne situation er håbløst uprofessionelt håndteret af Telenor og ikke sjov for et mindre firma, som er afhængig af sine mails.
Gad vide hvor langt de rykker klokkeslættet for løsning af problemet denne gang? Godt der er noget der hedder Gmail...
Søren Larsen ritiene questo recensione utile
Jeg er ny kunde. Men har fået en super god behandling. Så jeg er helt tilfreds.. Og har sagt det videre til flere.
Har min mobil der inde det har alle i min familie og vi er glade for det kan anbefale telenor supper butik/firma
Jeg betalte en regning på omkring 1500 DKK for et par dage siden, og pludselig dukker der en regning op på omkring 2100 DKK for samme periode.. Der er kæmpe fejl i deres system, og jeg har siden december betalt mere end 15000 DKK til telenor. De truer med rykkere og gebyrer. Jeg skal igang med granske det hele igennem.. Jeg har betalt for meget.. Det jo åbenlyst..
************ SÅ FIK JEG ENDELIG OPSAGT MIT ABONNEMENT! KAN IKKE ANBEFALES PÅ NOGLE MÅDE!
Søren Larsen ritiene questo recensione utile
som ikke var Telenors skyld. En skam, at det ikke er postdk, der skal anmeldes her. Man skal umiddelbart lede længe efter en mere talentløs biks....
Hej Telenor...
Jeg har altid været tilfreds med min abonnement og glad for min iphone, og har altid fået en fin hjælp hvis der har været noget...
Dog har den været sendt til reparation to gange da home knappen nogen gange pludselig svigter og jeg ikke kan komme i telefonen...
Har nu fået den tilbage efter reparation, der var kun en måned til garantien udløb, og jeg tænkte at det nok skulle være nu hvis der skulle laves noget ved den... Hvorfor bytter man ikke en telefon der har været sendt ind med det samme problem 2 gange? Det kommer jo højst sandsynligt igen..?
Og så finder jeg også ud af at man nu kan købe en iphone4 for 50,- kr. i måneden, lidt ærgeligt når jeg stadig selv betaler 184 i måneden...
Nå, men alt dette nævner jeg egentlig ikke for det søde personale i Telenor butikken, kun at det er lidt ærgeligt at få en telefon tilbage fra rep. 2 gang, som sikkert ende med samme fejl igen... Jeg får dog at vide at jeg så bare kommer ind med den igen...På vej ud af butikken kommer jeg pludselig i tanke om at jeg skal have et par nye høretelefoner og som en glædelig overraskelse, vælger en af assistenterne at give mig dem med gratis... Altså uden beregning, altså uden at jeg skulle have penge frem??! Det er aldrig prøvet før:0) Og jeg havde ikke engang brokket mig...
Tak for det, så bliver man glad.,..:0)
Hej jeg er super tilfreds - fik det lille simkort gratis, efter jeg ringede til kundeservice og selv tog turen til Rødovre Centrum. meeeeeen ok jaja.
Vil dog meget gerne have en trykt brugsanvisning på flere af finesserne - jeg har ingen printer og det bliver noget besværligt at lave "forsøg" via nettet uden at have det i hånden på print. Så vil du printe hele baduljen ud til mig og sende det pr. gammeldags post til mig vil jeg blive meget taknemmelig.
MVH
Else McIntyre
Horsevænget 214
2610 Rødovre
Godt tilbud , super fed telefon. Havde et spørgsmål, dagen efter fik jeg svar. Indtil nu er jeg godt tilfreds.
jeg har en mobil, der var defekt og skulle laves under garantien. Den var købt i Jylland og skulle sendes til Århus.
Jeg fik efter et stykke tid at vide at nu var den færdig og kunne hentes i en forretning.
Jeg ringer til Århus og spørger om de ikke kan sende den direkte til mig, da jeg næsten ikke kan gå, men det vil man ikke, "sådan er systemet indrettet", de sender den til Glostrup, og jeg ringer så dertil og spørger om de kan sende den, men det kan de ikke, men de kan sende den til Skovlunde, som er den tætteste forretning på Smørum, hvor jeg bor.
