We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Urgiganten giudizi

Urgiganten Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Urgiganten e aggiungi il tuo parere su Urgiganten 2
Buono
7.7 su 10

2 recensioni
Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (2)

Giudizi pubblicati su Urgiganten

Urgiganten

God og seriøs handel/service

Jeg købte et Seiko Ur via urgiganten, og alt forløb smertefrit. Jeg fortrød desværre min handel da uret ikke lige var som jeg havde forestillet mig :)
Urgiganten har behandlet min ordre seriøst, og har svaret tilbage senest 12timer efter jeg har sendt mail med spørgsmål.
Som bonus info skal det lige nævnes at de fører Seiko ure som man ikke kan få i butikker i dk, og så er de ofte noget billigere end andre hjemmesider!
Jeg kan kun anbefale siden til andre interesserede ur købere :)

Urgiganten

Super handel

Perfekt feedback, og omgående afsendelse i neutral pakke, og med indhold der svarer nøje til beskrivelsen. PERFEKT SERVICE.
Ikke mindst fordi: Posten fumlede med pakken i flere dage så jeg bad urgiganten hjælpe med at spore. Det gjorde de omgående og gav besked tilbage pr e-mail. Dagen efter ringede de uofordret for at checke at jeg havde fået pakken. Det er hammer seriøst. Har aldrig oplevet det før, og jeg handler MEGET på nettet. De fleste webbutikker har problemer med at skjule deres irritation når man rykker for et eller andet.
NUL HULLER til urgiganten.dk.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi