[REPLY]
Bestilte den ene dag, fik det næste dag, hurtig og perfekt service.
Jeg var blevet brændt af af en anden leverandrør og skulle hurtigt finde et partytelt til 50 mennesker. På nettet kom Toolworld op som én af de øverste og hjemmesiden så fornuftig ud. Jeg bestilte, men var - til trods for at varen stod til at blive leveret indenfor 2-3 dage - nervøs, så jeg ringede til kundeservice. De var yderst professionelle og checkede op på ordren. Den stod til at blive leveret som planlagt, hvilket den også gjorde, så alt i alt en rigtig god oplevelse !
Nemt at handle på siden og hurtig levering...
Toolworld har en meget fin service når man ringer til dem, men jeg savnede at der var Track and Trace på forsendelsen fra GLS
Levering til tiden, betaling i orden og god service i call center
Efter surfing rundt på nettet fandt jeg det billigste ligeledes anvendelige skab hos jer. Selve handlen gik fint, ingen er blevet skuffet. Produktet levede op til min forventning.
Er meget tilfreds. Jeg fik hvad jeg havde bestilt. Levering efter 2 dage (som de lover) Pengene blev hævet da jeg modtog pakken. Sådan skal en online shop køre! :) bum
Perfekt service og hurtig ekspedition, det er første gang jeg har oplevet det.
Kan anbefale at handle på Toolworld - det dur bare:-)
Nemt at bestille over nettet. Har fået mails om at nu bliver varen leveret. Det hele har bare kørt på skinner. God service. Tak!
Lave priser og fik mine ting efter 2 dage.
Hurtig ekspidition, konkurrencedygtige priser, og god service.
Fandt klinger til en båndsav, som jeg ellers har haft svært, ved at skaffe. Ydermere var klingerne billigere end andre forhandlere. To dage efter bestillingen havde jeg det bestilte.
Ingen problemer med hverken produkt eller forsendelse
Priser og kvalitet som forventet. Dellevering er lidt træls, men Toolworld anbefales.
bestil bare på Toolworld de lever varen uden problemer;-))
havde komme til at bestille varen 2 gange
blev kontakte om det nu kunne have sin rigtighed
Rigtig god markedsføring
Kun en god oplevelse, dog var det ærgerligt, at ordren havde forputtet sig, men da øv'et var opdaget gildet hele som håbet
Jeg havde mistet nøglen til det lille rum i mit jagtskab, som jeg har købt for flere år siden.
På indersiden af skabet sidder et nummer og ved hjælp af det fik jeg gennem Toolbar
en ny lås med nøgler i løbet af 2 dage. Sådan skal det være.
Toolworld var billigere end de andre og varen kom 2 dage tidlige end de havde lovet - så alt var præcis som det skulle være ;)
Overskuelig hjemmeside, billige priser, nemt at bestille, hurtig kontakt og levering.
Lynhurtig levering af godt telt til en god pris, jeg er meget tilfreds
Hurtigt svar, ekspedering og hurtigt leveret, tip top service.
Jeg købte telt og sovepose via hjemmesiden. Bestillingen gik som en leg, og det var så nemt at afslutte ordren i forhold til mange andre steder.
Leveringstiden var som lovet, så her kan man også kun være helt tilfreds
Let at bestille, hurtig levering - ingen problemer
Eneste minus var en fejlberegning af fragtprisen ved tilkøb af produkter indenfor fragtgrænsen (den sprang til næste niveau - selvom man holdt sig indenfor den angivne vægt)
Det er første gang jeg handler med Toolworld, og det vil jeg bestemt gøre igen, hvis jeg får behov for nogle af jeres produkter. Hurtig levering af varene.
Hjemmesisien synes jeg faktiske også er god, da den giver hurtig overblik, og den er nem at finde rundt i.
Jeg fandt firma og vare ved en googlesøgning, bestilte, og havde varen et par dage efter. Den var velemballeret og iorden - med en anelse lagerstøv på.
Kommer igen en anden gang. V.h. Arne Dich
Bestilte en plæneklipper og kanttrimmer den 4-6-2013 med en leveringstid på 4-5 arbejdsdage. Blev ringet op af en behagelig medarbejder der fortæller at den kommer en dag før.
det forbavsede mig at leveringen skete så hurtigt - det var rigtig fedt.
Så i overskriften?
Jeg er ikke helt tilfreds med servicen, jeg havde skrevet på min ordreseddel at pakken kunne leveres i min garage uden underskrift, men det var post Danmark der kom med pakken, de var lige ved at køre igen, lisom jeg ankom, jeg forstod ikke helt hvad pakkeposten mente, men man skal åbenbart bestille noget ved PD for at de vil stille pakken-
Derudover er jeg ked af at den polermaskine jeg har købt ikke kan låses fast i kørepositionen, man skal holde på trykknappen, jeg har haft andre maskiner før (mærker) så dem vil jeg holde mig til i fremtiden. V.H. Ole Nillkjær
Meget venlig betjening via telefonen, da jeg løb ind i et mindre problem med bestillingen. Men: da dagen for modtagelsen kom ( 4 dage efter bestillingen ) kom der en mail, at ordren var overgivet til Post Danmark, hvilket - p.gr.a. week-end - betød, at der gik en hel uge, før ordren kom! Bortset fra det, så var alt ok.
Havde akut behov for brændesav og kontaktede via hjsiden firmaet telefonisk en torsdag.
Normalt skal orden bestilles onsdag til levering fredag, men smidig og imødekommende sagsbehandling gjorde, at jeg kunne afhente saven fredag morgen.
Hjælpsomhed udover det vanlige
Havde først bestilt en vare som de ikke havde på lager som lovet, fik tilbudt en anden og bedre, meget god rådgivning og service, kan anbefales...
Varen kom hurtigt og alt var i orden
Har bestilt en vare for flere dage siden. Fragtfirmaet har endnu ikke leveret varen, og Toolworld svarer ikke på mine mails. Så nej vil ikke handle her igen. Første gang jeg har prøvet at få så dårlig service.
Kommentar efter svar:
Kan ikke bruge det til noget at I umiddelbart mener at I har ekspederet ordren. Jeg har ikke modtaget varen, og fragtfirmaet mener tilsyneladende at jeg nu selv skal hente pakken.... Leveringen er til en haveby og hele vejen, lige fra bestilling har jeg angivet lang og specifik adr. inkl. opgivet tlf nr., ringet om morgen den 7.6 til fragtfirmaet - da adr. givet til dem fra jer var inkomplet/anden end den jeg skrev. En linie kortere. Fragtfirmaet ringede aldrig den 7.6 og har ikke lagt nogen seddel og har ej heller fået besked om, hvordan jeg så får min vare... Tja... Og I svarer på Trustpilot men ikke jeres mail. Jeg har nu brugt så meget tid på det, at jeg ikke orker mere.
Jeg har købt en tøndegrill og allerede afprøvet den til en fest med 80 mennesker, den virker super godt