[REPLY]
Har anlitat Ticket, Östersund för våra resor, enär erfarenheten av de resor vi gjort har varit, "som vi önskat" med den kvalitet vi förväntat oss.
Ej några problem som stört semestern, utan vi har kunnat utnyttja dagarna till det vi planerat.
Trevligt också att personalen vid Ticket, kontaktat oss före och efter resorna, vilket visar på ett bra intresse och ansvar för kunderna.
Bra service, trevlig och kunnig personal!
Jag fick verkligen den hjälp jag behövde för att hitta en bra resa till ett bra pris!
Saknar möjligheten att betala med DinerClub
Ticket är bra. Resebutiken i Värnamo är bäst. Maria Wetterholm där är suverän, mycket kunnig och serviceinriktad. Vi har bokat många bra resor där.
När jag och en kompis (på var sin dator) skulle boka flyg till New York fick jag ett pris och min kompis ett annat. Det skiljde nästan 500 kronor. Till slut så fick jag boka båda biljetterna från min dator för att få det lägsta priset. Jag är nöjd eftersom vi fick samma priser, men hur kommer det sig att det kan bli olika priser när man sökningar precis samtidigt?
Det var första gången jag bokade just på Ticket med ett presentkort
smidigt och bra, det blir fler gånger även utan presentkort
Resans bokning gick perfekt.Mina önskemål togs hänsyn till.
Nu väntar vi bara vår 8 veckors drömresa till Indien
Positiva personer bakom disken, som alltid gör sitt bästa för att tillmötesgå kundens önskemål.
Ett mycket trevligt och bra bemötande med bra hjälp. Kommer att använda mig av Ticket fler gånger.
Lever verkligen upp till att kunna erbjuda ett stort utbud av olika typer av lösningar för min önskade resa, att kunna söka både reguljärt och charter från flera resebolag på en gång är perfekt! I kombination med trevligt bemötande och smidig bokning.
Bokade en flygresa inom USA för mina två minderåriga döttrar.
Sa också att vi ville ha en resa till de övriga fyra i familjen och säljaren lovade återkomma samma dag med förslag via mejl.
Ingen återkoppling. Ringde upp Ticket och talade me en annan säljare och bad säljaren påminna den första säljaren. Fortfarande inegn återkoppling.
Här missade ticket en chans att sälja en resa till enn köpklar familj.
Med vänlig ahälsningar
Ann-Marie Thor m familj
När jag äntligen hittade de flighter jag skulle så var det mycket enkelt att boka och jag fick snabba svar tillbaka.
Jag skulle göra en ny bokning till en befintlig och hittade rätt flighter men hade inte mitt kreditkort med mig så jag var tvungen att vänta med bokningen till jag kom hem. Då hittade jag inte rätt flighter. Då ringde jag Ticket men priset skulle då bli 2.000:- mer än om jag bokade via webben p.g.a. att priset blev för varje delsträcka (mellanlandningar) så jag tackade nej. Morgonen efter fanns de flighter jag ville ha på webben igen, visserligen något dyrare, men då bokade jag direkt.
Ticket är en suverän sida att boka resor på. Tydligt och bra information! Vi är supernöjda.
Ticket är bra. De ger en bra service. Vi har fått råd & tips inför vår resa det tyckte jag var bra.
Jag och min dotter fick ett väldigt bra bemötande när vi kom på Ticket i Sundsvall.
Vi la fram våra önskemål på vad vi ville göra på semestern.
Personalen kom med ett antal förslag på resemål och gav omöden om vad som var bra och mindre bra på respektive resemål.
Efter mycke om om men så bestämde vi oss för Sea World Resort & Spa Side Turkiet.
Vi vill tacka personalen på Ticket för den hjälp vi fick och hoppas att resa blir bra.
Vi visste inte vart vi ville åka men fick hjälp att välja resmål efter den prisklass vi hade planerat. Trevliga och bra service.
Tack för bra svar på våra frågor och bra hjälp med bokning av resa samt boende
Maria Wetterstrand i Värnamo känner igen oss sedan tidigare år och vad vi önskar med vår resa. Det räckte med ett mail till henne och hon skickade oss ett (1) förslag på en resa och det kändes helt rätt. Vi beställde. Vi har tidigare varit helt nöjda med hennes råd.
otroligt hjälpsamma ingenting är omöjligt dessutom har personalen ett lättsamt sätt snabba till skratt å allvar med en massa humor
jag tycker jag blev bemött på ett proffisonelt och trevligt sätt på alla vis
Vi har lyckats få en personlig resesäljare ( Susanne Paulsson ) som är både trevlig
kunnig och alltid hjälper oss att få bra resor, för oss är hon guld värd.
Hon är bara Bäst.
Bra bemötande, ingen väntetid, lyssnar på mig som kund, respekt.
Fick hjälp direkt med att välja/boka vår resa.
Sakkunnig personal som jobbade väldigt snabbt och svarade på de frågor vi hade.
Då vi är två familjer som skulle åka tillsammans gjorde hon allt för att vi skulle vara nöjda med flyg och rumsbokning.
Vi var mer än nöjda med vårt besök på Ticket i Skövde.
Vi kommer att återkomma till butiken nästa gång vi ska ut och resa.
Tackar dessutom för kaffet som vi fick :)
ticket fungerade bra för mig
enda att gnälla är på sms jag fick med en länk till en sida som inte fungerade alls (http//traveas.com/i/*********) *= mitt reservations nr eller vad det nu heter
så deras sms tjänst var helt onödig måste ju kolla på checkmytrip
ändå
Allt har varit bra hittills. Har känts tryggt att beställa resor och kryssningar hos Ticket.
Mycket trevligt, hjälpsamt, och proffsigt bemötande
Lätt att boka resa och nöjd med att åka utomlands, (lite lätt full men gick ändå att boka enkelt)
Så trevlig personal , hjälpsamma och kunniga att vi oftast väljer att boka i butiken!
Jättebra service när jag beställde resan. Fick god hjälp med allt
Ticketpersonalen på Emporia i Malmö visade mycket kunnighet o förtroende när vi skulle boka resa till Dubai. De var hela tiden glada o positiva när vi ställde en massa kluriga frågor. Efter en kort stund så var ett flyg beställt med en kort mellanlandning på bara en timme fixat. (Swiss Air) Till ett kanonpris. (3200:-) Sittplats också bokad. T.o.m
billigare än vi hade bokat själv på nätet. Kändes mycket bra när vi gick därifrån. Har även bokat flyg till Paris ! Barcelona m.m ,även då lika nöjda. Kommer tillbaka
Jag fick bra hjälp av Ulrika som resesäljaren heter. Hon hittade det bästa alternativet för mig och det bästa priset.
Melisa är en mycket snabb och efektiv tjej.Hon fixade fram biljetter till Mogan
och hade en mycket positiv framtoning.
Var rädda om henne.
Hälsn Tommie Lindberg
Väldigt trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma. Personliga och helt enkelt bra.
Jag har bokat såväl flyg som hotell med Ticket. Enkelt och smidigt att boka. Ticketgaranti innebär att du kan avboka din resa utan anledning. Kostar några hundralappar extra men det känns tryggt att den möjligheten finns.
Lätt att hitta på hemsidan.
Många resor till bra priser.
Ni är duktiga på att hjälpa till med ändringar. Man kan ringa er och slipper sitta och vänta en halvtimme. Alltid positiv och bra personal.