Jeg fatter simpelthen ikke at man godt kan bruge en del porto på at sende den rundt mellem forretningerne, men ikke kan sende den direkte til mig.
I øjeblikket aner jeg ikke, hvordan jeg skal få fat i telefonen.
det er utrolig ringe service
reparationsnummer er r1769146
Søren Larsen ritiene questo recensione utile
jeg syntes telenor handler hurtigt og er hjælpsomme. syntes også de er flinke og er tålmodige når jeg har spurt til noget simpelt ( ikke for mig) fik min nye tlf meget hurtigt og før det var lovet !!
Telenor er været meget gode med, at hjælpe hvis der er problemer.
Da jeg bestilte min iphone5 gennem webshoppen, kom den kun få dage efter!
Hurtig levering og god kundeservice !
Hurtig betjening og svar på alle spørgsmål
Jeg havde bestilt en iPhone fra telenor, som kom fredag d. 10 maj. Jeg bliver hurtigt klar over, at telefonen er defekt og går derfor op i en telenorbutik mandag, og snakker med dem. De ringer til kundeservice for mig, der bliver oplyst ordrenummer osv. De siger jeg skal sende den ind til dem, hvilket jeg gør samme dag. De sagde, at jeg ville få tilsendt en ny iphone med det samme.
Tirsdag får jeg en mail om, at de har modtaget min iPhone og har annulleret købet? Jeg ringer derind. De har en politik om, at man kan sende sin nye tlf ind, inden for 14 dage og så bliver købet automatisk annulleret. Men jeg havde jo lavet en aftale med dem?
Jeg skulle så til at bestille min iPhone helt forfra, men jeg kunne ikke beholde mit nummer (som er over et år gammelt), fordi de jo havde annulleret en bestilling i det nummer, så jeg skulle vente 14 dage - og det kunne jeg jo ikke, jeg har brug for en telefon i min dagligdag. Så jeg blev nødt til at bestille en ny iphone og oprette et nyt nummer.
Jeg forstår ikke helt, at de på ingen måde kunne fikse det, når det var deres fejl. Fik ingen undskyldning, ingen kompensation (ikke at jeg kræver det). Der skete ikke en skid.
De er godt venner gode kammerat
Kunne ikke drømme om et bedre selvskab
Qiuck og venlig betjening.
Generelt kan man få det som man vil. Man skal bare altid snakke med deres reklamationsafdeling for ellers kan de ikke gøre noget. Deres it-system er alt for firkantet og laver man en særaftale kan man ikke få den på tryk, eller sendt på mail. Man er nødt til selv at snakke med dem for at sikre at alt er som aftalt.
hejsa , jeg er meget tilfreds med telenor , god dækning , men jeg synes at i er dyre , bliver tit tilbudt at få et abonnement, der er væsentligt billigere , men er da tilfreds med telenor , men kunne godt være lidt billigere . Venlig hilse Kathe
Alt til UG !! Kun +++++ herfra
telenor er bare super dupper
Jeg har aldrig før oplevet SÅ uprofessionel kundeservice som fra dette firma. Jeg skiftede fra fullrate til Telenor, da jeg blev lovet over telefonen, at jeg ville få uendeligt data, fri SMS og MMS, samt 5 timers taletid. Jeg fik derefter tilsendt en kontrakt, som jeg takkede ja til i den forventning, at det jeg havde aftalt over telefon også stod i kontrakten.
Jeg fandt imidlertid hurtigt ud af, at det jeg var blevet lovet ikke holdt stik! Jeg havde åbenbart sagt ja til 5 timers tale, INGEN sms og mms og kun 3 gb data.
Det er selvfølgelig min egen skyld, at jeg ikke læste kontrakten igennem, men var det så ikke fordi dækningen er dårlig og det pludselig vil koste mig 70 kr. ekstra om måneden i forhold til fullrate, kunne jeg leve med det.
Derudover har jeg måttet ringe til Telenor mindst 10 gange de første 2 måneder (hvor jeg snakkede hver gang med en ny ansat og måtte forklare alt igen), fordi jeg havde bøvl med at de ikke havde tilføjet mig til PBS (pris 50 kr. ekstra på regningen om måneden), selvom jeg havde gjort hvad jeg skulle, samt at det mobile bredbånd jeg havde prøvet, ikke blev afleveret af min lokale Telenorbutik.
