We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (11)
H.P. Larsen Holding ApS

Absolut perfekt og den bedste service

Selv midt i udsalget fik jeg svar på en mail med det samme, det er nemt at bytte hos dem og tøjet er jo bare så skønt. Hurtig levering og den bedste service.

nemt og bekvemt

perfekt! De har et dejligt stort udvalg af varer og hurtig levering, kan man ønske sig mere... nej! :-) Vil helt sikkert handle der igen

Fantastiske produkter og service

Luksuriøst børnetøj til alle sæsoner og en service der er helt ud over det sædvanlige. Jeg havde købt et skisæt (jakke og bukser) i 'potent purple', og en måned efter kunne sættet leveres i 'hyacinth violet'. Min datter ville rigtig gerne have dette sæt, og da mærkerne stadig sad i og tøjet aldrig var blevet brugt, kontaktede vi Ticket2Heaven for at høre om vi kunne ombytte sættet. Det gjorde de uden at blinke. Stor tak til Ticket2Heaven.

H.P. Larsen Holding ApS

Elsker når der kommer pakker fra Ticket

Hurtig levering. Tingene er altid i orden, og ellers så løser de det.

Super hurtig levering

Let at bestille, hurtig bekræftelse, og super hurtig levering. Kan helt sikkert anbefales.

Ingen problem. Lækker tøj

Ret hurtig levering. Gik kun 2 arb. dage, så har jeg fået min pakke.

Lækkert kvalitetstøj...

Altid en god service og hurtig levering, Syntes tit der er gode tilbud, og mange størrelser på lager.

Kan helt sikkert anbefales :)

H.P. Larsen Holding ApS

Super tøj og super service

for 1,5 md siden fik jeg sendt et regnsæt som havde blandede størrelser og efter en frygtelig masse bøvl med butikken jeg købte ved, henvendte jeg mig direkte til Ticket2heaven.dk og her funker det bare. De beklager fejlen og jeg får byttet jakken. Det er super god service og jeg handler helt klart deres varer igen, bare ved en anden forhandler

Super hurtig service

Købte skibukser til min datter, da sneen begyndte at falde. Ærgrede mig over, at jeg ikke kunne nå at køre i en fysisk butik, da jeg havde brug for bukserne til hende hurtigt. Men allerede næste dag havde jeg bukserne - super betjening. At tøjet er lækkert, gør bestemt heller ikke noget.

H.P. Larsen Holding ApS

Super fedt tøj, og god service

alt er bare godt, tøjet er en perfekt kvalitet, og flink betjening