En lang historie kort (for sent, jeg ved det!): jeg har aldrig haft så meget besvær før, for et produkt, som jeg ikke engang er særlig tilfreds med.
Og den største joke ved det hele er, at grunden til at Telenor er dyrere end de andre, ifølge en ansat i Telenor, er deres gode kundeservice...
Det er fandme humor :-)
Opdatering 21. Maj:
Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af Telonor, som har undskyldt den ikke så gode oplevelse. Vi har fundet en bedre løsning...jeg er bare ærgerlig over, at jeg var nødt til at jeg måtte skrive denne anmeldelse og ringe så mange gange og klage, før der skete noget.
Jeg skifter nok stadig selskab efter min binding er ovre, men jeg skal dog ikke slippe helt så mange penge som før først...tak for det, Telenor.
Carsten Kroghsbo e Asif Farid ritiene questo recensione utile
Efter at have bestilt ny mobiltelefon, omboende mit abonnement og fået et super online tilbud på det hele, skrev Telenor at der kunne gå op til 7 dage før alt var på plads. MEN, bare 4 dage senere var pakken ankommet og med kompetent assistance fra deres kundeservice blev det nye SIM kort aktiveret. Så nu sidder jeg som glad kunde med ny mobiltelefon, nyt abonnement og et bedre tilbud end før...... SÅDAN skal det bare gøres.......
Rigtig glad for min nye Samsung Galaxy Slll...fik også mit abonnement skiftet til Telenor FRI, og et ekstra lillenor abonnement til sønnen. Nu må vi se om han kan holde sig til de 300 sms'er.
Syntes at der er for store problemer med betaling / tilmelding med Dankort, rykkere for betaling desuagtet at man er tilmeldt automatisk betaling. Har fået rykkere to gange efter at systemet har smidt mine dankort oplysninger. Hvilket har medført at jeg ikke kan købe en mobil til min søn på telenors hjemmeside. Super service (læs: ironi). Endvidere er 3 g dækning i karup 7470 området alt for dårligt.
Asif Farid ritiene questo recensione utile
Det hele starter med at jeg skal flytte (01-05-2013), og Jeg ringer 14 dage før, så jeg er sikker på at have Internet, Telenor sender mig en SMS og skriver de ikke kan finde den nye adresse, det viser sig at medarbejderen har hørt forkert, hvilket jeg godt kan forstå, for der er så meget baggrundsstøj hos telenor at jeg også havde svært ved at høre noget, da jeg så er flyttet og der ingen Internet er, ringer så til telenor igen, og nu må jeg vente 10-14 dage igen, for de har da ikke flyttet noget, da de 10 dage er gået sender telenor en ny router til mig, dag 14, så skulle der være Internet, det er der også, men ikke min 10/2 Mbit, en latterlig 320/320 kbit, som ikke kan bruges til noget, ringer så igen, og nu mener telenor at TDC har fået byttet rundt på nogle forkerte kabler, medarbejderen hos telenor opretter et teknikerbesøg, som først kan udførs 3 dage efter, 3 dage efter stadigvæk en latterlig 320/320 kbit, og jeg ringer igen, og får afvide at fejlen er telenors-tekniker som har byttet rundt på nogle forkerte kabler, og medarbejderen hos telenor laver det som en hastesag, og lover det køre dagen efter, men det var vist bare tomme løfter, for der er ikke sket en skid, jeg anbefaler aldrig telenor til nogle, ikke engang til min værste fjende!
Telenor hvis du vil har en masse bøvl og en latterlig forbindelse.
Jeg har været kunde i flere omgange, men har aldrig været utilfreds med noget :-) Det eneste, jeg har været lidt usikker på, har været deres faktureringer. Det kan være lidt uigennnemsigtigt, men måske det blot er mine kompetencer indenfor tal og økonomi ;-)
Meget gnidningsfrit og hurtigt, dog lidt suboptimale mulighed for tilkøb af cover i forb m køb af i phone
Telenor har aldrig skuffet mig i mine 9 år som kunde.